Hur man fångar de tre legendariska fåglarna i pokémon firered och leafgreen

I Pokémon Firered och Leafgreen är de tre legendariska fåglarna Articuno, Zapdos och Moltres. Hitta Articuno, Ice-typ Bird, djupt inom Seafoam Islands utanför väg 20. Fånga zapdos, den elektriska fågeln, på kraftverket downriver från bergstunneln entré. Leta efter Moltres, eldfågeln, på toppen av MT. Ember, på en ö. Det här är kraftfulla Wild Pokémon, så se till att ta med minst 1 ultraboll!

Steg

Metod 1 av 3:
Artikuno
  1. Bild med titeln fånga de tre legendariska fåglarna i Pokemon Firered och LeafleGreen Steg 1
1. Hitta Articuno på Seafoam Islands. Articuno är den is-legendariska fågeln. Det är de mest kraftfulla av de tre fåglarna. Flyga till Fuchsia City och surfa ner Route 19, sedan Surfa lämnade ner Route 20 till Seafoamöarna.Ange ön. Du måste navigera genom en labyrint av is och forsar för att komma till Articuno.
  • Du behöver Pokémon med styrka och surf för att nå Articuno. Det finns ett komplicerat rock-rörligt pussel längs vägen!
  • Bild med titeln Fånga de tre legendariska fåglarna i Pokemon Firered och Leafgreen Steg 2
    2. Var redo. Ta med några avstötningar för att hålla Wild Pokémon Away. Se till att du har minst 30 ultrabollar - Articuno kan vara den svagaste av de tre fåglarna, men det är fortfarande en mycket stark Pokémon. Om du slutar ultrabollar mitt i striden, kanske du kanske inte kan fånga Articuno!
  • Spara före slaget. När du hittat Articuno, se till att du sparar innan du försöker fånga den. På det här sättet kan du försöka igen om du förstör dig.
  • Bild med titeln Fånga de tre legendariska fåglarna i Pokemon Firered och Leafgreen Steg 3
    3. Överväg att ta med en Seel eller Dewgong i din fest. Seel och Dewgong tar 1/8 skador från isrörelser, och isstrålen är Articunos bara attackerande rörelse. Försök att fånga en Seel i grottan på väg till Articuno.
  • Ge Seel eller Dewgong rester objektet för att göra striden ännu enklare. När de hålls av en Pokémon, gör rester som Pokémon gradvis återhämta HP under en kamp. Hitta rester på rutter 12 och 16, dolda under där snorlaxerna sov.
  • Bild med titeln Fånga de tre legendariska fåglarna i Pokemon Firered och Leafgreen Steg 4
    4. Fånga artikuno. Det mest framgångsrika sättet att fånga den här fågeln är att få sin hälsa i det röda, och ge det ett statusförhållande. Frys och sömn är bäst. Men Paralysze kan vara det enklaste eftersom det inte slits av. Fortsätt kasta ultrabollar tills du får det - och se till att du inte skadar fågeln så mycket att det svimmar innan du kan fånga det!
  • Undvik statusförhållanden som gift och bränna som gradvis skadar den drabbade Pokémon. Dessa är riskabla: du kommer att köra chansen att döda artikuno innan du kan fånga den.
  • Metod 2 av 3:
    Zapdos
    1. Bild med titeln Fånga de tre legendariska fåglarna i Pokemon Firered och Leafgreen Steg 5
    1. Hitta zapdos på kraftverket. Zapdos är den näst svåraste fågeln att fånga, men det är inte så lätt att komma till. När du har fått HM-surf från Safari-zonen, flyga till bergstunnelns entré och gå upp till gräsplåstret, gå igenom det öppna staketet och surfa nerför floden till kraftverket. Ange kraftverket och fortsätt moturs genom byggnaden för att nå Zapdos.
    • Du vet att du har hittat Zapdos när du ser en fågelpokémon som står i din väg, utanför slaget.
  • Bild med titeln Fånga de tre legendariska fåglarna i Pokemon Firered och Leafgreen Steg 6
    2. Förbered dig för en kamp. Var noga med att köpa minst 35 ultrabollar - och överväga att använda masterbollen, om du vill ha Zapdos mer än någonting. Ta med ett par avstötningar med dig för att lätta dig igenom kraftverket - du kommer att stöta på en hel del stark elektrisk typen Pokémon.
  • Bild med titeln Fånga de tre legendariska fåglarna i Pokemon Firered och LeafleGreen Steg 7
    3. Ta med en Pokémon som motstår borrning. Detta är det enda attackerande rörelsen som Zapdos använder, så en resistent Pokémon på ditt lag kommer att göra kampen mycket lättare. Geodude och Graveler är perfekta för detta: de motstår alla flygande rörelser, de har höga försvar, och de är immuna mot åska våg. Undvik att använda denna Pokémon när du blåser dig igenom kraftverket - Spara det för Zapdos!
  • Ge dina Pokémon rester för att hålla så att de läker under hela striden.
  • Har geodude eller grusör använd försvar curl flera gånger. Detta kommer att öka sitt försvar ännu mer.
  • Bild med titeln Fånga de tre legendariska fåglarna i Pokemon Firered och Leafgreen Steg 8
    4. Fånga zapdos. Denna kamp kommer att vara en kamp, ​​men du kan göra det! När du hittat den legendariska fågeln, se till att spara innan du engagerar det. I kampen, ta med fågelns hälsa i rött och sedan medföra det med ett försvagat statusförhållande som sömn, förlamning eller frys. När fågeln är svag, fortsätt kasta ultrabollar tills du fångar den!
  • Spara efter slaget. Du vill inte ha ditt hårda arbete att gå vilse!
  • Metod 3 av 3:
    Moltres
    1. Bild med titeln Fånga de tre legendariska fåglarna i Pokemon Firered och Leafgreen Steg 9
    1. Hitta moltres på toppen av MT. Glödande kol. Moltres är den enklaste fågeln att fånga, men det tar lång tid att komma till det, och det finns många hinder längs vägen. Först, se till att du slår det 7: e gymet, på Cinnabar Island och få tri-passet från Bill. Hitta din väg till en ö (på Sevii Islands) och få hela vägen till toppen av MT. Glödande kol. För att passera hindren längs vägen måste du ta med Pokémon som vet att surfa, styrka och rock smash.
    • Moltres är den enda legendariska fågeln vars plats skiljer sig från de ursprungliga röda och blåa versionerna av spelet. I rött och blått kan du hitta Moltres längs Victory Road.
    • Surf, styrka och Rock Smash är HMS. Du kan bara lära dem till vissa Pokémon. Lära sig hur Få alla HMS Om du inte har dem redan.
  • Bild med titeln Fånga de tre legendariska fåglarna i Pokemon Firered och Leafgreen Steg 10
    2. Var redo. Se till att du har minst 30 ultrabollar. Också, ta med ett par Max Repels - vägen till Moltres är länge, och det finns mycket stark Pokémon där.
  • Bild med titeln Fånga de tre legendariska fåglarna i Pokemon Firered och LeafleGreen Steg 11
    3. Ta med en Pokémon med Flash Fire förmåga. Detta gör din Pokémon Immune mot Moltres bara två attackerande rörelser. Det kommer att göra slaget mycket enklare - Moltres kommer inte att kunna skada dig alls!
  • Vulpix har flashbrand, liksom PonyTA. Du kan fånga en Ponyta precis utanför MT. Ember, där moltres hittas. Det kommer att ta nollskada från Moltres under kampens varaktighet, så nivå och HP spelar ingen roll.
  • Bild med titeln Fånga de tre legendariska fåglarna i Pokemon Firered och Leafgreen Steg 12
    4. Fånga moltred. Var noga med att spara före slaget. Det mest framgångsrika sättet att fånga den här fågeln är att få sin hälsa i det röda, och ge det ett statusförhållande som frysning, sömn eller förlamning. När du har försvagat moltres, fortsätt att kasta ultrabollar på fågeln tills den är fångad.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Du behöver några HMS för att komma till dessa Pokémon: Rock Smash, styrka och surfa.
  • Thunder Wave från Zapdos kunde förlamna din Pokémon. En flamthrower från Moltres kan orsaka brännskada. En isstråle från Articuno kunde frysa din Pokémon.
  • Var inte rädd för att använda masterbollen. Se bara till att du vill ha den här Pokémon mer än någon annan!
  • Om fågeln dör innan du kan fånga det: Stäng av strömmen, sätt på den igen och försök igen.Det var en anledning att spara innan du kämpade dem, vet du!
  • Det är väldigt frustrerande om du inte kan fånga dem första gången - men du kommer att fånga dem så småningom!Det tar tid och tålamod att fånga dem!
  • Varningar

    Använd inte attacker som gift eller bränner en pokémon. Dessa drag kan göra den legendariska fågeln svimma innan du har chansen att fånga den!
  • Se upp för Zapdos Thunderwave-det orsakar förlamning.
  • Se upp för Moltres flamthrower-Det kan bränna din Pokémon.
  • Se upp för Articunos Ice Beam-Det kan frysa din Pokémon.
  • Spara alltid strax innan du utmanar en legendarisk Pokémon.Om du stänger av kraften eftersom du var så frustrerad, kommer du att förlora allt som du inte sparade! Också, vilket ger dig chansen att starta om och försöka igen om du misslyckas med att fånga fågeln på det första försöket. Var noga med att spara efter att du fångar varje fågel så att ditt hårda arbete inte är ångrat!
  • Använda en gameshark för att fuska att fånga en Pokémon är märkbar i tävlingar. Gör det bara om du inte bryr dig om att skriva in tävlingar.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande