Hur man blir facebook-rollspelare

Kanske har du sett några av dina vänner på Facebook som pratar med varandra genom att skriva historier på varandras väggar, samtidigt som de använder sina egna namn. Till exempel kan någon skriva: ""Jag är Hannah," sade Hannah. "Vad heter du?" hon frågade."Och du kan också märka dem att prata om rollspel.

Så vad gör de? De är rollspel, förstås! Rollspel är mycket roligt i något sammanhang och det är lika mycket roligt på Facebook. När du har hänga på det kan rollspel på Facebook vara ett mycket underhållande sätt att spendera lite av din tid på Facebook. Här är vad du ska göra.

Steg

  1. Bild med titeln Bli Facebook Rollspelare Steg 1
1. Förstå vad en rollspelare är. Många människor förstår inte rollspel alls, och bara se rollspelare som posers, som de är absolut inte! Definitionen av en rollspelare (eller Facebook-rollspelare i det här fallet) är: någon som antar eller agerar ut en viss roll. I grund och botten innebär rollspel som plockar ett tecken från en tv-show, film, bok eller till och med från kändislinjen och agerar som dem. Det är exakt samma sak på Facebook. Bara se till att berätta för folk att du är en rollspelare och vem du ska vara, så att alla är klara av vad som händer.
  • Bildtiteln Bli Facebook-rollspel Steg 2
    2. Välj din karaktär till rollspel. Välj antingen någon som diskuteras i föregående steg eller utgör din egen karaktär. Denna senare skapelse är känd som en "ursprunglig karaktär" OC för kort. Eller du blandar lite verklighet och fantasi tillsammans för att skapa din egen karaktär baserat på kategorin av en tv-show, film eller bok. Till exempel kan du skapa en karaktär som är tänkt att vara en media eller litterär karaktärs icke-existerande bror, syster, pojkvän, etc. Detta är ganska praktiskt för favoritkaraktärer som dödades, ändrats för det värsta eller helt enkelt försvann!
  • Bildtiteln Bli Facebook-rollspel Steg 3
    3. Skapa ett nytt Facebook-konto. I stället för att använda ditt faktiska Facebook-konto, gör bara en ny till rollspel på. Gör absolut säker på att om du är rollspel som en kändis att sätta i ditt namn som du är falsk eller sätter "RP" för rollspel. Titta upp rollspelare från din genre av rollspel. Om du till exempel skulle välja att vara en Harry Potter-rollspelare, skulle du se upp Harry Potter-tecken i Facebook-sökrutan, lägg till dem och sedan rollspel med dem.
  • Bild med titeln Bli Facebook Rollspelare Steg 4
    4. Förstå rollspelets språk. Fångar inte av vakt - det finns några viktiga Facebook-rollspel för att det är viktigt att veta och förstå. Här är några viktiga:
  • Rp - rollspel, eller Riva skulle vara rollspelare.
  • Ooc - Out av karaktär. Du skulle använda det här om du skriver en status som den riktiga du. Till exempel, "OOC: Min riktiga pojkvän föreslog bara för mig!"Du kan också använda dubbla parentes. Till exempel ((jag måste gå. Låt oss fortsätta nästa gång)).
  • // när du skriver på en annan rollspelmur som den verkliga du. Till exempel, "// vill rollspel?`.
  • Förrätt - Det här är vad du behöver för att starta rollspel och används för att starta rollspelet. Gör en förrätt genom att skriva på den personens vägg. Förrätter är vanligtvis svårt för många rollspelare att skriva, men bara en "Jag gick ner på gatan i staden när jag såg, [personens namn]. "Hej!" Jag ringde ut, springa och kramade [honom eller henne]" ska göra. Då svarar de på din vägg och det börjar en rollspel!
  • Bara - Det betyder att du stycke på rollspel. Vanligtvis är alla svar och förrätter ungefär fem till sju meningen stycken och innehåller massor av detaljer.
  • Bildtiteln Bli Facebook-rollspel Steg 5
    5. Starta rollspel. När rollspel med någon, se till att du inte använder chattspråk. Använd bra stavning och grammatik så att de kan förstå dig. Var noga med att meddela dem innan du börjar rollspel med dem, skicka dem en starter.
  • Bildtiteln Bli Facebook-rollspel Steg 6
    6. Om du är rollspel som en kändis, låt folk veta att du inte är riktig. Ibland tycker du att du är riktig, eller att du är "poserande". För att se till att människor vet att du inte är den kändisen, försök att sätta ordet "Falsk" eller "Inte verklig" i ditt namn. Lägg också till den verkliga kändisen, ta sedan dem i ett inlägg. Skriv till exempel en status som sätter @ och sedan personens namn, säger "Jag är en rollspelare, och @ (kändisens namn) är den verkliga."
  • Bildtiteln Bli Facebook-rollspel Steg 7
    7. Håll rollspelet. Nu är du en rollspelare! Nu är det dags att sprida dina vingar och prova några fler saker. Här är några bra början saker att försöka:
  • Hitta en pojkvän eller en flickvän. Gör absolut säker på att personen också är en rollspelare innan "frieri" dem. Också, om du är en lesbisk eller gay rollspelare, se till att de är också innan du frågar dem, så de kommer inte att blockera dig eller radera dig. Att fråga dem, säg bara, "Hej, jag märkte att vi är båda enda rollspelare, och vill veta om du skulle vara min (flickvän / pojkvän) endast på rollspel. Snälla låt mig veta om du är intresserad," I ett meddelande till dem.
  • Bredda dina tillägg. Lägg inte bara rollspelare från samma kategori som du. Bara för att du är en Harry Potter rollspelare betyder inte att du inte kan lägga till twilight rollspelare. Du kan sluta ha mycket roligt om du blandar saker upp lite.
  • Lägg till familjemedlemmar, eller gå med i en familj. `Shadowcullen` och `McJonas` är två populära Facebook Rollspelfamiljer.
  • Bildtiteln Bli Facebook-rollspel Steg 8
    8. Använda symboler för åtgärder. Om du inte känner för att skriva stycken, kan du bara prata normalt som du brukar vilja. För åtgärder du kan använda symboler som *. Till exempel, * kramar du verkligen tätt *.
  • Tips

    Ha kul med att experimentera lite med rollspel. Det finns ingen rätt och fel bortsett från att du gör det klart, du är rollspel och om din karaktär är zany, nutty, irritabel, grouchy eller vad som helst, försök att hålla upp det!
  • Om du vill, bara acceptera och skicka vänförfrågningar till rollspelare och bara kändisar. På det sättet kommer folk inte att ringa dig en poser eller vill vara om de inte vet vilken rollspel som är.
  • Om du vill försöka Rollspelare ett tag, överväga att bestämma vilken pov (synvinkel) du använder, det kan hjälpa när du blir mer erfaren, överväga att få en specifik stil, det kan förändras på lång sikt när du får mer Erfaren, men medan du börjar, prova något som, skriptstil (exempel: ??? : Hej där * sade han, springa mot gruppen *) för en början, som du blir mer erfaren, prova den litterära stilen för en storlek (vanligtvis också innehåller stycke stil, multi styp och novella stil) det är en tuff kaka att spricka För nykomlingar (exempel: det var en dim eftermiddag, ungefär 2:30, var de höga byggnaderna i hela staden, läskigt, det var som en spökstad, övergiven, men högt thuds rand ut genom de tomma byggnaderna, det orange ljuset sipper mellan de höga strukturerna, som fotspåren echoed ännu högre, då kom en lätt chuckle från källan, "Ah, vilken tom plats" Det står, med en djup, men ändå mild röst).
  • Prova en webbplats menade rent för rollspel. Rollspelrepubliken är ett bra ställe att börja, och du kan även skapa din egen rollspel!
  • Varningar

    Det är möjligt att ta bort några för många timmar rollspel. Håll upp ditt sociala liv utanför datorn. Det finns risk för "Rollspelande missbruk", med några rollspelare på Facebook suddiga linjerna mellan fantasi och verkligheten lite för mycket. Gör inte samma misstag - Ange gränser för den tid som spenderas på Facebook.
  • Om Facebook upptäcker att du har skapat ett falskt konto är det troligt att ditt konto kommer att tas bort. Facebook skapades inte för fiktiva storyliner eller karaktärer och därmed kommer du sannolikt att ta bort kontot om det är fakat. Du skulle vara i en bättre position att använda ditt riktiga konto och helt enkelt åberopa rollspelet när du går in i rollspelläge.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande