Hur man täcker klyvning i en lågklänning

Du vet den klänningen på baksidan av din garderob som alltid får dig att känna dig som Cinderella på bollen? Du älskar det eftersom det är glamoröst, men önskar att det bara skulle visa lite mindre klyvning. Några enkla tricks hjälper dig att spara det låga numret med förtroende.

Steg

Metod 1 av 3:
Välja en blygsam bh
  1. Bild med titeln COVER CLEAVAGE I en lågklänning Steg 1
1. Investera i en bralett. En bralett är en bh som inte har någon padding eller underwire. Fri från alla vanliga bh-trappings, behöver du inte oroa dig för din klyvning som tar över natten.
  • Om det fortfarande inte skär det, kan du gå ett steg längre och välja en spetsbrodett. Denna version av Bralette är kantad i spets och är avsedd att bäras i allmänhet, snarare än begravd under en tröja. Spetsen hjälper till att täcka din klyvning och tillsätt en romantisk touch till din klänning.
  • Bild med titeln COVER CLEAVAGE I en lågklänning Steg 2
    2. Bära en bandeau för ett skiktigt utseende. Den är gjord av stretchigt material och slösar inte sin tid på extra vaddering. Liknande BRALETTE, BANDEAUS är avsedda att möta det offentliga ögat, och hjälper dig att uppnå ett härligt lagerat utseende..
  • Du kan också använda bandeau för att skapa en färgkontrast - ljusa en svart klänning med en varm rosa bandeau eller temperera en röd klänning med en svart bandeau. Du kan också överväga att samordna din bandeau med andra tillbehör som skor.
  • Bild med titeln Cover Cleavage i en lågklänning Steg 3
    3. Prova en hög nackbra. Höga nackbras slipsar ofta i nacken och ser ut som halter eller kommer med en avtagbar dekorativ del som glider bekvämt framför din klyvning. Inte bara kommer denna bh att täcka din klyvning, det kommer att ge en kant till även den mest tråkiga klänningen.
  • Metod 2 av 3:
    Välja ett döljande underkläder
    1. Bild med titeln COVER CLEAVAGE I en lågklänning Steg 4
    1. Lag en spets camisole under din klänning. Camisoles är i princip små, kroppsformiga tankplattor. Regelbundna kameroler kommer också att fungera, men deras överklagande är informell, så om din klänning är på den fina sidan väljer du spetsversionen istället. Dessutom har vissa camisoles en bh inbyggd, så att du kan hoppa över bh helt - om det är till din fördel eller inte beror på klänningen.
    • Försök med att ha en cami som matchar din hudton eller färgen på klänningen för ett subtilt utseende, eller välj en färg som kompletterar klänningen om du vill lägga till en liten kontrast.
  • Bild med titeln COVER CLEAVAGE I en lågklänning Steg 5
    2. Gör-det-själv med ett syt-i klyvningslock.Välj ett starkt, tunt material som Spandex eller Lycra. Dessa tyger tio för att ge stöd men tillåter också rörelse.
  • Du kan också överväga spets, men du vill binda två lager tillsammans för att materialet ska vara tillräckligt starkt.
  • Därifrån måste du hitta ett klyvskyddsmönster. Du kan hitta massor av gratis klyvningsskyddsmönster online. Pinterest och sömnad bloggar är ett bra ställe att starta din sökning.
  • Bild med titeln COVER CLEAVAGE I en lågklänning Steg 6
    3. Sätt på en snap-on BRA-överlagring för en enkel lösning. Denna bekväma triangel av tyg snäpper rätt in i din bh. Spetsversionerna av dessa är speciellt lämpliga för parning med klänningar. Var noga med att överväga vilken typ av tyg som överlägget är gjord av som vissa material kan kliagas och kommer att bli mer av en olägenhet än en hjälp.
  • Metod 3 av 3:
    Täcker upp med tillbehör och ytterkläder
    1. Bild med titeln Cover Cleavage i en lågklänning Steg 7
    1. Accessorize med ett webbbäddhalsband. Webbbed halsband fungerar bra eftersom de tenderar att täcka mer hud. Du kan alltid använda något modeband för att stifta halsbandet på plats om du planerar att dansa.
  • Bild med titeln COVER CLEAVAGE I en lågklänning Steg 8
    2. Bära en halsduk för en enkel fix. En halsduk kan lägga till elegans, konsistens och färg till din outfit. Undvik skrymmande och mångfärgade halsdukar som kommer att överväldiga, istället för markering, din klänning. Silks halsdukar kommer i synnerhet att ge din klänning den extra romantiska kanten.
  • Looping din halsduk i en vattenfallsform, snarare än att binda den, tillåter den bästa täckningen.
  • Bild med titeln Cover Cleavage i en lågklänning Steg 9
    3. Sport ett sjal för ett elegant utseende. Shimmy i stil (och oroa dig) när du kopplar din klänning med ett sjal. Du kommer att vilja hitta ett sjal som har en triangelfront. Triangeln ligger rätt över din klyvning, så det finns inget behov av någon speciell pinning eller vikning.
  • Bild med titeln COVER CLEAVAGE I en lågklänning Steg 10
    4. Para det med en pashmina. Känna sig snygg? Lägg till en pashmina till din klänning och du blir den poshest damen på kvarteret. Medan du kan vika en pashmina på många sätt, är det bästa alternativet för att täcka klyvning att lägga din pashmina till en topp. Linda bara pashmina runt framsidan och ta sedan tillbaka den över axeln och låt den återstående tyget drapera.
  • Bild med titeln COVER CLEAVAGE I en lågklänning Steg 11
    5. Prova en söt kappa. En liten dekorativ jacka har tre funktioner: föra din klänning till liv, som täcker din klyvning och håller dig varm på kalla nätter. Hitta en kappa vars färg kompletterar din klänning och du är på väg!
  • Tips

    Oavsett om det är en ny bralett, en ny halsduk eller en ny camisole, var noga med att du provar det innan du går ut. Medan många av dessa alternativ kommer att täcka din klyvning, kan de också lämna ditt bröstkorg med klumpiga eller formlösa. Prova kläderna och var noga med att du inte handlar en faux-pas för en annan.
  • Om du bara vill se till att du inte oavsiktligt visar för mycket hud, försök använda dubbelsidig garderobsband för att säkra klänningen till din hud.
  • Försöker stygna en snap i klänningen i klänningen för att stänga det lite.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande