Hur man lockar kråkor

Crows är mycket ljusa varelser, en av de mest intelligenta djurarterna, och en grupp kråkor, som kallas a "flock" eller a "mörda," kan vara ett användbart tillägg till din gård. En liten flock kan hålla växter fria från insekter och andra skadedjur, och deras stora storlek gör kråkor en avskräckning till andra rovfåglar, som hökar. Att locka kråkor, och hålla dem tillbaka, kan göras snabbt och på ett miljövänligt sätt.

Steg

Del 1 av 2:
Föra kråkor till din gård
  1. Bild med titeln attrahera Crows Steg 1
1. Rensa din gård av saker som kan skrämma kråkor bort. Crows är lätt spökade av slumpmässiga ljud, så saker som klockor, vindspel, och även squeaky lösa grindar kan hålla dem borta. Dessutom är kråkor rädda av reflekterande ytor som rör sig i brisen, vilket skapar slumpmässiga blinkningar av ljus. Figurer som fågelskrämmor eller uggla decoys kan vara skrämmande för att krigare först, men de är intelligenta fåglar, och kommer inte att luras för länge.
  • Bild med titeln attrahera kråkor Steg 2
    2. Placera decoys. Om det ser ut som en kråka är i din gård, kommer andra att följa. Det borde vara naturligt och levande, och siffror hängde upp och ner, eller på annat sätt som döda, som några halloween dekorationer, kommer att skrämma dem.
  • Bild med titeln attrahera Crows Steg 3
    3. Använd Crow Calls. Du kan antingen köpa en elektronisk uppringare eller försöka använda en handsuppringare själv. Det finns en mängd olika samtal som används av kråkor, varav många kommer att dra en närliggande grupp. Några populära samtal är uppmärksamhetssamtalet, Rally-samtalet och nödsamtalet, som alla kommer att rita nyfikna kråkor till din plats.
  • Handsamtal är svårt, men kan ge dig större flexibilitet i att ringa och kommunikation med fåglarna. Placera samtalet mellan tummen och pekfingret, vilket gör en kopp runt slutet med händerna. I stället för att blåsa igenom, vill du göra ett växande ljud i samtalet, som om du rensade din hals.
  • Bild med titeln attrahera Crows Steg 4
    4. Skapa en roosting plats. Crows som horisontella ställen att vila, som staket och trädgrenar. De är sällskapliga fåglar, så du behöver många ställen för dem att sitta och stanna. Crows är stora fåglar, så någon roosting plats bör vara väldigt robust. Gammaldags betongbirdbaths kan vara mycket användbara.
  • Du kan också skapa en artificiell struktur om du inte har tillräckligt med naturliga utrymmen. Kör eller ställa in poler i marken, lägg sedan en korsbar mellan dem för mer roosting rum.
  • Bild med titeln attrahera Crows Steg 5
    5. Sprida mat. Crows kommer att äta nästan vad som helst, så du är ganska säker oavsett maten du lägger ut för dem. För att först locka crows vill du ha lite märkbar, som jordnötter i skalet. När de blir stamgäster i din gård, kan du använda en bredare mängd livsmedel, inklusive kibbled sällskapsdjur eller köttskrot. Crows kan äta mycket mat, så var inte rädd att sprida mer om de äter allt.
  • Del 2 av 2:
    Hålla kråkor kommer tillbaka
    1. Bild med titeln attrahera Crows Steg 6
    1. När du har börjat sprida mat, skapa ett vanligt utfodringschema. Crows är intelligenta och kommer snabbt att lära om du ger mat regelbundet, och en vanlig matkälla är mycket attraktiv för alla vilda djur.
  • Bild med titeln attrahera Crows Steg 7
    2. Har tillgång till vatten. Håll det i små, grunda behållare för kråkorna och andra fåglar att dricka. Du kommer att vilja att den ska vara robust, så att katter letar efter en drink, eller en fågel, kommer inte att slå den över det. Se till att vattnet blir isfritt under vintern.
  • Bild med titeln attrahera kråkor Steg 8
    3. Ha tålamod. Du får inte få kråkor direkt, eftersom dina matleveranser kan locka ekorrar, blåajays och andra småfåglar. Du kan behöva sprida mat i flera dagar innan kråkor följ de blåa jaysna till dina matleveranser.
  • Tips

    Katter och hundar tillåter inte att kråkoren kommer till din gård. Om du har en husdjurskatt eller hund, behåll honom / henne inuti huset.
  • Om du vill ha kråkor för att hålla skadedjur ut ur en trädgård, kanske du vill ge några täcker för att hålla fåglarna att äta dina växter.
  • Crows kan göra mycket racket. Se till att dina grannar är okej med det.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande