Hur man blir en satire tecknade

Satiretecknaderna tar på sig populära offentliga figurer och åsikter och utmanar dem med intelligent humor. För att bli en bra tecknad satirist måste du bli utbildad som författare och konstnär medan du håller med aktuella händelser. Montera en portfölj genom att skicka ritningar online och ta frilansarbete som du ansöker om publikationer som accepterar satiriska teckningar. När du blir bättre på att dra och skriva vittig kommentar, kommer du att bygga ett rykte som har läsare ivriga efter din nästa tecknad film.

Steg

Del 1 av 3:
Få en utbildning
  1. Bildbeteckningen blir en Satire tecknade steg 1
1. Ta konstklasser i gymnasiet. Att ta många konstklasser i gymnasiet är ett bra sätt att komma igång som en konstnär. De flesta gymnasier kräver att du tar en klass eller två, men ta mer om du kan. Börja bygga en portfölj som du kan använda för att ansöka om college-konstprogram och jobb.
  • När du har behärskat grunderna anger du några avancerade teckningskurser som dina skolorbjudanden.
  • Fråga om oberoende studier. Dina lärare kan göra det för dig eller åtminstone peka dig i riktning mot någon som kan.
  • Bild med titeln Bli en Satire Cartoonist Steg 2
    2. Fortsätta en finkonstsexamen på college. Det finns många specialiseringar som leder till en finkonstgrad, men din bör vara i bildkonst. Hitta en skola som har detta fokus och börja arbeta mot din kandidatexamen. Studioklasser, där du får direkt feedback från en professor, kommer att förbättra din artistry.
  • Prata med dina gymnasielärare för att lära dig om vilka högskolor som erbjuder kvalitetsprogram.
  • Tillbringa tid online som undersöker programmens högskolor. Välj en som verkar rätt för dig och sedan skapa ett visitationsdatum med universitetet.
  • Nå ut till andra tecknare, om du kan. De kan kanske rekommendera ett bra program.
  • Bildbeteckningen blir en Satire tecknadistiska steg 3
    3. Ta statsvetenskapsklasser på college för att lära sig om global politik. Ta lektioner där du kommer att diskutera aktuella händelser, eftersom de formar dina idéer om vilka ämnen som satiriserar. De kommer att lära dig mycket om människorna runt dig, miljön de upplever, och hur de tror, ​​som alla är användbara för att visa vit på ett meningsfullt sätt.
  • Kurser om tidigare historia kan också vara användbar för dig. Dessa kurser kan hjälpa dig att förstå hur människor genom historien svarade på vad som finns runt dem, inklusive att använda satir.
  • Bildbeteckningen blir en Satire tecknadistiska steg 4
    4. Spendera tid att ta skriva klasser. Satire tecknare är båda artister och författare. För att täcka aktuella händelser måste du lära dig att kontrollera språk effektivt. Du kan börja med att arbeta hårt i dina engelska och skriva klasser i gymnasiet. När du kommer till college, ta journalistik och kreativa skrivkurser.
  • De flesta högskolor erbjuder inte specifika klasser för satir, men gärna att integrera satir i dina skrivuppdrag.
  • Bildbeteckningen blir en Satire Cartoonist Steg 5
    5. Ta några datautbildningskurser. Många tecknade satirister digiterar sitt arbete för att skicka det online. Det är aldrig en dålig idé att ta några extra dator kurser på college. Digitala konstklasser är användbara för att lära dig hur man skapar datorgjorda arbets- och ladda upp konst. Webbdesign, kodning och bloggar klasser är bra för att räkna ut hur man ställer in en plats för att skicka ditt arbete online.
  • Del 2 av 3:
    Utöka dina färdigheter
    1. Bildbeteckningen blir en Satire Cartoonist Steg 6
    1. Fortsätt att studera teckning tekniker. Även om en formell utbildning är användbar, gick massor av konstnärer aldrig fot i ett klassrum. Utöka din teckningskniss genom att leta efter tips online eller genom att få manualer från biblioteket eller bokhandeln. Ha också kul att spendera tid runt andra artister och deras verk. De har många tips och tricks att passera.
  • Bild med titeln Bli en Satire Cartoonist Steg 7
    2. Överdriver de fysiska egenskaperna hos dina ämnen. Som satirist kan du använda överdrifter i dina bilder för att göra ett argument. Försök att dra karikatyrer av människor genom att expandera sina anmärkningsvärda egenskaper. Dessa funktioner kan vara stora öron, billiga stövlar, eller en jutting haka. Överdrift visar ämnets personlighet.
  • Till exempel, ritning napoleon kortare än han i verkligheten fick honom att tyckas svagare och mer cartoonish, till och med ge upphov till termen "Napoleon-komplex."
  • Överdrift visar att arbetet är satiriskt eftersom det serecknat ut, och det förhindrar att ämnet hävdar att du attackerar sitt rykte.
  • Bild med titeln Bli en Satire Cartoonist Steg 8
    3. Utveckla din egen stil. Varje tecknare utvecklar sin egen identifierbara stil genom övning och hårt arbete. Det enda sättet du kan göra detta är att dra och experimentera för att ta reda på vad som fungerar bäst för dig. Några stilar ser enklare ut och mindre detaljerade medan andra är mer färgglada.
  • Till exempel, Matt Groening karaktärer på Simpsons är identifierbara av sina stora, förenklade ansiktsdrag.
  • Garry Trudeau s Oljesbury Serier har tecken med längre ansikten med större näsor och detaljerat hår.
  • Disney tecknade tecken är mycket färgglada och har stora, mjuka ögon.
  • Bildbeteckningen blir en Satire Cartoonist Steg 9
    4. Skärpa dina satiriska tekniker. Satir kommer ut i de bildtext eller ord du placerar ritningar. Det är humör som förlitar onirony, sarkasm och överdrift för att kritisera andra. Forsknings tips om satiriskt skrivande och delta i alla klasser på ämnet du kan hitta, sedan träna genom att använda dina ritningar.
  • Ett exempel på en satirisk kommentar är någon som säger "Jag är fortfarande odefinierad" efter att de har röstat i ett viktigt val.
  • Det tar övning att få rätt ämne och ton, eftersom du måste vara skarp och intelligent istället för medelstorad eller obscen.
  • Balansera irreverent humor med politisk korrekthet eller kulturell känslighet är ett tufft men meningsfullt mål i satir.
  • Bildbeteckningen blir en Satire tecknadistiska steg 10
    5. Läs andra satiristers verk. Fördjupa dig i stilarna av moderna tecknare som Gerald Scarfe och Garry Trudeau. Studera deras tillvägagångssätt och humor, använd sedan de delar du gillar att göra ditt eget arbete bättre. Var uppmärksam på orsakerna till att kontroversiella teckningar misslyckades med att hitta en mottaglig publik.
  • Känn dig fri att gå tillbaka i tid och kolla in satirister från en tidigare tidsperiod, till exempel Thomas Nast, James Gillray och William Hogarth.
  • Satir finns i publikationer inklusive Löken, Galen, och Nationell pampoon.
  • Satir finns i alla konstnärliga fält. Försök till exempel läsa Kurt Vonnegut eller Alexander Pope-romaner. Titta visar som Lördagskväll live eller Colbert-rapporten.
  • Bilden med titeln Bli en Satire tecknadistiska steg 11
    6
    Håll dig välinformerad om politiska och sociala evenemang. Världen förändras alltid, och det är ditt jobb att stanna på toppen av det. Spendera tid varje dag läsartiklar eller titta på nyheterna. Nuvarande händelser är bränslet av avancerad satir. Du kan bara träffa ett ackord med en publik om du känner till ämnet och hur det påverkar andras liv.
  • Där du får din information beroende av ditt ämne. Om du planerar att göra politiska teckningar, är nyhetsartiklar och programmering för dig. Satir kan fokusera på andra ämnen, som populär kultur eller liv kämpar människor ansikte.
  • Bildbeteckningen blir en Satire tecknade steg 12
    7. Memorera defamation lagar i ditt land. Alla satirister löper risken för juridiska problem. Se till att du känner till lagarna i ditt distrikt och land. Även om de varierar från plats till plats, kommer de alltid att hindra dig från att naturligt attackera någon. Publicera inte lögner eller påstå att du skriver fakta.
  • Hålla sig till satirizing välkända personer som politiska och religiösa ledare. Ridiculing dina grannar är inte roligt och kommer förmodligen att få dig stämd för förlamning.
  • Till exempel, ritning napoleon kort är inte att mocka sin höjd. Det är en liknelse För sin politiska otillräcklighet.
  • Bild med titeln Bli en Satire Cartoonist Steg 13
    8. Utveckla en tjock hud. Du kommer att få backlash för ditt arbete, speciellt när du misstänker hur publiken kommer att reagera. Håll dig lugn och bortse från kritik som inte är konstruktiv. Satirister steg nära linjen av vad som är acceptabelt, och du lär dig var den linjen är att uppmärksamma dina misstag.
  • I vissa länder kan du komma undan med satiriserande synliga och kraftfulla människor eller ämnen. I andra, kritiserar någon i auktoritet med fruktansvärda repercussions.
  • Till exempel den danska publikationen Jyllands-Posten och den franska publikationen Charlie Hebdo gjorde tecknade om islam. Våldsamma protester bröt ut när dessa trycktes.
  • Del 3 av 3:
    Arbetar som en tecknadstecknare
    1. Bildbeteckningen blir en Satire tecknade steg 14
    1. Bygg en portfölj. Efter att du har briljant beslagat den senaste politiker, annonsen eller tv-showen, håller du konsten i din portfölj. Online inlägg är samlingar av ditt arbete, men du borde hålla din bästa konst till hands. Säkerhetskopiera något arbete som görs på datorn och spara handdragen original. Potentiella arbetsgivare kommer att kräva din portfölj och använda den för att bestämma dina kvalifikationer.
  • Bildbeteckningen blir en Satire Cartoonist Steg 15
    2. Skicka din konst online. Lyckligtvis behöver du inte skicka ut ditt arbete på gatan när Internet ger omedelbar exponering. Starta din egen sida på en webbplats som WordPress eller Tumblr. Du kan även skapa din egen professionella webbplats. Sprid ditt arbete över sociala medier som Twitter och Konstgemenskaper som DeviantArt.
  • Var aldrig rädd för att dela din konst eller länkar till din konst. Exponering är hur du bygger ett följande, vilket hjälper dig att bli mer av en tecknare.
  • Bildbeteckningen blir en Satire tecknade steg 16
    3. Skicka till tecknade tävlingar. Tecknade tävlingar är där ute, men de är knepiga att hitta. Några publikationer, som New York Times, Erbjud dessa tävlingar, som hjälper till att cementera ditt rykte. Andra gånger, regeringar eller organisationer kör tävlingar för politiska eller konstnärliga orsaker. Sök online för dessa tävlingar och håll öronen öppna för förslag från din publik och vänner.
  • Vissa tecknadeare, som Andre Pijet, fick sin början från tävlingar på festivaler. Du kanske kan hitta regionala eller nationella festivaler, men var uppmärksam på internationella festivaler.
  • Bildbeteckningen blir en Satire Cartoonist Steg 17
    4. Skicka ditt arbete till publikationer. Många satirister får sin början genom att skicka sitt arbete till publikationer som Madmagasin, The New Yorker, eller Löken. Konkurrensen är hård, så letar du också efter alternativa tidningar, tidningar eller online-publikationer. Varje publikation har sina egna kriterier för humor, så undersök dem att se om ditt arbete skulle vara en bra passform.
  • Hitta inlämningsdetaljer i publikationerna eller på deras webbplatser. Vanligtvis kan du skicka in konsten online eller via posten.
  • Förvänta dig mycket konkurrens. Det är lättare än någonsin för människor att göra och skicka roliga ritningar.
  • Bild med titeln Bli en Satire Cartoonist Steg 18
    5. Börja arbeta som frilansare. Arbetssätt frilans betyder att du inte har ett permanent jobb med något företag. Du måste jobba hårt för att visa upp ritningar och skicka in dem till olika publikationer. För nya tecknadeare är att bli anställd en lång uppgift. Din bästa satsning för att göra lite pengar och få ett rykte är att sprida ditt arbete så mycket som möjligt. Även kända satirister tar provisioner.
  • Du kan till och med bli ombedd att dra non-satirical cartoons. Det är inte ditt mål, men det främjar din karriär.
  • Bildbeteckningen blir en Satire Cartoonist Steg 19
    6. Leta efter arbete samtidigt som du behåller ett annat jobb. Ditching ditt dagjobb är riskabelt eftersom officiella positioner som Satire tecknade. Satirister som Al Jaffee på Madmagasin tenderar att hålla fast på jobb under lång tid. Placera dig själv det bästa du kan för dessa jobb men offra inte din förmåga att leva. Till exempel, arbeta på ett heltidsjobb under dagen och arbeta på dina teckningar på natten.
  • Försök att få ett jobb som gör grafisk design eller animering. Komedi skrivande är ett annat jobb som låter dig träna din satir.
  • Vara flexibel. Du kommer aldrig ha så mycket tid som du vill arbeta på din konst, och konstnärliga jobb är vanligtvis tillfälliga provisioner.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Satir handlar om att vara skarp, informerad och intelligent. Cleverness är ett måste, medan obscenity förringar ditt meddelande.
  • Det är svårt att vara en "neutral" satirisk tecknade. Den satiriska källan till din kommentar härstammar från dina personliga övertygelser och bakgrund. Utan att injicera dina egna övertygelser, saknar du kommentarer.
  • Tänk på att expandera din satirizing för att skriva och filma. Även om detta inte nödvändigtvis är tillräckligt för att finansiera ett levande, kan det hjälpa till att bredda din erfarenhet.
  • De som tar brott är lätt inte dina riktiga kritiker. Din riktiga kritiker är de som uppskattar satir och erbjuder konstruktiv feedback.
  • Varningar

    Det finns många länder i världen där satiriserande politik, religion, kulturmores och sociala problem inte bara är frowned på men kan landa dig i fängelse. Om du kommer att bli en satirisk tecknade, känner du riskerna och skydda dig själv.
  • Att vara en Satire tecknadistiker innebär att uttrycka dina egna åsikter. Var beredd att försvara dem.
  • Många människor är snabbt förolämpade. Satiren blir nära känsliga linjer och övertygelser, så förvänta dig mycket backlash ibland.
  • Saker du behöver

    • Penna
    • Papper
    • Dator eller alternativa konsttillbehör
    • Satiriska publikationer
    • Ritböcker
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande