Hur man klär upp den lilla svarta klänningen

Svarta klänningar är ett måste i din garderob - de kan flytta dig sömlöst från ett kontor till en fest, eller en mängd andra tillfällen. Om du är på jakten på några nya, snygga sätt att jazz upp din lilla svarta klänning (LBD), se inte längre! Ta en titt genom dessa eleganta förslag och se om någon överklagande till dig.

Steg

Metod 1 av 14:
Bära över-knä stövlar för ett sofistikerat utseende.
  1. Bild med titeln Klä upp den lilla svarta klänningen steg 1
1. Svart, över-knä stövlar Lägg till en monokromatisk touch till din outfit. Dessa långa stövlar lägger till en höjd på din outfit, och skapa en chic, strömlinjeformad utseende när du är kopplad till din LBD.
  • Gör din outfit extra monokromatisk med en svart handväska och svart tröja.
Metod 2 av 14:
Håll dig cool i ett par uttalande sandaler.
  1. Bild med titeln klä upp den lilla svarta klänningen steg 2
1. Gladiator-stil sandaler ser bra ut med en LBD. Ta ett par svarta sandaler, som kompletterar din klänning snyggt medan du fortfarande visar dina ben. Sedan lägg till en utbrott av färg till ditt utseende med en kappa färskt tånagelpolsk.
Metod 3 av 14:
Gör ett uttalande med ljust färgade skor.
  1. Bild med titeln klä upp den lilla svarta klänningen steg 3
1. Djärva, ljusa skor fungerar som fokalpunkten för din outfit. Ge din outfit en liten extra höjd med ett par klackar för ett särskilt dynamiskt utseende.
  • Till exempel ser röda skor bra ut med en helt svart outfit.
Metod 4 av 14:
Stå ut med djärva smycken.
  1. Bild med titeln klä upp den lilla svarta klänningen steg 4
1. Lägg till en rolig twist till din svarta klänning med chunky, iögonfallande smycken. Leka med choker halsband, breda bangles och andra vågiga bitar av smycken. Djärva tillbehör hjälper till att spruce upp din klänning på ett sätt som är både friskt och modernt.
  • För ett snyggt utseende, välj ett halsband som passar halsen på din klänning, eller stift en brosch i en söt plats på ditt plagg. Du kan också ändra saker med ett par vågiga örhängen - de möjliga kombinationerna är oändliga!
Metod 5 av 14:
Skapa ett elegant utseende med pärlor.
  1. Bild med titeln klä upp den lilla svarta klänningen steg 5
1. Stil dina pärlor med vita satinhandskar och rundlogna pumpar. Detta skapar ett riktigt bedårande utseende, à la romantisk audrey hepburn. Försök att hålla sig borta från spetsade pumpar-dessa är för hårda för ett sådant mjukt och retro utseende.
  • Detta fungerar bra med en skiftstilsklänning.
Metod 6 av 14:
Gå djärv med en glittrande koppling.
  1. Bild med titeln klä upp den lilla svarta klänningen steg 6
1. Kontrast din mörka outfit med ett ljust tillbehör. Att verkligen göra ett uttalande, plocka ut en större koppling för att komplettera din klänning.
Metod 7 av 14:
Kontrast din LBD med en ljus färgad handväska.
  1. Bild med titeln Klä upp den lilla svarta klänningen Steg 7
1. Handväskor är ett elegant, på-the-go-tillbehör som kan fortsätta med din LBD. Välj en lättare handväska, som kommer att se väldigt slående mot din klänning. Om du vill, plocka ut en väska med ett subtil, chic mönster som maskar snyggt med din klänning.
  • Till exempel kan en vit handväska med en lövig vinodling vara ett smakfullt komplement till din LBD.
Metod 8 av 14:
Lägg till ett stänk av färg med en dekorativ halsduk.
  1. Bild med titeln klä upp den lilla svarta klänningen steg 8
1. En mängd olika färger fungerar bra med en LBD. Din mörka klänning fungerar som en tom duk, med halsdukar som lägger till en touch av ljusstyrka och personlighet till ditt utseende. Leka med djärva, solida färger, eller blanda saker med mönster för ett extra dynamiskt utseende.
  • Polka prickar, ränder, blommönster, och paisley alla ser bra ut med en liten svart klänning.
Metod 9 av 14:
Glida in i en faux päls för ett mysigt utseende.
  1. Bild med titeln Klä upp den lilla svarta klänningen Steg 9
1. Din LBD kan förmodligen inte modiga kyligt väder på egen hand. Det är där en faux päls kommer in! Detta tjocka plagg lägger till en mysig touch till din outfit utan att kompromissa med stil.
Metod 10 av 14:
Layer en tryckt päls över toppen för en djärv outfit.
  1. Bild med titeln Klä upp den lilla svarta klänningen steg 10
1. Låt din LBD vara en duk för en djupare, ljusare färgschema eller mönster. Leopard Print erbjuder ett slående, snyggt komplement till din klänning, medan djärva blommönster lägger till ett stänk av färg till ditt utseende. Leka med olika mönster och mönster tills du hittar en kappa som passar din personliga estetiska.
  • Till exempel, en blå, orange, röd och gul mönstrad kappa, erbjuder en djärv, iögonfallande kant till din LBD.
Metod 11 av 14:
Skapa ett chic, enkelt utseende med svart pantyhose.
  1. Bild med titeln klä upp den lilla svarta klänningen steg 11
1. Pantyhose hjälp även ut din hudton och ge en bra avslutning. Svart svart eller gråfärgad pantyhose är ett bra alternativ om du drar på kvällslitage, speciellt om det är lite kyligt ute. Svarta tights skapar ett sömlöst, snyggt utseende som blandar sig bra med resten av din outfit.
  • Dina ben tenderar att se längre ut när dina skor och tights färg matchar.
Metod 12 av 14:
Lägg till lite volym i din outfit med texturerade strumpbyxor.
  1. Bild med titeln klä upp den lilla svarta klänningen steg 12
1. Ge din outfit en extra dimension med polka-dot tights. Dessa tights lägger till lite extra volym till en elegant och snygg LBD.
Metod 13 av 14:
Accent din klänning med ett bälte.
  1. Bild med titeln klä upp den lilla svarta klänningen steg 13
1. Bälten kan ge en eftertraktad, kontrasterande funktion i din klänning. Välj ett tillbehör Maskorna väl med din klänning - det kan vara en matchande färg, eller ha ett komplementärt mönster eller textur.
  • Till exempel kan du lägga till ett streck av ljusstyrka med ett guldbälte.
Metod 14 av 14:
Plocka ut en hatt eller hårtillbehör för en formell touch.
  1. Bild med titeln Klä upp den lilla svarta klänningen steg 14
1. En välplacerad hatt är ett enkelt men elegant sätt att förbättra din outfit. Du kan också leka med altelely-placerade hårbågar, blommiga tillbehör, bejeweled hårstycken eller enkla band. Alla dessa accenter går långt i att göra ett uttalande med din svarta klänning!

Video

Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

Tips

En lintborste är din bästa vän! Om du inte har en, köp en eller försök att hålla din klänning riktigt ren och fri från husdjurs hår eller ludd.

Varningar

Välj en klänning som är bekväm för dig! Inte alla små svarta klänningar är lika, och vissa har mer stil och lämplighet än andra.
Dela på det sociala nätverket:
Liknande