Hur man annonserar ett garageförsäljning på craigslist

Om du håller ett garageförsäljning och vill bli av med så många saker som möjligt, online-resurser som Craigslist kan hjälpa dig att sprida ordet bortom ditt eget grannskap. Med ett par klick kan du låta andra användare veta tid och datum för din händelse och ge beskrivningar av några av de saker du har till salu. När du har publicerat din annons, ska den gå på platsen inom 15 minuter.

Steg

Del 1 av 3:
Skapa en ny annons
  1. Bild med titeln Annonsera ett garageförsäljning på Craigslist Steg 1
1. Registrera dig för ett Craigslist-konto om du inte har en redan. Dra upp Craigslist webbplats för din stad eller territorium och klicka på länken "Mitt konto" längst upp på hemsidan. Ange en giltig e-postadress i rutan Märkt "Skapa ett konto," Tryck sedan på "Skapa konto" -knappen. Kontrollera din inkorg för ett bekräftelsemail och följ anvisningarna för att slutföra installationsprocessen.
  • Om du inte använder en IP-blockerare, ska webbplatsen automatiskt rikta dig till dina lokala listor.
  • Bekräftelsemailen du får kan också innehålla en speciell verifieringskod som du kommer att bli ombedd att ge första gången du loggar in.

Dricks: Det är inte nödvändigt att ha ett konto för att skicka en annons på Craigslist. Det kommer dock att göra det lättare för berörda parter att kontakta dig.

  • Bild med titeln Annonsera ett garageförsäljning på Craigslist Steg 2
    2. Klicka på länken "Skapa en inlägg" på huvudsidan för att starta en ny annons. Den här länken finns i övre vänstra hörnet på hemsidan. Du kommer att använda den när du vill posta något som antingen en säljare eller köpare på Craigslist.
  • Medan du är på hemsidan, överväga att bläddra craigslist för andra poster som annonserar garageförsäljning i ditt område. Att studera andra annonser kan hjälpa dig att göra ett bättre jobb att strukturera din egen.
  • Bild med titeln Annonsera ett garageförsäljning på Craigslist Steg 3
    3. Ange vilken typ av annons du vill skicka in. På nästa skärm kommer du att hälsas med en snabb läsning, "Vilken typ av inlägg är detta" i fetstil. För att komma igång på din annons, välj antingen "Till salu efter ägare" eller "Event", klicka sedan på alternativet "Garage & Moving Sales" på nästa skärm.
  • Båda dessa alternativ kommer att omdirigera dig till samma utmatningsformulär.
  • Om du inte redan har registrerat eller loggat, kan du också göra det från den här skärmen.
  • Del 2 av 3:
    Formatera din annons
    1. Bild med titeln Annonsera ett garageförsäljning på Craigslist Steg 4
    1. Ge din inlägg en kort, enkel titel. Kom upp med en titel som förmedlar syftet med din annons i så få ord som möjligt - kom ihåg, du har bara en linje att arbeta med. Något som "Garage Sale i Forest Glen, West Dallas" kommer att låta berörda parter veta omedelbart vad som händer och var.
    • Om du inte vill ge namnet på ditt grannskap i titeln på din annons, är ett alternativ att nämna var du är i ditt område, som i, "Massive Garage Sale-Buford County."
    • Du måste fylla i var och en av lådorna markerade i grönt, inklusive titeln, för att publicera din annons. De svarta lådorna är valfria.
  • Bild med titeln Annonsera ett garageförsäljning på Craigslist Steg 5
    2. Ange din specifika plats om så önskas. Nästa del av formuläret är för detaljer som indikerar var exakt din försäljning äger rum. Sätt i din fulla gatuadress, eller helt enkelt hålla fast vid namnet på din stad, län eller township. När du har gjort det, skriv in din postnummer i följande rutor.
  • Observera att den stad där du skickar din annons kommer att vara synlig om du har en viss plats eller inte.
  • Bild med titeln Annonsera ett garageförsäljning på Craigslist Steg 6
    3. Fyll i din annons kropp med en snabb beskrivning av försäljningen. Som du gjorde med titeln, håll den kort och söt. Erbjuda en kort översikt över de typer av objekt du har till salu. Om du har några särskilt sällsynta eller värdefulla saker som du vill dela med, är du välkommen att lista dem med namn.
  • Kroppen på ditt inlägg kan säga något som, "Hålla ett stort garageförsäljning i lördag och söndag på 2852 Henderson Road (huset i mitten av Cul de Sac). Det kommer att finnas möbler, böcker, köksredskap, barnkläder, leksaker och mer!"
  • Det finns ingen anledning att nämna varje produkt du säljer-din köpare kommer att få idén. Detsamma gäller för deras tillstånd, om du inte har en samling identiska föremål som är mer eller mindre i samma form.
  • Bild med titeln Annonsera ett garageförsäljning på Craigslist Steg 7
    4. Överväg att ge några provpriser i din annons kropp. Oavsett om du vill lista priserna på något av de saker du har till försäljning inom annonsen är det upp till dig. Det kan dock vara användbart för att ge potentiella köpare en uppfattning om hur mycket saker som kommer att kosta.
  • Om du planerar att ställa in ett fast pris för alla objekt i din garageförsäljning (om till exempel är $ 5), det kan vara något värt att förklara i din beskrivning.
  • Dricks: Om du säljer många olika typer av föremål som varierar mycket i värde, erbjuda en rad priser (som i "$ 1-100") för att locka köpare av alla budgetar.

  • Bild med titeln Annonsera ett garageförsäljning på Craigslist Steg 8
    5. Sätt i ditt datum, starttid och andra relevanta händelseinformation. Välj en starttid för din garageförsäljning, tillsammans med de datum som det kommer att äga rum. Du kan ange upp till 3 separata datum för din händelse, vilket är användbart om det kommer att gå på hela helgen.
  • I avsnittet "Posting Details" hittar du också kryssrutor som ger dig alternativ för att anpassa din annons ytterligare, inklusive att visa länkar till andra inlägg som du för närvarande har upp på Craigslist.
  • Bild med titeln Annonsera ett garageförsäljning på Craigslist Steg 9
    6. Ange någon personlig kontaktinformation som du vill inkludera. I botten av formuläret ser du en plats där du kan lägga in din e-postadress, telefonnummer och gatuadress (om du inte redan har lagt till en viss plats). Sätt i den e-postadress som du kontrollerar oftast, välj sedan om du vill att andra användare ska kunna kontakta dig via telefon eller text. När du är klar klickar du på knappen "Fortsätt" för att granska din annons.
  • Del 3 av 3:
    Slutföra och publicera din annons
    1. Bild med titeln Annonsera ett garageförsäljning på Craigslist Steg 10
    1. Ladda upp bilder av några av de saker du sätter upp till försäljning. Om du redan har börjat konfigurera för din garageförsäljning, överväga att snappa några bilder av dina skärmar för att integrera i din annons. Använd verktyget för bilduppladdning som finns på granskningsskärmen för att skicka dem tillsammans med din utmatningsformulär.
    • Ta flera, högkvalitativa bilder som tydligt visar upp din inventering. Du kan lägga till upp till 12 bilder i ett enda inlägg.
    • Bilder är inte ett måste, men de är praktiska för att generera intresse och lockande potentiella köpare att komma ut och ha en närmare titt.

    Dricks: Ladda upp ditt bästa eller mest avslöjande foto först-det kommer att vara den som presenteras bredvid din annons.

  • Bild med titeln Annonsera ett garageförsäljning på Craigslist Steg 11
    2. Korrekturläsning din annons för att se till att allt ser rätt ut. Ta en stund att läsa tillbaka över din inlägg och bekräfta att den information du har gett är klar och korrekt. Var särskilt uppmärksam på de obligatoriska fält som markeras i grön, nämligen din titel, postnummer, evenemangsuppgifter och e-postadress.
  • Dubbelkontroll för typsnitt, grammatiska faux pas och andra fel som kan vara offputing till en potentiell köpare läser din annons.
  • Om du upptäcker något du behöver ändra kan du göra det genom att slå på "Redigera text" eller "Redigera bilder" -knappen.
  • Bild med titeln Annonsera ett garageförsäljning på Craigslist Steg 12
    3. Klicka på "Publicera" -knappen för att skicka in din annons. Din annons kommer inte att gå upp på craigslist webbplats ännu ännu. Detta kommer bara att hända efter att du har bekräftat det genom att besöka en separat länk, som skickas till den e-postkorg som du brukade anmäla dig till ditt konto.
  • Bild med titeln Annonsera ett garageförsäljning på Craigslist Steg 13
    4. Bekräfta din annons via e-post. Innan din inlägg är synlig för andra användare måste du verifiera det. Öppna din e-postadress och leta efter den automatiska bekräftelseslänken. När du klickar på den här länken ska din annons gå inom ca 15 minuter.
  • Om du av någon anledning inte kan öppna länken, försök att kopiera och klistra in den i adressfältet i din webbläsare.
  • Du bör få ett bekräftelsemail omedelbart efter att ha valt alternativet att publicera din inlägg.
  • Tips

    Du kan förnya ditt tjänst varje 48 timmar upp till datumet för din händelse. Gör det här stött på det upp till toppen av sidan för att se till att fler användare ser det.
  • Om du säljer flera av samma sak kan du vara bättre att lista dem ihop i en sats i sin egen försäljningspost.
  • Glöm inte att ta ner din annons när din garageförsäljning har slutat.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande