Hur man är bra på mario kart wii

Mario Kart Wii är ett roligt, roligt spel för nästan alla.Men när det börjar bli konkurrenskraftigt kan det vara svårt att "bara vinge det."Så här blir du bättre än de flesta på spelet.

Steg

  1. Bild med titeln vara bra på Mario Kart Wii Steg 1
1. Börja med att tänka på vilken typ av fordon du letar efter. Vill du ha något som kan göra skarpa blir lätt utan att stöta på väggar, eller vill du ha ett snabbt, drivande fordon? Det finns även kartor och cyklar som är stora på att gå utanför vägen.Statistik spelar en större del i det här spelet än du kanske tror!Observera att för nybörjare är en KART med god acceleration och hantering lättare att använda, medan för mer erfarna spelare, tenderar hastigheten att dominera en gamers preferens.Håll detta i åtanke när du väljer vilka kartor och cyklar som ska användas. Den konkurrenskraftiga Mario Kart Wii-samhället har i allmänhet överenskommit på Funky Kong och Flame Runner som den bästa kombinationen som ska användas, så håll det i åtanke. En annan populär karaktär / fordonskombination är tusensköna på Mach-cykeln. Det är enhälligt att täta drivfordon med god hastighet är bäst. Mach Bike och Flamer Runner är de två fordon som bäst passar det, vilket är därför de är föredragna.
  • Bild med titeln vara bra på Mario Kart Wii Steg 2
    2. Välj en karaktär och viktklass.Alla Mario Kart-karaktärer har statistik som inte är listade i spelet.Även om dessa verkligen inte gör för mycket av en skillnad (med några tecken är det verkligen inte ens märkbart), det är bra att se dem på djupet.Viktigare att ta hänsyn till är viktklassen, uppdelad i ljus, medelstora eller tunga tecken.Lätta tecken ger mindre hastighet och viktbonus, men är bättre på allt annat.Eftersom de är lätta kan de stöttas runt oftare.Medelstora tecken har den mest balanserade statistiken (men än en gång beror det vanligtvis på cykeln / karten du väljer.) Stora tecken ger mer hastighet och mer viktbonus men mindre av allt annat, liksom ett ökat motståndskraft mot att bli stötte runt.
  • Som ett exempel, ta bulletcykeln och bowsercykel / flamlöpare.De har båda liknande statistik, men eftersom de är från olika viktklasser, har de små skillnader.Bulletcykeln, som är ett lätt fordon, har lite mindre hastighet och mycket mindre vikt än den andra, men gör det med bättre övergripande statistik.Bowser Bike / Flame Runner har bättre fart och en mycket högre vikt, men dess andra statistik är inte lika bra som Boyet Bike.
  • Bild med titeln vara bra på Mario Kart Wii Steg 3
    3. Välj vilken driftstyp du använder - automatisk eller manuell. Automatisk låter dig driva (sväng lätt i hörnen automatiskt utan att trycka på knappar, men tillåter inte användningen av mini-turbos, som är miniatyrhastighetsökningar. Manuell drifting gör att du kan använda Mini-Turbos, som kan aktiveras genom att släppa B (Driftknappen) när du ser blå eller orange gnistor bakom ditt fordon när du kör. Orange Mini-Turbos är endast möjliga med Karts. Skakar din Wii-fjärrkontroll från sida till sida medan du håller B och vridning gör mini-turbo laddning snabbare. Automatisk är bättre för nybörjare, eftersom du inte behöver ständigt hålla B när du vänder, men manualen gör att du kan använda mini-turbo som kan användas mycket smart. Försök och spela på manuell så snart du känner dig bekväm eftersom det är en stor fördel och hjälper dig att bli bättre på spelet. Tänk på att cyklar och kartor driver annorlunda, så försök både och se vilken du föredrar, även om den är accepterad i Mario Kart Wii-samhället att cyklar är i allmänhet bättre att använda eftersom de kan utföra hjullar när de inte vänder sig.
  • Bild med titeln vara bra på Mario Kart Wii Steg 4
    4. Använd en raketstart i början av tävlingen. För att göra en raketstart, tryck på accelerationsknappen (antingen A eller 2, beroende på dina kontroller) precis som nummer 2 på skärmen bleknar vid nedräkningen före loppet. Sedan, när du börjar loppet, zoomar du framåt och ger dig en snabb fördel. En liknande fördel är en boost du kan få efter att du faller av spåret och Lakitu (Koopa på ett moln) släpper dig tillbaka till loppet: helt enkelt accelerera exakt när du träffar marken. Det är svårt och tar övning, men är mycket användbart.
  • Bild med titeln Var bra på Mario Kart Wii Steg 5
    5. Lär dig hur man gör tricks. Detta är en bra ny teknik som introducerades i Mario Kart Wii som inte var närvarande i äldre Mario Kart-spel. Skaka bara Wii-fjärrkontrollen, ner, vänster eller höger när du går av en ramp eller hopp, indikerad av mångfärgade eller ibland blå pilar som går in i luften, för att utföra ett visst trick. Vid landning får du en korthastighetshöjning. Ett vanligt misstag skakar fjärrkontrollen medan du är i luften - du måste göra det rätt som du tar av från lanseringsplattan. Du kommer att höra ett ljud som utesluter från Wii-fjärrkontrollen, så att du vet att tricket lyckades.Att göra ett framgångsrikt knep tjänar dig en annan hastighetsbostad.
  • Bild med titeln vara bra på Mario Kart Wii Steg 6
    6. Lär dig hur man låg knep. Lufttid i Mario Kart Wii är i allmänhet långsammare. Du vill stanna så låg som möjligt mestadels. Det finns ett sätt att preforma ett knep, men stanna fortfarande mycket lågt till marken, kallat ett lågt trick. För att göra detta, hoppa helt enkelt innan en bump som du normalt kan lura av, och du kommer knappt att klippa bumpen och tricket medan du inte går upp i luften. Observera att du måste använda manuell drift för att göra det, och att du i allmänhet inte kan göra det av ramper / hopp som har orange eller blåa boostpaneler på dem (med några undantag). Det tar tid att lära, men är mycket användbar.
  • Bild med titeln vara bra på Mario Kart Wii Steg 7
    7. Leta efter så många genvägar som du kan. Många kurser, inklusive Mushroom Gorge, GCN Peach Beach, N64 Mario Raceway, Mario Circuit, Coconut Mall, Wario`s Gold Mine, GBA Shy Guy Beach, DS Delfino Square, och mer innehåller dolda (avsedda) genvägar och hopp. De är extremt användbara, men många av dem är täckta i lera eller gräs som sakta ner dig. De kräver någon form av svamphöjning eller stjärna (vilket gör dig opåverkad av gräs eller lera) för att komma över. Se videon nedan för alla genvägar i spelet.
  • Det finns också många oavsiktliga, men användbara genvägar i Mario Kart Wii. De inkluderar Mushroom Gorge Gap Jump, Toad`s Factory Lake Jump, DK Summit singel och dubbel, och många fler. De är i allmänhet mycket svårare att göra än de avsedda genvägarna, och några av dem kräver även att du använder vissa fordon, men fortsätt att träna och du blir bättre. Det finns även genvägar som låter dig hoppa över hela kursen, men jag rekommenderar att du inte gör dessa online, eftersom andra spelare kan bli arg på dig. För att lära dig hur man gör dessa typer av genvägar, gå till YouTube och leta efter videor om dem!
  • Bild med titeln vara bra på Mario Kart Wii Steg 8
    8. Vet vad du ska göra med olika saker. Om du får en svamp, leta efter sätt du kan klippa hörn med dem, som diskuteras ovan. Bananer och skal är användbara när skal kommer bakifrån, eftersom de skyddar dig och förstör skalet. Använd dina skal mycket klokt - Kasta inte ett rött skal till personen framför dig, två inches bort, när du sannolikt kommer att passera dem i ett ögonblick. Vänta tills du verkligen behöver det. Spiny Shells söker spelaren i första hand och skapar en explosion, snurrar någon karaktär i explosionsradien. Om du ser ett spiny skal som kommer till dig, det finns inte mycket du kan göra med det. Om du har en svamp eller en gyllene svamp vid tiden, vänta tills det blå skalet är på väg att slamma ner på dig och använd sedan svampen. När du väl vet den perfekta tiden blir det enklare. Eller du kan också försöka sakta ner och fånga andra spelare, så de blir slagen i explosionen och lider samma öde. När du har en uppstärkning som Mega-svampen, som gör dig jätte eller stjärnan, vilket gör dig oövervinnlig och snabbare, försök att slå andra spelare att slå dem över eller ens platta dem. Lightning Cloud är en blandad väska - det ger dig en ständig ökning och låter dig ignorera terrängseffekter, men efter ett tag kommer det "strejk" och krympa dig! Beroende på din förmåga kan du antingen skicka det här med att stöta på ett annat tecken eller "rida blixten" och dra nytta av fördelarna innan det går av. Vänta inte för länge, men! Var medveten om att alla andra tecken kan använda dessa saker, så se upp för dem försöker slå dig. Beroende på varan (Spiny Shell, Red Shell, Star, Mega Svamp, Bullet Bill och Lightning Cloud), kan du höra en varning och se en ikon för ett objekt när ett tecken med objektet kommer upp bakifrån. Om du kan vara mittluft när [POW] -blocket detonerar, kommer det att hålla dig från att drabbas av effekten, även om du skakar Wii-fjärrkontrollen medan den detonerar kommer att minska effekten om du är på marken.
  • Bild med titeln vara bra på Mario Kart Wii Steg 9
    9. Titta på topprankningstiden, och lär dig av det du ser.För att visa tidsförsöksklassificeringen behöver ditt Wii-system en internetanslutning. Efter att ha valt din licens, bör du se Mario Kart-kanalen längst ned till höger på skärmen.När du är där, tryck på knappen Time Trial Rankings.Därifrån kan du titta på de övre ranking spöken, perfekt din rutt på varje spår och lära dig nya genvägar och tricks.Om du inte kan ansluta din Wii till Internet av en eller annan anledning, kan du bara söka efter de bästa time-testen på din dator.
  • Community Q & A

    Sök
    Lägg till ny fråga
    • Fråga
      Hur ansluter jag till Internet på en Wii?
      Samhällsansvar
      Samhällsansvar
      Nintendo Wi-Fi-anslutningen har avbrutits sedan maj 2014. Du kan använda några onlinetjänster för att spela online, WiImmfi är den mest populära. YouTube har handledningar om hur man startar upp det.
      Tack!
      Ja Nej
      Inte till hjälp 10helpful 51
    • Fråga
      Hur låser jag upp medium Kart, Sprinter och Mii Outfit B?
      Samhällsansvar
      Samhällsansvar
      Race Solo i alla tidsförsök. Då, gå tillbaka och tävla ditt personliga bästa eller tävla personalen spöken.
      Tack!
      Ja Nej
      Inte hjälpsam 2hjälp 26
    • Fråga
      Hur öppnar jag de olåsta stadierna?
      Samhällsansvar
      Samhällsansvar
      Du måste spela svamp, blomma, skal och bananskopp. För att låsa upp blixten och specialkoppen måste du vinna stjärnan och lövkoppen.
      Tack!
      Ja Nej
      Inte till hjälp 10helpful 25
    Se fler svar

    Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Arbeta i lag, det ger en rolig och enkel upplevelse!
  • Ha så kul!Kom ihåg, oroa dig inte så mycket om statistik som spelar spelet blir en tröttsam börda.
  • Försök och använd de bästa karaktären / fordonskombinationerna som Funky Kong / Flame Runner eller Daisy / Mach-cykel.
  • Att spela online från början kan vara utmanande! Ta dig tid att bli bättre på spelet offline innan du spelar online.
  • När du använder den klassiska styrenheten använder du d-dynan för att utföra Wii-tricks.
  • Spela inte det enkelt på datorns tecken.De har inte känslor.
  • Varningar

    Var alltid försiktig med vad motståndarna bakom dig kanske måste använda mot dig! Var alltid uppmärksam på din omgivning!
  • Det kan ta ett tag att hitta den perfekta karaktären och kart / cykelkombination!
  • Mario Kart Wii är väldigt annorlunda än tidigare Mario Kart-spel när det gäller statistik, Karts vs. cyklar och drivande.
  • Det kan vara frestande att lära sig att spela med Wii-fjärrkontrollen / hjulet, men försök att lära dig den klassiska eller gamecube-kontrollen som du kan vara mycket bättre i spelet när du använder dem.
  • Saker du behöver

    • Tv
    • Wii
    • Wii-fjärrkontrollen eller annan styrenhet (hjulval)
    • Mario Kart Wii-spel
    • En vilja att rocka på det här spelet!
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande