Hur man begraver en hamster

Hamstrar är söta djur som tar sina ägare mycket glädje. Det kan vara svårt att säga adjö till en hamster när den passerar bort. Att ge din hamster en riktig begravning kan vara ett bra sätt för dig och din familj att säga adjö till din lilla vän.

Steg

Metod 1 av 3:
Begrava din hamster hemma
  1. Bild med titeln Bury A Hamster Steg 1
1. Bevara kroppen medan du bestämmer vad du ska göra. Djuret kvarstår omedelbart biologisk nedbrytning och börja lukta. Placera hamstern i en förseglad plastpåse och håll den sval. Du kan hålla den i frysen. Var noga med att du kasserar kroppen inom 24 timmar.
  • Bild med titeln Bury A Hamster Steg 2
    2. Kolla med din stad för att säkerställa att din hamster i hemmet är laglig. Om det inte är lagligt kan du få din hamster bortskaffad av yrkesverksamma som veterinärer och djurkyrkogårdar.
  • Bild med titeln Bury A Hamster Steg 3
    3. Följa begravningsreglerna. I många städer är Pet Burial lagligt men det finns fortfarande hälsoförordningar som reglerar begravning så att djuret kvarstår inte sprider sjukdom. Några städer mandat att gravar är två till tre meter djupa, andra kräver en grav för att vara fyra meter djup och kroppen ska täckas med lime. Begrava ditt husdjur i biologiskt nedbrytbart material och se till att graven är väl borta från vattenkällor.
  • Bild med titeln Bury A Hamster Steg 4
    4. Ring innan du gräver. Ring 811 eller ditt lokala verktygsföretag för att se till att du inte kommer att slå vatten elnät, elektriska eller gasledningar med din spade.
  • Bild med titeln Bury A Hamster Steg 5
    5. Skydda dig mot bakterier. Använd engångsplasthandskar när du hanterar din hamsterens kvarlevor. Var noga med att inte röra resterna till dina kläder eller att kasta ut några förorenade kläder.
  • Bild med titeln Bury A Hamster Steg 6
    6. Markera graven. Begrava inte din hamster nära en blomsterbädd eller något annat som kan grävas och replanteras. Gör ett kors eller måla en sten att placera på graven som en påminnelse.
  • Metod 2 av 3:
    Begrava din hamster på en kyrkogård
    1. Bild med titeln Bury A Hamster Steg 7
    1. Forskningsdjurkyrkogårdar. Djurkyrkogårdar bör ge öppenhet när det gäller hur din hamsterkropp spåras och hanteras. De borde ta hand om dig som en förgripad husägare och vara en pålitliga företag. Ett bra ställe att börja undersöka kyrkogårdar är den internationella föreningen för djurkyrkogårdar och krematorier.
  • Bild med titeln Bury A Hamster Steg 8
    2. Göra en budget. Kyrkogårdar erbjuder många olika tjänster vardera med olika prispunkter. Du kommer att debiteras en avgift för begravningen och för underhåll av graven. Det kommer att kosta mer om du vill att graven ska vara i en speciell plats eller hamsteren att ha en speciell kista.
  • Bild med titeln Bury A Hamster Steg 9
    3. Hålla en begravning. Din kyrkogård kan låta dig vara värd för en samling för att säga adjö till din hamster.Om inte, överväga att ta ett ögonblick i ditt hus, en favoritpark eller något annat meningsfullt ställe att få lite stängning.
  • Metod 3 av 3:
    Cremating din hamster
    1. Bild med titeln Bury A Hamster Steg 10
    1. Forskningskrämstjänster. Du kan få din hamster kremat på en veterinär kontor eller på en husdjurskyrkogård.
  • Bild med titeln Bury A Hamster Steg 11
    2. Tänk på din budget. Som med professionell begravning finns det flera prispunkter i samband med cremation. Det billigaste alternativet är att få din hamster kremerad med andra djur. Om du vill ha din hamster kremat av sig själv så att du kan ta hem askan, kommer det att kosta mer.
  • Bild med titeln Bury A Hamster Steg 12
    3. Kassera askan. Igen, kolla med din stad för att ta reda på vad som är tillåtet. Vissa idéer är att sprida din hamsters aska i din gård, en park eller i floden eller sjön. Se till att du inte har borttagit aska på privat egendom.
  • Bild med titeln Bury A Hamster Steg 13
    4. Lämna askan för att vara professionellt bortskaffad. Du kan välja att ha askan begravd eller spridda. Vissa företag kommer att ge dig en certifiering av kremering och en liten mento av ditt husdjur.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande