Hur man blir en vicar

En Vicar är en församlingsrepresentant för en viss kyrka, och debiteras med ledande alla kyrkauppgifter för hans församling. Om du vill bli en Vicar måste du gå igenom en omfattande bedömning för att avgöra om du är rätt passform för uppringningen. Detta kommer att följas av en lång träningsperiod. Att bli en Vicar kan vara en mycket givande process, men det är också extremt krävande. Om du vill bli en Vicar, begå dig för din uppmaning tidigt. Spendera tid att bli investerad i din nuvarande kyrka, studera Bibeln och dedikera tid till bön och meditation. Sådana saker kommer att skilja dig från gruppen, och resultera i att din lokala Vicar tar dig allvarligt som kandidat.

Steg

Del 1 av 3:
Begå sig till din uppmaning tidigt
  1. Bild med titeln Bli en Vicar Steg 1
1. Lär dig om kraven på en Vicar. Att bli en vicar är inte ett beslut som du borde göra lätt. Banan till att bli en vicar är lång, och själva jobbet är extremt krävande. De som bestämmer sig för att bli Vicars har stark tro, och se jobbet som mer av en uppringning än en yrkesbana. Spendera lite tid på att lära sig karriärens krav att bestämma om det är rätt för dig.
  • Vicars är ryggraden i någon socken. Som en Vicar är du ansvarig för många ceremoniella uppgifter som äktenskap, begravningar, kommunala drosaker och dop. Om du har en stor församling kan det vara ett mycket krävande jobb.
  • Ditt jobb är inte bara ceremoniellt. Som en Vicar måste du hjälpa din församling navigera sina andliga vägar. Du måste ge en-till-en-vägledning till medlemmar i din kyrka, ge dem råd om hur man bor Christ-Like liv och utföra Guds arbete. Folk är beroende av dig för att försäkra dem i himlen, så ditt jobb är ganska allvarligt.
  • Medan jobbet kan vara otroligt beskattat kan det också vara givande. Om du har en stark religiös tro, och känna en personlig kallelse från Gud, kan det vara rätt karriär för dig.
  • Bilden med titeln Bli ett Vicar Steg 2
    2. Överväga om fördelarna och lönen fungerar för dig. Du bör ta hänsyn till några praktiska överväganden. Hur mycket du gör beror på din benämning och hur länge du har jobbat. Vissa Vicars betalas på en stipendium som sträcker sig från $ 600 till $ 2000 per månad, men du kan också ges logi av din socka. Fördelar med avseende på saker som sjukförsäkringsintervall av kyrkan. Övriga Vicars betalas en vanlig lön. De flesta Vicars blir inte mycket rika, så se till att du är beredd att komma med med mindre som en Vicar.
  • Bild med titeln Bli ett Vicar Steg 3
    3. Bli involverad i din lokala kyrka. Börja tidigt om du vill bli en vicar. Du kommer att vilja vara tungt involverad i din kyrka så du känner till insatserna av kyrkans ceremonier, värderingar och tullar. Du kommer också att lära dig bibeln mer betydligt och utsättas för olika undervisningar och tolkningar av evangelierna och annan religiös doktrin.
  • Självklart bör du gå regelbundet i kyrkan. Gå till några veckovisa kommunala dropar och uppmärksamma under sessionen.
  • Du bör också utveckla en en-mot-en-relation med ledarna i din kyrka. Prata med präster och andra Vicars om din önskan att bli en religiös ledare. Fråga dem om råd och vägledning.
  • Om din kyrka har en vestry, överväga att gå med. Att vara en aktiv Vestry-medlem kan hjälpa dig att bygga de färdigheter som krävs för att lyckas som en Vicar.
  • Bild med titeln Bli ett Vicar Steg 4
    4. Studera bibeln. En fördjupad kunskap om Bibeln och dess läror är nödvändig om du vill vara en VICAR. Spendera tid att läsa bibeln varje dag, gå med i en lokal bibelstudie klubb, och fråga präster och religiösa ledare att rekommendera kompletterande texter skrivna av renown bibliska forskare. Du vill kunna förstå texten i Bibeln och dess tillämpning i världen.
  • Det kan hjälpa till att ta en religiös studier kurs. Om du är i gymnasiet eller högskolan, se om det finns några religiösa studier kurser som erbjuds av din skola. Du kan också titta på att skriva in eller granska en religiös studieklass på ett community college eller fyraåriga högskola i ditt område.
  • Bild med titeln Bli ett Vicar Steg 5
    5. Spendera tid ensam i bön eller meditation. Du vill främja ett en-till-ett-förhållande med Gud om du vill bli en vicar. Detta innebär att spendera tid ensam i bön eller meditation. Du vill se till att du känner dig så nära Gud som möjligt går in i Vicar Career Path.
  • Stäng dig själv av daglig för personlig bön och meditation. Detta bör bli en nödvändig del av din dag, lika viktigt som duscha och borsta tänderna.
  • Hur du ber och mediterar beror på din kyrka och personliga preferenser. Om du är osäker på hur du ska komma igång, prata med en religiös ledare i din lokala kyrka. Fråga honom eller henne för råd om hur man ber och förmedlar när det är ensamt.
  • Del 2 av 3:
    Få nödvändiga färdigheter och träning
    1. Bild med titeln Bli en Vicar Steg 6
    1. Volontär med organisationer fokuserade på att hjälpa andra. För att bli en vicar behöver du utmärkta interpersonella kommunikationsförmåga. Du vill spendera tid på att arbeta med ditt samhälle. Volontärarbete som innebär att hjälpa andra och bättre din lokala stad eller stad är ett utmärkt sätt att få de färdigheter som krävs för att bli en Vicar.
    • Du kan alltid frivilligt i din kyrka, och det kan vara det bästa stället att börja om du vill vara en religiös ledare. Prata med din präst om volontärmöjligheter i din kyrka, särskilt de som arbetar med andra. Du kan till och med kunna gå på trosbaserade volontärresor med din kyrka, vilket hjälper samhällen över hela världen eller landet.
    • Du kan också leta efter lokala religiösa organisationer, som faller inom värdena för din benämning och volontär här.
    • Förutom kyrkabaserade volontärarbete, sträva efter att arbeta med någon organisation med fokus på samhällsutstrålning. Du kan frivilligt på ett lokalt vårdhem, arbeta med en organisation som små bröder / stora systrar eller uppsökningsprogram som ger mat till fattiga familjer.
  • Bildtiteln blir ett Vicar Steg 7
    2. Få allmän talande erfarenhet. Som en Vicar kommer allmän talande att vara en viktig del av ditt jobb. Du måste ge veckovisa predikningar och tala på evenemang som bröllop och begravningar. Titta på sätt att få allmän talande erfarenhet när du flyttar längs din väg för att bli en vicar.
  • Fråga din präst om det finns några offentliga talmöjligheter inom din kyrka. Din präst kan till exempel låta dig ge en föreläsning eller kort predikan vid speciella tillfällen.
  • Om du fortfarande är i gymnasiet, gå med i debattklubben. Detta kommer att ge dig ovärderlig offentlig talande erfarenhet.
  • Du kan också delta i Open Mic Nights om du är en kreativ typ. Om du säger, skriv poesi, kanske du kan läsa din poesi vid olika evenemang. Detta kan hjälpa dig att stärka dina offentliga talkunskaper.
  • Bild med titeln Bli ett Vicar Steg 8
    3. Kontakta en lokal Vicar för att diskutera din anrop. När du är redo att gå vidare med fler officiella studier, kontakta din lokala Vicar eller biskop. Vilken religiös figur du frågar beror på din kyrka, så se till att du granskar dina kyrkors specifika regler om Vikarsutbildning. Prata med honom eller henne om din önskan att bli en vicar, och ditt engagemang för kyrkan. Om din Vicar tror att du är redo, hjälper han eller hon att börja på vägen för att officiellt bli en Vicar.
  • Var noga med att förbereda innan du talar till Vicar. Du vill klargöra att du är uppriktig i din avsikt och ditt engagemang är starkt. Granska Bibeln och spendera lite tid att tänka på hur man ska formulera dina övertygelser om Gud, samhälle och religiös plikt.
  • När du pratar med din biskop eller Vicar, nämna någon erfarenhet du har. Prata om tidigare frivilligt arbete med kyrkan, och de relationer du har främjat i ditt nuvarande religiösa samhälle. Du vill se till att biskopen tycker att du är redo att börja på den officiella vägen för att bli en Vicar.
  • Bild med titeln Bli ett Vicar Steg 9
    4. Intervju med en rådgivande panel om dina mål. Om din lokala Vicar tycker att du har det som krävs för att bli en vicar, kommer du att gå igenom en intervju med en rådgivande panel från kyrkan. I ungefär tre dagar kommer du att intervjuas olika gånger om dina karriärplaner, övertygelser och engagemang för kyrkan.
  • Du kan också ha skrivit arbete för att slutföra under dessa intervjuer, liksom aktiviteter för att engagera sig före panelen.
  • Du kan förbereda dig genom att studera din bibel, granska dina övertygelser och mål och prata med din lokala präst och socka.
  • Bild med titeln Bli ett Vicar Steg 10
    5. Delta i en teologisk högskola. När du väl har godkänts av en rådgivande kommitté, kommer du att delta i ett fyraårigt teologiskt högskola. Vid en teologisk högskola kommer du att studera Bibelns verk sålunda så att du är fullt utrustad för att styra medlemmar i din församling på sina andliga resor.
  • Din kyrka kan välja ett seminarium för dig, eller erbjuda en rekommendation. Om du måste bestämma dig själv, tänk på vad du vill ha i ett samhälle. Se till att något seminarium du väljer är rotad i rätt benämning för dina mål. Om du vill bli en Vicar vill du ha en skola som är engagerad i Bibeln och Skriften. Du vill undvika sekulära högskolor när du får en teologisk grad för att bli en vicar.
  • Varaktigheten av dina studier varierar beroende på din nuvarande kunskap om Bibeln, och någon tidigare teologisk träning du har haft. I allmänhet varar träningen två till tre år. Eftersom ditt jobb är en andlig guide för din församling, behöver du en otroligt detaljerad och informerad syn på Bibeln, dess historia och dess läror. Dina studier kommer att vara långa och ibland svårt, men försök att hålla sig engagerade och hålla din tro stark.
  • Bild med titeln Bli ett Vicar Steg 11
    6. Begå en fyraårsperiod som en kurat. När du har slutfört dina teologiska studier måste du bli en kurat. En kurat är en lägre position i kyrkans hierarki, och du kommer att göra lite arbete som att bekämpa begravningar och ge några predikningar. Det här är som en övning / lärling för att bli en vicar.
  • Under denna period kommer du att övervakas av en präst. Under ditt första år kommer du främst att genomföra begravningar och dop medan du lär dig mer om kyrkans arbete.
  • Under ditt andra år börjar du ta på sig fler uppgifter. Du kommer att främjas till prästadömets position, så att du kan utföra äktenskap.
  • Vid slutet av de fyra åren borde du vara bekant med en mängd olika uppgifter av socken. Vid denna tidpunkt kan du börja ansöka om olika församlingar för att bli en vicar.
  • Bilden med titeln Bli ett Vicar Steg 12
    7. Applicera på en församling för att bli en vicar. Applikationsprocessen varierar genom benämning och kyrka. Du brukar gälla för chefen för en lokal filial eller division av din kyrka, varefter du kommer att tilldelas en församling baserat på dina specifika färdigheter och kvalifikationer. Du får inte ha mycket val i var du är tilldelad att tjäna, så var beredd att flytta om det behövs.
  • Del 3 av 3:
    Fortsatt din karriär
    1. Bild med titeln Bli ett Vicar Steg 13
    1. Utföra alla förväntade uppgifter. När du är tilldelad en församling, kan du börja uppfylla dina uppgifter som en VICAR. En Vicar är inte ett jobb som är begränsat till söndagstjänster. Dina uppgifter kommer att vara olika, och du kan ha lite stillestånd några veckor.
    • Du kommer att vara ansvarig för en mängd olika ceremonier som bröllop, begravningar, dop, och så vidare. Det handlar om att prata med familjer för att se till att sådana ceremonier utförs med respekt och hänsyn till allas önskningar, så se till att lyssna på dina församlingarnas önskemål.
    • Du har också vissa administrativa uppgifter du måste göra. Du måste hålla reda på kyrkans bankkonton, fundraising kampanjer och kör kyrka möten.
  • Bildbeteckningen blir ett Vicar Steg 14
    2. Var tillgänglig för ditt ministerium hela tiden. Som en Vicar är folk beroende av dig för att styra dem i sin egen andliga resa. Detta är en otroligt viktig uppgift som du behöver ta på allvar. Vara tillgänglig för din församling så mycket du kan, erbjuda stöd och vägledning till de som lider av kriser eller andliga tvivel.
  • Du kan behöva göra huset samtal för äldre eller hushålls medlemmar i din socka.
  • Du måste vara öppen för en-mot-en-diskussioner med medlemmar i din församling i behov av personlig vägledning. Du kan också behöva styra unga kyrkliga medlemmar som vill bli vicars själva en dag.
  • Bild med titeln Bli ett Vicar Steg 15
    3. Få bekväm talande i allmänhet. Som en Vicar kommer allmän talande att vara en del av ditt jobb. Du kommer att bli ombedd att hålla morgonbönsmöten och andra tjänster för din kyrka. Försök att bli bekväm att prata framför en grupp människor och arbeta med att hålla din röst klar och hörbar.
  • Det blir lättare med tiden att tala offentligt. När du kommer att genomföra flera tjänster i veckan, hittar du dig själv att få förtroende när tiden går.
  • Se till att du arbetar på ett uttal. Du kan spela in dig själv och spelar den tillbaka till dig själv. Lyssna på ord som du vanligtvis fumlar över och mispronounce.
  • Bild med titeln Bli ett Vicar Steg 16
    4. Bo involverad i ditt lokala samhälle. Som en VICAR kommer Community Outreach att vara en viktig del av ditt jobb. Förutom att arbeta med din egen kyrka måste du ofta arbeta med lokala sjukhus, andra kyrkor och samhällscentra. Se till att du är villig att arbeta weeknights och helger om du behövs utanför din kyrka. Förbli och öppna en tillgänglig medlem i ditt samhälle under hela tiden som en Vicar.
  • Bildtiteln blir ett Vicar Steg 17
    5. Håll din tro stark genom daglig bön. Arbetet med en Vicar kan beskattas. Du kommer att ta itu med människor som går igenom en mängd personliga kamp. Håll den dagliga bönen, såväl som meditation, en del av din vanliga rutin. Detta hjälper dig att upprätthålla ett solidt förhållande med Gud, hålla din tro stark för den långa hallen.
  • Tips

    I den katolska kyrkan kallas bara påven Kristi Vicar.
  • Kontrollera föreskrifter om krav för att bli en vicar i din kyrka. I vissa kyrkor kan kvinnor inte bli vicars.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande