Hur får man höga poäng i angry birds 2

Angry Birds 2 ger spelet du åtnjutit i de ursprungliga arga fåglarna till en helt ny nivå. Du kommer fortfarande att flyta olika fåglar med olika krafter till konstigt byggda strukturer som rymmer flera dåliga piggies. Det finns dock några nya element, som miljöer, fåglar och stavar. Du måste använda vilka färdigheter du har fått i att spela de andra Angry Birds-spelen och kombinera dem med dessa nya element för att slå spelet och få höga poäng. Angry Birds 2 är tillgänglig i både iOS och Android.

Steg

Del 1 av 2:
Skjuter rätt fågel
  1. Bild med titeln Få höga poäng i Angry Birds 2 Steg 1
1. Visa dina tillgängliga fåglar. Till skillnad från de ursprungliga arga fåglarna, där fåglarna som ska användas fördefinieras, kan du sortera och använda de olika fåglarna din egen väg. De tre olika fåglarna som är tillgängliga för dig för nivån visas i nedre vänstra hörnet.
  • Bild med titeln Få höga poäng i Angry Birds 2 Steg 2
    2. Tryck på kortet för fågeln du vill använda. Att använda rätt fågel för jobbet kan göra mycket skillnad i att förstöra strukturerna och piggiesna, som i sin tur kommer att ge dina poäng upp. Ju mer skada du orsakar desto fler poäng får du. Den valda fågeln kommer att placeras på slanghoten, redo att bli flungad.
  • Rödröd är den vanligaste fågeln i spelet. Det är den röda fågeln som kan slå de flesta strukturer ner.
  • Blues-Blues är tre fåglar i en. Du skjuter bara en blå fågel och knackar på skärmen kommer att dela den med tre identiska blåfåglar. Du kan slå ner tre olika ställen på en gång.
  • Chuck-chuck är den triangulära gula fågeln. Det kan zip genom de flesta strukturer, som trä, genom att knacka på skärmen medan den är i flygning.
  • Matilda-Matilda är den vita äggformade fågeln. Det kommer att popa ut ägg när du trycker på på skärmen medan den är i flygning. Matilda och dess ägg kommer att knacka strukturer som de slog.
  • Silver-Silver är en ny fågel i Angry Birds. Knacka på skärmen medan den är i flygning kommer att göra det gör en loop-de-loop sedan nosedive. Det kan användas för att slå de svåråtta delarna av strukturerna.
  • Bomb-bomb är den svarta fågeln formad som en bomb. Kasta det på strukturer kommer att utlösa en explosion som kommer att orsaka mer skada.
  • Terence-terence är Red`s Giant bror. Du kan slå ner någonting med det.
  • 3. Fling den valda fågeln. Dra tillbaka fågeln och anpassa ditt mål. Släpp och titta på fågeln träffar dina mål.
  • Bild med titeln Få höga poäng i Angry Birds 2 Steg 3
    Del 2 av 2:
    Att veta elementen i spelet
    1. Bild med titeln Få höga poäng i Angry Birds 2 Steg 4
    1. Känna till miljön. Det kan vara en bra idé att se hela bilden innan du ens sätter en fågel på slangshot. Få en uppfattning om vilka element som är i spel och vilka strukturer och piggies du behöver slå. Fokusera dina skott på de delar av de strukturer som kommer att orsaka de flesta skador och ta ut de flesta piggiesna för att få fler poäng.
  • Bild med titeln Få höga poäng i Angry Birds 2 Steg 5
    2. Kasta stavar. Stavar är som power-ups eller boosters som du kan använda för att öka dina bilder och öka dina poäng. Stavar är utrustade på skärmen före spel. Tryck på de stavar du vill använda innan du trycker på "Play" -knappen. Du kan använda dem genom att placera dem på slangshot precis som de andra fåglarna.
  • Golden Duck-Använd detta för att duscha hela miljön med Golden Ducks som kommer att släppa och förstöra strukturerna i nivån. En användning av denna stavning kan ta ut allt och slutföra nivån för dig.
  • Frost-Använd detta för att vända alla block till is. Isstrukturer kan enkelt brytas jämfört med de som är byggda med stenar.
  • Hot Chili-Använd detta för att göra en slumpmässig piggy till en tidsbomb som kan ta ut andra piggies och vissa strukturer.
  • Grisuppblir-Använd detta för att blåsa alla piggies tills de brister. När de gör det kan de ta ut saker och strukturer runt dem.
  • Mighty Eagle-Använd detta för att starta den mäktiga örnen över hela skärmen. Det kommer att medföra en stor vind med det, ta ner nästan allting.
  • 3. Sluta inte. Du har bara högst fem liv åt gången. Om du inte tror att du inte kan slutföra nivån, sluta inte bara. Försök och avsluta det fortfarande. Även om du inte gör det, får du fortfarande en uppfattning om hur nivån håller så att du kan förbereda din strategi nästa gång du spelar den. Vissa nivåer har flera miljöer, och spelar det genom kan få dig en glimt av alla de strukturer du behöver förstöra på nivån. Tänk på de rätta fåglarna och de högra stavarna du behöver använda för att öka dina poäng.
  • Bild med titeln Få höga poäng i Angry Birds 2 Steg 6

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande