Hur man är en walmart door greeter

Att vara en Walmart-hälsare kan vara ett tufft jobb. Särskilt över natten om du arbetar på ett 24-timmars supercenter. Beroende på mängden stöld i din butik kan din position kallas antingen People Greeter eller Asset Protection Customer Host (APCH). Positionerna är mycket lika.

Steg

  1. Bild med titeln Var en Walmart Door Greener Steg 1
1. Var noga med att behålla alla distraktioner (smartphone, mp3-spelare, etc) i bukten. Speciellt när hantering eller a CSM (kundservicechef) går runt, du vill inte att de fångar dig med en mobiltelefon eller mp3-spelare.
  • Bild med titeln Var en Walmart Door Greeter Steg 2
    2. Var artig, titta på din kund när du hälsar dem, och le. Du behöver inte säga "Välkommen till Walmart!" Om du tycker att det låter ostlikt, kan du istället säga "Hej hur mår du?" eller "hur mår du?" istället.
  • Bild med titeln Var en Walmart Door Greeter Steg 3
    3. Bekanta dig med klistermärke som tillämpar procedurer. Under hela dagen kan du behöva skala de lilla "glada ansikten" av rullen och applicera dem på olika kunder hela dagen. Dina fingrar / händer kommer sannolikt att ta ett missbruk så se till att du är ordentligt sträcka och träna fingrarna. Obs! De flesta kunder vill inte ha en klistermärke så att ditt nästa alternativ skulle vara att riva några av rulle av klistermärken.
  • Bild med titeln Var en Walmart Door Greeter Steg 4
    4. Kontrollera kvitton, speciellt om du märker en kund som bär ett objekt som inte finns i en väska. Du bör alltid kontrollera ändå, men Överdriv inte detta, Du vill inte betona dig om du saknar några kunder här eller där, det här kommer att hända och det här är normalt. Vissa rusar ut genom dörren, vissa stoppar och ger dig ett kvitto om du frågar dem, och vissa kunder är arga på något sätt, så var försiktig.
  • Bild med titeln Var en Walmart Door Greeter Steg 5
    5. Använd Express-avkastning i smart för att utfärda en returlabel om en kund har en avkastning, förutsatt att du har en MC40 eller TC70. Om du inte har någon av dessa, skriv bara upp dem. Skriv dina initialer, datumet, hur många saker de har och du borde vara gyllene.
  • Bild med titeln Var en Walmart Door Greeter Steg 6
    6. När butiken inte är upptagen bör du arbeta med att hålla vestibulen (område mellan de två uppsättningarna av dörrarna) ren genom att rengöra fönstren vid ingångsdörrarna, räta i närheten av hyllor, svepning, etc. I grund och botten vad du kan göra för att hålla dig från att bli uttråkad. Kom ihåg att ledningen kommer att titta på dig och vad du än kan göra för att hjälpa dem att bli en riktigt stor hjälp till dem, eftersom de har mycket ansvar, så du borde behandla detta jobb så viktigt som någon annan.
  • Bild med titeln Var en Walmart Door Greeter Steg 7
    7. Kom ihåg: Du har det väldigt enkelt, inte röra upp! Detta är överlägset det enklaste jobbet i affären. Du har gjort det, och du tjänar pengar för att stå runt, ännu mer över natten. Inte så pjåkigt. Det kommer att bli tråkigt, men mitt förslag till dig skulle vara att grinera och bära det tills något bättre kommer din väg.
  • Tips

    Var noga med att märka de vanliga kunderna som ofta kommer, eftersom de kommer att lita på dig över tiden.
  • Var inte blyg! Alltid vara vänlig, hälsar så många som du kan, och vara artig och ödmjuk att göra det.
  • Alltid le som kunden kommer in i lokaler även om de verkar vara arg och inte le på dig.
  • Var noga med att hålla ditt område snyggt och städat, eftersom ledningen kommer att känna igen dig för det här också.
  • Prata med kunderna, de kan vara tröstande att prata med ibland också.
  • Om någon frågar dig en fråga om var ett objekt är beläget, och du är inte säker, hänvisa dem till en kassör som kanske vet.
  • Roligt faktum: Visste du att dörren greenerare rullades ut till alla butiker 1983?
  • Prata med dina medarbetare runt dig, det kommer att hjälpa till att passera tid, och du kan lära dig en sak eller två om dem, eller du kan bli goda vänner, du vet aldrig.
  • Om du är orolig för dåligt andetag, använd en mint som gröna eller blå isbrytare, det är det jag rekommenderar eftersom det löser sig i munnen och hjälper dig att hålla dig vaken.
  • Varningar

    Visa alltid upp i tid på dina schemalagda dagar, om du inte gör det, kan du ses som opålitlig av ledningen och de kan avfyra dig, och du vill säkert undvika det när det är möjligt, som andra karriärmöjligheter i butiken öppnas upp till dig.
  • Ge aldrig en kund en attityd, om de ger dig en attityd, speciellt när du kontrollerar kvittot, berätta för dem på ett lugnt och artigt sätt att det är ditt jobb att göra det, och att de kan prata med ledningen om de har ett problem.
  • Har inte trakasserat andra greeters om hur de gör sina jobb, speciellt om de är äldre, så lämna dem ensamma och behandla andra hur du vill bli behandlad. Bara prata med dem och ge dem företag, de har förmodligen varit ensamma och behöver någon att prata med om dagen kanske. Vem vet vilka typer av berättelser som de kan ha under 1: a-2: a skiftövergången.
  • Du kommer att bli roligt att göra det här jobbet, speciellt om du är en ung vuxen (18-20 s eller så), så förvänta dig det här. Bara borsta det av det kommer att hända ofta.
  • Prata aldrig dåligt om någon, särskilt dina medarbetare, eftersom de kommer att vara de som klagar på ledningen om du säger något negativt för dem.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande