Så här bildar du en llc i pennsylvania

Ett aktiebolag (LLC) är ett hybrid av ett företag och ett partnerskap. Om en LLC förekommer skuld eller är stämd, är en ägares tillgångar oberoende och kan inte vidtas. Men i verkligheten är skulder ofta säkrade med hjälp av personliga tillgångar hos en eller flera av ägarna. Det innebär att personliga tillgångar ofta står på spel, även när du skapar en LLC. Till exempel kommer en bank vanligtvis inte att låna en LLC-pengar om inte en ägare personligen säkrar lånet, vilket innebär att personens personliga tillgångar kommer att vara på spel om lånet inte återbetalas. LLC är nu tillgängliga i nästan varje stat, men varje stat har sina egna lagar som begränsar LLC-verksamheten.

Steg

Del 1 av 3:
Namnge din LLC
  1. Bild med titeln Form en LLC i Pennsylvania Steg 1
1. Välja ett namn. Tänk på ett namn som är distinkt, kommunikativt och projekt en positiv och professionell bild av ditt företag. Pennsylvania Law kräver LLC-namn för att inkludera orden "Företag," "Begränsad," eller "Begränsat ansvarsföretag," eller en förkortning av något av dessa alternativ som "Ltd." "Låga" eller "Co."
  • Bild med titeln Form en LLC i Pennsylvania Steg 2
    2. Kontrollera ditt namn tillgänglighet. Titta online för att se om ditt valda LLC-namn redan har tagits. Sök ditt namn på Pennsylvania Department of State Business Name Database. Skriv namnet i det märkt märkt "Business Entity Name / ID," Välj sedan "Företagsnamn tillgänglighet" I rullgardinsmenyn.
  • Sök liknande ljudnamn för att se till att ditt företag enkelt kommer att särskiljas från andra lokala LLCs. Ansökningar om företag med namn som är för likadana befintliga företag kommer att avvisas av staten Pennsylvania.
  • Ring presidiet för företag på (717) 787-1057 för hjälp.
  • Bild med titeln Form en LLC i Pennsylvania Steg 3
    3. Boka ditt namn. När du har valt ett namn, reservera det genom att lämna ett namnbokningsformulär (formulär DSCB: 15-208) med Pennsylvania Department of State. Din bokning kommer att hålla i 120 dagar medan du registrerar ditt företag. Med din form, betala en arkivavgift på $ 70.
  • Du kan fylla den här blanketten online på http: // dos.pa.GOV / BusinessCharities / Business / RegistreringSformer / Dokument / Regformer / 15-208% 20Reservation_Transfer% 20oF% 20Reservation.pdf Eller skriva ut det och skicka det till Pennsylvania Department of State Bureau of Corporations och välgörenhetsorganisationer, P.O. Box 8722, Harrisburg, PA 17105-8722.
  • Använd svart eller blått bläck om du fyller formuläret för hand.
  • Bankansökningar hålls i sex månader.
  • Del 2 av 3:
    Organisera din LLC
    1. Bild med titeln Form en LLC i Pennsylvania Steg 4
    1. Bestäm en förvaltningsstruktur. Bestäm om din LLC kommer att bli medlemsledad eller ledad hanterad. En medlemsledad LLC drivs av alla dess medlemmar, medan en ledad förvaltad LLC också har passiva investerare som inte deltar i verksamheten. När du skickar ditt certifikat för organisation måste du ange vad din förvaltningsstruktur är.
  • Bild med titeln Form en LLC i Pennsylvania Steg 5
    2. Välj ett säte. Alla Pennsylvania LLC måste utse en enskild eller affärsenhet som ansvarar för att acceptera juridiska dokument till LLC om LLC är stämd. Ditt säte måste vara en Pennsylvania bosatt eller en affärsenhet som är behörig att göra affärer i Pennsylvania. Den här personen eller enheten måste ha en fysisk gatuadress i Pennsylvania. Konsultera listan över kommersiella reagerade kontorsleverantörer på Pennsylvania Department of State Website.
  • Ditt säte måste behålla regelbundna öppettider. Välj ett säte som tillhandahåller mail vidarebefordran och informationsskärmning. Om du är subpoena, kommer deras adress att listas snarare än din.
  • Bild med titeln Form en LLC i Pennsylvania Steg 6
    3. Bestäm en gatuadress. Välj en Pennsylvania Street Adress för att ta emot ditt mail. En postkontor är inte giltig. Om du inte har hyrt kontorsutrymme, använd huset för en av dina medlemmar. Alla Pennsylvania Street eller Rural Route Box Adress är giltig.
  • Bild med titeln Form en LLC i Pennsylvania Steg 7
    4. Göra ett operativt avtal. Driftsavtal krävs inte av staten Pennsylvania, men de är extremt användbara, speciellt om du arbetar med flera medlemmar. Ditt operativa avtal är ett internt dokument som anger vad varje ägarandel av ägande är i LLC, varje medlems andel av vinst och förluster, varje medlems rättigheter och ansvar och vad som kommer att hända med verksamheten om någon medlem lämnar.
  • Om du är den enda medlemmen i din LLC, kommer att ha ett operativt avtal att hjälpa dig att behålla din LLC-status om du börjar se för mycket ut som en enda innehavare.
  • Sök online för Pennsylvania LLC Driftsavtal mallar. Du hittar gott om alternativ att jämföra.
  • Del 3 av 3:
    Registrera LLC
    1. Bild med titeln Form en LLC i Pennsylvania Steg 8
    1. Få ett EIN från Internal Revenue Service (IRS). Du måste begära ett EIN om din LLC har mer än en medlem, om du planerar att anställa anställda, eller om du väljer att beskattas som ett företag istället för en enda innehavare. Få din EIN via IRS-webbplatsen. Det finns ingen arkiveringsavgift.
  • Bild med titeln Form en LLC i Pennsylvania Steg 9
    2. Skicka ett certifikat för organisation. Skapa officiellt din LLC genom att lämna in ett certifikat för organisationens inhemska aktiebolag (formulär DSCB: 15-8913) med statsdepartementet. Fyll ut Pennsylvania Artiklar av organisation online på http: // dos.pa.GOV / BusinessCharities / Business / RegistreringSformer / Dokument / Regforms / 15-8913% 20Cert% 20oF% 20Org-DOM% 20LLC.pdf, eller genom att skriva ut och maila den till "Statsdepartementet, Corporation Bureau, P.O. Box 8722 Harrisburg, PA 17105-8722." Om du fyller i din form för hand, gör det med blått eller svart bläck.
  • Med ditt certifikat skickar du ditt nya Docketing-uttalande (formulär DSCB: 15-134A). Du måste veta ditt EIN för att slutföra detta steg.
  • Med ditt certifikat och uttalande, skicka en arkiveringsavgift på $ 125.
  • Bild med titeln Form en LLC i Pennsylvania Steg 10
    3. Registrera med avdelningen för intäkter. De flesta Pennsylvania LLCs måste filform RCT-101 (PA Corporate Tax Report), tillgänglig på Institutionen för Intäkts webbplats på http: // dos.pa.GOV / BusinessCharities / Business / RegistreringSformer / Dokument / Regformer / 15-134A% 20Docketing% 20Statement% 20Creation.pdf. Om du vill att din LLC ska ha anställda, eller sälja varor och samla moms, måste du registrera dig hos Pennsylvania Department of Revenue (Dor). Registrera online via intäkterna E-Services Center, eller Mail i Form PA-100.
  • Bild med titeln Form en LLC i Pennsylvania Steg 11
    4. Få relevanta affärslicenser. Beroende på vilken typ av LLC du öppnar kan du behöva ytterligare licenser för att driva ditt företag. Om dina affärer handlar om mat, jordbruk eller bekämpningsmedel och andra kemikalier, till exempel, måste du få ytterligare tillstånd. Du kan hitta federala resultat på webbplatsen för Small Business Administration at https: // sba.GOV / Content / What-Federal-Licenses-and-Permits-gör-ditt-affärsbehov.
  • Bild med titeln Form en LLC i Pennsylvania Steg 12
    5. File Årsrapporter Om du är en professionell LLC (PLLC). Pennsylvania kräver inte de flesta LLCs att lämna in årsrapporter. PllC måste dock lämna en årlig registrering med statens institution. Blanketter kan hittas online på institutionen för statens webbplats: http: // dos.pa.GOV / BusinessCharities / Business / RegistreringSformer / Sidor / Standard.Aspx #.Vpachmark2y. Du kan också få en blankett genom att ringa 717-787-1057, genom att besöka DOS-mottagningsrummet i person, genom att besöka en stationär eller formulär leverantörsaffär i Pennsylvania, eller genom att beställa en CD för $ 52 dollar: http: // dos.pa.GOV / BusinessCharities / Business / RegistreringSformer / Dokument / Form.pdf.
  • Förfallodagen för årliga registreringar är den 15 april och arkiveringsavgiften är $ 200.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande