Hur man ber om ursäkt till en taurus

Taurus (21 april-21 maj) är det 2: a tecknet i den zodiac representerade av tjuren. Tauruses är pålitliga men envis. De gillar inte störningar, och även om de kan vara tålmodiga med andra till en punkt, kommer också att hålla våldet.Om du bara plockade en kamp med en taurus och vill ha ett säkert sätt att vinna honom eller henne tillbaka, måste du förstå Taurus-personligheten, förbereda en ursäkt, be om ursäkt effektivt och vidta åtgärder.

Steg

Del 1 av 3:
Förstå Taurus
  1. Bilden med titeln vara någon
1. Uppskatta Taurus positiva drag. Tauruses har många positiva drag och gör betrodda vänner, familjemedlemmar, chefer och anställda. De är oberoende ekonomiskt och emotionellt och älskar stabilitet, så du kan alltid räkna med en taurus. De kan också vara mycket generösa, jordnära människor som älskar att underhålla och njuta av de finare sakerna i livet, som konst, musik och bra mat.
  • Tauruses är otroligt pålitliga, och det här är ett kännetecken för deras tecken. De har en stark känsla av plikt och kommer alltid att få jobbet gjort. De trivs också på att känna sig trygga, och materiella föremål ger dem tröst.
  • Tauruses har en mild sida också. De är tålmodiga och kan vara mycket kärleksfulla människor.
  • Tauruses är beständiga och kommer att fungera mycket svårt att få vad de vill ha. Hinder, misslyckanden eller motgångar avskräcker dem inte.
  • Bilden med titeln vara någon
    2. Känna igen Taurus negativa sida. Det finns många bra saker om Taurus-personligheten, men människor med detta tecken har också många negativa egenskaper som kan vara svåra att hantera. För att förstå hur man ska närma sig en taurus, behöver du veta var problem kan uppstå. Tauruses kan vara envis, oflexibel, självgivande, lat, materialistisk och possessiv.
  • En av de mest kända egenskaperna hos detta tecken är envishet. Det är vad som hjälper till att hålla Tauruses stabila i livet och uppnå sina mål. Tauruses gillar inte att ändra sina sinnen. Vet att när en taurus inte gillar de punkter du gör i ditt argument, kan han eller hon bara vägra att lyssna på dig.
  • Tauruses älskar att njuta av trevliga och materialistiska lyx. På grund av detta kan de komma över som lata och omotiverade. Du måste ge dem en bra anledning att gå ut ur sin komfortzon.
  • Människor som är födda under Taurus-tecknet kan vara mycket knutna till människor och saker, så de kan bli possessiva, motbjudande eller svartsjuka lätt.
  • Tauruses kanske inte verkar som om de har ett humör men de gör det. Alltid vara försiktig med att röra med tjurskylten. Om du gör, rensa tills det humöret sänks.
  • Bilden med titeln vara någon
    3. Bli bekant med hur Tauruses älskar. Venus, kärlekens gudinna, är Taurusens styrande planet. Av denna anledning söker Tauruses kärlek till uppfyllelse och är sällan cyniska om det. Men tauruses gör inte de mest romantiska partnerna eftersom de värderar logik, fakta och verklighet över känslor och andra abstrakter. Deras tillvägagångssätt för kärlek kan vara rå, dogged och fysisk.
  • Tauruses possessiv natur kan få sina partners att känna som om de styrs istället för verkligen älskad. Tauruses måste påminnas om att älskare måste behandlas med värdighet och respekt.
  • När en Taurus driver en älskare, kan han eller hon vara beslutsam och oväsentlig. Tauruses kommer att spela väntelspelet långt längre än nästan alla andra tecken för att få vad de vill ha. Detta kan dock vara en dålig sak, om den som driver inte är intresserad. Se till att en Taurus förstår vad du gör och inte vill ha av ett förhållande.
  • Det kan vara svårt att kompromissa med tauruses i relationer. De måste uppmuntras att ställa frågor och komma till ett ömsesidigt avtal istället för att bestämma saker på egen hand.
  • Bilden med titeln vara någon
    4. Känna igen hur tauruses kommunicerar. Tauruses är kunniga och artikulera människor. De är inte passiva aggressiva typer som är rädda för att berätta vad de tycker. Om du är fel på något, kommer en Taurus att låta dig veta. Ibland kan detta misstag sticka ganska lite för att de tenderar att inte tänka på hur vad de säger gör att du känner.
  • Tauruses kan komma över som Bossy på grund av deras kritiska öga och uppmärksamhet på detaljer. De avstår sällan från att berätta hur de tror att du borde göra saker. Det bästa du kan göra är inte att ta det här personligen eftersom taurus i ditt liv bara försöker göra allt perfekt för er båda.
  • Bild med titeln vara vänner med din ex pojkvän Steg 2
    5. Förstå TAURUS-tecknet och argumenten. Människor som faller under Taurus-tecknet är vanligtvis lätt och läggs tillbaka om inte någon korsar linjen eller skjuter sina knappar. Om du utmanar en taurus, var beredd på en lång konflikt. En Taurus man eller kvinna kommer att argumentera tvivel, bestämd att få dig att hålla med honom eller henne. Du kommer då att se den legendariska Taurus-enstubben i första hand, och medan en taurus kommer att verka obehov av de grymma orden han eller hon säger, kan dessa ord vara djupt skadliga för dig.
  • Var försiktig när du nämner när en Taurus gör något fel. Även om dessa människor inte har några problem om att berätta när det är ett problem med dig, är de känsliga för allt som hotar sin stolthet. De kommer att undvika att vända mot andra när de gör ett misstag, och försöker ofta att be om ursäkt för sent. Detta kan driva människor bort och till och med göra fiender.
  • Del 2 av 3:
    Förberedelser för att be om ursäkt
    1. Bild med titeln övervinna svartsjuka steg 1
    1. Erkänna vad du gjorde fel till dig själv. Det första steget att förbereda en effektiv ursäkt är att inse vad du gjorde fel. Gör inte ursäkter för varför du gjorde vad du gjorde eller skyller på andra. Var brutalt ärlig med dig själv och bestäm det brott du begått som bidrog till konflikten.
    • Tänk på hur vad du gjorde eller inte utförde den andra personen och hans eller hennes liv.
  • Bild med titeln övervinna svartsjuka steg 6
    2. Förstå hur den andra personen känner. Du kan nu förstå Taurus-personligheten lite bättre, så ta ett ögonblick att tänka på hur han eller hon känner både under och efter brottet. Sätt dig i den andras skor, och använd taurusperspektivet för att föreställa sig dessa känslor mycket tydligt ilska, skada eller besvikelse.
  • Bild med titeln Eliminera skuldsteg 13
    3. Förlåt dig själv. Känna igen att du önskar att du inte hade gjort åtgärden eller sa de ord du gjorde men slå inte upp dig själv om det. Alla gör misstag, men din ursäkt kommer bara att trivas efter att du har förlåt dig själv. Detta beror på att skuld är mycket distraherande, och en ursäkt handlar inte om dig, men den person du har gjort. Förlåt dig själv, ber om ursäkt till den person du skadar och försöker att inte göra samma misstag igen är de bästa sakerna du kan göra för ett skyldigt samvete.
  • Syftet med skulden är att avskräcka dig från att gå mot dina värderingar, moraliska koder eller övertygelser. Vet att innehav på skulden tjänar ingen positiv funktion.
  • Bild med titeln Eliminera skuldsteg 7
    4. Förlåt taurus. Varje konflikt har 2 sidor och minst 2 personer som bidrar till problemet. Om konflikten inträffade med en taurus, då är chansen att du också skadades på något sätt. Din ursäkt kommer inte att vara uppriktig om du inte har blivit över den skada han eller hon orsakade dig. Även om du inte säger något om det, kommer du inte att kunna glömma de saker som skadar dig, och vrede kan glida igenom på andra sätt.
  • Tänk på minst en anledning att den andra personen reagerade som han eller hon gjorde. Tänk på den tidigare övningen när du sätter dig i den andra personens skor.Det är lättare att förlåta någon när du ser deras synvinkel och förstå motivationer, känslor och personlighetsdrag. Denna typ av medkänsla kan uppmuntra andra att förlåta dig lättare också.
  • Förlåt dig själv och den person du har fel är inte bara rättvis men frigörande. Det låter dig ta det första steget för att faktiskt göra ursäkt och sedan gå vidare. Resolutioner kan stärka relationerna och låta dig släppa människor som inte kan förlåta.
  • Bild med titeln Deal med en sociopatisk vän Steg 2
    5. Planera din ursäkt. Du vill att din ursäkt är en positiv upplevelse för er båda eftersom du förmodligen inte får en andra chans till det, så var inte impulsiv. Tänk på de ord du vill använda för att uttrycka din ursäkt baserat på vad du gjorde fel och hur personen sannolikt känner. En enkel, "Jag är ledsen" kan fungera bra men kanske inte räcker för större misstag och överträdelser.
  • Oroa dig inte så mycket om det bästa sättet att göra en ursäkt. En ursäkt av något slag är bättre än ingen ursäkt. Övervinna din ångest och rädsla för att bli dömd så att du kan göra ursäkt.
  • Du kan välja att be om ursäkt personligen, via telefon eller skriftligt. Face-the-Face-ursäkter är vanligtvis det bästa sättet att be om ursäkt till en taurus eftersom det visar ditt mod och uppriktighet - kvaliteter detta tecken respekterar. Det kan dock vara mycket stressigt och komma ihåg vad man ska säga under tryck kan vara svårt. Att välja att be om ursäkt via telefon kan vara ett bättre alternativ här.
  • Att ber om ursäkt gör att du kan perfekta meddelandet, speciellt om du har svårt att uttrycka dig själv muntligt. Det ger både dig och den person du har gjort tid och utrymme att överväga din ursäkt och förlåta dig. Även om det är mindre stressigt för dig, det kanske inte är det bästa alternativet för en taurus, såvida inte han eller hon bor långt ifrån dig.
  • Bild med titeln Gör en äkta ursäkt Steg 9
    6. Tänk på en lösning. Fokusera din energi på att hitta ett botemedel som kommer att tillfredsställa den andra personen. Fråga dig själv frågor, till exempel: "Hur kan jag fixa det här problemet och återställa hans eller hennes tro på mig?"Eller" Vad kan jag förbättra för att säkerställa att den här situationen inte kommer att hända igen?"Lösningen kan vara något enkelt eller det kan ta mer tid och energi.
  • Del 3 av 3:
    Ber om ursäkt effektivt
    1. Bild med titeln Gör en äkta ursäkt Steg 2
    1. Erbjuda en meningsfull ursäkt. En meningsfull ursäkt kommunicerar att du är ledsen, att du accepterar ansvar och att du vill göra något för att göra det bättre. Detta är också känt som 3 R`s - ånger, ansvar och botemedel. Du måste uttrycka alla 3 element för din ursäkt att vara meningsfull och effektiv.
    • Vet att du bara ber om ursäkt för dina handlingar, inte för vem du är. När du inser det, blir ursäkten lättare.
  • Bild med titeln Gör en äkta ursäkt steg 1
    2. Säg "Jag är ledsen."Ett uttalande om ånger för att ha orsakat skadan eller skadan kan tjäna till att avväpna någon som är arg och låt den andra personen veta att du bryr dig. Var ärlig och äkta när du erbjuder ett uttryck för empati mot personen, och tillåta din ånger och uppriktighetshow på ditt ansikte. Kom ihåg att låta den andra personen veta att du är ledsen visar att du kan känna igen ditt fel och tillräckligt starka för att erkänna det.
  • Även om du inte hade för avsikt att skada den andra personen, visa honom eller henne att du känner igen något du gjorde eller inte bidrog till personens skada eller svårighet och får dig att känna dig dålig.
  • Du kanske säger: "jag är så ledsen. Jag vet att jag skadar dina känslor och jag känner mig dålig för det." En annan idé är något som, "Jag ångrar att du skadar dig. Jag är ledsen," eller,"Jag är verkligen ledsen för eventuella smärta eller olägenheter jag kanske har orsakat dig."
  • Bild med titeln Gör en äkta ursäkt steg 5
    3. Erkänna vad du gjorde. Bli inte defensiv, försök att förklara dig själv eller använda "men". Du låter redan personen veta att du är ledsen, nu måste du berätta för dem vad du är ledsen för på ett tydligt, respektfullt och direkt sätt. Erkänna var du förstörde och accepterar ansvaret för konsekvenserna av dina handlingar.
  • Människor i Taurus-tecknet är rakt framåt och Frank. De kommer att uppskatta att du accepterar ditt misstag.
  • Även om det finns giltiga skäl till varför du gjorde vad du gjorde, kom ihåg att dessa inte är ursäkter som motiverar konsekvenserna.
  • Exempel på uttalanden som visar ansvar, inkluderar: "Jag inser att genom att vara sent fick jag dig att oroa mig för mig och förlora på en del av vår tid tillsammans," eller, "Jag vet att det är svårt för dig att lita på någon, och min ljuger för dig har bara förstärkt din oförmåga att lita på. Det finns ingen ursäkt för vad jag gjorde. Jag borde inte ha ljugit alls, "eller" Jag förstår varför du är arg. Jag borde inte ha sagt det till dig. Jag vet att det skadar dig."
  • Bild med titeln Gör en äkta ursäkt steg 4
    4. Berätta för personen vilken åtgärd du tänker ta. Göra ett uttalande som visar din vilja att försöka avhjälpa problemet. Det här kan vara ett löfte att du inte (eller kommer att försöka) göra det igen eller ett uttalande som förklarar vad du ska göra för att göra det bättre, som att betala för skador eller gå till terapi. Du förstår båda att du inte kan ångra vad som gjordes oavsett hur mycket du önskar att du kunde, men du kan fortfarande hjälpa till att reparera skadan.
  • Exempel är: "Låt mig göra det upp till dig genom att betala för middag nästa gång," eller "Jag låter dig veta nästa gång när din svartsjuka gör mig upprörd istället för att hålla den in tills jag exploderar så," eller "Jag börjar terapi imorgon för att försöka förstå varför jag agerar på det här sättet."
  • Bild med titeln Gör en äkta ursäkt steg 11
    5. Kontrollera din attityd. Hur du känner för att behöva göra en ursäkt och vad du vill ha ur ursäkt kommer att kommuniceras nonverbally. Se till att din ursäkt stammar från en önskan att återansluta, låt personen veta att du är ledsen och att du vill göra något om vad som hände. Annars kommer din ursäkt inte att känna sig äkta och kan verka manipulerande, vilket gör det mycket osannolikt att accepteras.
  • Be om ursäkt, bara för att någon annan berättar för dig, för det förväntas i situationen eller för att det kommer att få dig vad du vill ha.
  • Acceptera också andras ursäkter. Om du vill att folk ska acceptera när du är ledsen, gör det samma. Om den andra personen ber om ursäkt till dig uppriktigt, var nådig med ditt svar. Tacka dem för att försöka göra saker bättre.
  • Bild med titeln Gör en äkta ursäkt steg 5
    6. Erkänna att det är för svårt för dig att be om ursäkt. Om du bara inte kan komma med eller ge en adekvat ursäkt, erkänner åtminstone din oförmåga att göra det. Om du vet att en ursäkt sannolikt skulle hjälpa men kan inte följa igenom för tillfället, berätta för personen något, "Jag är väldigt arg just nu. Jag vet att en ursäkt skulle hjälpa men jag är inte redo för det än."En taurus kan känna igen den typen av envishet i sig också och uppskattar din ärlighet.
  • Bilden med titeln vara någon
    7. Vidta åtgärder. Du kan försöka mildra din Taurus genom att ge honom eller henne något speciellt, till exempel en hemlagad måltid eller ett sentimentalt objekt som påminner om hur du är ansluten till den första platsen. Vädjar till den lojalitet som Taurus känner till partners, vänner och familj samt deras kärlek till material och lyxartiklar. Alltid följa igenom med dina löften att avhjälpa situationen. Om du till exempel sagt skulle du gå till terapi, var noga med att gå.
  • Om din Taurus är kvinnlig, få några blommor eller choklad (om hon gillar dem). Lägg till ett meddelande som "Kära Pooja, jag är mycket ledsen att jag agerade så den andra dagen. Jag hoppas att du förlåter mig. Din, pragathi.
  • Om din Taurus är Man, få något han ville ha dåligt, till exempel ett nytt telefonväska eller ansiktshår trimmer. Gåva det till honom själv och ber om ursäkt. Du kan också försöka ge honom ett roligt ledsen vykort.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande