Hur man överklagar en hastighetsbiljett

En hastighetsbiljett resulterar i en böter, tillsammans med högre försäkringspremier i vissa fall. Det är i ditt bästa intresse att försöka komma ut ur en biljett. Ibland kan du övertyga en polis som inte utfärdar en biljett kort när du var stoppad. I andra situationer måste du gå till domstol och bekämpa biljetten som en del av en rättegång.

Steg

Del 1 av 2:
Pratar dig ut ur en biljett
  1. Bild med titeln Appeal A Speeding Ticket Steg 1
1. Vara artig. Polisen har all makt om huruvida du ska utfärda en biljett eller inte. Det är i ditt bästa intresse att vara artig.
  • Att göra små samtal kan också humanisera dig till tjänstemannen. Fråga officerare hur de gör idag och svara på några frågor på ett vänligt sätt.
  • Flirta, är emellertid kontraproduktiv. Officers rapporterar att de känner sig förolämpade när förare tror att de kan komma ut ur en biljett genom att flirta.
  • Bild med titeln Appeal A Speeding Ticket Steg 2
    2. Följ alla anvisningar. Var lika lätt att hantera som möjligt. Ju mindre svårighet du skapar för officer, desto mer sannolikt är det att han inte kommer ihåg mycket om dig. Om du måste bestrida biljetten senare, på rättegång, så kan du dra nytta om tjänstemannen inte kan komma ihåg något om dig.
  • Bild med titeln Appeal A Speeding Ticket Steg 3
    3. Erkänna inte att du var påskyndat. Förneka inte det. Om tjänstemannen frågar om du vet varför du var stoppad, borde du inte säga, "Jag var påskyndade."Du kan dock eskalera spänningar om en officer berättar att du var snabbare och du försöker neka det.
  • När tjänstemannen berättar att du var snabbare, stanna tyst eller säga, "Oh ..." eller något lika utskott.
  • Bild med titeln Appeal A Speeding Ticket Steg 4
    4. Fråga att tjänstemannen inte ger dig en biljett. Du kan artigt be officeren att ge dig en varning istället för en biljett. Allt du behöver säga är, "Skulle du överväga att ge mig en varning?"
  • Om en artig förfrågan inte fungerar, förbli tyst. Allt du säger kommer att skrivas ner i avsnittet Notes i Speeding-biljetten. Angry, sarkastiska uttalanden kan bara tjäna för att skada dig senare. Dessa typer av kommentarer kan motivera en officer att dyka upp i en rättegång för att du är skyldig att vara skyldig.
  • Men du bör vara säker på att fråga någon gång vilken teknik som tjänstemannen brukade mäta din hastighet. Typiskt mäter Cops hastighet med användning av radar, laser eller någon annan teknik.
  • Bild med titeln Appeal A Speeding Ticket Steg 5
    5. Dokumentera fakta. Om du planerar att tilltala din biljett, måste du dokumentera fakta om din hastighetsbiljett. Skriv ner din hastighet, väderförhållandena och hastighetsgränsen där du utfärdades biljetten. Också notera om du körde i måttlig eller tung trafik, eller om du var den enda bilen på vägen.
  • Skriv den här informationen så snart som möjligt medan det är friskt i ditt sinne. På det här sättet kommer du att vara säker på att ha rätt information.
  • Del 2 av 2:
    Tilltalande en hastighetsbiljett
    1. Bild med titeln Appeal A Speeding Ticket Steg 6
    1. Delta i din hörsel. Vid den första utfrågningen kommer du inte att argumentera i ditt fall men kommer istället att åberopa "skyldig" eller "inte skyldig."När du har åberopat" inte skyldig ", ska domaren planera försöksdatumet.
    • Du borde klä dig snyggt att delta i hörseln, för du kommer förmodligen att dyka upp framför samma domare som kommer att presidera över din rättegång. Business Casual (en pressad klänningskjorta och klänningbyxor) är acceptabel klädsel.
    • I vissa situationer kan du komma ut ur din hastighetsbiljett utan att gå till rättegång. Till exempel, i vissa stater, om du aldrig har fått en biljett innan du är berättigad till trafikskola om du visar dig för din hörsel.
    • Också om du var Ticketed eftersom du inte hade bevis på försäkring i din bil, så kommer många domstolar att låta dig komma ut ur biljetten om du presenterar ditt försäkringsbevis före ditt hörapparat.
  • Bild med titeln Appeal A Speeding Ticket Steg 7
    2. Förstå åklagarens fall. Principiellt vill du förstå hur polisen bedömde att du var påskyndat. De vanligaste metoderna för mäthastighet är "pacing," radar, laser och vaskar (visuell genomsnittlig hastighetsdator och inspelare). Var och en är sårbara för olika kritik:
  • Pacing. Här mäter tjänstemannen din hastighet genom att följa med dig under en tid att döma hur snabbt du går. Du kan försöka diskreditera denna hastighetsläsning genom att påpeka att tjänstemannen var för långt tillbaka för att på ett adekvat sätt följa dig på en konsekvent hastighet, eller att kullar, kurvor och trafikljus hindrade tjänstemannen från att följa dig i tillräcklig tid.
  • Radar. Denna teknik använder radiovågor som reflekterar av en bil och hämtas sedan av en mottagare. Radarhastighetsavläsningar är sårbara för vissa utmaningar. Till exempel kan radiovågor slå mer än en bil, eller det kan finnas problem med radarens kalibrering. Också regn, vind och stormmoln kan skicka tillbaka felaktiga hastighetsavläsningar.
  • Laser. Lasertekniken skickar 40 ljusstrålar under en sekund mot fordonet. Den hastighet vid vilken ljuset återspeglar tillbaka översätter till hastigheten bilen går. En svaghet med laserteknik är att alla balkar behöver slå samma plats på bilen. Också, som radar, kan ljusstrålar reflektera av andra bilar.
  • Vaskar-teknik. Detta snygga namn används för en mycket enkel teknik för mäthastighet. Här mäter tjänstemannen avståndet mellan två punkter (säg en telefonpole och brevlåda). Då använder tjänstemannen en stoppur för att mäta den tid det tar dig att passera från en punkt till den andra. Tiden kommer då att anpassas matematiskt för att producera en miles per timme. VASCAR-mätning är uppenbarligen sårbar för mänskligt fel: Officer startade inte och stoppade stoppuret exakt eller upplevde inte exakt när du korsade en av markörerna.
  • Bild med titeln Appeal A Speeding Ticket Steg 8
    3. Samla bevis för rättegång. När du har fått ett försöksdatum bör du börja skapa ditt försvar. Avgörande för din framgång kommer att vara bevis för att presentera vid rättegång. Om du vill ha bevis från staten, fråga domstolen om hur du gör en upptäckts rörelse.
  • Du kan också begära en kopia av åklagarens bevis. Bevisfilen kan innehålla officerens anteckningar, en video av trafikstoppet eller en ritning som visar scenen. Du borde veta vilka bevis som åklagaren kommer att presentera.
  • Begär också användarhandboken för vilken typ av teknik som användes för att spåra din hastighet. Dessa manualer är skrivna för polisen att använda och innehåller ofta information om potentiella brister eller problem med tekniken. Du kan sedan citera språket till domstolen under din rättegång när du försöker tvivla på trovärdigheten av hastighetsavläsningen.
  • Bild med titeln Appeal en hastighetsbiljett Steg 9
    4. Kontakta vittnen för försök. Fråga vittnen om du tycktes gå samma hastighet som andra bilar, eller om du passerade dem. Det mest troliga vittnet är någon som var i bilen med dig när du var stoppad.
  • Du kanske vill påminna dem om försöksdatum så att de kommer att vara säkra på att delta.
  • Bild med titeln Appeal A Speeding Ticket Steg 10
    5. Skjuta upp rättegången så länge som möjligt. Genom att skjuta upp rättegången ökar du sannolikheten för att tjänstemannen kommer att glömma dig och inte dyka upp i domstol. Domare kommer att släppa fallet om tjänstemannen inte visar.
  • Fråga domstolen hur många gånger du kan begära en fördröjning, och hur många dagar före rättegången behöver du göra begäran. Statlig lag varierar.
  • Ring också polisavdelningen och försök ta reda på när tjänstemannen tar en semester. Om du kan tida saker precis rätt, kan du driva en rättegång tills tjänstemannen är borta på semester.
  • Bild med titeln Appeal A Speeding Ticket Steg 11
    6. Delta i din rättegång. Anländer i tid och i konservativ klädsel. Har några dokument som är beredda att använda vid rättegång. De anteckningar du tog omedelbart efter att ha slutat är bra bevis.
  • Bild med titeln Appeal A Speeding Ticket Steg 12
    7. Utmana bestämningen av hastigheten. Beroende på den teknik som används för att mäta din hastighet kan du utmana den på grundval av ovanstående. Du kan också fråga tjänstemannen hur mycket träning han eller hon hade med tekniken. Att fråga denna fråga hjälper till att tvivla på officerens förmåga att använda tekniken ordentligt, och någon teknik är bara lika bra som den person som använder den.
  • Bild med titeln Appeal A Speeding Ticket Steg 13
    8. Utmana officerens identifiering av din bil. Du kan också argumentera för att tjänstemannen inte identifierade den högra bilen. Om du körde i måttlig eller tung trafik, kan du argumentera för att officeren använde radaren eller lasern på fel bil.
  • Du kan ställa ledande frågor att rattle tjänstemannen. Om din bil är blå, fråga "såg du den andra blå bilen framför mig?"Detta kan fluga officer.
  • Bild med titeln Appeal A Speeding Ticket Steg 14
    9. Begära att ärendet avvisas, om möjligt. Vid slutet av bevis bör du argumentera för att regeringen inte har fastställt att du var påskyndat. Vara specifik och peka på begränsningar i statens ärende. Till exempel, det faktum att en officer mottog bara en halvtimme träning för att använda radarteknik, tvivlar på om tekniken användes exakt.
  • Också, om biljettistern inte visar upp till rättegången, har du rätt till uppsägning.
  • Bild med titeln Appeal A Speeding Ticket Steg 15
    10. Vänta på domen. Om du inte är skyldig eller ärendet avvisas, behöver du inte betala biljetten. Om du är skyldig, måste du betala bötesbeloppet på snabbbiljetten, plus domstolskostnader.
  • Var noga med att ringa framåt och fråga hur du kan betala bra. Var noga med att ta med en acceptabel betalningsmetod (kreditkort, personlig check, kontanter).
  • Saker du behöver

    • Polisansvarig och vittne Kontaktinformation
    • Dokumentation som används av åtalet
    • Fortkörningsböter

    Tips

    Tänk på att förfarandet i kommunala domstolar varierar beroende på ditt tillstånd och län.
  • Förstå att trafikbiljetter är civila överträdelser. Följaktligen, även om du kommer att ha någon typ av möjligheter att bekämpa biljetten i domstol, kommer du inte att ha de fulla skyddet som ger en brottslig svarande. Till exempel har du inte rätt till en advokat.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande