Hur man skapar en webbplats och tjäna pengar

Att skapa en webbplats kan vara mycket roligt. Om du gör det ordentligt kan du även använda den för att tjäna pengar. ThisWill lär dig inte bara hur man skapar en webbplats, men också hur man tjänar pengar av det.

Steg

Del 1 av 2:
Skapa en webbplats
  1. Bild med titeln Skapa en webbplats och tjäna pengar Steg 1
1. Definiera ditt mål. För att locka alla investerare (i form av annonsörer) måste du ha en plats för dem att sälja sina varor. Att locka annonsörer måste vara ditt primära mål, som det är vad som kommer att göra dina ekonomiska ambitioner en framgång.
  • Vet vilka annonsörer eller annonsalgoritmer letar efter i en reklamlokal (jag.e., Din webbplats): Det är i allmänhet potentiella köpare med disponibel inkomst som besöker din webbplats i betydande antal, och skulle vara intresserade av produkter som är nära relaterade till innehållet på din webbplats.
  • Vad du vill ha på en webbplats är då att locka och hålla-många besökare. Ju längre de stannar desto mer sannolikt är det att de så småningom lämnar din webbplats genom att klicka på knappen Back, men på din annonsörs länkar.
  • Bild med titeln Skapa en webbplats och tjäna pengar Steg 2
    2. Hitta en marknad. Att generera mest trafik, och därmed de flesta intäkterna, vara selektiva på din målmarknad. Medan varje demografiska har sina starka punkter och svaga punkter har studier visat att yngre människor i allmänhet är mer optimistiska och mer äventyrliga - och därmed tydligt att klicka på en annons lättare.
  • Tänk på att målet är klick, inte försäljning: det är vad som genererar dina intäkter. När besökaren har klickat på din webbplats är det upp till säljaren för att göra försäljningen. Du får betalt, oavsett resultatet.
  • Sök på webben för trender och idéer för webbplatser, och inkludera året i din sökning så att du undviker att slösa sökresultat på vad som var varmt 2006. Till exempel, söker Google för "Website Ideas 2012" återvände nästan en miljard resultat. Därifrån är det bara en fråga om att kamma igenom för att hitta idéer som pique ditt intresse.
  • Bild med titeln Skapa en webbplats och tjäna pengar Steg 3
    3. Säkra en domän. I Halcyondagarna i början av 2000-talet kan du skapa ett företagsnamn och hitta en domän att matcha. Dessa dagar är det praktiskt taget omöjligt. Men du kan vara kreativ med hyphenerade namn. Medan "nördar.com" (och .netto, .org, även .xxx) tas, försöker något liknande "Webbplats-4-G33ks" istället.
  • Ett bra sätt att fortsätta är att säkra a ".com" domän, hitta en värd (många domänregistratorer kommer också att vara värd för webbplatser) och bygga din egen webbplats. Detta har fördelen av att vara den mest flexibla när det gäller design och installation av anpassad kod.
  • Alternativt kan du registrera dig med en tjänst som Blogger, från Google eller WordPress-båda som inte bara låter dig sätta ditt webbplatsnamn framför sitt servicenamn (E.g., nördar.ordpress.com), de kommer att ge dig det och en webbplats gratis. Fördelen, förutom det, är den bloggen och Wordpress ger dig ett stort antal riktigt väldesignade mallar för att göra din webbplats att se visuellt fantastisk. Nackdelen är att det i allmänhet tar en "proffs" version (i.e., betald för) innan du kan göra allvarlig anpassning.
  • Bild med titeln Skapa en webbplats och tjäna pengar Steg 4
    4. Bygg din webbplats. Använda de angivna mallarna, eller en plats av din egen design (eller från en designer), sätt ihop din webbplats. Vad du gör kommer att baseras nästan helt på marknaden du försöker nå. Igen, om du äntligen erbjuder en personlig service, som "Cleavons Auto Repair Site," eller en total webbcentrerad plats som "SARAs munvattenrecept," Målet är att hålla människor på din webbplats. Det betyder att innehållet är kung-detsamma som det någonsin var.
  • Om du erbjuder en tjänst kan din webbplats ha innehålls specifikt för din specialitet. Cleavon, till exempel, kan ha några grundläggande artiklar om att ändra olja, fixa en platt, eller en vanliga frågor om alla de lilla ljud som en bil kan göra. Sarah kunde, tillsammans med recept, information som vikt och måttomvandling, skillnaderna mellan typer av mjöl och anekdotiska berättelser om kökshuster och framgångar. I båda fallen går det utöver den grundläggande tjänsten som tillhandahålls besökare en anledning att hålla sig och klicka på annonser!
  • Bild med titeln Skapa en webbplats och tjäna pengar Steg 5
    5. Hålla den fräscha. Lägg inte en eller två artiklar och kalla det en dag. Kom ihåg att det här är din inkomstström vi pratar om att utveckla, så tänk på det som din jobbtid eller heltid, du måste ägna vissa Tid till det varje dag om du vill se lönecheckarna rulla in.
  • Ju mer du skriver, desto mer intresse kommer din webbplats att hålla. Ju mer intresse som din webbplats håller, desto fler kommer att följa det. Och ännu viktigare, desto mer relevant kommer din webbplats att visas för adplaceringsalgoritmerna. Fler annonser = Fler klick = mer pengar. Förlora aldrig det målet.
  • Del 2 av 2:
    Starta reklam och marknadsföring
    1. Bild med titeln Skapa en webbplats och tjäna pengar Steg 6
    1. Registrera dig för Google Adsense. AdSense lägger annonser för varor och tjänster som är relevanta för webbplatsens besökare, baserat på innehållet på din webbplats. Du får betalt varje gång en annons visas på din webbplats, eller en annons klickas på.
    • Du får betalt en mycket liten mängd för varje intryck (visa) eller klicka. Därför desto mer trafik du genererar desto mer klick och visningar kommer du att ha, och de mer pengar du kommer att få.
  • Bild med titeln Skapa en webbplats och tjäna pengar Steg 7
    2. Främja din webbplats. Varje gång du skickar, varje gång du gör en förändring, varje gång du ändrar en period till ett utropstecken eller korrekt "teh" till "de," Låt världen veta via Twitter, Facebook, Tumblr, LinkedIn och resten av social media världen. Nyckeln är att sprida ordet.
  • Har konton på alla ovanstående och se till att du har framträdande länkar till din webbplats på alla.
  • Starta en e-postkampanj också. En gång i veckan publicera en "bäst av min webbplats" Html e-post-frekvent nog att folk njuter av innehållet, men inte så mycket att det blir spammigt.
  • Bild med titeln Skapa en webbplats och tjäna pengar Steg 8
    3. Var uppmärksam på dina mätvärden. Hitta vilka annonser som fungerar bäst och gör fler annonser och sidor som de.
  • Genom att kontinuerligt förfina din process kommer varje besök att vara ett högre värde för inkomstgenerering. Kom alltid ihåg: Ju längre de stannar desto större kommer din lönecheck att vara. Lycka till!
  • Bild med titeln Skapa en webbplats och tjäna pengar Steg 9
    4. Registrera dig som en dotterbolag. Företag använder affiliate-program för att öka sin online-försäljning, och de flesta av dessa affiliateprogram är gratis att gå med. Varje gång en besökare köper ett objekt via affiliate-länken på din webbplats, tjänar du en affiliate-kommission.
  • Tips

    Tänk på språket på din webbplats och dess riktade publik. Det kommer inte göra bra om din webbplats är på engelska och din målmarknad är mestadels i icke-engelsktalande länder. Översätta verktyg kommer inte att vara till stor hjälp.
  • Om du inte är mycket av en teknisk person och du har ingen tidigare erfarenhet av att bygga en webbplats, hålla fast vid webbbyggare så att du inte behöver göra någon kodning.
  • Installera dataanalys för att analysera dina besökarnas engagemangsdata. Detta kommer att hjälpa dig vad du gjorde fel och vad du gjorde rätt. Då kan du göra ändringar som du passar.
  • Klipp tillbaka på bilderna eftersom det kommer att sakta ner din laddningstid. När besökare har svårt att komma åt din webbplats, kommer de sannolikt bara att överge försöket.
  • Installera en sökfält så det är lättare för människor att navigera på din webbplats.
  • Få en webbplats som inte är en massa hopplös kodning - en webbplats som du faktiskt kan få dina anställda att arbeta utan att vara programmerare.
  • Håll ditt innehåll färskt. Du vill aldrig att din webbplats ska titta föråldrade, eftersom människor alltid kommer att leta efter aktuell information.
  • Lägg direkt till din YouTube-videolänk till din webbplats. Ladda inte upp någon video. Användarna kan ladda ner den.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande