Hur man klär sig som en nörd som en tjej

Dressing som en nörd kan vara kul för en Halloween kostym, liksom varje dag mode. Om du är intresserad av Nerd-estetiken finns det många saker du kan göra för att efterlikna nerdstilen. Att börja, plocka ut en bra garderob som är söt och nördig. Därifrån, accessorize. Glasögon, båge band, och tote bags kan alla stelna nere nördet. Sist, arbeta med ett bra hår och smink stil som får dig att se nerdy.

Steg

Metod 1 av 3:
Välja din garderob
  1. Bild med titeln Klänning som en nörd som en tjej Steg 1
1. Gå till en nördig klänning eller kjol. Människor känner ofta att de inte kan vara feminina och nördiga. Men det här är inte sant. Många nördflickor njuter av en trevlig klänning eller kjol som maskerar bra med nerdstilen.
  • Mini-klänningar ser ofta ut som något av en superhjältefilm. Om du känner dig bekväm med en kortare, mer avslöjande klänning, kan det se bra ut i en nörddräkt. Ljusa färger kommer ofta av som något quirky eller nerdy, så tveka inte att välja en outfit som uppmärksammar dig själv.
  • Många nördar njuter av kjolar också. Färgglada, mönsterkjolar kan fungera bra i ett nerdigt ensemble. Många nördflickor tycker om att ha på sig frilly tutus, som är udda nog att passa med nördestetikens offbeat natur. Du kan också gå för en rutig kjol, eftersom det här påminner om en skola flicka uniform.
  • Bild med titeln Klänning som en nörd som en tjej Steg 2
    2. Prova suspenders. Om du bär byxor som en del av din kostym, kan suspenders stelna det nördiga utseendet. Köp ett par suspenders på en lokal klädaffär, rem dem på dina byxor och lyfter dem sedan över axlarna.
  • Ljust färgade suspenders kan hjälpa till. Många människor associerar neriness med en något rörig stil, så dramatiskt kan misshandlade suspenders hjälpa till med utseendet. Till exempel kan du bära rosa suspenders över en röd tröja.
  • Dra åt suspenderarna så att de lyfter dina byxor och shorts upp högt. Detta bidrar vidare till Nerdy Look.
  • Bild med titeln Klänning som en nörd som en tjej Steg 3
    3. Bära en t-shirt som annonserar ett nördigt intresse. Du kan också prova en enkel t-shirt. Online kan du hitta t-shirts med tryckningar på dem från en mängd olika aspekter av nördekultur. Till exempel, få en t-shirt med ett citat från Läkare som. Välj en T-shirt som annonserar en superhjälte. Få en Stjärnornas krig eller Star Trek t-shirt. En enkel t-shirt, när det är parat med andra flickaktiga kläder och tillbehör, kan hjälpa dig att se ut som en nörd.
  • Bild med titeln Klänning som en nörd som en tjej Steg 4
    4. Välj lämpligt skor. Du vill se till att dina fötter också ser nerdy. Det finns ingen uppsättning typ av skor för nerd tjejer, men du har en mängd olika alternativ beroende på resten av ditt utseende.
  • Om du har en klänning eller kjol kan gladiatorliknande stövlar med en stor fotled hjälpa till. Du kan också gå till något som Doc Martens. Sådana stövlar kan påminna människor om superhjältar som Wonder Woman.
  • Converse skor är också populära i Nerd kultur. Om du har ett gammalt par samtal, kan det också hjälpa som nördar ofta ses som något slarviga byråer.
  • Bild med titeln Klänning som en nörd som en tjej Steg 5
    5. Prova en knapp upp skjorta med höga midja shorts. Om du vill gå för ett lite tomboyish nerdy look, försök att ha en stor knapptröja och höga midja shorts. Om du använder suspenders kan du använda dessa för att dra shortsna ännu längre. Detta kan skapa en besvärlig, nördig utseende.
  • Det är en bra idé att gå till en lösande skjorta. Detta bidrar till det något rörigt, unflattering utseende en associerade med nördekultur. Välj en skjorta några storlekar större än vad du regelbundet bär.
  • Bild med titeln Klänning som en nörd som en tjej Steg 6
    6. Gå för ljusa färger och otillbörliga mönster. Du vill se lite slumpmässigt om du är nördig. Därför, gå till en mängd olika mönster och färger. Det är en bra idé att sträva efter att kolla lite för nördet.
  • Välj ljusare färger, som ljusa nyanser av primära färger. Känn dig fri att göra obekväm matchande kombinationer. Till exempel, gå till en lila knapp upp skjorta med orange shorts.
  • Mönster kan också hjälpa, speciellt om du går för en mängd olika typer av mönster. Bära en polka dot-t-shirt med en randig kjol, till exempel.
  • Metod 2 av 3:
    Samla tillbehör
    1. Bild med titeln Klänning som en Nerd som en tjej Steg 7
    1. Bära ett stort par glasögon. Om du vill vara en nörd är glasögonen nyckeln till att stärka ditt utseende. Du behöver inte bära dina egna glasögon. Faktum är att om du kommer till en kostymfest är det en bra idé att ha på sig kontakter för att förhindra att glasögonen slås av eller brytas. Du kan enkelt göra ett par falska nördglasögon med ett billigt par solglasögon.
    • Köp ett tjockt rimmed par solglasögon från en lokal sparsamhetsbutik eller bensinstation. Ju större de är, den nerdier de ska se. När du kommer hem, dyker du ut i linserna. Du kan bära dessa glasögon för att hjälpa till med ditt nördiga utseende.
    • Du kan också lägga en bit maskeringstejp i mitten av glasögonen. Brutna glasögon är en av de många stereotyper som människor har av nördor.
  • Bild med titeln Klänning som en nörd som en tjej Steg 8
    2. Bära böcker. Många nördar är benägna att vara bokmaskar. Det kan hjälpa till att bära en mängd olika böcker med dig för att stärka nerd-utseendet. Böcker kan vara ett särskilt användbart tillägg för en nörddräkt på en fest.
  • Det kan hjälpa till att välja olika typer av böcker av intresse. Till exempel kan du bestämma dig för att vara en litterär nörd och bära runt klassiker som Jane Austins verk eller Virginia Woolf. Du kan också besluta att vara en science nörd, och ta böcker av Carl Sagan och Stephen Hawking.
  • Om böcker är för besvärliga att bära runt, bära runt några komiska böcker. Många nördor är intresserade av superhjältar, så sluta med en tecknad bokhandel och få några böcker att bära runt.
  • Bild med titeln Klänning som en nörd som en tjej Steg 9
    3. Ta en toto väska. Om du kommer till en fest, kan en tote väska hjälpa. Du kan bära dina nördillbehör här och byta ut dem under vissa punkter i festen.
  • En vanlig tygväska, gjord av läder eller liknande material, kan fungera här. Det kan vara ganska helt enkelt att hitta.
  • Men du kan gå till något lite mer specifikt. En toto väska i temat för en nerdy tv-show kan hjälpa till med nördekret. Till exempel a Läkare som Tygväska med en bild av Tardis på det kan verkligen få dig att se nerdy.
  • Bild med titeln Klänning som en nörd som en tjej steg 10
    4. Har pennor, papper och en kalkylator som sticker ut en ficka på din tröja. Om du har fickor fyller du upp dem med nördiga saker. Har pennor, pennor och räknare som häller ur fickan. Detta kan hjälpa dig att se bokakt och nördy.
  • Bild med titeln Klänning som en nörd som en tjej Steg 11
    5. Försök med en båge. Medan båge är i allmänhet tänkt som en mans tillbehör, kan en bra slips hjälpa till med nördflickan. Du kan prova en stor, något gaudy bow-tie med ett udda mönster. En polkadot bow-tie, till exempel, kan hjälpa dig att se extra nerdy.
  • Metod 3 av 3:
    Gör din smink
    1. Bild med titeln Klänning som en nörd som en tjej Steg 12
    1. Applicera pulverstiftelsen för att uppnå ett blekt utseende. Många människor känner sig nördar bleka, eftersom de spenderar mycket tid inomhus. Därför kan en blek komplexa verkligen hjälpa till med en nörddräkt. Använd en sminkborste för att tillämpa en tung mängd ljusstiftning. Välj en ganska blek ton och blanda grunden över hela ditt ansikte tills du har en jämn, blek ton.
  • Bild med titeln Klänning som en nörd som en tjej Steg 13
    2. Försök felaktigt, ljust färgad ögonskugga. Härifrån, lägg till ögonskugga. Eftersom nördar ofta ses som otillbörliga, välj ljusa och ovanliga färger. En ljusblå, grön eller lila ögonskugga kan fungera för en nörddräkt. Du kan använda fingrarna eller en sminkborste för att applicera ögonskugga för din nörddräkt.
  • Det är en bra idé att applicera en lättare nyans av ögonskugga, eller en ögonskugga primer innan du applicerar din faktiska ögonskugga. Detta kan göra de ljusa färgerna att dyka upp ännu mer.
  • Om du förstör lite, oroa dig inte. Smink som är något smält kan faktiskt hjälpa till med nördekret.
  • Bild med titeln Klänning som en nörd som en tjej Steg 14
    3. Använd färgstark eyeliner. Butiker säljer eyeliner i en mängd nyanser. Välj en rolig, ljus färg istället för att använda svart. Du vill att din smink ska se nerdy och lite besvärligt. Eyeliner i nyanser som lila, rosa och blå fungerar bra. Applicera en tunn linje av eyeliner strax ovanför dina ögonfransar, och en annan linje bara under dina bottenfransar. Du kan också rita en linje av eyeliner på din vattenlinje, så länge som sminken är säker för att använda detta nära ögonen.
  • Det kan vara en bra idé att välja en nyans av eyeliner som kolliderar med din befintliga ögonskugga. Till exempel, om du gjorde grön ögonskugga, gå för en lila eyeliner.
  • Bild med titeln Klänning som en nörd som en tjej steg 15
    4. Applicera Blush för ett spolat utseende. En annan uppfattning om nördar är att de är blyg och lätt generad. Om du vill utveckla ett spolat utseende för att hjälpa till med din nörddräkt, lägg till ett tungt lager av rodnad till dina kinder med en sminkborste.
  • Bild med titeln Klänning som en Nerd som en tjej Steg 16
    5. Lägg till fräknar med en brun penna. Fräknar är tänkt som något besvärligt. Använd en brun sminkpenna och dot några fräknar på varje kind. Hur många du vill ha är upp till dig. Lägg till nog att du känner att du ser tillräckligt nörd.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande