Hur man ritar en brud

Bilden av en brud och brudgum kan vara ikonisk, en påminnelse om en speciell tid i sina liv. Oavsett om du drar ett gift par, en minnesminne eller bara doodling, när du drar den här bruden, hör du bröllopsklockorna!

Steg

  1. Bild med titeln Rita en brud steg 1
1. Rita en grov kontur avhuvud och kropp av bruden. Rita en oval-liknande form för huvudet och en enkel linje för att bestämma brudens höjd. Använd huvudet för att göra Korrekta proportioner. För en vuxen betyder det hela kroppen är 7-8 "huvuden" lång.
  • Om du drar brudtärna eller blommiga tjejer (och de är yngre än bruden), ska huvudet vara proportionellt större, med kroppen 6 eller 5 "huvuden" långa.
  • Bild med titeln Rita en brud Steg 2
    2. Rita en grov kontur av armarna, axlarna och barm. Något under huvudet, dra en horisontell linje parallellt med botten av ansiktet. Rita två linjer i den vinkel du vill ha armarna, och anslut sedan linjerna för att göra en triangel. Skiss en liten online av toppen av klänningen, som sträcker sig något under armarna. Rita en linje halvvägs ner i armarna för bysten.
  • Bild med titeln Rita en brud Steg 3
    3. Börja rita konturerna av klänning. Rita tre linjer: en stor krökt en (a) och två raka (B & C). Linje A ska kurva från fötterna och doppa ner under dem. Linjer B och C bör vara raka och nå varifrån klänningen skulle vara.
  • Bild med titeln Rita en brud steg 4
    4. Rita brudens armar och hennes bukett. Radera den del av triangeln på insidan och dra i brudens bodice. Rita en cirkel på platsen buketten kommer att vara.
  • Bild med titeln Rita en brud steg 5
    5. Rita brudens nacke. Ta två krökta linjer och förläng dem från axeln till huvudets botten. Om du drar en brud som donerar en strapless klänning, rita toppen av klänningen nära armhålorna. Om inte, dra bara nacken på klänningen något under nacken.
  • Bild med titeln Rita en brud Steg 6
    6
    Rita den fulla utsträckningen av klänningen. Förlänga skissen av kjolen hela vägen till bottenlinjen. Radera den vertikala linjen i mitten, tillsammans med linjer B & C. Lämna cirkeln där buketten kommer att vara. Fixa några linjer upp till denna punkt.
  • Bild med titeln Rita en brud Steg 7
    7. Rita buketten. Rita flera rosor eller annan blommor, och rita ett band binder dem tillsammans. Du kan göra bandet vara bundet i Abow, eller knuten i ryggen. Dina band kan vara någon längd.
  • Bild med titeln Rita en brud Steg 8
    8
    Rita brudens hår. Lockigt eller rakt, kort eller lång,flätad eller slätt, din brudens hår är upp till dig. Lägga till hårsträngar som kommer från huvudet kan få ditt hår att verka mer realistiskt. Om du ritar en bulle, var noga med att justera slöjan i enlighet med nästa steg!
  • Bild med titeln Rita en brud Steg 9
    9. Dra slöjan. Olika människor har olika typer av slöjor, så den här delen är upp till dig. En lång man har i allmänhet en rundad ände, medan kortare tenderar att sluta skarpt. Börja från toppen av huvudet och kurva ner.
  • Bild med titeln Rita en brud steg 10
    10
    Lägga färg och Små detaljer till din brud. Bröllopsklänningar är i allmänhet vita i västkulturer, men vissa människor klär sig i röd eller annan färgad klädsel. Rita i håret och lägga till detaljer i klänningen och armarna om så önskas. rita ett ansikte.
  • Tips

    Medan du ritar konturer, undvik att dra mörkt. Försök istället att skissa lätt.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande