Hur man blir historiker

Historiker studerar det förflutna och tittar över bevis för att svara på alla typer av historiska frågor. Medan många historiker är professionella med examen, är det också möjligt att bli historiker med en uppsättning färdigheter som lärt sig utanför det traditionella klassrummet. Att ha en kärlek till det förflutna, starka läs- och skrivkunskaper, och njuter av att arbeta med andra människor kommer att sätta dig på vägen mot framgång som historiker.

Steg

Del 1 av 3:
Slutföra din första utbildning
  1. Bildbeteckningen blir ett historiker steg 1
1. Utveckla din läsning och skrivkunskaper i gymnasiet. Välj ytterligare historia eller engelska kurser som dina valfria. Ta så många avancerade placering (AP) kurser som möjligt. Dessa kommer att bidra till att förbereda dig för högskolans uppsatsskrivning. Gå med i klubbar som betonar kritiskt tänkande och användningen av bevis, som Mock Trial.
  • Bild med titeln Bli ett historiker Steg 2
    2. Få din högskoleexamen i historien eller ett relaterat ämne. Det är bäst om du är större i historien på grundnivå, men en examen på engelska, juridiska studier eller ett annat humaniora eller samhällsvetenskap kan också vara användbara. Du behöver en b.A., Till minimum, för att gå efter en karriär som professionell historiker. Att komma in i ett bra universitet och att uppnå höga betyg kommer att göra övergång till forskarskolan eller real-world-anställning lättare också.
  • Ta några möjligheter att skilja dig som en historia, som att skriva en heders avhandling.
  • Om du väljer en stor utanför historien, se till att passa ett antal historiska klasser i ditt schema oavsett. Det är särskilt viktigt att anmäla sig till klasser där du får möjlighet att genomföra forskning med material från andra tidsperioder.
  • Planera dina klasser på ett sätt som säkerställer att du ska arbeta med samma professorer flera gånger före ditt seniorår. Detta gör det lättare för dem att skriva dig övertygande referensbrev.
  • Bild med titeln Bli ett historiker Steg 3
    3. Fokusera på ett område av historiskt intresse. På grundnivå, börja uppmärksamma tidsperioder, platser eller teman i historien som exciterar dig. Det kan hjälpa dig att fråga dig vilka historiska frågor som toppar din nyfikenhet. Oroa dig inte för att minska allt för mycket på college, du har gott om tid att göra det om du förföljer en examen grad.
  • Till exempel kanske du vill fokusera på de små detaljerna om människors liv. Eller kanske du vill studera livet på ett visst årtionde, som 1950-talet.
  • Bilden med titeln Bli ett historiker Steg 4
    4. Ansök på grundskolan. Bestäm om du vill delta i ett Magisters enda eller doktorand (PhD-beviljande). Forskning Möjliga skolor genom att prata med dina grundutbildningsprofessorer och nå ut till aktiva historiker och potentiella mentorer via e-post. Förbered och skicka av ditt programpaket med alla nödvändiga material, inklusive dina GRE-poäng, ansökningsavgift, ett introduktionsbrev, ett skrivprov och eventuella referensbrev.
  • Du kan också begränsa dina skolval genom att titta på de pedagogiska bakgrunden från dina favorithistoriker.
  • Det är möjligt att en av dina grundutbildare kan erbjuda att kontakta en annan professor för dig att fråga om ett examensprogram. Om de erbjuder att göra detta, var uppskattande och acceptera deras hjälp.
  • Du får acceptans och ekonomiska erbjudande brev från forskarskolor i mitten av våren. Se till att du noga läser över något bra tryck som involverar stipendier eller assistentships.
  • Del 2 av 3:
    Få din examen examen
    1. Bilden med titeln Bli ett historiker steg 5
    1. Excel på Graduate Coursework. Du brukar ta både colloquiums (läs- och analysklasser) och seminarier (forsknings- och skrivklasser) för de första 2-3 åren av något program. Var noga med att fokusera all uppmärksamhet på att få höga betyg i dessa kurser. En "A" eller "A;" är en stark betyg, men en "B" kan innebära att du kan behöva sätta i mer ansträngning.
    • Försök att ta kurser både i dina specifika områden av historiskt intresse och utanför dem också. Detta ger dig en bra grund för information som ska användas för undervisning eller forskning.
  • Bildbeteckningen blir ett historiker steg 6
    2. Passera dina omfattande tentor. Du kommer att ta kvalificerad, även kallad omfattande eller "comps", tentor efter att du har avslutat din kurs. Dessa tentor har vanligtvis två delar: en serie skriftliga uppsatser och en muntlig tentamen. De är utformade för att täcka den information som du hittills har lärt dig i din historia. Graduate Coursework.
  • När du har gått, anger du ett stadium som kallas "abd" eller "allt utom avhandling."
  • Bild med titeln Bli ett historiker Steg 7
    3. Skriv en avhandling och / eller avhandling. Om du befinner dig i ett magisterprogram måste du slutföra ett avhandlingsprojekt med originalmaterial. Om du är i ett doktorandprogram, kommer din avhandling ett boklängdsarbete som visar din behärskning av ditt ämne och din förmåga att arbeta med källor. Det kan ta tre år eller mer att slutföra.
  • När du flyttar genom Graduate School har du minst en fakultetsmätare eller rådgivare som kommer att övervaka din forskningsframsteg och erbjuda professionell rådgivning.
  • En magisteruppsats är kortare än en avhandling. Till exempel kan en avhandling vara 150 sidor och en avhandling kan vara 250 + sidor.
  • Som en del av din avhandling och avhandlingsforskning behöver du vanligtvis besöka arkiv och bibliotek. När du har samlat din forskning, börjar du skrivprocessen.
  • Bildbeteckningen blir ett historiker Steg 8
    4. Passera ditt försvar och examen. När din avhandling är klar skickar du den till ditt examensprogram för godkännande. De kommer då att schemalägga ditt försvar. Här talar du om ditt arbete och försvarar det framför en fakultetsutskott. När du har passerat ditt försvar är du redo att examen. Grattis!
  • Del 3 av 3:
    Gör historiskt arbete
    1. Bildtiteln Bli ett historiker Steg 9
    1. Hitta ett jobb som professionell historiker. Degred historiker kan hitta jobb i en mängd olika inställningar. Lite pH.D.s föredrar att arbeta som universitetsprofessorer, medan andra tar positioner med regeringen eller avgrena sig som oberoende konsulter. Var medveten om att forskningsvårdsjobb brukar leta efter historiker med pH.D.s.
  • Bildbeteckningen blir ett historiker steg 10
    2. Var öppen för andra karriärmöjligheter. Med eller utan en examen kan historiker också arbeta i museer, icke-vinster, och till och med i gymnasiet. Se till att du är öppen när du utforskar dina karriärval. Fokusera på din färdighetsuppsättning av kritiskt tänkande, skrivning och läsning. Leta efter jobb som betonar dessa färdigheter.
  • Bild med titeln Bli ett historiker Steg 11
    3. Söka möjligheter att publicera. Du kan publicera under hela din livstid, med eller utan en examen. För amatörhistorikerna letar de lokala historiska tidskrifterna alltid intressanta bidrag. Som professionell historiker, sikter på peer-reviewed tidskrifter och universitet-press publicerade böcker. Publicering är ett tydligt sätt att skilja dig själv i fältet.
  • Om du väljer att arbeta som professor vid ett forskningsuniversitet, förvänta dig ett strikt publikationskrav som uppgår till en tidskriftsartikel vartannat år och en bok var femte eller så.
  • Var tålmodig när du försöker publicera. Du kommer sannolikt att få avslag, liksom möjligheter att revidera och skicka in.
  • Bildbeteckningen blir ett historiker steg 12
    4. Konferenser. Historiker älskar att samlas i konferenser och möten runt om i världen. Många av dessa sammankomster är organiserade kring ett visst historiskt intresse eller tema, som medicinsk historia. Det här är stora möjligheter att mingla med likasinnade människor och att lära sig mer om historien i allmänhet.
  • Om du har den ursprungliga historiska forskningen, fortsätt och skicka ett förslag att presentera på en konferens. Du kanske vill börja med en liten lokal grupp och arbeta dig upp till en nationell eller internationell miljö.
  • De flesta konferenser skickar ut ett uppmaning till papper (CFP) i god tid före mötesdatumet. CFP kommer att berätta hur du skickar ditt papper för övervägande.
  • Bild med titeln Bli ett historiker steg 13
    5. Gå med i en professionell historia organisation (PHA). Det finns ett antal grupper där ute som tillgodoser speciella historiska delmängder. Leta efter en organisation som passar dina intressen och det skulle ge dig en chans för aktivt medlemskap. Att vara medlem ger ofta dig förmåner, som privata evenemang på museer eller arkiv.
  • Till exempel är den amerikanska historiska föreningen (AHA) go-to-organisationen för de flesta historiker som övar i, eller studerar, Amerika.
  • Var medveten om att många av dessa organisationer kräver kraftiga medlemsavgifter. Men fråga om utbildare, senior eller andra rabatter.
  • Bildbeteckningen blir ett historiker steg 14
    6. Kompletta muntliga historier. Nå ut till dina familjemedlemmar och äldre vänner för att se om de skulle vara intresserade av att sitta ner med dig och spela in sina minnen. Då kan du göra kopior av dessa band eller transkript och erbjuda dem till arkiv och bibliotek. Detta är ett utmärkt sätt att bidra till den historiska posten.
  • Försök att hålla dina muntliga intervjufrågor öppna. Du vill ge din intervjuade gott om tid att prata. Till exempel kanske du frågar, "kommer du ihåg hur du kände mig just nu?"
  • Bildbeteckningen blir ett historiker steg 15
    7. Genomföra genealogi. Historiker är ofta intresserade av familjeförbindelser och släktforskning ger dig chansen att spåra dessa relationer. Prata med dina äldre familjemedlemmar för att se vad de kommer ihåg om deras släktingar. Du kan också gå online och använda en resurs, som Ancestry.com, för att undersöka personliga poster.
  • Tips

    Om du inte planerar att bli en professionell historiker, men kärlekshistoria, överväga att granska några historia klasser på ett lokalt högskola eller universitet.
  • Historiska museer och organisationer letar alltid efter patronage och volontärhjälp. Detta är ett bra sätt att komma nära historien utan ett heltidsintag.
  • Varningar

    Om du planerar att gå professionell, är det en bra idé att göra lite forskning om historiens arbetsmarknad innan du går till grundskolan.
  • Kom ihåg att studien av historien handlar inte om att vara rätt eller fel. Det handlar om att använda bevis och kritisk analys för att utforska och förstå det förflutna.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande