Hur man rör sig om en bröllopsklänning

Även om de flesta bröllopsklänningar inte kommer med en rörelse automatiskt, är det viktigt att störa en bröllopsklänning efter ceremonin. En rörelse drar baksidan av klänningen från marken så det blir inte smutsigt, det gör att bruden kan röra sig efter ceremonin med lätthet, och det lindrar en del av rädslan för att trippla över ett långt tåg. Det finns flera typer av bustles, var och en ser lite annorlunda men gynnar klänningen på samma grundläggande sätt. Här är några alternativ för att lägga till en rörelse till din bröllopsklänning.

Steg

Metod 1 av 3:
Skapa en vanlig (eller traditionell) rörelse
  1. Bild med titeln rörelse En bröllopsklänning Steg 1
1. Bestäm om du gillar utseendet på en vanlig rörelse. Med en vanlig rörelse viks tågets slut under baksidan av klänningen. Detta skapar utseendet på en bubbla och en fullare tillbaka till kjolen. En vanlig rörelse kan inte ens vara märkbar för andra, eftersom det bara kommer att antas att din klänning bara har inget tåg och en full kjol.
  • Regelbundna bogles är vanligtvis lättare att skapa på en kjol som är full men har inte massor av tulle under, eftersom tullen skulle göra det svårare för klänningen att falla naturligt när den är bustled.
  • Bild med titeln rörelse En bröllopsklänning Steg 2
    2. Fäst ett slips på undersidan av kjolen. Slipset ska placeras så att när din rörelse är klar kommer din kjolhem att vara strax utanför golvet. Du, eller din sömnstress, kan sya detta i kjolens söm så att den inte är synlig från utsidan.
  • Bild med titeln rörelse En bröllopsklänning Steg 3
    3. Sy ett ögonkrok till slutet av tåget. Ögonkroken ska döljas så bra som möjligt. Det finns många som ser ut som spets eller dekorativ beading, så lös dig inte för en ögonkaka som är för uppenbar.
  • Kom ihåg att ögonkroken behöver vara robust nog för att hålla upp tåget på din klänning, så om ditt tåg är riktigt tungt, var noga med att fästa en robust ögonkrok.
  • Bild med titeln rörelse En bröllopsklänning Steg 4
    4. Tuck baksidan av kjolen upp och under din klänning. Du kommer noga att behöva någon som hjälper dig med det här. Fäst ögonkroken till slipset på undersidan. Detta kommer att göra din hembubbla och din kjol ser fullare ut. Räta ut din klänning, se till att baksidan av det ligger som det borde.
  • Du kan behöva ha mer än en punkt av bilagan för att göra den bucklade hemmet ser naturlig ut. Om du är osäker, anställa en erfaren sömnstress för att göra denna rörelse.
  • Metod 2 av 3:
    Skapa en fransk (eller under) rörelse
    1. Bild med titeln rörelse En bröllopsklänning Steg 5
    1. Bestäm om du gillar utseendet på en fransk rörelse. Med en fransk rörelse är slingan och knappen båda belägna under kjolen. När den är ansluten, kommer det färdiga utseendet att ha en puff i mitten av din kjol med den nedre halvan av kjolen som ligger rakt ner. Denna typ av rörelse är väldigt synlig, vilket skapar ett lager, eller mer, på baksidan av klänningen som är full och puffig.
  • Bild med titeln rörelse En bröllopsklänning Steg 6
    2. Fäst ett slips på insidan av kjolen, nästan hela vägen upp till midjan. Positionen för denna slips beror på var du vill ha den livliga puffen på baksidan av kjolen på din klänning. Kom bara ihåg att toppen av det puffiga området kommer att vara där du bifogar slipset.
  • Om du planerar att ha flera bilagor, till exempel om ditt tåg är riktigt långt eller du precis som utseendet på flera delar av full puffy liv, måste du bifoga flera band på toppen av din kjols insida.
  • Bild med titeln rörelse En bröllopsklänning Steg 7
    3. Fäst ett annat slips på undersidan av kjolen, den här tiden längre ner på kjolen från den första slipset. Denna slips ska vara tillräckligt hög för att hålla kjolen från marken men tillräckligt långt bort från det första bandet som när de är bundna är det ett trevligt puffigt område.Du kan behöva mer än en slips, beroende på hur länge ditt tåg är.
  • När du använder flera slipsar, använd olika färgband till färgkod som slår ihop. Detta kommer att göra jobbet mycket lättare och kommer också att göra banden lättare att se under alla skikt av tulle och skirtning. Om du är rädd att de olika färgerna kan visa genom ditt tyg, bara numrerar ändarna så att de motsvarar slipset kommer du att bifoga i nästa steg.
  • Bild med titeln rörelse En bröllopsklänning Steg 8
    4. Fäst de två banden tillsammans. Se till att de är säkra och sedan fluffar baksidan av din klänning tills det bara visas rätt. Om du har flera slipsar, se till att de är anslutna till rätt motsvarande slips.
  • Det blir viktigt att få någon att hjälpa dig med den här typen av rörelse. Tilldela någon som hjälper till att störa din klänning för dig på din bröllopsdag. Du kommer normalt att störa din kjol mellan bröllopet och mottagningen. Har den här utsedda personen att delta i din klädbeslag så att de kan lära sig hur man hanterar din klänning ordentligt. Generellt är den här personen ära eller en annan medlem av Bridal Party.
  • Metod 3 av 3:
    Skapa en över rörelse
    1. Bild med titeln rörelse En bröllopsklänning Steg 9
    1. Bestämma om du gillar utseendet på en över rörelse. En över rörelse är kanske den enklaste typen av rörelse. Det är skapat genom att bara fästa mittpunkten i ditt tåg till en knapp på den övre delen av baksidan av kjolen på din klänning, allt på utsidan av klänningen. Detta kan göras med en anslutningspunkt, speciellt på klänningar som är lätta och har inte ett långt tåg, eller genom flera punkter, för ett tyngre tyg eller längre tåg.
    • Detta är det bästa rörelsen om ditt tåg har mycket detaljer eller broderi, eftersom det fortfarande kommer att vara synligt en gång.
    • Detta är också känt som en amerikansk rörelse.
  • Bild med titeln rörelse En bröllopsklänning Steg 10
    2. Fäst ett ögonkrok eller knapp på utsidan av din bröllopsklänning. Det ska fästas högt uppe på tåget, nära din nedre delen av. En bra man kommer att döljas i sömmar med kreativ dekoration.
  • Bild med titeln rörelse En bröllopsklänning Steg 11
    3. Fäst den nedre bindningen ungefär halvvägs ner på baksidan av kjolen. Band används vanligtvis inte för en över rörelse, eftersom de skulle vara väldigt synliga. I stället brukar folk använda krok- och ögonsystem.
  • Bild med titeln rörelse En bröllopsklänning Steg 12
    4. Anslut kroken och ögat du har bifogat. När det är anslutet, ska kjolens undersida vara helt borta från golvet. Räta ut tåget, se till att några detaljer på tågets svans är ordnade glatt.
  • Bild med titeln rörelse En bröllopsklänning Steg 13
    5. Fäst flera uppsättningar krokar och ögon om så önskas. Kjolen kan ha flera bognles att lyfta baksidan av klänningen för att visa ett dekorativt arbete på tåget. Om så är fallet måste du klämma i var och en av vikarna så att klänningen är snyggt skiktad.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Tillverkaren lägger inte mogles på bröllopsklänningen, så det måste läggas till av en sömnstress.
  • Det finns många olika stilar av bustles. Prata med din sömnstress om alternativen för din speciella klänning, eftersom de kommer att veta vilken typ av rörelse som fungerar bäst för din specifika klänning.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande