Hur barnsäker din ipad eller iphone

Barnsäkerhet Din iPad eller iPhone kan förhindra att ditt barn orsakar stor skada på din mobila enhet, både internt och externt. Medan programvarubegränsningar aldrig kan ersätta ett vakande öga, kan de säkert göra saker mycket enklare!

Steg

  1. Bild med titeln Barnsäker din iPad eller iPhone Steg 1
1. Hämta den senaste versionen av iOS för din iPad eller iPhone för att säkerställa att alla föräldrabegränsningar och alternativ är tillgängliga.
  • Bild med titeln Barnsäker din iPad eller iPhone Steg 2
    2. Säkerhetskopiera viktiga filer. Ditt barn kan oavsiktligt ta bort dem, så det är bäst att hålla backups bara i fallet! Du kan överföra filer från din iOS-enhet till din Mac eller PC med iTunes.
  • Bild med titeln Barnsäker din iPad eller iPhone Steg 3
    3. Gå till inställningsappen på din iPads startskärm. Gå till "Allmän" och sedan till "Restriktioner". Om det redan har aktiverats, tryck på "Aktivera begränsningar" knapp.
  • Om det här är första gången du aktiverar begränsningar måste du välja ett lösenord. Var noga med att välja något som du kommer ihåg!Bild med titeln Barnsäker din iPad eller iPhone Steg 3Bullet1
  • Bild med titeln Barnsäker din iPad eller iPhone Steg 4
    4. Begränsa möjligheten att lägga till eller ta bort appar. Detta förhindrar att ditt barn oavsiktligt tar bort viktiga applikationer från din enhet eller installerar program som kan kosta dig pengar.
  • Var noga med att vända också "In-app-inköp" Av såväl att ditt barn inte av misstag spenderar pengar på förbättringar för spelet.Bild med titeln Barnsäker din iPad eller iPhone Steg 4Bullet1
  • Bild med titeln Barnsäker din iPad eller iPhone Steg 5
    5. Ställa in "Kräver lösenord" möjlighet till "Omedelbart" Så att ditt barn alltid måste fråga tillstånd från dig för att köpa eller ladda ner en ansökan. Tidigare kan du ha begränsat möjligheten att lägga till eller ta bort appar, men det är bäst att vara säker än förlåt.
  • Bild med titeln Barnsäker din iPad eller iPhone Steg 6
    6. Ställ in alla lämpliga begränsningar på filmer, TV-program och appar som kan nås på enheten. Alla appar, filmer och tv-program som hämtas är rankade på lämpligt sätt och kan begränsas.
  • Bild med titeln Barnsäker din iPad eller iPhone Steg 7
    7. Ställ in alternativen för "Lägger till vänner" och "Multiplayer-spel" till.Gör detsamma med "Hitta mig via e-post" och "Tillåt spelinbjudningar." Detta kommer att förhindra att främlingar kan hitta ditt barn.
  • Bild med titeln Barnsäker din iPad eller iPhone Steg 8
    8. Stäng av explicit språk för Siri.
  • Bild med titeln Barnsäker din iPad eller iPhone Steg 9
    9. Få ett skyddande täckfall för din iPad eller iPhone. Barn kan vara mycket grova på sina leksaker, särskilt på sina bräckliga mobila enheter! Även om en skyddande täckning är dyr, bör du fortfarande få det. Det kommer att betala för sig mycket, mycket snabbt.
  • Tips

    Kom ihåg att ett hårt fall och programvarubegränsningar är inte en ersättning för korrekt tillsyn! Var noga med att kolla på enheten och ditt barn varje gång för att se till att de använder det ordentligt och lämpligt.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande