Hur man bygger en liten kudde med landskapstimbers

En liten utomhusplatta kan byggas inom 2 dagar och kostar dig under $ 100.Landskapstimböcker är billigt och lätt att arbeta med.Graden kan byggas upp och tutad nivå från fri smuts på din egendom.Det gör en utmärkt plats för en yurt eller lusthus.

Steg

  1. Bild med titeln Bygg en liten kudde med landskapstimbers Steg 1
1. Köp dina landskapstimböcker, stålstång (rebar) och landskapsspikar (jätte naglar).Landskapstimböcker finns i 8 `längder, så att göra saker lätt, med mindre skärning, prova en kudde som är i dimensioner av 8` eller 12 `, såsom 8` x 8 `, 8` x 12 `eller 12` x 12 ` `.Ovanstående dynan är 12 `x 12`.Något som är mycket större och du behöver "Deadmen" i dynan för lateral stabilitet.
  • Bild med titeln Bygg en liten kudde med landskapstimbers Steg 2
    2. Börja med den lägsta höjden för att bygga din hållarvägg.I en 12 `x 12` pad, börjar denna vägg med ett fullt virke och en halv timmer som ligger i en linje.Trä kan enkelt skäras med en handsåg.Denna nedre raden kan antingen grävas in och läggas på betyg, eller propped upp på fasta stenar för att hålla fukt bort.Landskapstimböcker är ytbehandlade för utomhusbruk.Hämta radnivån med en 4 `till 6`-nivå - pund i läge med en gummiband om det behövs.
  • Bild med titeln Bygg en liten kudde med landskapstimbers Steg 3
    3. Förankra raden i marken.För denna borr ett hål 6" från varje ände av timmeret, och för 8`-stycket, en i mitten.Borra ett hål 1/16" mindre än din stångs diameter (1/2" Rod är idealisk, men det är svårare att skära med bultskärare - 3/8" Rod kommer också att fungera).Detta är så staven blir snygg i timmer.Skär din stång så att den kommer att köras minst 1 `till 1 1/2` i jorden, plus timmerens höjd (3").Pund stången ner och genom ditt timmer tills toppen av stången är spola med toppen av timmeren.Stången har inget huvud på det, så det kommer inte att hålla träet ner - men det kommer att hålla det i sidled och hålla virket från att flytta sida till sida. Detta kommer att hålla trycket från att fylla från att trycka väggen ut.
  • Bild med titeln Bygg en liten kudde med landskapstimbers Steg 4
    4. Börja kantväggarna.Hållväggen är utformad som en jätte "U", med kanterna av "U" -knappen i jorden och håller huvudväggen upprätt.Ta en 8`-bit och starta den över ett hörn av din nedre rad, vinkelrätt mot det och kör det tills det avslutas helt under jord.Beroende på din betyg kan 8 `vara för lång - en 4` bit kan fungera bättre.Förankra timmeret i jorden med stång, och där den vilar över hörnet av den nedre raden, fästa den med ett landskapsspik.Landskapsspikar är tunga naglar - Försök att hålla sig borta från kanten av timmer och kör dem långsamt.En 2 lb släde fungerar bra.
  • Bild med titeln Bygg en liten kudde med landskapstimbers Steg 5
    5. Starta den andra kantväggen på samma sätt, i det motsatta hörnet av den nedre raden.
  • Bild med titeln Bygg en liten kudde med landskapstimbers Steg 6
    6. Bygga upp huvudväggen med en annan rad av timmer, förskjutna över lederna - något mindre än 12 `den här gången, för att springa mellan ändarna av dina kantrader.Fäst trävarna till timmerna nedan med landskapsspikar.Mark någonstans utanför väggen där du kör spikar i, så som du arbetar högre, slutar du inte försöka köra en spik i en nedan.
  • Bild med titeln Bygg en liten kudde med landskapstimbers Steg 7
    7. Kör en annan rad längs huvudväggen ovanför det här, hela 12 `, överlappar dina kantrader.Fäst med landskapsspikar.
  • Bild med titeln Bygg en liten kudde med landskapstimbers Steg 8
    8. Gör mer rader längs kanterna, börjar igen vid hörnet och kör varje timmer tills det avslutas under betyget.6" tillbaka från där det avslutas, borra ett hål och driva stången för att hålla den på plats.Där timmeret är på toppen av ett annat virke, använd ett landskapsspik.Spikes är $ 1 en bit, så använd dem sparsamt.Inte mer än varje 4 `är nödvändig.Var försiktig så att du inte delar upp träet.
  • Bild med titeln Bygg en liten kudde med landskapstimbers Steg 9
    9. Bygg upp så här tills din hållarvägg är så hög som du behöver.Se till att varje kantrad överlappar de sista och nycklarna i jorden.När du använder landskapstimböcker som hållarväggar, är 6 timmer högt om allt du kan gå utan att behöva ytterligare lateral stabilitet som "deadmen".
  • Bild med titeln Bygg en liten kudde med landskapstimbers steg 10
    10. Ta bort SOD från dynan och börja fylla med smuts.Ta bort SOD med en spadgaffel. Rake ut varje skottkärra last av smuts, och sedan tamp:
  • Bild med titeln Bygg en liten kudde med landskapstimbers Steg 11
    11. Använd den smala kanten på ett bräda med en nivå på den för att kontrollera din betyg som du bygger upp.Det är lätt att börja skryta smuts i mitten - kontrollera efter detta när du går.
  • Bild med titeln Bygg en liten kudde med landskapstimbers steg 12
    12. Tillåt den nya fyllningsexponeringen för vädret ett tag, om möjligt.Flera tunga regn kommer att orsaka att smutsen löser sig.Men det kommer att förbli klibbigt när det är vått, på grund av lerhalten.Om du inte sätter ner grus eller pavare ovan, använd några påsar av sand eller lime för att motverka detta.
  • Bild med titeln Bygg en liten kudde med landskapstimbers Steg 13
    13. Placera din struktur på den nya klassen.Det kan förankras i dynan i hörnen med stången.Kör stången djupt in i dynan och fäst detta till hörnen av din struktur.
  • Bild med titeln Bygg en liten kudde med landskapstimbers steg 14
    14. Sätt ner ett lager ärtgrus och tampa det försiktigt.Tillräckligt kommer att bilda ett kullerstensgolv.Med större stenar, som flodrock, kan du sopa ut ett lager av cement i sprickorna och dimma det med en slang tills den härdar.
  • Bild med titeln Bygg en liten kudde med landskapstimbers Steg 15
    15. Förse och njut av din nya bit av bostadsyta!
  • Tips

    Om vatten går vidare till din dynan från lutningen, placera en trench drän på den sidan av dynan.Detta är helt enkelt en grus fylld med grus, med eller utan rör, vilket tillåter att vatten dräneras och runt din kudde.Se till att avloppet har en utgångspunkt ner och bort från dynan.

    Saker du behöver

    • Hjulkärra
    • Handtvätt
    • Hammare (2 lb släde)
    • 4 `till 6` nivå
    • Räfsa
    • Handsåg
    • Borra
    • Spadgaffel
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande