Hur du åtkomst till delade dokument på google docs

Dokument som delas med dig via Google Docs kan enkelt nås tillsammans med dina andra dokument på Google Docs och Google Drive. Du kan komma åt dem från webbplatser eller från mobilapparna. Om du måste snabbt se och komma åt de delade dokumenten på en plats, kan du göra det från Google Drives hemsida, eftersom den har en dedikerad mapp för dem.

Steg

Metod 1 av 3:
Via Google Docs på en webbläsare
  1. Bild med titeln Access delade dokument på Google Docs Steg 1
1. Gå till Google Docs. Gå till Google Docs webbplats Använda alla webbläsare på din dator.
  • Bild med titeln Access delade dokument på Google Docs Steg 2
    2. Logga in. Skriv in din Gmail-e-postadress och ditt lösenord. Detta är ditt enda Google-ID för alla Googles tjänster, inklusive Google Docs. Klicka på knappen "Logga in" för att fortsätta.
  • När du loggar in kommer du att tas till huvudvyn med alla dina dokument listade och sorterade.
  • Bild med titeln Access delade dokument på Google Docs Steg 3
    3. Identifiera ett delat dokument. Det finns inget färdigt filter för att identifiera docs som delas med dig. Det finns ingen central mapp eller plats där delade docs lagras i Google Docs. Du kan dock enkelt identifiera delade dokument genom att titta under kolumnen Ägare. Dina ägda docs har "mig" listade under kolumnen Ägare. Annars ser du Googles namn på den person som äger dem.
  • Bild med titeln Access delade dokument på Google Docs Steg 4
    4. Öppna en delad dok. När du har identifierat ett delat dokument, klicka på den en gång för att öppna den. Beroende på den åtkomstnivå som tilldelats dig av ägaren av DOC, kommer du att kunna redigera, kommentera eller visa den.
  • Metod 2 av 3:
    Via Google Drive Mobile App
    1. Bild med titeln Access delade dokument på Google Docs Steg 5
    1. Starta Google Docs eller Google Drive. Leta efter Google Docs eller Google Drive-appen på din mobila enhet och tryck på den.
    • Du kommer att tas till huvudvyn med alla dina docs listade och sorterade.
  • Bild med titeln Access delade dokument på Google Docs Steg 6
    2. Identifiera ett delat dokument. Till skillnad från på webbplatsen finns det ingen kolumntitel på mobilappen och det finns ingen ägarkolumn. Du kan dock fortfarande identifiera delade dokument genom att leta efter ikonen med två huvuden strax efter filnamnen. Alla filer som har den här ikonen är delade filer.
  • Bild med titeln Access delade dokument på Google Docs Steg 7
    3. Öppna en delad dok. När du har identifierat ett delat dokument trycker du på den för att öppna den. Beroende på den åtkomstnivå som tilldelats dig av ägaren av DOC, kommer du att kunna redigera, kommentera eller visa den.
  • Metod 3 av 3:
    Via Google-enhet på en webbläsare
    1. Bild med titeln Access delade dokument på Google Docs Steg 8
    1. Gå till Google Drive. Besök Google Drive Website Använda alla webbläsare på din dator.
  • Bild med titeln Access delade dokument på Google Docs Steg 9
    2. Logga in. Skriv in din Gmail-e-postadress och ditt lösenord. Detta är ditt enda Google-ID för alla Googles tjänster, inklusive Google-enhet. Klicka på knappen "Logga in" för att fortsätta.
  • Bild med titeln Access delade dokument på Google Docs Steg 10
    3. Klicka på mappen "Delad med mig" från menyn Vänster panel. Alla dokument som delas med dig kommer att listas på huvudpanelen. Den här platsen eller mappen kan bara nås på Google Drive.
  • Alla delade dokument kommer att visas med deras namn, delat av, dela datum och platsinformation. Den delade med kolumnen berättar Googles namn på den person som äger varje doc.
  • Bild med titeln Access delade dokument på Google Docs Steg 11
    4. Öppna en delad dok. Dubbelklicka på ett delat dokument för att öppna det. Beroende på den åtkomstnivå som tilldelats dig av ägaren av DOC, kommer du att kunna redigera, kommentera eller visa den.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande