Hur man blir en ios-utvecklare

En iOS-utvecklare är någon som skapar coola (och kanske till och med beroendeframkallande) appar för Apple App Store. Utvecklare kan arbeta på egen hand eller för företag. Oavsett vilket sätt du föredrar att arbeta, finns det ett jobb där ute bara för dig i detta snabbväxande fält! För att bli en iOS-utvecklare, börja lära dig hur du kodar så snart du bestämmer det här är karriären för dig. Du bör också få en utbildning i datavetenskap. Sedan, fortsätt att bygga upp din utvecklarfärdighet för att göra den fantastiska appen som landar dig din första spelning!

Steg

Del 1 av 3:
Få utbildning i datorer och kodning
  1. Bild med titeln Bli en iOS-utvecklare Steg 1
1. Börja lära dig att koda så tidigt som möjligt. Det finns många sätt att lära sig kodning utanför skolan eller program som du betalar för. Ju tidigare du börjar lära dig hur man kodar, desto bättre! Gå online för att leta efter webbplatser och appar som ger spel menat att undervisa grunden för kodning. Om du fortfarande är en student kan du också gå med i ett efterskolningsprogram som tjejer som kodar.
  • Checka in på din lokala mitten eller gymnasiet för att se om det finns klubbar som erbjuds där, liksom.
  • Bild med titeln Bli en iOS-utvecklare Steg 2
    2. Ta dator och designklasser i gymnasiet. Om du vet att du vill vara en utvecklare, är det en bra idé att börja bli bekant med datorer så tidigt som möjligt. Ta några klasser på datavetenskap Din skola erbjudanden som valfria. Du bör också anmäla dig till vissa design eller konstklasser, som hjälper dig med den kreativa sidan av apputveckling.
  • Bild med titeln Bli en iOS-utvecklare Steg 3
    3. Tjäna en kandidatexamen i datavetenskap. Medan de flesta utvecklaren jobbar inte strängt kräver en kandidatexamen (BS) i datavetenskap, med denna examen kan bara hjälpa dig. Oavsett vilken grad du jobbar, var noga med att ta åtminstone några kurser i programmerings- och datoroperativsystem. Om du börjar utveckla denna kunskap i skolan, har du tillgång till lärare som kan hjälpa dig med eventuella problem som du stöter på när du lär dig.
  • Du hittar att jobbförteckningar för IOS-utvecklare kan kräva antingen en BS i datavetenskap eller minst 3-5 års arbetslivserfarenhet som visar att du har utvecklat samma färdigheter som du skulle ha i skolan.
  • Du bör också försöka ta kurser i konst och design och kommunikation. Konstklasser hjälper dig att utveckla din kreativitet, och kurser i kommunikation kommer att vara bra för dina skriv- och interpersonella färdigheter.
  • Bild med titeln Bli en iOS-utvecklare Steg 4
    4. Få din MS i datavetenskap för bättre utsikter. Att gå till din mästare i datavetenskapen kommer att göra det möjligt att fortsätta att utveckla de färdigheter du lärde dig som grundutbildning. Det kommer också att ge chansen att ha mer djupgående, personlig studie om ett ämne av ditt val. Precis som en BS kommer en MS inte att krävas för de flesta IOS-utvecklare jobb. Men att man kan ställa dig bortsett från tävlingen.
  • När du bestämmer vilket program som ska tillämpas på, prata med din grundutbildning och favoritdatorvetenskapliga professorer. De kan till och med kunna få dig i kontakt med direktören för ett examensprogram så att du kan få en bättre chans att accepteras.
  • Det är en bra idé att ansöka om ett program som betonar det specifika området för datavetenskap du vill specialisera dig för din mästare.
  • Del 2 av 3:
    Lära sig nödvändiga utvecklingsförmåga
    1. Bild med titeln Bli en iOS-utvecklare Steg 5
    1. Bli bekant med Swift Programmingsspråk. Swift är ett språk som utvecklats av Apple speciellt för att bygga appar på sina plattformar. Medan du kanske också lär dig objektiv-C (och de flesta jobb accepterar heller), är Swift det bättre valet om du är tillägnad ios. Du kan hitta gratis tutorials för att lära dig både grunderna och mer avancerade funktioner i detta språk online.
    • Vissa handledning är gratis försök. Andra kommer att kräva betalning fram, och de kommer sannolikt att vara i flera veckor. Generellt kommer alternativ du betalar för det mest interaktiva och djupgående, men du måste bestämma vad som fungerar för din budget.
  • Bild med titeln Bli en iOS-utvecklare Steg 6
    2
    Praktikplanering tills du har det nere. Om du har en BS och / eller MS i datavetenskap har du sannolikt spenderat år att utveckla dina programmeringsförmåga. Om inte, det är dags att sätta i det arbetet. Programmering är ett komplext ämne, och du måste vara en bra programmerare att vara en effektiv iOS-utvecklare. Gå online för att hitta tutorials i grundläggande och avancerad programmering.
  • Du borde kunna förstå den grundläggande syntaxen och konstruktionerna av snabb och / eller objektiv-c. Det är också viktigt att ha jordning i objektorienterad programmering (OOP), som i allmänhet kräver att du använder jаvascript. Slutligen måste du förstå hur man använder algoritmer för att göra dina appar och programvara effektivt.
  • Bild med titeln Bli en iOS-utvecklare Steg 7
    3. Bli bekant med iOS-systemet och dess krav. IOS-plattformen har sin egen unika teknik och egenskaper, som alla kräver specialkunskaper att använda. De exakta ämnena du behöver spendera den mest tid som mastering beror på vilken typ av app (er) du vill utveckla. För en grundläggande grund bör du ha en förtrogenhet med följande:
  • Xcode och gränssnittsbyggare, som är verktyg för att göra iOS-appar.
  • Modell-view-controller (MVC) -mönstret, som bestämmer hur data lagras och visas i Apples Apps.
  • Visa hierarki och automatisk layout, vilket gör att du kan bygga användarvänliga gränssnitt.
  • Behållare, storyboards och övergångar, som också är avgörande för gränssnitt.
  • Git, vilket är det versionsstyrsystem som oftast används med iOS.
  • Bild med titeln Bli en iOS-utvecklare Steg 8
    4. Sök jobbförteckningar för att hålla dig uppdaterad om vad du behöver veta. De flesta företag kommer att ge potentiella anställda en förteckning över färdigheter som de behöver behöva anställa. Medan du fortfarande utvecklar dina förmågor, bläddra i jobbförteckningar för positioner du skulle vara intresserad av online. Om du ser en ny färdighet har du inte stött på än, skriv den ner. Senare kan du använda online-tutorials för att lära dig det.
  • Du kan också komma i kontakt med karriärcentra på dina grundutbildning och examensinstitut för att se vilka färdigheter de rekommenderar att du har.
  • Nå ut till anslutningar du har inom mjukvaruutveckling. De kan också ge dig råd om nyckelfärdigheter du borde lära dig.
  • Del 3 av 3:
    Blir anställd som en iOS-utvecklare
    1. Bild med titeln Bli en iOS-utvecklare Steg 9
    1. Bygg en iOS-app för att få ditt namn där ute. Gå till App Store och titta på Trending Apps, redaktörernas val och listorna över de bästa betalda och fria appar. Läs avsnittet Betyg och recensioner för att se vilka användare som och tycker om inte om dessa populära appar. Därifrån, tänk på hur du kan fylla en tomrum i App Store med din egen app.
    • Var noga med att skapa en app som kan användas på både iPhones och iPads.
    • Till exempel tillåter många populära appar att användarna ha kul med Emojis på sina telefoner eller enheter. Du kan skapa en app som ger människor innovativa alternativ för att skapa och dela sina egna Emojis.
  • Bild med titeln Bli en iOS-utvecklare steg 10
    2. Forskning Öppna positioner för Junior Developers Online. Använd faktiskt eller LinkedIn för att söka efter tillgängliga positioner i ditt område. Notera kompetensbolagen letar efter och se om du matchar några listor. Var medveten om att vissa jobb kan vara tillfälliga (till exempel 4-6 veckor) med möjlighet till en heltidsposition när du har genomfört ett projekt för företaget.
  • Vissa jobb kan också vara "avlägsna", vilket innebär att du kan arbeta från ett hemkontor i stället för på ett företagsort.
  • Bild med titeln Bli en iOS-utvecklare Steg 11
    3. Göra en stellar återuppta och Personligt brev. Var säker på att skräddare Varje CV och täckbrev till det specifika jobbet du ansöker om genom att läsa jobbet noterar noga. Om du märker att noteringen upprepar ett ord flera gånger, är det troligt en viktig del av bolagets "uppdrag."Leta efter sätt att integrera det ordet i dina dokument.
  • Du bör också gå online och göra forskning om företaget när du skriver ditt CV och omslagsbrev.
  • Bild med titeln Bli en iOS-utvecklare steg 12
    4. Ta dig tid att förbereda dig för din intervjuer. När du är kallad för en intervju, bära rena och pressade kläder. Var beredd på både tekniska frågor om dina förmågor som en iOS-utvecklare och standardfrågor som följande:
  • "Kan du beskriva ett intressant problem som du stött på i det förflutna och hur du löst det?"
  • "Vilka är dina styrkor och svagheter?"
  • "Kan du berätta lite om dig själv, din arbetslivserfarenhet och din pedagogiska bakgrund?"
  • Bild med titeln Bli en iOS-utvecklare Steg 13
    5. Arbete frilans Om du inte har något emot en liten osäkerhet. Arbetande frilans kan ge dig mer flexibilitet och kan låta dig få betalt mer för din speciella skicklighet. Men freelancing ger inte stabilt och stadigt arbete, och det kan vara svårare för dig att få tillgång till förmåner som sjukförsäkring. Bestäm vad som är bäst för din livsstil och budget.
  • Du kan alltid arbeta som frilansare medan du Leta efter en heltids konsert! Var noga med att ägna tillräckligt med tid till både jobbsökningen och göra en livlig inkomst.
  • Tips

    Du kan utveckla appar på Apple-plattformar gratis. Men om du vill använda Apples mer avancerade funktioner (som beta-testning och teknisk support) måste du betala en årlig anmälningsavgift på $ 99 USD.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande