Hur konverterar du tga till jpg

TGA-filer är rastergrafik skapad av Truevision Inc för att fånga rätt grafikinställningar i 3D-bilder. ThisWill lär dig hur du konverterar TGA-filer till JPG-format för att göra dem mindre, lättare att dela, och mer användarvänlig. Du kan använda en webbläsare på skrivbordet eller mobiltelefonen och tabletten för att göra detta med ett online-konverteringsverktyg som Zamzar. Om du betalar för Adobe PhotoshopPro kan du kanske öppna TGA-filen och Spara det som En JPG-fil - Men det finns inga aktuella fristående program med plugins som kommer att uppnå detta tillförlitligt.

Steg

  1. Bild med titeln Konvertera TGA till JPG steg 1
1. Gå till https: // zamzar.com / konvertera / tGA-till-jpg / I en webbläsare. Du kan använda någon mobil eller skrivbordswebbläsare för att konvertera TGA-filer till JPG.
  • Zamzar är en gratis online-omvandlare som du inte behöver registrera dig för ett konto att använda. Om du vill ha uppgraderade förmåner, kan du registrera dig för ett gratis konto eller betala för ännu bättre uppgraderingar.
  • Bild med titeln Konvertera TGA till JPG Steg 2
    2. Klicka eller tryck på Lägga till filer. Din filhanterare öppnas för dig för att välja din TGA-fil. Du kan välja flera filer, men du är begränsad till 50 MB per session.
  • Bild med titeln Konvertera TGA till JPG steg 3
    3. Navigera till din TGA-fil och dubbelklicka på den. Du får se namnet på din fil ersätt "Steg 1" Som framstegsfältet fyller.
  • Bild med titeln Konvertera TGA till JPG steg 4
    4. Välj "jpg" Från rullgardinsmenyn i steg 2. Om det redan är valt, fortsätt till nästa steg.
  • Bild med titeln Konvertera TGA till JPG steg 5
    5. Klicka eller tryck på Konvertera nu. Du får se dina konverteringsframsteg i fältet nedan "Steg 3."
  • Bild med titeln Konvertera TGA till JPG Steg 6
    6. Klicka eller tryck på Ladda ner. Det är en mörkblå knapp till höger om din konverterade fils namn.
  • 7. Namn din fil och klicka på Spara. Din filhanterare visas och du kan ändra filnamnet och spara plats innan du fortsätter.
  • Bild med titeln Konvertera TGA till JPG Steg 7
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande