Hur man bildar en llc i rhode island

Ett aktiebolag (LLC) är en hybrid juridisk struktur som kombinerar aspekter av ett företag och ett juridiskt partnerskap. Den största fördelen med att bilda en LLC är den begränsade skuldkomponenten - med andra ord, om LLC lider en ekonomisk förlust eller är stämd, måste LLC betala men de enskilda medlemmarna som äger den LLC är inte personligen ansvariga. För att bilda en LLC i staten Rhode Island måste du förstå de formella rättsliga förfarandena och kraven för företagsbildning i Rhode Island. Banan att bilda en LLC kräver noggrann uppmärksamhet på skattepliktiga förpliktelser och gemensamma affärsmetoder som framgår av sekreteraren för Rhode Island. Att lära sig att bilda en LLC kan hjälpa dig att få ditt företag från marken och skydda dina investeringar i Rhode Island.

Steg

Del 1 av 3:
Planerar din LLC
  1. Bild med titeln kommunicera effektivt steg 9
1. Välj dina medlemmar. En LLC kan bestå av en enda ägare (kallad medlem) eller flera medlemmar. Varje medlem har ägarintresse i bolaget, som innefattar den medlemmens andel av LLCs vinst och förluster, rätten att få tillgångar och eventuell beviljad rätt att rösta eller delta i ledningsroller inom LLC.
  • Bild med titeln utveckla kritiska tänkande färdigheter Steg 27
    2. Välj ett entitetsnamn. Det första steget att bilda en LLC är att välja ett namn för ditt företag. Staten Rhode Island kräver att namnet innehåller antingen orden "Begränsat ansvarsföretag" eller bokstäverna "Låga" (med eller utan skiljetecken). Det finns också specifika krav på det namn som en prospektiv LLC har valt att se till att ditt företag inte är förvirrad med en befintlig verksamhet.
  • Namnet måste vara entydigt unikt och olikt från ett befintligt namn på ett företag, icke-affärsenhet, inhemsk / utländska LLC eller något annat begränsat partnerskap på fil eller på reserven med affärsavdelningen.
  • Du kan söka online för att se om ditt förslag till LLC-namn är registrerat bland de befintliga företagsnamnen i Rhode Island genom att besöka kontoret för statssekreteraren av statens webbplats på http: // ucc.stat.ri.US / Corpearch / Corpearchinput.asp.
  • Alternativt kan du ringa Affärs arkivkontor på (401) 222-3040 måndag till fredag ​​mellan timmarna 8:30 och 16:30 (EST) för att tala med en representant via telefonen som kan hjälpa dig att avgöra om din Chosen LLC-namn är ett lönsamt alternativ.
  • Bild med titeln Gör forskning Steg 10
    3. Boka ditt valda namn. När du har valt ett namn och verifierat att det inte redan har tagits eller reserverats kan du reservera det namnet med kontoret för statssekreteraren. Entitetsnamn kan reserveras för en period på 120 dagar för en avgift på $ 50. För att reservera ett företagsnamn måste du slutföra och skicka formulär 620: Bokning av entitetsnamn.
  • Bokningen måste innehålla hela enhetens namn, typen av enhet (i det här fallet, som klargör att du avser att bilda en LLC), ditt namn och adress (eller namn och adress för personen som gör bokningen för din LLC), och måste vara undertecknad och daterad.
  • Även om du utförde ett preliminärt namnkontroll online är den namnkontrollen inte bindande och garanterar inte att en annan enhet inte har valt eller reserverat det namnet medan du arkiverade din bokning. Statssekreteraren gör det slutliga beslutet om namnets tillgänglighet.
  • Din $ 50 bokningsavgift bör betalas till Rhode Islands sekreterare.
  • Del 2 av 3:
    Registrera ditt företag
    1. Bilden med titeln frågar någon steg 7
    1. Välj en bosatt agent. Varje LLC i staten Rhode Island måste ha en bosatt agent, även kallad en registrerad agent. De främsta rollerna i det inhemska medlet är att hålla LLCs artiklar av organisation och operativavtal och att fungera som den primära kontaktpunkten för LLC. Alla viktiga korrespondenser, inklusive rättegångar, skatteformulär och andra affärsdokument för LLC, kan lämnas till bosatt agent under öppettider, och han eller hon ansvarar för att vidarebefordra dessa dokument till LLCs vidarebefordringsadress.
    • Bostadsmedlet måste ha en registrerad Rhode Island Street-adress, som måste tillhandahållas vid den tidpunkt då LLCs ansökningsmaterial skickas till staten.
  • Bild med titeln Förbered en kraft av advokat Steg 11
    2. Förklara din företags arkivstatus. I staten Rhode Island kan en LLC lämna in för skattemässiga ändamål som ett partnerskap, ett företag eller en separat enhet. Den separata entitetsfilen är vanligtvis endast tillgänglig för LLCs med en enda såldel. Annars måste LLCs medlemmar välja mellan arkivering som ett partnerskap eller företag.
  • LLCs med mer än en medlem kommer att vara standard till ett partnerskap om inte medlemmens fil för en företagsstatus.
  • Om du är osäker på fördelarna och nackdelarna med varje arkiveringsstatus, överväga att tala med en skatteexpert eller en finansiell planerare. Dessa individer kan granska ditt företag och alla dess vinster / förluster för att hjälpa dig att bestämma vilken arkivstatus som skulle fungera i ditt bästa intresse.
  • Bilden med titeln Få ett jobb i ett annat tillstånd Steg 2
    3. Utse en huvudadress. LLC måste utse en huvudadress, som måste vara en giltig Rhode Island Street-adress. Om LLC-medlemmarna inte har en adress kan de säga "ännu inte bestämd" På arkivering av pappersarbete måste en slutlig adress lösas vid ett senare tillfälle.
  • Bild med titeln Få ett jobb snabbt steg 10
    4. Bestäm en förvaltningsstruktur. Det finns två alternativ för LLCs ledning. Det kan hanteras av alla sina medlemmar kollektivt, eller av en eller flera medlemmar i LLC. Förvaltaren / chefen måste utpekas på artiklarna vid tidpunkten för arkivering, och namn (er) och adress (ES) på alla chefer måste anges i lämplig ruta på formuläret.
  • Bild med titeln Förbered en kraft av advokat steg 7
    5. Komplett och skicka formulär 400. Form 400, organisationerna, måste fyllas i och skickas till avdelningen för statens affärsverksamhet. Du måste inkludera all ovanstående information och välja ett datum (antingen det datum du skickar in formuläret eller ett senare datum inte längre än 30 dagar från inlämningsdatum). Form 400 kan hittas via affärsverksamhetens webbplats på http: // sos.ri.GOV / Dokument / Business / Forms / 400.pdf.
  • Organisationerna måste undertecknas och dateras av en auktoriserad person. Om den auktoriserade personen inte är medlem i LLC, måste han eller hon godkännas av organisationens organisation eller genom ett rörelsegrupp att agera på uppdrag av LLC som officer, chef eller annan form av representant.
  • Form 400: Organisationerna måste åtföljas av en ansökningsavgift på 150 USD. Den avgiften kan göras personligen på Division Division med hjälp av kontanter, kreditkort eller check. Om formuläret inte kan lämnas in personligen kan avgiften skickas (tillsammans med den färdiga blanketten) via post till affärsavdelningen. Kontroller ska adresseras till R.Jag. Statsdepartement.
  • Del 3 av 3:
    Möte finansiella krav
    1. Bild med titeln Få ett skatt ID-nummer Steg 5
    1. Begär ett EIN från IRS. Om din LLC har mer än en medlem, även om du inte har några faktiska anställda, måste du begära ett IRS-arbetsgivarens identifikationsnummer (EIN). Du måste också få ett EIN för LLC om du är ensam, men anställa alla anställda, eller om du väljer att få din LLC skatt som ett företag istället för en enda innehavare. Du kan göra det via IRS-webbplatsen på https: // IRS.GOV / Businesses / Small-Businesses - & - Egenföretagare / Ansökan-för-anställd-identifikationsnummer- (EIN) -Online. Det finns ingen arkiveringsavgift att begära och få ett EIN från IRS.
  • Bild med titeln File Back Taxes Steg 11
    2. Bestäm dina skatteförpliktelser. När din LLC är registrerad hos staten Rhode Island måste du bestämma dina skatteförpliktelser genom IRS. Dina skyldigheter och de formulär du måste skicka varierar, beroende på hur du väljer att beskattas.
  • En enda innehavare som arkiverar med a "åsidosatt enhet" status måste skicka in antingen en federal proforma avkastning, federal form 1040 schema c, federal form 1040 schema e eller federal form 1040 schema f, beroende på vilken form som är tillämplig för din LLC. Du måste också skicka in en färdigställd formulär RI-1065.
  • En LLC som arkiverar med a "partnerskap" Status måste lämna in en kopia av federal form 1065 med en färdigställd formulär RI-1065.
  • En LLC som arkiverar med a "företag" Status måste lämna in en kopia av federal form 1120 med en färdigställd formulär RI-1120C.
  • Bild med titeln Gör en kriminell bakgrund Kontrollera steg 2
    3. Fil årsrapporter. All LLCs som arbetar inom Rhode Island måste slutföra och lämna in statligt formulär 632: Begränsat ansvarsföretag Årsredovisning. Rapporten måste lämnas in varje kalenderår mellan den 1 september och 1 november, som börjar ett år efter det att de ursprungliga organisationens organisation lämnades och fortsatte varje år efter LIFT LIKET.
  • Form 632 är tillgänglig online på https: // sos.ri.GOV / Tillgångar / Nedladdningar / Dokument / 632-Begränsad ansvarsbolag-årsredovisning.pdf.
  • En ansökningsavgift på $ 50 måste också lämnas in med den färdiga formuläret 632 till uppdelningen av företagstjänster varje år.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Du måste vara minst 18 år för att bilda en LLC.
  • Det rekommenderas starkt att du utarbetar ett LLC-operativavtal, men det är inte nödvändigt att bilda eller använda en LLC i Rhode Island.
  • Varningar

    Var medveten om att, om du bestämmer dig för att lösa LLC, finns det ytterligare skyldigheter som måste uppfyllas. Artiklar om upplösning eller ett formellt uttagsintyg måste lämnas in med staten Rhode Island vid den tiden LLC är upplöst. Kontakta sekreteraren för statens företags arkivkontor för mer information om hur man formellt upplöse en LLC, om situationen uppstår.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande