Hur man skapar en hemfält i ett litet utrymme

Även om du inte dricker alkohol, är en hembar ett bra tillägg till ditt hus för när som helst du är underhållande gäster. Att ställa in en hemfält kan verka svårt när du har begränsat utrymme. Lär dig att använda ditt utrymme bra med några enkla knep. Ställ in en liten bar på en bokhylla eller i en gammal armoire. Gå ännu mindre med en barvagn eller en vintage resväska. Lager din bar med en liten mängd drycker för att spara utrymme och hjälpa gästerna välja en drink genom att erbjuda mindre alternativ. Håll allt organiserat på brickor och håll barverktyg i närheten i en burk.

Steg

Metod 1 av 3:
Med hjälp av rymdbesparande möbler
  1. Bild med titeln Skapa en hemstång i ett litet utrymme steg 1
1. Välj ett rum för att ställa in din bar i. Titta runt ditt hus och välj rummet där du är mest sannolikt att underhålla gäster eller spendera mycket tid på att hänga ut. Om du har en möblerad källare är det en bra plats för en bar. Om du underhåller i ditt vardagsrum, sätt in din bar där uppe. Det är också lätt att ställa in din bar upp i eller nära köket så att du har tillgång till vatten.
  • Barkvagnar kommer att förklaras mer senare, men de låter dig ställa in stången upp var som helst. Bar vagnar är mångsidiga eftersom du kan ändra vilket rum baren är på varje dag, om du vill.
  • Bild med titeln Skapa en hemstång i ett litet utrymme Steg 2
    2. Rensa lite bokhylla utrymme för en liten bar. Använd en befintlig bokhylla eller skapa en ny. Detta är till hjälp eftersom det använder tillgängligt vertikalt utrymme, och det har inte mycket bredd eller djup. Rensa två eller tre hyllor på en bokhylla i baren.
  • Använd en hylla för drycker, en hyllplan för glasvaror och en hylla för extras som shakers eller en ishink.
  • För en befintlig bokhylla, lämna resten av den fulla av böcker eller något annat för att lägga till lite atmosfär i baren.
  • Om du ställer in en ny bokhylla, gör det hela till en omfattande bar eller använder lite av utrymmet för dekorationer.
  • Bild med titeln Skapa en hemstång i ett litet utrymme Steg 3
    3. Vänd en vintage armoire till en full servicebälte. Använd en gammal armoire som redan tar upp utrymme i ditt hus genom att flytta det till baren. Fyll det med dina drycker, glasvaror och andra barverktyg. Fördelen med en armoire är att du kan öppna och stänga den efter behov.
  • När baren inte används, stäng upp det så det ser ut som alla andra möbler.
  • Bild med titeln Skapa en hemstång i ett litet utrymme steg 4
    4. Välj en barkorg för att göra något utrymme i en provisorisk bar. Bar vagnar är perfekta för extra små barer eftersom de knappast tar upp något utrymme. Du har många alternativ när det gäller storlek och design. Se till att du väljer en vagn med minst två nivåer, en för alkohol och en för glasvaror.
  • Stångvagnar flyttas enkelt, så det är möjligt att ställa in en bar under en kort tid och flytta vagnen när du inte behöver det längre. Flytta ut det till uteplatsen eller däck för sommarkokare.
  • Om möjligt, var noga med att välja en vagn som kommer åtminstone upp till midjan. Du och dina gäster vill inte behöva böja över för att blanda en drink.
  • Bild med titeln Skapa en hemstång i ett litet utrymme steg 5
    5. Placera en provisorisk räknare i ett oanvändt hörn. Ställa in en fristående bar, en ö, eller till och med en tv-bricka kan vända ett oanvändt hörn i en bar. Hitta ett hörn i barrummet som inte har något i det och inrätta en räknare. Se till att du är ute av den primära vandringsleden i rummet.
  • Välj en bar eller en ö som har det diskutrymme du vill ha och har också lite lagring under disken. Du hittar många alternativ för att passa inredningen av rummet.
  • Om du använder en tv-bricka för baren, vill du ha någon form av hyllor eller skåp i närheten för extra lagringsutrymme.
  • Bild med titeln Skapa en hemstång i ett litet utrymme steg 6
    6. Repurpose en vintage resväska eller bagage i en minibar. Ta en gammal bit av bagage som du inte kan bli av med, eller en du hittade på en sparsam butik och ställer upp det på ett stativ som en provisorisk bar. Lämna locket öppet och lagra det med så många flaskor och glasögon som du kan. Detta kan ställas ut på en ö för visning eller kan vara hela din bar.
  • Ta ut några klädsel eller remmar så du har bara resväska skalet. Detta gör det lättare att lagra allt du vill ha.
  • Kombinera TV-facket med resväskan för ett elegant och rymdbesparande alternativ.
  • Metod 2 av 3:
    Strumpor drycker och glas
    1. Bild med titeln Skapa en hemstång i ett litet utrymme Steg 7
    1. Köpa sprit som du vet att du kommer att dricka. När du har begränsat utrymme kan du inte lagra din bar med varje sprit tillgänglig. Välj en mängd olika sprit så att gästerna har alternativ, men kom ihåg att du kommer att vara den som oftast använder baren. Lager En typ av de grundläggande alkoholerna, inklusive vodka, rom, gin, tequila och whisky.
    • Vin och öl är också bra att ha till hands, men kan behöva hållas kyld.
    • Ett litet utrymme tillåter dig inte att ha fyra eller fem typer av alla typer av alkohol. En av varje, eller två av vissa, räcker för att ge människor flera drycker.
  • Bild med titeln Skapa en hemstång i ett litet utrymme steg 8
    2. Inkludera en handfull blandare i ditt drinkval. Medan vissa människor tar sin alkohol rakt, föredrar andra att skära sin alkohol med något mildare eller blanda cocktails. Club Soda, Orange eller Tranbärsjuice, Tonic Water, 7 Up, och Coke är vanliga blandare att ha till hands.
  • Om det behövs kan du lagra dessa i köket och bara sätta dem ut när det behövs.
  • Eftersom vissa mixers måste hållas kalla och inte långa, behöver du inte alltid hålla dessa lagrade. Köp dem när du vet att du har gäster som kommer över.
  • Bild med titeln Skapa en hemstång i ett litet utrymme Steg 9
    3. Välj en mängd glasögon. Olika alkoholer serveras traditionellt i olika glasvaror. Öl serveras ofta i en mugg eller Pilsner glas. Whisky serveras i ett kort stenglas. Cocktails serveras ofta i långa glasögon. Inkludera ett effektivt urval av glasvaror i din hemfält. Du behöver inte ett dussin av varje glas, men lager minst några av varje.
  • Det beror också på hur ofta du underhåller gäster och hur många det är troligt att det är. För personligt bruk är ett glas vardera av fem eller sex typer gott. Lagra extras för gäster någon annanstans och bara få dem ut när du behöver.
  • Metod 3 av 3:
    Organisera och lagra dina barartiklar
    1. Bild med titeln Skapa en hemstång i ett litet utrymme steg 10
    1. Häng en hylla eller rack för vägglagring. Du kanske inte har plats för en stor uppsättning skåp. Istället häng ett par hyllor på väggen för dryck och glaslagring. Lägg till ett stativ som hänger glas upp och ner till befintligt skåp för mer lagring.
    • Häng hyllor på ungefär bröstnivå så det är lätt att komma åt. Hyllor behöver inte vara stora. En två fot lång hyllning som är sex inches djupt kommer att hålla mer än du kanske tror.
    • Titta på antikaffärer eller hemförbättringsbutiker för väggmonteringsalternativ.
    • Att använda ett gammalt medicinskåp ger dig en bra mängd lagring och tar inte upp mycket utrymme på väggen. Du har också möjlighet att hålla den stängd när baren inte används.
  • Bild med titeln Skapa en hemstång i ett litet utrymme steg 11
    2. Organisera drycker och glasögon på brickor. Oavsett vilken typ av bar du ställt in, är brickor ett bra sätt att hålla området organiserat. Använd grundläggande trä serveringsbrickor eller glänsande metall, beroende på det utseende du vill ha. Brickor flyttas lätt, så de är bra för att skapa en kortsiktig bar för en händelse.
  • När du har rum, skapa ett bricka för drycker, ett bricka för glasvaror och ett bricka för extra saker, som omrörare och shakers.
  • Håll ett extra bricka eller två till hands för att använda för att bära drycker för att tjäna till gästerna.
  • Bild med titeln Skapa en hemstång i ett litet utrymme steg 12
    3. Ställ ut några grundläggande barverktyg. Få en barsked, som är extra lång, eller en swizzle pinne för att blanda cocktails. Har ett par glasögon eller små mätkoppar för att mäta ingredienser. Ha en paringkniv för att skära frukt. Ha en shaker och sil för att blanda skakade cocktails.
  • Bild med titeln Skapa en hemstång i ett litet utrymme steg 13
    4. Förvara redskapsliknande barverktyg i en burk eller kapsel. Placera verktyg för omröring, krossning eller mätning i en öppen toppbehållare. Se till att du inte kramar dem för hårt eller de kommer att vara svåra att komma ut. Ställ dem någonstans i vanlig syn på baren så när som helst du har gäster kommer de att vara lätta att hitta.
  • Jiggers, Shakers och andra större föremål kommer inte att passa i behållaren. Ställ dem bredvid det för att behålla en ordnad inställning.
  • Bild med titeln Skapa en hemstång i ett litet utrymme steg 14
    5. Håll ett par handdukar i baren hela tiden. Tänk på hur ofta du spillar något i köket, översätt sedan till en plats där den enda aktiviteten häller vätskor. Att hålla handdukar i din bar hjälper till att hålla messor som finns. Utan en handduk slösar du tid att springa för att hitta en ofta.
  • Om din BAR-inställning tillåter en handdukshylla, är det alltid till hjälp. Om inte, sätt handdukar på hyllan där dina olika barverktyg hålls.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande