Hur man väljer långvarig läppstift

Att hitta en långvarig läppstift kan vara en utmaning, speciellt om du vill att din läppstift ska stanna för en hela dagen eller hela natten. Du kan gå för en långvarig läppstift att bära på ditt bröllop så att dina läppar ser bra ut i alla dina bilder eller du kan välja långvarig läppstift för en utomhusfest du är värd så din läppstift går inte eller smörj hela dagen. För att hitta den idealiska långvariga läppstiftet kan du göra en sökning efter de mest rankade läppstiftarna med att hålla sig och prova dem själv för att hitta den bästa för dig. Du kan också lära dig hur man applicerar läppstiftet så det ser bra ut och håller länge.

Steg

Metod 1 av 3:
Söker efter långvariga läppstift på nätet
  1. Bild med titeln Välj långvarig läppstift Steg 1
1. Sök efter läppstift som är "långa slitage" eller "långa vistas."För att hjälpa dig att begränsa dina val kan du fokusera din online-sökning på läppstift som marknadsförs som" Long Wear "eller" Long staying."Ofta kommer dessa läppstift att utformas för att fortsätta under en lång tid, lite så länge som 24 timmar.
  • Kontrollera detaljerna på produkten för att säkerställa att den annonseras som långvarig. Vissa läppstift kan också marknadsföras som "24 timmars täckning" eller "Super Stay."
  • Många stora skönhetsföretag gör läppstift som är långvariga. Du kan söka efter en långvarig läppstift som gjorts av ditt favoritkosmetik varumärke eller av ett skönhetsföretag som du gillar, som du vet att deras produkter redan fungerar för dig.
  • Bild med titeln Välj långvarig läppstift Steg 2
    2. Läs online recensioner av läppstift. Du kan också söka efter de bästa långvariga läppstiftarna genom att läsa online recensioner av produkterna. Du kan hitta en topp tio lista över bästa långvariga läppstift på en skönhetssida eller genom en skönhetsblogger. Du kan också titta på online detaljhandelsköpbutiker och läsa recensioner av vissa långvariga läppstift på deras webbplats.
  • Du kan leta efter flera långvariga läppstift som har fem stjärnor eller ett högt betyg. Jämför sedan dem efter pris och bestämma hur mycket du har råd att spendera på läppstiftarna.
  • Du kan också söka efter en viss nyans eller färgläppstift som är långvarig. Beroende på skuggan kan du välja ett visst läppstiftmärke som har den färg du vill ha i en långvarig formel.
  • Expertips
    Katya Gudaeva

    Katya Gudaeva

    Professionell makeup artistkatya Gudaeva är en professionell makeupartist och grundaren av Bridal Beauty Agency baserat i Seattle, Washington. Hon har arbetat i skönhetsindustrin i nästan 10 år och arbetat för företag som Patagonia, Tommy Bahama och Barneys New York och för kunder som Amy Schumer, Macklemore och Train.
    Katya Gudaeva
    Katya Gudaeva
    Professionell makeup artist

    Använd sociala medier för att hitta långvarig läppstift. Professionell makeup artist Katya Gudaeva rekommenderar: "Sociala medier är ett bra sätt att ta reda på vilka produkter som människor använder. Jag gillar att följa kändis makeup artister, för många gånger de är de första som får nya produkter. Dessutom kommer influenser på Instagram ofta att lista de produkter de använder i sina anteckningar, så om du gillar en titt kan du prova dig själv. Du kan också hitta recensioner på YouTube när något nytt kommer på marknaden."

  • Bild med titeln Välj långvarig läppstift Steg 3
    3. Undvik läppstift som innehåller skadliga ingredienser. När du söker efter långvariga läppstift, bör du se upp för ingredienser som kan vara skadliga. Titta på ingredienslistan på etiketten på produkten för att bekräfta att den inte innehåller parabener, propylenglykol, kvaternium 15 eller trietanolamin. Dessa ingredienser kan vara skadliga för din hälsa, särskilt när de tillämpas på dina läppar.
  • När du handlar för läppstift, bör du också kontrollera att produkten inte innehåller en doft eller en matt. Läppstift som innehåller doftande eller silikonbaserade ingredienser kan torka ut dina läppar och kan vara skadliga för din hälsa.
  • Metod 2 av 3:
    Försöker långvariga läppstift i person
    1. Bild med titeln Välj långvarig läppstift Steg 4
    1. Prata med en säljare på en sminkbutik. Om du är mer av en händelse på person, kan du välja att gå in i en smink eller skönhetsaffär och prova läppstiften ut för dig själv. Be en säljare som hjälper dig att hitta en långvarig läppstift. Diskutera vilken nyans eller färg du letar efter såväl som hur mycket vistelsepost du vill ha läppstiftet att ha med säljaren.
    • Till exempel kan du säga till säljaren, "Jag letar efter en långvarig läppstift i korall för ett bröllop jag ska. Har du några förslag?"
  • Bild med titeln Välj långvarig läppstift Steg 5
    2. Gör en provkörning av läppstiftet. Beroende på policy för sminkbutiken kan du kanske prova läppstiftet på dina läppar så att du kan avgöra om det är rätt för dig. Säljaren kan hjälpa dig att applicera läppstiftet och låter dig gå runt i affären med den. Du bör försöka på läppstiftet i den färg du vill ha så du kan se hur det ser ut på dig.
  • Lägg märke till hur läppstiftet känns på dina läppar. Känns det smidigt och fuktiserat? Känns det som att det kommer att stanna kvar och färgen kommer att förbli levande under en lång tid?
  • Om läppstiftet känns som om det är irriterande dina läppar eller det är inte lika levande och rik på dina läppar som det verkar i röret, kanske du vill prova en annan läppstift.
  • Bild med titeln Välj långvarig läppstift Steg 6
    3. Köp flera långvariga läppstift för att försöka. Om du inte kan bestämma vilken långvarig läppstift är för dig, kan du bestämma att köpa flera läppstift för att försöka. Få två läppstift i samma nyans från olika märken, eller prova en läppstift och se om det fungerar bra genom att ha det för en dag.
  • Kontrollera returpolicyen i sminkbutiken innan du köper flera läppstift för att du kan returnera dem om de inte fungerar. Om du inte kan returnera läppstift, kan du välja att köpa bara en eller två så att du inte spenderar för mycket pengar på produkter som du inte kommer att använda.
  • Metod 3 av 3:
    Applicera den långvariga läppstiftet
    1. Bild med titeln Välj långvarig läppstift Steg 7
    1. Fuktar dina läppar innan du applicerar läppstiftet. Många långvariga läppstift kan torka på dina läppar på grund av ingredienserna i dem. För att säkerställa att dina läppar är smidiga och smidig, fuktar dem innan du applicerar läppstiftet. Du kan tillämpa en läppbalsam på dina läppar ungefär en timme innan du planerar att applicera läppstiftet. Detta kommer att ge läppbalsam tid att torka och fuktar dina läppar så att de är prepped för läppstiftet.
    • Du bör alltid tillämpa läppstift på nakna läppar. Innan du applicerar läppbalmen kan du använda en alkoholfri sminkborttagare på dina läppar för att bli av med en långvarig färg eller pigment på dina läppar. Du bör också ta bort mat eller vätskor som kan vara på dina läppar innan du applicerar läppstiftet.
  • Bild med titeln Välj långvarig läppstift Steg 8
    2. Använd läppprimer. Lip primer kan vara ett bra sätt att se till att läppstiftet stannar så länge som möjligt, även om det är en långvarig formel. Lip primer kan bäras under läppstift, läppglans, eller till och med en läpppenna. Det kan hjälpa till att hålla läppstiftet från att odla ut eller från att komma av.
  • Du kan köpa Lip Primer online eller på din lokala skönhetsbutik.
  • Bild med titeln Välj långvarig läppstift Steg 9
    3. Prova en läpppenna. Använda en läpppenna på dina läppar innan du applicerar läppstiftet kan du hjälpa färgen att hålla sig till dina läppar bättre och verkar mer levande. Gå till en läpppenna som är en lite lättare nyans än läppstiftet du använder. I stället för att radera dina läppar med penna, bör du färga i dina läppar med penna, börja i mitten av din läpp. Applicera sedan läppstiftet ovanpå läpppenna.
  • Med hjälp av den här metoden ska din läppstift stanna på dina läppar under en längre tid. Läpppenna hjälper till att säkerställa att färgen stannar, speciellt om läppstiftet också är en långvarig formel.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande