Hur man undviker att vara nybörjare i mobile legends: bang bang

Ibland, i mobila legender: Bang Bang, kan du mata när din hjälte inte gör mycket. Det är inte ovanligt för nyare spelare att göra det felaktigt - men det kan dock vara giftiga människor i spelet som kallar dig en nub / noob. Detta kan få dig att känna dig dålig, och det är inte mycket att göra för att undvika namnet-ringer. Men med detta borde du kunna omforma dig själv för att vara en professionell i det här spelet.

Steg

Metod 1 av 2:
Bli en pro i spelet
  1. Bild med titeln Undvik att vara nybörjare i Mobile Legends_ Bang Bang Steg 1
1. Har elit / episka skinn. Om du får fördelen med att ha en hjälte med en permanent / fri provskinn, var inte rädd för att sticka ut från mängden genom att använda den. Det kommer inte bara att förbättra hur bra du känner hjälten, men det kommer också att göra att din hjälte har några av sina befogenheter ökat med det.
  • Bild med titeln Undvik att vara nybörjare i Mobile Legends_ Bang Bang Steg 2
    2. Master den hjälte som du kommer att spela. Om du vill spela bättre, borde du veta din hjälte väl när du använder den under ett spel. Om du använder slumpmässiga hjältar, försök ta reda på vem som kan göra bättre i strid, och sedan hålla fast vid den hjälten för tillfället. I det här scenariot studera din hjälte och se skador, hållbarhet och svårigheter.
  • Du borde också veta vilken skicklighet som hjälten gör bättre än de andra. Detta bör användas som standard skicklighet så att du kan attackera i förväg och hoppa in med segern.
  • Bild med titeln Undvik att vara nybörjare i Mobile Legends_ Bang Bang Steg 3
    3. Undvik användningen av anpassad chatt. Du kan använda kampsignaler och slagfältkommunikation och använda dem för att styra laget helt och hållet.
  • Bild med titeln Undvik att vara nybörjare i Mobile Legends_ Bang Bang Steg 4
    4. Justera med lagets hjältar. Utan att bilda en strategi kan det vara ett problem att hantera två markörer eller tre mages i ett lag. Justering är alltid bättre med kommunikation, så du kan räkna ut en backupplan i det fall den hjälte du vill ha är inte tillgänglig för dig.
  • Bild med titeln Undvik att vara nybörjare i Mobile Legends_ Bang Bang steg 5
    5. Använd buskarna för ganking. Detta bör användas till din fördel, eftersom det kommer att bidra till att torka laget så att du kan fokusera på tornen bättre. Utan detta kan det leda till omedelbar utfodring helt och hållet.
  • Bild med titeln Undvik att vara nybörjare i Mobile Legends_ Bang Bang Steg 6
    6. Tillåt en person från laget att köpa en roamingmask. Det kommer att finnas tillfällen då ditt lag kommer att ha två eller flera spelare köpa en roamingmask. Det här är inte en bra idé eftersom det påverkar slutet av spelet helt och hållet.
  • Istället kommunicera vem roameren kommer att vara. Detta kommer att hjälpa ditt lag att planera sin strategi.
  • Bild med titeln Undvik att vara en nybörjare i Mobile Legends_ Bang Bang Steg 7
    7. Få Herren inom 12 minuters speltid. Under de första 9 minuterna kommer Herren att gissa. Att döda det tidigt kan tyckas bra, men det är inte ett bra val eftersom Herren kan dödas enkelt av andra. Det borde vara på ett hållmönster tills Herren förbättrar sig, vid vilken tidpunkt, kommer Herren att kunna bringa högt nära en torn och krossa den med hög skada.
  • Bild med titeln Undvik att vara en nybörjare i Mobile Legends_ Bang Bang Steg 8
    8. Spela målet med spelet. Syftet med spelet är att döda basstornet för att vinna spelet. Medan du dödar hjältar kan det vara bättre, påverkar det inte spelet helt och hållet (även att få 20 + dödar kan till och med bli en förlust). När du dödar fiendernas minioner, följ sedan dina minions till att attackera tornet för skador.
  • Metod 2 av 2:
    Svara på papperskorgen pratar
    1. Bild med titeln Undvik att vara nybörjare i Mobile Legends_ Bang Bang Steg 9
    1. Undvik att prata tillbaka till papperskorgen. Att prata tillbaka till en trash talare kommer att göra saken värre än det är just nu. Detta kan också få dig rapporterad för brott som verbalt missbruk, så att ignorera dem är en bättre idé.
    • Som ett exempel kan någon ringa dig "Gordnub," och du kan bli frestad att svara tillbaka med "Då är du nub." Detta kan leda till andra förolämpningar, som, "Layla är dålig" och "Då är hela laget dåligt." Följ aldrig i dessa linjer, eller du kommer att vara lite besvär om någon rapporterar dig.
  • Bild med titeln Undvik att vara nybörjare i Mobile Legends_ Bang Bang steg 10
    2. Rapportera och blockera Trash Talker. Du kan göra det under spelet eller i slutet av spelet. För att blockera under spelet kan du klicka på statistiken för dig själv och sedan blockera papperskorgen genom att klicka på chattikonen bredvid den person som är papperskorgen.
  • Du har också möjlighet att anmäla Trash Talker. Klicka på knappen Röd utropstecken och rapportera användaren för verbalt missbruk. Om det är korrekt gjort, kommer papperskorgen att dämpas i 2 timmar och kommer att förlora kreditpoäng med det också.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Alltid stanna kvar, även när det är uppenbart att ditt lag kommer att förlora. I vissa fall kommer det att finnas en bra mängd kämpande chans som kommer att vända spelet, så aldrig trash talar om laget och håll hjulen som rör sig för ditt lag.

    Varningar

    Som med reglerna, undvik att vara en trash-talare själv. Detta kommer att påverka andra negativt, och kan resultera i en potentiell mute / förbud från spelet.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande