Hur man undviker att bli förbjuden på clash of clans

Clash of Clans är ett multiplayer mobilspel applikation som låter dig höja din egen by och slåss ut det med miljontals andra spelare över hela världen. Eftersom spelet beror på sin multiplayer-funktion, åberopar ledningen strängt sin vänliga spelpolicy. Om du inte följer dessa regler är chansen, du kan vara förbjuden på konflikter av klaner.

Steg

  1. Bild med titeln Undvik att bli förbjudna på Clash of Clans Steg 1
1. Undvik förbannelse på global chatt. Var inte äcklig. Avstå från att använda obscenities på den globala chatten. Titta på ditt språk eller andra spelare kan rapportera dig. Supercell kommer då att granska rapporten och förbjuda dig från chattrutan.
  • Att bli blockerad men påverkar inte helt ditt spel. Du kan fortfarande spela spelet normalt, men du måste vänta 24 timmar innan du får skicka meddelanden på den globala chatten.
  • Bild med titeln Undvik att bli förbjuden på Clash of Clans Steg 2
    2. Välj inte ett olämpligt profilnamn. Detta inkluderar profanity, olämpliga meddelanden, etc.
  • Bild med titeln Undvik att bli förbjuden på Clash of Clans Steg 3
    3. Håll dig borta från att använda obscena vägg- eller dekorationslayouter. Arrangera dina väggar eller dekorationer för att se ut som något vulgärt är också mot spelets politik. Andra spelare kan ta en skärmdump av din konflikt av klanby och skicka den till supercell som ska ses över. Om du är förekommande, kommer du att bli blockerad från att komma åt ditt spelkonto.
  • Bild med titeln Undvik att bli förbjuden på Clash of Clans Steg 4
    4. Spela inte spelet på datoremulatorer. Mobila emulatorer för datorer, som genymotion eller bluestacks, är bra verktyg för att utveckla mobilbaserade applikationer på skrivbordet eller bärbar dator. Men att spela ditt konflik av Clans-konto på dessa applikationer kommer att ha din låst ut av Supercell om deras system upptäcker att ditt konto ständigt loggas på en icke-mobil enhet.
  • Bild med titeln Undvik att bli förbjuden på Clash of Clans Steg 5
    5. Steer rensa från vulgära klanbeskrivningar. Om du är ledande eller en co-ledare av en klan, undvik att sätta oanständiga beskrivningar av din grupp som andra spelare kommer att finna offensiv. Om du gör det kommer ditt konto att bli förbjudet från spelet (men dina klanmedlemmar kommer inte att vara). Skriv ett vänligt uttalande som tydligt beskriver din klan och dess medlemmar.
  • Bild med titeln Undvik att bli förbjudna på Clash of Clans Steg 6
    6. Hacka inte. Även om det är frestande om du tycker det är svårt att få resurser, men inte fuska med hjälp av hackverktyg och mjukvaror. Använd inte automatiserade bots för att spela spelet för dig - fysiskt spela spelet istället.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande