Hur man köper en dermaroller

Letar du efter ett effektivt sätt att bli av med rynkor och ärr? Vi vet att du kan känna lite självmedveten på grund av fläckar, men att använda en dermarollare kan hjälpa dig att få jämn hud. Darmarollers har små nålar som hjälper din kropp att producera kollagen, vilket kan bidra till att dra åt huden och främja läkning. Det finns dock så många rullar på marknaden att det kan vara svårt att veta vilka som kommer att fungera bäst för dig. Fortsätt bara läsa för att lära dig hur du kan hitta och använda en dermaroller som passar dina behov!

Steg

Metod 1 av 3:
Nålstorlekar
  1. Bild med titeln Köp en Dermaroller Steg 1
1. Välj en rulle med 0.25 mm nålar för att hjälpa din hud att absorbera hudvårdsprodukter. Det här är några av de kortaste nålarna du kan hitta och är bra för nybörjare. Eftersom nålarna är så korta, tränger de bara på ytan på din hud, så du kommer inte att känna någon smärta eller blöda efter att ha använt dem.
  • Du kan använda rullar som är 0.25 mm eller mindre två gånger i veckan med din vanliga hudvårdsrutin.
  • Bild med titeln Köp en Dermaroller Steg 2
    2. Behandla fina linjer och grunt hudskada med 0.5 mm nålar. Om du har lätta akne ärr eller grunda rynkor var som helst på din kropp, arbeta med en 0.5 mm rull. Eftersom de har längre nålar, utlöser dessa rullar kollagen tillväxt, vilket är ett protein som läker sår och reducerar rynkor. Du kan känna lite mer smärta och se lite blödning efter att ha använt din rulle, men du borde inte oroa dig eftersom det är helt normalt.
  • Använd endast 0.5 mm rullar 2-3 gånger i veckan för att låta din hud läka.
  • Du kan också använda dessa rullar i hårbotten för att hjälpa din kropp att absorbera håravfallsbehandlingar.
  • Bild med titeln Köp en Dermaroller Steg 3
    3. Välj en 1.0 mm rulle för ärr, rynkor eller streckmärken. Dessa nålar tränger in djupare in i din hud, så de stimulerar kollagenproduktionen ännu mer. Du kan använda 1.0 mm rullar säkert på ditt ansikte eller någon annanstans på din kropp där du har ärrbildning, djupare rynkor och lättare streckmärken. Medan de längre nålarna kan vara mer obekväma och dra lite mer blod, kan du använda en topisk narkos i förväg för att göra det lite mindre smärtsamt.
  • Hålla fast vid användning av en 1.0 mm rullar en gång var 1-2 veckor.
  • Undvik att hoppa direkt till en större darmarollare eftersom du kommer att känna dig mer obehag. Arbeta alltid upp från en mindre storlek.
  • Bild med titeln Köp en Dermaroller Steg 4
    4. Använd en dermaroller med nålar 1.5 mm eller större för allvarlig kroppscarring. Darmarollers med längre nålar går genom dermis, eller det andra lagret på din hud, för att bryta ihop och läka ärr. Eftersom dessa nålar orsakar störst smärta och irritation när du använder dem, börja med mindre rullar och arbeta dig upp till den här storleken.
  • Använd endast dessa darmarollare en gång var tredje vecka.
  • Undvik att använda dessa darmarollare på ditt ansikte eftersom din hud är känsligare och kan orsaka rodnad eller irritation.
  • Medan du kan använda dessa rullar hemma, överväga att se en estetiker eller dermatolog istället eftersom du kan skada din hud.
  • Metod 2 av 3:
    Material och kvalitet
    1. Bild med titeln Köp en Dermaroller Steg 5
    1. Välj en Titaniumdermaroller för de mest hållbara hållbarheten. Om du letar efter en dermarollare som kommer att hålla dig längst, se till att nålarna är gjorda av titan. Titan är starkt, så du är mindre benägna att böja eller bryta någon av nålarna medan du använder den. Kontrollera Dermarollers förpackning för att se vad den är gjord av innan du köper det.
    • Även om de är mer slitstarka, bör du fortfarande ersätta din Dermaroller efter ca 15 användningar.
    • Titan är inte en steril metall, så se till att du spenderar tid att rengöra den före och efter varje användning så du är mindre benägna att få en infektion.
    • Linduray Skincare Derma Roller är gjord av titan och kostar bara ca $ 13 USD.
    • Om du vill ha något som är högre kvalitet med utbytbara huvuden, prova huden i gymnasiet + Body Microroller eller Ora Microneedle Kit, som kostar omkring $ 50-85 USD.
  • Bild med titeln Köp en Dermaroller Steg 6
    2. Välj en rostfritt stålvals om du vill ha det mest sterila alternativet. Rostfritt stål är kirurgisk kvalitet, så det är bäst för att förhindra infektioner mellan användningsområden. Men rostfritt stål döljer snabbt, så du kan behöva byta rullhuvuden oftare mellan användningsområden. Titta på skönhetssektionen i din lokala Big-box-butik eller gå till ett kosmetikuttag för att se vilka rullar de har att erbjuda.
  • Du kan prova den staplade hudvårdsmikrovalsen eller dermrollers mikronedlingrulle för en högkvalitativ rostfritt stålvals. De kostar vanligtvis ca $ 20 USD.
  • För ett riktigt exklusivt alternativ, få The Envirul Gold Roll-Cit för runt $ 300 USD eftersom det är guldpläterat och förhindrar naturligtvis bakteriell tillväxt.
  • Bild med titeln Köp en Dermaroller Steg 7
    3. Läs kundrecensionerna för att se om det fungerade bra för andra. Forskning varumärken Du är intresserad av online och titta på hur tidigare kunder har gillat produkten. Se om någon i recensionerna har ett liknande hudtillstånd som du och kontrollera hur det fungerade för dem. Även om darmarollers fungerar annorlunda än person till person, kan du fortfarande få en bra uppfattning om hur effektiv rullen är och om den är gjord av högkvalitativa material.
  • Undvik att göra ditt köp baserat på positiva beskrivningar i marknadsföringsmaterialen eftersom det kanske inte är korrekt för hur bra produkten faktiskt fungerar.
  • Bild med titeln Köp en Dermaroller Steg 8
    4. Fråga en hudläkare eller estetiker för sina rekommendationer. Kontakta din hudläkare eller estetiker och låt dem veta att du är intresserad av att få en hemma Dermaroller. Se om de känner till några välrenommerade varumärken eller produkter som de skulle använda så att du köper högsta kvalitet.
  • Prata med dem om rullar du bör undvika såväl så att du inte fastnar med en dermaroller som inte fungerar bra.
  • Bild med titeln Köp en Dermaroller Steg 9
    5. Köp din DermaRoller från en välrenommerad säljare eller tillverkare. Snarare än att köpa från en tredje part, gå direkt till märkets hemsida eller en kosmetisk butik som säljer högkvalitativa produkter. Se om det finns garantier, returpolicy eller pengar-tillbaka garantier så att du inte fastnar med en darmaroller som inte fungerar.
  • Kontrollera alltid efter äkta kundrecensioner på webbplatsen för att se om andra människor är nöjda med sitt köp.
  • Metod 3 av 3:
    Vanlig användning
    1. Bild med titeln Köp en Dermaroller Steg 10
    1. Tvätta och exfoliera din hud. Använd en mild skummande rengöring eller ansiktsvätta för att rengöra någon smink eller smuts som är på din hud. Använd sedan a mild exfoliator För att öppna dina porer så fungerar Dermaroller mer effektivt. Undvik att använda några hårda kemiska rengöringsmedel eller aknebehandlingar eftersom det kan leda till mer irritation när du använder din dermaroller. Sedan klistra ditt ansikte helt innan du börjar.
    • Om du inte tvättar ditt ansikte i förväg, kan du trycka smuts djupare in i din hud som kan leda till en infektion.
    • Undvik att sätta på några lotioner, smink eller aktuella produkter innan du börjar darmarolling. Använd bara din Roller när du rengör din hud.
  • Bild med titeln Köp en Dermaroller Steg 11
    2. Desinficera rullen i gnidningsalkohol. Även om det är din första gång, se till att sterilisera din rulle innan du använder den. Fyll en liten skål med 91% gnidningsalkohol och doppa i slutet av darmarollaren i den. Låt Dermaroller blöt i några sekunder innan du tar ut det och sköljer det under rent vatten. Låt rullen torka helt innan du använder den.
  • Desinficera din Roller Innan du använder den förhindrar att några bakterier kommer in i huden.
  • Glöm inte att skölja av Dermaroller, annars kan det sticka eller orsaka mer smärta när du börjar använda den.
  • Bild med titeln Köp en Dermaroller Steg 12
    3. Rulla darmarollaren horisontellt över din hud 1-2 gånger. Du kan använda din darmaroller på områden som dina kinder, kepslin, nacke, bröst och panna, men undvik känslig hud, som runt dina ögon eller på näsan. Applicera ljustryck och leder långsamt rullen i en rak linje över din hud så att nålarna tränger in i ytan. När du når den andra sidan av området, lyft darmarollaren av din hud och gå över sektionen igen i samma riktning.
  • Lyft alltid Dermaroller när du behöver omplacera den, annars kan du skrapa eller riva din hud.
  • Det är normalt att känna lite liten irritation eller dra blod om du använder en rulle som har nålar som är 0.5 mm eller längre.
  • Bild med titeln Köp en Dermaroller Steg 13
    4. Gå över delen av huden igen vertikalt. Håll darmarollaren vinkelrätt mot det sätt du först flyttade den över din hud. Tryck det lätt i huden och gå över hela sektionen igen med vertikala slag. På det sättet stimulerar du din hud för att producera ännu mer kollagen så att du är mer benägna att se resultat.
  • Om du började rulla din hud i vertikala sektioner, använd sedan horisontella rörelser på ditt andra pass.
  • Bild med titeln Köp ett Dermaroller Steg 14
    5. Applicera fuktkräm i din hud för att lugna och hydrera den. Välj en unscented, icke-komedogen fuktkräm och gnugga den i huden du bara rullade. Var försiktig så att du inte orsakar någon ytterligare irritation, men arbeta fuktkräm djupt i din hud så att du är mer benägna att läka ärr och rynkor.
  • Vissa darmarollare kommer med ett fuktgivande serum att använda efteråt.
  • Undvik direkt solljus och alla produkter med alkohol, parfym, retinoider eller vitamin C i minst 1-2 dagar efter dermaroll eftersom din hud fortfarande läker.
  • Bild med titeln Köp en Dermaroller Steg 15
    6. Rengör din darmaroller efter varje användning för att undvika infektioner. Doppa omedelbart darmarollaren i gnidning av alkohol för att desinficera den. Blötta det i några sekunder innan du tar ut och sköljer det med vatten. Torka sedan Dermarolleren innan du lagrar den i en täckt behållare bort från fukt.
  • Dela aldrig din Dermaroller med en annan person eftersom nålarna går in i din hud. Om du delar din rulle kan den få förorenade och sprida infektioner.
  • Tips

    Se en licensierad professionell om du vill använda en darmaroller som har nålar som är 2 mm eller längre eftersom det kan orsaka mer irritation och smärta.

    Varningar

    Använd inte en dermaroller om din hud är irriterad eller inflammerad eftersom det kan göra ditt tillstånd värre.
  • Kontrollera din DERMAROLLER för böjda nålar innan du använder den och byt ut rullhuvudet om du hittar någon.
  • Undvik att dela en dermaroller med andra människor eftersom det kan bli förorenade och sprida smittsamma infektioner.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande