Hur man hittar de önskade dörrknapparna i diddy kong racing ds

Liksom sin Nintendo 64 föregångare innehåller Diddy Kong Racing DS en nyckel i ett racetrack i var och en av de fyra världarna. Medan i Nintendo 64-versionen öppnade dessa tangenter en dörr som ledde till ett slagsminus, i Nintendo DS-versionen leder dessa nycklar till en tävling mot t.T klockan. Gilla Nintendo 64-versionen, kommer att vinna denna tävling att ge dig en bit av t.T AMULET, som krävs för att vinna spelet. ThisWill lär dig hur man får de 4 önskade dörrknapparna i Diddy Kong Racing DS.

Steg

Metod 1 av 4:
Dino Domain Key
  1. Bild med titeln Hitta de önskade dörrknapparna i Diddy Kong Racing DS Steg 1
1. Få minst 1 gyllene ballong. Detta kan erhållas genom att vinna Kart-tävlingen mot Taj den Genie som du måste slutföra innan du får ange någon av världarna.
  • Bild med titeln Hitta de önskade dörrknapparna i Diddy Kong Racing DS Steg 2
    2. Ange Dino-domänen. Denna värld kan hittas den gula rampen mot mitten av övervärlden. Du bör märka en stor orange och blå dörr, med en ballongsymbol som har en "1" mitt i det. Det här är den dörr som du vill ange.
  • Bild med titeln Hitta de önskade dörrknapparna i Diddy Kong Racing DS Steg 3
    3. Leta efter den gamla Lake Racetrack. Du borde kunna hitta den här världen direkt från var du skrev in. Denna dörr är också orange och blå, med en ballongsymbol som har en "1" symbol i mitten av det. Men till skillnad från huvuddörren till denna värld öppnas den här dörren från botten.
  • Spåren är märkta, så om du har problem, leta efter dörren som har orden "Gammal sjö" skrivet ovanför det.
  • Bild med titeln Hitta de önskade dörrknapparna i Diddy Kong Racing DS Steg 4
    4. Börja tävlingen. Det är okej om andra racers passerar dig, eftersom ditt mål inte nödvändigtvis är att vinna detta försök.
  • Bild med titeln Hitta de önskade dörrknapparna i Diddy Kong Racing DS Steg 5
    5. Kör till höger. Mot början av racerbanan bör du märka en stenplattform på en lutning. På toppen av den här plattformen ska vara en nyckel i stilen med dinosaurben. Kör mot detta.
  • Det är också en bra idé att ta en blå ballong från sektionen av blå och röda ballonger för att göra den här uppgiften lite lättare.
  • Bild med titeln Hitta de önskade dörrknapparna i Diddy Kong Racing DS Steg 6
    6. Placera dig själv längst ner på stenplattformen. Ju mer centrerad du är, desto enklare griper är nyckeln vara.
  • Bild med titeln Hitta de önskade dörrknapparna i Diddy Kong Racing DS Steg 7
    7. Kör upp plattformen. När du kör upp plattformen, använd den blå ballongen. Så småningom (även om det kan ta några försök, speciellt om du har bestämt dig för att inte ta den blå ballongen), ska du fånga nyckeln framgångsrikt.
  • Bild med titeln Hitta de önskade dörrknapparna i Diddy Kong Racing DS Steg 8
    8. Förstå var den önskade dörren för Dino-domänen är belägen. Bredvid området för Boss Door, bör du märka en stenbåt. Kör igenom detta (tillsammans med en annan stenbåge), och du bör märka önskad dörr något till vänster.
  • Metod 2 av 4:
    Snowflake Mountain Key
    1. Bild med titeln Hitta de önskade dörrknapparna i Diddy Kong Racing DS Steg 9
    1. Vet vart hittar Snowflake Mountain. Från huvudområdet på övervärlden kan du antingen gå igenom tunneln inuti vattenfallet på den högra delen av DINO-domänområdet, eller flyga genom den snökemade tunneln som ligger bredvid tunneln i vattenfallet. Oavsett om du väljer det första eller det andra alternativet, ska du resa genom tunneln och ange ett snötematområde. Du bör märka en dörr rakt fram som ser ut som dino-domänen. Det här är den dörr du vill ange.
    • Oavsett vilken metod du använder för att komma till Snowflake Mountain, var medveten om att du måste använda ett plan för att komma åt denna värld, eftersom dörren ligger på en klippa som du inte kan köra upp.
  • Bild med titeln Hitta de önskade dörrknapparna i Diddy Kong Racing DS Steg 10
    2. Få minst 6 gyllene ballonger. Detta är den minsta mängd ballonger som krävs för att komma in i spåret som innehåller önskad dörrknapp.
  • Bild med titeln Hitta de önskade dörrknapparna i Diddy Kong Racing DS Steg 11
    3. Leta efter Snowball Valley entré. Från ingången till Snowflake Mountain, ska ingången till Snowball Valley ligga något till vänster om Walrus-statyn (som Dino-domän, området ovanför dörren ska märkas).
  • Bild med titeln Hitta de önskade dörrknapparna i Diddy Kong Racing DS Steg 12
    4. Kör till vänster omedelbart när tävlingen börjar. Denna nyckel är placerad av spåret, i ett område omedelbart till vänster om spårets början, mellan två ispelare.
  • Oroa dig inte om du ser orden "Fel väg" dyker upp på din skärm. Du kommer inte att skickas tillbaka till startlinjen eller straffas på något annat sätt.
  • Bild med titeln Hitta de önskade dörrknapparna i Diddy Kong Racing DS Steg 13
    5. Hitta en liten öppning i väggen till höger. Du bör märka en snö / is tema nyckel i den här alkoven. Detta är Snowflake Mountain Wish Door Key.
  • Bild med titeln Hitta de önskade dörrknapparna i Diddy Kong Racing DS Steg 14
    6. Ta reda på där Snowflake Mountain Wish-dörren är belägen. Bredvid chefen igloo-området, gå till höger. Lite längre till höger borde vara önskad dörr.
  • Metod 3 av 4:
    Sherbet Island Key
    1. Bild med titeln Hitta de önskade dörrknapparna i Diddy Kong Racing DS Steg 15
    1. Ta reda på var du kan hitta Sherbet Island. Denna värld är belägen genom en liten bergstunnel på den översta sidan av huvuddelen av övervärlden, i ett strand-teman. När du är i detta område ligger dörren till Sherbet Island (som ser identisk med DINO-domänen och Snowflake Mountain Doors) lite längre ut i ett havsområde. Dörren ska vara på en sten, som ligger mellan två palmer.
    • Du kan använda något fordon för att komma till detta område - men med hjälp av en hovercraft eller ett plan kan det vara lättare eftersom du måste resa på vatten för att komma till den här världen, och kartor tenderar att köra långsammare på vatten.
  • Bild med titeln Hitta de önskade dörrknapparna i Diddy Kong Racing DS Steg 16
    2. Se till att du har minst 11 gyllene ballonger. Detta är det minsta antalet gyllene ballonger som krävs för att komma in i racerbanan som innehåller önskad dörrknapp för Sherbet Island.
  • Bild med titeln Hitta de önskade dörrknapparna i Diddy Kong Racing DS Steg 17
    3. Leta efter Crescent Island. Från ingången till Sherbet Island bör du märka Crescent Island något till vänster om Palm Tree-statyn i mitten av världen.
  • Bild med titeln Hitta de önskade dörrknapparna i Diddy Kong Racing DS Steg 18
    4. Ta den vänstra vägen när tävlingen börjar. När tävlingen börjar, kommer du att märka två vägar. Du vill ta den vänstra som inte innehåller den stora tunneln.
  • Bild med titeln Hitta de önskade dörrknapparna i Diddy Kong Racing DS Steg 19
    5. Veer något till vänster efter spåret kombinerar igen. När du är klar med att ta den vänstra vägen, kombinerar vänster och höger vägar igen för att bilda ett tävlingsspår. När det här händer, vill du gälla till vänster. Du bör märka en liten pool.
  • Bild med titeln Hitta de önskade dörrknapparna i Diddy Kong Racing DS Steg 20
    6. Samla piratkopierna i mitten av denna pool. När du väl hittar och går in i poolen, bör du så småningom märka den piratkopierade nyckeln som ligger mitt i denna pool.
  • Var medveten om att man får en minut, eftersom du reser i en kart, som som tidigare nämnts, reser långsammare än en svävare eller ett plan på vatten.
  • Bild med titeln Hitta de önskade dörrknapparna i Diddy Kong Racing DS Steg 21
    7. Inse var Sherbet Island önskar dörren är belägen. Till skillnad från de andra nivåerna, önskar Sherbet Island dörr inte i ett doldt område. Istället ligger det ut i det öppna, bredvid området för chefsdörren.
  • Metod 4 av 4:
    Dragon Forest Key
    1. Bild med titeln Hitta de önskade dörrknapparna i Diddy Kong Racing DS Steg 22
    1. Vet vart du kan hitta Dragon Forest. Denna nivå är lite dolda än några av de tidigare. Från tältet i övervärlden, gå till det andra vattenfallet till vänster om Wizpig-huvudet. När du har angett det, bör du märka en dörr som liknar föregående 3, bara den här gången med numret "16" på det. Om du har det önskade antalet ballonger, skriv den här dörren.
  • Bild med titeln Hitta de önskade dörrknapparna i Diddy Kong Racing DS Steg 23
    2. Se till att du har minst 20 gyllene ballonger. Detta är minsta mängden gyllene ballonger som du måste ha för att komma in i racerbanan som innehåller Dragon Forest Wish Door Key.
  • Bild med titeln Hitta de önskade dörrknapparna i Diddy Kong Racing DS Steg 24
    3. Hitta Boulder Canyon Racetrack. Från ingången till Dragon Forest ligger Boulder Canyon till höger om Dragon-statyn (det är lite dolt, så du kan behöva köra runt statyn för att se entrén).
  • Bild med titeln Hitta de önskade dörrknapparna i Diddy Kong Racing DS Steg 25
    4. Samla 3 Blå Ballonger. Din boost ska vara på den lila nivån. Dessa ballonger kan antingen samlas tidigare i loppet, eller på dragbryggans sektion (som kommer att diskuteras nedan).
  • Bild med titeln Hitta de önskade dörrknapparna i Diddy Kong Racing DS Steg 26
    5. Anländer till dragbryggden av nivån. Resa till andra sidan av denna dragbrygga, märk en klocka i andra änden.
  • Bild med titeln Hitta de önskade dörrknapparna i Diddy Kong Racing DS Steg 27
    6. Stöta på klockan som du märkte. Om det görs korrekt, ska dragbryggan röra sig upp.
  • Bild med titeln Hitta de önskade dörrknapparna i Diddy Kong Racing DS Steg 28
    7. Vänd din svävare runt. Du bör nu vända mot den upphöjda dragbryggan, och du kan märka nyckeln i det område som denna upphöjda dragbrygga leder till.
  • Bild med titeln Hitta de önskade dörrknapparna i Diddy Kong Racing DS Steg 29
    8. Använd din Triple Blue Boost genom att trycka på "L" knapp. Du bör påskynda och nå området med nyckeln.
  • Bild med titeln Hitta de önskade dörrknapparna i Diddy Kong Racing DS Steg 30
    9. Var medveten om att det här kan ta några försök. Repbridge är bara upptagen under en begränsad tid, vilket innebär att du kanske inte gör det till det bästa området på ditt första försök. Försök ditt bästa att flytta snabbt, och så småningom bör du samla in nyckeln.
  • Bild med titeln Hitta de önskade dörrknapparna i Diddy Kong Racing DS Steg 31
    10. Vet var Dragon Forest Wish Door ligger. Nära Boss Door-området, bör du märka en trädstubbe med en röd pil som pekar nedåt. Inuti denna trädstubbe och till vänster är önskan dörr för Dragon Forest.
  • Tips

    Var medveten om att eftersom din andra gång på racerbanan inte är en verklig tävling, och du kommer inte att kunna återvända till den första versionen av loppet tills du har slagit chefen två gånger, måste du antingen samla in nyckeln Under din första tävling eller efter att du har slagit hela världen.
  • Medan det finns en femte värld, framtida funmark, noterar att det inte finns någon nyckel att få i den här världen. Som nämnts i introduktionen kan nycklarna bara hittas i de första fyra världarna.
  • När du har tagit nyckeln behöver du inte försöka avsluta tävlingen om du inte vill. Istället kan du helt enkelt avsluta kursen och nyckeln räknas fortfarande.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande