Hur man rengör nickel

Hej ya`ll. Dess DJ Diggity coola bönor.kvalitet och är hållbar nog att rengöras med sura rengöringsmedel. Borstat nickel har behandlats med en trådborste för att ge det ett utseende som faller mellan glänsande och matt. Denna yta är mycket känslig och kan inte hantera hårda kemikalier eller ospädda sura rengöringsmedel. Nickel Silver är en legering vars yta liknar silver och kan vanligtvis hantera rengöringsmedel som är lämpliga för den metallen.

Steg

Metod 1 av 3:
Rengöring polerad nickel
  1. Bild med titeln Clean Nickel Steg 1
1. Torka nickeln ner dagligen. Använd en mikrofiberduk. Mikrofiber är mjuk nog för att hålla ytan från att bli repad. Det är också mycket bra för att förhindra smutsig och grimy uppbyggnad. Några enkla stroke kommer att ta bort damm och vattenfläckar.
  • Bild med titeln Clean Nickel Steg 2
    2. Använd diskmedel för rutinrengöring. Välj ett mildt rengöringsmedel för att hålla den glänsande ytan intakt. Applicera tvättmedlet till en fuktig trasa. Torka av ytan för att ta bort fläckar från vatten, tandkräm, tvålskum, etc.
  • Bild med titeln Clean Nickel Steg 3
    3. Ta bort hårda vattenfläckar med en ättika lösning. Om du ser kalciumavlagringar (även känt som kalkskala) på dina kranar, har du hårt vatten. För att ta itu med detta problem, blanda lika delar vatten och vit vinäger. Doppa en trasa i lösningen. Lägg tyget på fläckarna eller avlagringar och låt den sitta där i fem minuter. Torka av området när de fem minuterna är uppe.
  • Bild med titeln Clean Nickel Steg 4
    4. Torka ytan med en mikrofiberduk. Flytta i en mild cirkulär riktning för att skina ytan. Fortsätt tills nickeln är helt torr. Gör detta efter att du har slutat rengöring. Om du har hårt vatten, torka ytan när den blir våt.
  • Bild med titeln Clean Nickel Steg 5
    5. Polera nickeln. Applicera en liten mängd nickelpolera till en ren trasa. Syfte för en dollop, om diametern på en nickel eller tio-pence mynt. Buff ytan i försiktiga cirkulära slag. Detta kommer att ge nickeln en tillsatt glans och minska risken för färgning inom en snar framtid. Gör det här en gång per vecka.
  • Metod 2 av 3:
    Rengöringsborstad nickel
    1. Bild med titeln Clean Nickel Steg 6
    1. Kontrollera tillverkarens instruktioner. Kontakta användarhandboken om du har en. Om du inte har en kopia eller en fil i användarhandboken, kontrollera tillverkarens hemsida. Vissa tillverkare anger vissa rengöringsämnen, tyg eller svampar som ska användas i rengöringsprocessen. Oavsett vad du läser eller hör någon annanstans, skjut alltid till tillverkarens råd.
  • Bild med titeln Clean Nickel Steg 7
    2. Använd diskmedel för vardagsrengöring. Vatten kan fläcka borstat stål, men regelbundna rengöringar kan förhindra att de blir en ögon. Krama några droppar tvål på en fuktig trasa. Torka ytan med hjälp av mjuka cirkulära slag. Skölj ytan med vatten. Torka den med en ren torr trasa.
  • Bild med titeln Clean Nickel Steg 8
    3. Bekämpa limescale med en ättika lösning. Blanda lika delar vatten och vit vinäger. Blötlägg en trasa i lösningen. Torka ner ytan med hjälp av mjuka cirkulära slag. Lägg inte tyget på ytan. Även utspädd vinäger kan förstöra en borstad nickelyta från för mycket exponering. Använd en ren torr trasa för att torka ytan, rör sig i försiktiga cirkulära slag. Fortsätt tills metallen är helt torr.
  • Om vinäger inte fungerar i sig, lägg till en matsked (15 g) av majsstärkelse till lösningen och upprepa processen.
  • Bild med titeln Clean Nickel Steg 9
    4. Polera ytan med en ren torr trasa. För borstat nickel behöver du inte ett speciellt polerat. Någon mjuk trasa kommer att göra. Flytta i mjuka cirklar över hela ytan. Syfte för veckopoliseringar för att upprätthålla ett "like-nytt" utseende.
  • Metod 3 av 3:
    Rengöring nickel silver
    1. Bild med titeln Clean Nickel Steg 10
    1. Tvätta ytan med mildt rengöringsmedel. Om objektet är fristående eller avtagbart, fördjupa det i en lösning av varmt vatten och några droppar diskmedel. Om du städar en kran eller annat nickelobjekt som du inte kan fördjupa, lägg till en droppe diskmedel till en våt trasa. Flytta i mjuka cirklar. Fortsätt tills du har rengjort hela ytan. Skölj noggrant antingen under rinnande vatten eller med en tyg som blöts i rent kallt vatten.
  • Bild med titeln Clean Nickel Steg 11
    2. Använda en Bakpasta För envisa fläckar eller tarnish. Mängden bakpulver du behöver beror på hur stor fläcken är. Lägg till tillräckligt med vatten för att bilda en tjock pasta. Täcka hela fläcken med pastan. Låt det lufttorka. Skölj av pastan med varmt vatten.
  • Bild med titeln Clean Nickel Steg 12
    3. Bekämpa envisa fläckar med en ammoniaklösning. Blanda en del ammoniak och tre delar vatten. Blötlägg en trasa i lösningen. Lägg trasa på fläcken i ca 30 minuter.
  • Om nickelobjektet är fritt eller kan lossas, hitta en behållare som är tillräckligt stor för att passa hela objektet. Dunk den i lösningen och låt den suga i 30 minuter. Skölj det när de 30 minuterna har gått.
  • Bild med titeln Clean Nickel Steg 13
    4. Skölj och torka ytan. Skölj ytan med en andra dämpad trasa. Om du slog objektet, kör det under körning av kranvatten tills rengöringsmedlet är helt tvättat. Torka ytan med en ren torr trasa.
  • Bild med titeln Clean Nickel Steg 14
    5. Avsluta med kommersiella polska. Applicera den polska till en torr ren trasa. Följ anvisningarna listade på förpackningen. Torka ytan med en separat ren torr trasa. Polera ytan varje vecka.
  • Du kan också använda kommersiell polering för rengöring om bakpaken inte helt tar bort fläcken eller det.
  • Saker du behöver

    • Rengör mjuka trasor
    • Mild DISH Rengöringsmedel
    • vit vinäger
    • Bakpulver
    • Nickel rengöring polera
    • Silver rengöring polska
    • Ammoniak

    Tips

    Varningar

    Undvik hårda kemikalier, outspädd ättika och skurpuddar på borstat nickel. Dessa rengöringsmedel kan skada metallens känsliga yta.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande