Hur man är snäll mot människor över hela världen

Är du angelägen om att sprida vänlighet runt om i världen? Det kan känna sig skrämmande tills du inser att det finns massor av äkta, realistiska sätt att sprida vänlighet runt om i världen från den plats där du bor! Att lägga till din dagliga bit av vänlighet till världen ökar hoppet att mänskligheten fortsätter att röra sig mot att skapa en bättre framtid för alla.

Steg

  1. Bild med titeln uppnå Nirvana Steg 12
1. Erkänna att vänlighet är smittsam. Du kanske har hört att elände är smittsam - det är. Och lyckligtvis är vänlighet och lycka ännu mer smittsamma eftersom människor hellre skulle må bra än olyckliga. Genom att visa vänlighet i dina handlingar och ord så ofta som möjligt hjälper du att mata verkligheten att vänlighet är ett bättre sätt för mänskligheten. Du visar också andra hur man är snäll genom dina exempel. Sprid det genom att göra det.
  • Bild med titeln bildar en andlig filosofi steg 8
    2. Läs mer om andra kulturer och människor runt om i världen. Vänlighet växer från att förstå andra. Det är bara genom att försöka lära sig hur andra bor och vad de värderar att du kan växa i förståelse och därigenom öka din känsla av anslutning och altruism mot andra. Försök att göra riktiga anslutningar, till exempel online-vänskap (The Old Pen Pal System), och genom att företaget delade projekt tillsammans online. Du kommer att gynna mycket från att lära dig minst ett annat språk, vilket gör det möjligt för dig att se kulturen ur perspektivet att bli nedsänkt på sitt språk.
  • Bild med titeln Fundraise för välgörenhet Steg 15
    3. Donera till en välgörenhet med globala länkar. Var du än bor kan dina pengar göra liv bättre någon annanstans i världen när du kanaliserar det genom välrenommerade välgörenhetsorganisationer. Välj din välgörenhet baserat på vad du värderar och vad välgörenheten gör för att göra en positiv skillnad.
  • Bild med titeln Hjälp en döende vän Steg 12
    4. Volontär att göra välgörenhetsarbete någonstans bortom ditt eget grannskap. Om du har tid att donera dina färdigheter som volontär, kan du sprida mycket vänlighet genom din generositet av tid och undervisning eller hjälp. Kanske har du ett block av tid att resa utomlands till ett ställe som behöver volontärarbetare. Eller kanske du vill göra lite frivilligt arbete via online-medel, till exempel att skriva rapporter, fylla i utgåvapplikationer eller skriva användbara instruktioner för personer. Det finns många online-möjligheter att frivilligt på ett sätt som gör skillnad mot världen.
  • Bild med titeln Hjälp en självisolerande vän Steg 4
    5. Spendera tid att skapa samhälle bra. Världen är också din egen bakgård och lokalsamhälle. Genom att hitta sätt att förbättra samhällsanda, dela och stödja kan du bidra med mycket vänlighet mot andra människor. Ta reda på vilka gemenskapsstödssystem som finns i ditt område redan och vad som saknas. Kan du hjälpa till med befintliga projekt eller har du energi och tid för att starta något nytt? Några exempel kan innehålla hemlösa skydd, soppkök, samhällsgårdar, barntänkande, semesteraktiviteter för barn, dela färdigheter som matlagning, DIY och levande själv-tillräckligt, etc.
  • Bild med titeln Skriv en proposition för Förenta staternas kongress Steg 10
    6. Visa din vänlighet i sociala medier. Du kan sprida vänlighet genom sociala medier som Twitter, Facebook, Google+, etc. Lämna historier som lyfter människors andar, som känner igen de goda andra gör och det avslöjar den bättre sidan av den mänskliga naturen. Be dina vänner att dela med sig av dessa historier för att hjälpa ännu fler att se vad som är bra om världen och mänskligheten. Crowd ut de negativa berättelserna (varav det bara är alltför många) och lyser ett ljus på det snälla, omtänksamma och medkänslade handlingar där ute. Inspirera andra att vara snäll i sin tur.
  • Dela fantastiska upplevelser du har haft via video och foto media. Vilka slags handlingar, konst, ord och liknande har du sett nyligen? Om du fångade dem med bild eller video, dela dem på YouTube, Pinterest, Twitter, etc., så att andra kan sprida awesomeness!
  • Ta dig tid att lämna recensioner för blogginlägg du älskade, för att lämna referenser för personer du känner och att ge människor fan mail. Internet är välkänt som en plats där uppskattning är tyst - hjälp sprida vänlighet genom att göra uppskattning högre än klagomålen!
  • Bild med titeln Skriv ett CCOT-uppsats Steg 7
    7. Försvara människor som är offer för online-intimidering. Som ett verktyg är själva internet neutral när det gäller dess användning. Tyvärr finns det några användare som väljer den mörkare vägen när det gäller att vara online, med det som en soapbox för Thuggery, hot och mobbning, som syftar till att dränka ut rösterna för alla som inte håller med dem. Cyberbullies, Online Thugs och Trolls definierar inte mänskligheten. De är människor vars egna verklighetens känsla är warped av vilka dåliga upplevelser de har haft och valt att påverka andra. Oavsett deras motivation, låt dem inte vinna. Mänskligheten är bättre än det och det är vänlighet som kommer att visa vägen.
  • Där online-bidragsgivare eller ledare försöker skada andra, stå upp för dem i mottagaränden och visa vänlighet som en styrka. Genom att vara snäll och vägra att backa ner från att peka ut den genomsnittliga naturen av attacken, undviker du att falla för intimideringen och vägra att gå med eller bli swamped av den. Och genom att vägra att tillåta onlineattacker, sprider du mer vänlighet runt om i världen, krävde de snälla ord och motiverat tänkande blir standarden för online-interaktioner överallt. Ge inte upp!
  • Bild med titeln Hjälp hemlösa barn Steg 2
    8. Justera ditt arbete och affärsintressen på sätt som sprider vänlighet och empati. En globaliserad värld innebär att mycket av det vi gör på jobbet eller i våra företag har en inverkan någon annanstans. Söka att knacka på din empati för att hjälpa dig att se världen genom andras ögon och sluta se allt som handlar om dina egna problem.
  • Kom ihåg att riktiga människor är i slutet av dina handlingar, din försörjningskedja, dina beslut och ditt antal crunching. Förutsäger verkliga människor hjälper till att hålla dig snäll och ansluten till andra. Om du inte vet hur människor kommer att påverkas av dina handlingar, gör ansträngningen att ta reda på snarare än att blockera det!
  • Bild som anonymt kontrollerar anonymt teckningsoptioner Steg 1
    9. Stödja initiativ som främjar fred över hela världen. Det kan vara lite vänlighet för människor som bor under civila stridigheter eller krig. Ett viktigt mål för mänskligheten är att leva tillsammans i fred, dela kunskap och stödja varandra. Ibland glömmer vi det. Men du kan göra mycket om du är utanför en region som lider strid. Du kan stödja välgörenhetsorganisationer som arbetar inom dessa områden, du kan erbjuda våra färdigheter och kunskaper där det är relevant för att utarbeta nya lagar, skicka vårdpaket, förhandla, lära nya färdigheter mm. Du kan gå online och underteckna framställningar, dela nyheter och information och stödja människor som lider av olagliga handlingar eller missbruk av mänskliga rättigheter. Göra fred regeln, inte alternativet, genom att insistera på vänlighet och stå upp för vad som är rätt även där det är obekvämt och okonventionellt.
  • Bilden med titeln vara ett allierade steg 13
    10. Levande vänligt. Var du än är i världen har din vänlighet en krusningseffekt. Om du lever livet omtänksamt för andra människor och varelser, bryr du dig om världens tillstånd och din familj och vänner bor i, och du bryr dig om mänskligheten som helhet, ditt exempel kommer att tända vägen för andra. Och även om du inte kommer att vara medveten om det för det mesta, kommer varje vänliga handling och handling att påverka någon positivt, någonstans i världen.
  • Denna vänlighet kan innefatta att uppmärksamma var dina kläder gjordes och om människor betalades rättvist för deras arbete.
  • Vänlighet kan också uttryckas mot den naturliga miljön. Du kan välja att leva mer hållbart.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Vänligheten inkluderar att vara medveten om försörjningskedjan som ger produkter och bekvämligheter till ditt hem och bord. Tänk seriöst om var din livsstil är från - är de saker du använder och bryr dig om etiskt härledda? Din vänlighet kan innebära bättre liv på annat håll, som när du föredrar rättvisa handelsprodukter över de produkter som saknar insyn i deras anställning och miljöpraxis.
  • När han log, insåg jag, skulle jag gått vidare till honom.
  • Du bör komma ihåg att det är så enkelt att vara snäll mot människor som ler på dem för att heja upp en olycklig dag. Du kan göra dem lyckliga, och de kommer att tänka på "Den vänliga personen som loggade på mig, trots att jag aldrig har träffat dem".
  • Leende är smittsam, du fångar det som influensan,
  • När någon log på mig idag började jag också leende.
  • Jag passerade runt hörnet, och någon såg mitt grin
  • Jag tänkte på det leendet, då insåg jag det värt,
  • Ett enda leende, precis som mitt, kunde resa runt jorden.
  • Så, om du känner ett leende börjar, lämna det inte oupptäckt
  • Låt oss starta en epidemi snabbt och få världen infekterad!
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande