Hur man utformar ett id-kort med adobe photoshop

Adobe Photoshop är den nummer ett bildredigeringsprogram i världen, som används av proffs och amatörer i ett brett spektrum av industrier. Trots detta kan programvaran vara ganska förvirrande för nya användare. Läs vidare nedanför hoppet för att lära dig att navigera på Photoshop-gränssnittet och designa ditt eget ID-kort.

Steg

  1. Bild med titeln Design ett ID-kort med Adobe Photoshop Steg 1
1. För att slutföra den här guiden måste du få programvaran Adobe Photoshop. Denna programvara kan vara ganska dyr att köpa, men en fullfjädrad gratis demoversion är tillgänglig på Adobes hemsida.
  • Bild med titeln Design ett ID-kort med Adobe Photoshop Steg 2
    2. Starta en ny bild storleken på ID. ID är 3.375 tum (8.6 cm) bred med 2.125 tum (5.4 cm) lång. Från menyn File Klicka på Ny. Ändra enheterna rullgardinsmenyn från pixlar till tum. I bredden Typ 3.375 och i höjdlådan typ 2.125. Beroende på kvaliteten på de bilder du planerar att använda på ditt ID, kanske du vill öka upplösningen till 200 till 301 pixlar / tum. Samtidigt som du ökar upplösningen kommer att göra att ID visas större på din skärm, kommer dess tryckta storlek att förbli densamma.
  • Bild med titeln Design ett ID-kort med Adobe Photoshop Steg 3
    3. Hitta din ID-bakgrundsbild. Ditt företag / klubblogo eller ett lagerfoto kommer att fungera. Fyll ditt bakgrundsskikt med färgen vit. Kopiera och klistra in din bakgrundsbild till ett nytt lager ovanför detta och minska opaciteten (finns i menyn ovanför lagren) tills du har önskat utseende. Om du vill ändra storleken på bakgrundsbilden klickar du på bildskiktet och klickar på menyn Redigera (bredvid Arkiv-menyn) och väljer Free Transform (eller använd genvägskontroll + T). Klicka och dra kanterna till den storlek du vill ha.
  • Bild med titeln Design ett ID-kort med Adobe Photoshop Steg 4
    4. Importera personens foto. Använd samma metoder från steg 2, kopiera och klistra in personens ansiktsbild på ID och använd gratis transformation för att ändra den till rätt storlek. Om du vill att ditt ID ska ha en "spökbild" Av personens ansikte kan du kopiera och klistra in en andra ansiktsbild på ID, använd gratis transform (Control + T) för att göra det mindre och ändra det är opacitet att göra det mer transparent.
  • Bild med titeln Design ett ID-kort med Adobe Photoshop Steg 5
    5. Lägg till deras personliga information och signatur. Använd textverktyget för att lägga till den personliga informationen. Om du vill lägga till en realistisk utseende signatur måste du ladda ner en signaturfont online och installera den innan du kan använda den.
  • Tips

    För ytterligare information om hur du hittar och installerar nya teckensnitt, vilket är bra för att använda som en signatur på ditt ID-kort, läs teartikel Installera teckensnitt på din dator.
  • Använd inte detta för att göra smidda ID-er. Detta är olagligt och du kan bli arresterad för att göra det.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande