Hur man tillämpar pressad pulverfoundationsmakeup

Stiftelsen kan hjälpa till att dölja brister och få din hud att se felfri. Oavsett om du vill bygga mer eller mindre täckning, ger pressat pulver mycket mångsidighet. Till skillnad från flytande eller grädde, erbjuder pressade pulver på-the-go-täckningen. Pulverformuleringen är också idealisk för dem med oljig hud som har kämpat med flytande fundament som gör sitt ansikte för glänsande. Genom att förbereda din hud, applicera grunden korrekt och utföra touch-ups efter behov, kan du hålla din smink ser bra hela dagen.

Steg

Del 1 av 3:
Förbereder din hud
  1. Bild med titeln Applicera pressad pulverfundament Makeup Steg 1
1. Tvätta ansiktet med en mild rengöringsmedel. Använd en pump av ansiktsrengöring och ljummet vatten för att tvätta ansiktet. Fokusera på områden av oljebyggnad, som pannan och näsan, skrubbar med fingertopparna till djupa rena. Skölj ditt ansikte med kallt vatten för att stänga dina porer och torka med en ren handduk.
  • Rengöring av ditt ansikte tar bort ytoljor och skapar en ren duk för din smink.
  • 2. Applicera fuktkräm. Gnid en dime-stor mängd ansiktsfuktare i ditt ansikte och nacke för att hydrera din hud. Fuktgivande din hud kommer att hålla din pulverfundament från att se torr. Låt fuktkrämaren sitta på huden i 60 sekunder för att den absorberas helt.
  • Om du vill att din stiftelse ska se jämnt och slät, ta hand om din hud med en vanlig rutin, som att rensa och fuktar ditt ansikte varje dag och använda en god nattkräm.
  • 3. Applicera primer. Krama en Pea-stor mängd primer på en fingertopp och slät över ansiktet, som arbetar från mitten utåt. Arbeta primeren i några områden av förstorade porer eller veckor för en jämn bas. Primer gör porerna mindre och fyller i fina linjer för mer felfri sminkapplikation. Det kommer också att göra din grund att vara längre.
  • Välj en primer som passar dina huds behov. Om du har stora porer, kan du till exempel använda en primer som är avsedd att fylla i porer och fina linjer.
  • Att sätta på för mycket primer kan lämna huden, så många är silikonbaserade och absorberar inte på samma sätt som lotion gör. Med det i åtanke är det bäst att lägga på bara lite först och använd mer efter behov.
  • Del 2 av 3:
    Tillämpning av stiftelsen
    1. Swish en Kabuki eller rundad grundborste över pulverfonden. Flytta sminkborsten fram och tillbaka över det pressade pulvret i korta slag för att belägga borsten. Tryck på borstens kant mot diskbänken för att skaka av något överskott av pulver. Detta kommer att se till att du inte har för mycket produkt på borsten.
  • 2. Tryck pulvret över huden med en liten rullande rörelse. Använd försiktigt tryck för att rulla borsten över huden, arbeta från mitten utåt, för att tillämpa fundamentet. Gör allt över din hud för ett smidigt naturligt utseende.
  • Om du har en lågklippad topp, kan du tillämpa smink över din nacke och décolleté också för en slät yta.
  • 3. Bygg täckning där du behöver det. Använd samma rullande rörelse, använd ytterligare pulver över alla områden som du vill täcka mer. Gör ett par rullar i taget, och paus för att kontrollera området i spegeln. Sluta när täckningen är till din smak. Detta kommer att se till att de områden du vill ha Camouflaged är dolda utan att lägga överflödig smink på hela ansiktet.
  • Bild med titeln Applicera Pulver Foundation Makeup Steg 7
    4. Använd en fuktig skönhetssvamp för tyngre täckning. Våt en skönhetsvamp med ljummet vatten och dab det i ditt pressade pulver. Använd sminkdämpad svamp för att applicera ditt pulver, försiktigt dabbing svampen mot din hud när du arbetar från mitten utåt. Detta kommer att ge tyngre makeup täckning om du har utbredd fläckar eller mycket missfärgning du vill dölja.
  • Denna teknik bör användas innan du applicerar en pressad pulverfundament med fundamentborsten, om så önskas. Gör det efter kan orsaka att din smink ser tårt.
  • Del 3 av 3:
    Utföra touch ups
    1. Använd den inbyggda puffen. De flesta pressade pulver kommer med en inbyggd puff som kan säkerställa smidig applikation även när du inte har dina borstar. Om du är på språng, tryck på puffen i ditt pulver, sedan dab försiktigt på alla områden där din grund har bleknat.
  • 2. Använd rispapper för att absorbera överflödig olja hela dagen. Tryck på ditt utseende när du är ute och om att blotta med rispapper på områden med ansiktsoljeuppbyggnad, som din näsa och t-zon. Detta kommer att hålla ansiktet att se polerat med en trevlig matt finish.
  • Återanvändigt pulver sparsamt. Att göra det för ofta kan resultera i ett tårtigt utseende.
  • Powder Foundation är perfekt för alla med fet hud, eftersom det kommer att bidra till att absorbera lite av oljan under hela dagen.
  • 3. Rör upp några fläckar eller brister. Rulla din sminkpuff runt ett finger och dab kanten i ditt pulver. Detta kommer att fokusera grunden på ett mindre område av puffen. Därefter tryck försiktigt den delen av puffen mot det förekommande blemska eller området du vill ha mer täckning.
  • Detta kommer att gömma eventuella ofullkomligheter som kikar igenom din ursprungliga sminkansökan.
  • Tips

    Undvik att blanda pressad pulverfundament med flytande makeupprodukter, som flytande eller krämblusor. Denna kombination kan förtjocka din grund och få din hud att se tårta. Försök hålla fast vid allt pulver eller all flytande ansiktsmakeup för det bästa utseendet.
  • Om du har mycket torr hud kan det vara bäst att välja en flytande eller krämstiftning, vilket kommer att lägga till lite fukt i din hud. Pulverfound kan torka din hud ut mer.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande