Hur man blinkar en sprint-telefon för att öka mobilen

Boost Mobile erbjuder förbetalda trådlösa serviceplaner på Nationwide Sprint 4G LTE-nätverket, vilket innebär att din Sprint-telefon redan är kompatibel med Boost Mobiles Network. Blinkar din Sprint-telefon för att öka är dock inte nödvändig.

Steg

Metod 1 av 2:
Besöker en boost mobilaffär
  1. Bild med titeln Flash A Sprint Phone för att öka mobil steg 1
1. Verifiera att din Sprint-telefon är listad under "Vilka sprinttelefoner kan jag använda på boost?"På https: // www5.boostmobile.com / #!/ Support / Vanliga frågor / Telefoner / Aktivera-A-Sprint-Phone /. Även om Boost Mobile använder Sprints nätverk, är inte alla sprinttelefoner berättigade till förbetald service med Boost Mobile.
  • Bild med titeln Flash A Sprint Phone för att öka mobilsteget 2
    2. Navigera till sidan Boost Store Locator på http: // boostmobile.com / butiker /.
  • Bild med titeln Flash A Sprint Phone för att öka mobilsteget 3
    3. Ange din femsiffriga postnummer och klicka sedan på "Sök." Sidan uppdateras för att visa en lista över boost-mobilaffärer i ditt område.
  • Bild med titeln Flash A Sprint Phone för att öka mobilt steg 4
    4. Besök närmaste boost-mobilaffär för att prata med en boostrepresentant.
  • Undvik att besöka nationella butiker som Walmart, Target och Best Buy, eftersom dessa platser inte har möjlighet att aktivera Sprint-telefoner för Boost Mobile.
  • Bild med titeln Flash A Sprint Phone för att öka mobilt steg 5
    5. Informera den representant som du vill använda din Sprint-telefon med Boost Mobile.
  • Bild med titeln Flash A Sprint Phone för att öka mobilt steg 6
    6. Ge representanten med den information som krävs för att aktivera din Sprint-telefon. Du kan bli ombedd att lämna dina kontouppgifter och det elektroniska serienumret (ESN) på din Sprint-telefon. ESN ligger normalt på en klistermärke i batterifacket eller på baksidan av telefonen.
  • Bild med titeln Flash A Sprint Phone för att öka mobilsteget 7
    7. Vänta på Boost Mobile-representanten för att aktivera din Sprint-telefon. Om du är en ny boostkund kan du debiteras en aktiveringsavgift på $ 10 för att använda din Sprint-telefon på ett nytt Boost-konto. Processen tar bara några minuter att slutföra, och din Sprint-telefon kommer nu att bli "blinkad" eller aktiverad på Boost Mobiles Network.
  • Metod 2 av 2:
    Aktivera din Sprint Phone Online
    1. Bild med titeln Flash en sprint telefon för att öka mobil steg 8
    1. Navigera till sidan Boost Mobile Phone Activation at https: // aktivera.boostmobile.com / primära / aktiveringar-hem. Med det här verktyget kan du aktivera din Sprint-telefon för Boost Mobile.
  • Bild med titeln Flash A Sprint Phone för att öka mobilt steg 9
    2. Välj det alternativ som bäst representerar dina aktiveringsbehov och klicka sedan på "Nästa." I de flesta fall väljer du möjlighet att aktivera en telefon som en ny kund, eller byta en telefon som en befintlig kund.
  • Bild med titeln Flash A Sprint Phone för att öka mobilt steg 10
    3. Följ anvisningarna på skärmen för att aktivera din Sprint-telefon. Du kommer att instrueras att komma in i ESN för din Sprint-telefon, liksom ditt mobilnummer och PIN-kod om du är en befintlig boost-mobilkund. ESN ligger normalt på en klistermärke i batterifacket eller på baksidan av telefonen. Om du är en ny boostkund kan du debiteras en aktiveringsavgift på $ 10 för att använda din Sprint-telefon på ett nytt Boost-konto.
  • Bild med titeln Flash A Sprint Phone för att öka mobilt steg 11
    4. Vänta på Boost Mobile för att kontakta dig efter att ha behandlat din aktiveringsförfrågan. Detta kan ta flera timmar eller dagar, beroende på arten av din begäran och på status för ditt konto.
  • Tips

    Varningar

    Kontakta Sprint Innan du försöker aktivera din telefon med Boost Mobile för att verifiera enheten har inte rapporterats förlorad eller stulen, eller är kopplad till ett befintligt sprintkontrakt. Om din Sprint-telefon inte uppfyller dessa behörighetskrav, kanske du inte kan aktivera din telefon för användning med Boost Mobile.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande