Hur man ändrar ditt namn i wyoming

Titel 1 Kapitel 25 i Wyoming Law tillåter en bosatt att ändra sitt namn efter äktenskap, efter skilsmässa eller av personliga skäl. Processen börjar med inlämning av ett namnbyte framställt till staten genom ett av dess länsdomstolskontor.

Steg

Metod 1 av 3:
Ändra ditt namn efter äktenskap eller skilsmässa
  1. Bild med titeln Ändra ditt namn i Wyoming Steg 1
1. Få ett äktenskapsintyg. Ansök om ett äktenskapslicens på länsklerkens kontor med båda makarna närvarande. Du måste ha ett körkort eller statligt ID och ett certifierat födelsecertifikat för varje sökande. Båda sökandena måste ge sin mammas flicknamn och både deras mors och fars födelseort. Ett vittne kommer också att krävas. Licensen är bra för ett år efter det att det utfärdats. Officiator för ditt bröllop kommer att ge dig ett äktenskapsintyg efter ceremonin.
  • Du kan begära certifierade kopior av ditt äktenskapsintyg från vitala register, Hathaway-byggnaden, Cheyenne, WY, 82002. Telefonnumret är (307) 777-7591. Du måste fylla i en ansökan.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i Wyoming Steg 2
    2. Få ett skilsmässa eller annulleringscertifikat. Efter att en skilsmässa har slutförts kan du ansöka om en kopia av certifikatet. Fyll i en ansökan och mail till viktiga statistikstjänster (Hathaway-byggnaden, Cheyenne, WY, 82002.) med en check för $ 13 gjorda till viktiga statistikstjänster. Inkludera ett självadresserat, stämplat kuvert med förfrågan.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i Wyoming Steg 3
    3. Ändra ditt namn med socialförsäkringsadministrationen. Fyll i SS-5-formuläret. Samla certifierade kopior av äktenskap eller skilsmässa eller annulleringsbevis. Ta med den färdiga SS-5-formuläret och certifierade kopior av äktenskaps- eller skilsmässacertifikat tillsammans med ett Wyoming-körkort, statligt ID eller pass till SSA-kontoret. Du behöver också en U.S. Födelsecertifikat, U.S. Medborgarskapscertifikat, eller arbetsbehörighetsbrev och I-94.
  • Du kan också söka via post genom att skicka dina dokument till ditt lokala SSA-kontor tillsammans med SS-5-formuläret - dina dokument skickas tillbaka till dig.
  • Du kommer att få dina dokument och nytt socialförsäkringskort med ditt nya namn via post.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i Wyoming Steg 4
    4. Ändra ditt namn på ditt körkort eller statligt ID. Visas personligen på en Wyoming Department of Transportation Driver Exam Station. Du måste överge ditt nuvarande körkort eller statligt ID och presentera rättsligt bevis på ditt namnbyte, till exempel en domstolsorder, äktenskapsbevis eller skilsmässa. Efter att ha fått en ny bild som tagits och signera för din nya licens, betalar du standardförnyelseavgiften och licensen skickas till dig inom fyra veckor.
  • Metod 2 av 3:
    Ändra ditt namn av andra skäl
    1. Bild med titeln Ändra ditt namn i Wyoming steg 5
    1. Fyll i ett civilskyddsblad. Det civila täckbladet är skyldigt att inleda rättsliga förfaranden. Ange ditt namn och adress i "Sökandens namn och aktuell adress" fält och lämna "Svarande" och "Docket #" fält blank.
    • Placera en "X" i rutan bredvid "Namnbyte" i "Andra civila" avsnitt av "Natur av kostym" Sektion av formuläret. Lämna "Relaterade fall (er) om någon" och "Belopp i kontroversen" fält tomma och tecken som pro se litigant på linjen längst ner i formuläret.
    • Var noga med att fylla i datumet också.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i Wyoming Steg 6
    2. Fyll i ett verifierat framställan för vuxenbyte av namn. Framställningen kommer att lämnas in i din tingsrätt. Du kan lämna "Civil handlingssak nr." fält blank. Du kommer att tilldelas ett fallnummer när du lägger fram framställningen.
  • Var noga med att skriva i din nuvarande full först, mitten och efternamn i rätt fält, då din önskad Fullständig, mitten och efternamn i rätt fält.
  • Ge din fysiska adress till bostad inklusive länsnamn där du uppmanas. Ge inte en p.O. låda.
  • Inkludera staden, landet, staten och landet i din födelse där du uppmanas.
  • Skriv ut ditt namn under din signatur och var noga med att ge ett aktuellt telefonnummer och adress-du kan använda en P.O Box här.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i Wyoming Steg 7
    3. Fyll i ett meddelande om publicering. Detta är den form som du kommer att använda för att bevisa att du har publicerat meddelande om din avsikt att ändra ditt namn i enlighet med Wyoming Law. Lämna datumen på det här formuläret tomt. Tidningen kommer att ge dig datum.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i Wyoming Steg 8
    4. Har dina dokument notiserade. Få en notarius publiciell för att notera den verifierade framställningen för vuxen byte av namn och meddelandet om offentliggörande. Du kan leta efter notarier i din stad online eller gå till dina bankbanker brukar ha notarier, och om du är kunden noterar de ofta gratis.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i Wyoming Steg 9
    5. File dina formulär med clerk av tingsrättens kontor i ditt län där du bor och betalar arkiveringsavgiften. Ring ditt länets kontorist av tingsrättens kontor för att ta reda på vad avgiften är - det kan vara $ 70- $ 100. Var noga med att fila de ursprungliga, notarierade formulären, men gör kopior för dig själv.
  • CLERK AV DESTRICT COMMULE kommer att lägga ett datum på din framställan och tilldela ett fallnummer. Håll det här numret, som du behöver det för att lägga på någon annan formulär som du filar i ditt ärende.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i Wyoming steg 10
    6. Skicka ditt meddelande om offentliggörande. Efter att ha lämnat in din verifierade framställan för vuxenändring av namnet med clerk av tingsrättens kontor i ditt län måste du ta kopior av framställningen och ditt slutförda meddelande om offentliggörande till en lokal tidning som cirkulerar i ditt län. CLERK AV DESTRICT COMMUTET kan kunna rikta dig till en acceptabel tidningskontor. Ett meddelande om din framställan måste löpa en gång i veckan i fyra veckor i följd.
  • Du måste betala avgiften för att publicera meddelandet. Ring tidningsbyrån för att ta reda på avgiften.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i Wyoming Steg 11
    7. Få din affidavit av publicering. Efter framgångsrik publicering av ditt meddelande en gång i veckan i fyra på varandra följande veckor, kommer tidningen att ge dig en offentliggörande av publicering, vilket visar att domstolen har offentliggjort. Göra kopior av denna affidavit för dig själv.
  • Du måste vänta 30 dagar från de sista av dina fyra publikationer om ditt meddelande innan du kan slutföra processen.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i Wyoming steg 12
    8. Fyll i den order som beviljas ändring av namnformuläret. En gång 30 dagar har gått sedan den senaste publiceringen av ditt meddelande, och förutsatt att ingen har lämnat in en invändning, kan du slutföra den order som beviljar byte av namnformulär. Lämna datumet och fältet för distriktsdomstolens underskrift.
  • Ta den färdiga order som beviljar byte av namnformulär och offentliggörande av publicering som tidningen gav dig efter framgångsrik publicering av ditt meddelande till clerk av tingsrättens kontor.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i Wyoming steg 13
    9. Ta emot ordern för ditt nya namn. Förutsatt att domaren drar slutsatsen att allt är i ordning, kommer han eller hon att underteckna din beställning som beviljar namnbyte. Kontorskontorets kontorist kommer att maila dig den undertecknade ordningen.
  • Metod 3 av 3:
    Ändra namnet på ett barn under 14 år
    1. Bild med titeln Ändra ditt namn i Wyoming steg 14
    1. Fyll i ett civilskyddsblad. Det civila täckbladet är skyldigt att inleda rättsliga förfaranden. Ange ditt namn och adress i "Sökandens namn och aktuell adress" fält och lämna "Svarande" och "Docket #" fält blank.
    • Placera en "X" i rutan bredvid "Namnbyte" i "Andra civila" avsnitt av "Natur av kostym" Sektion av formuläret. Lämna "Relaterade fall (er) om någon" och "Belopp i kontroversen" fält tomma och tecken som pro se litigant på linjen längst ner i formuläret.
    • Var noga med att fylla i datumet också.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i Wyoming steg 15
    2. Fyll i ett verifierat framställan för mindre ändring av namn. Framställningen kommer att lämnas in i din tingsrätt. Du kan lämna "Civil handlingssak nr." fält blank. Du kommer att tilldelas ett fallnummer när du lägger fram framställningen.
  • Var noga med att skriva i barnets nuvarande full först, mitten och efternamn i rätt fält, då din önskad Fullständig, mitten och efternamn i rätt fält.
  • Ge barnets fysiska hemadress, inklusive länsnamn där du uppmanas. Ge inte en p.O. låda.
  • Inkludera staden, landet, staten och landet i minorens födelse där du uppmanas.
  • Du kommer att underteckna framställningen på uppdrag av ditt mindre barn. Skriv ut ditt namn under din signatur och var noga med att ge ett aktuellt telefonnummer och adress-du kan använda en P.O Box här.
  • Denna blankett måste också noteras.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i Wyoming Steg 16
    Bild med titeln Ändra ditt namn i Wyoming Steg 16
    3. Fyll i föräldrars samtycke till namnbyte av mindre barnform. Om båda föräldrarna till det mindre barnet är överens om namnbytet, men endast en förälder arkiverar framställningen, har den icke-arkiveringsförälder som fyller i detta formulär. Denna blankett måste också noteras.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i Wyoming Steg 17
    4. Fullständigt offentligt meddelande genom publiceringsformulär. Denna blankett kommer att skickas till tidningen när du publicerar meddelande om din avsikt att ändra minorets namn i enlighet med Wyoming Law. Fyll i formuläret som är klart för tidningen när du ställer in publikationen. Lämna de datum och signaturfält tomma-clerk of Court kommer att slutföra dessa fält innan du tar formen till tidningen.
  • Offren för våld i hemmet är inte skyldiga att offentliggöra meddelandet om deras namnbyte. Kontrollera med din clerk av domstolen om du är offer för instruktioner om hur processen är annorlunda för dig.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i Wyoming Steg 18
    5. Ge icke-arkiveringsföräldrar märkning av namnbytet. Om båda föräldrarna inte lämnar fram framställningen tillsammans måste den icke-arkiverande föräldern ha tillräckligt med varsel. Detta kan åstadkommas genom att sheriffen serverar den icke-arkiverande föräldern med papper, vilket kräver en kallelse och retur för mindre namnbytesformulär.
  • Du kan kringgå formella kallelser genom att ha den icke-arkiverande föräldern acceptera service. I det här fallet måste den icke-arkiveringsförälder skriva en bekräftelse och acceptans av serviceformen i närvaro av clerk av domstolen eller en notarie.
  • Om den icke-arkiveringsförälder inte kan placeras, kan du publicera meddelandet om namnändringen i tidningen utöver den offentliggöra meddelandet som redan krävs. Du behöver en affidavit för service genom publicering, en order för service genom publicering, ett meddelande om offentliggörande och en affidavit följande tjänst genom publicering.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i Wyoming Steg 19
    6. Filformulär och publicera meddelande. File dina färdiga blanketter med domstolens kontorist. Var noga med att göra kopior för dig själv. Du måste också betala en arkivavgift på $ 70- $ 100. Vid denna tidpunkt får du ett ärende nummer. Du kommer då att kunna ta med ditt offentliga meddelande genom publiceringsformulär till din lokala tidning för att publicera ditt meddelande (minst en gång per vecka i fyra veckor i följd). Du är ansvarig för publikationsavgiften.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i Wyoming Steg 20
    7. Med anmälan till icke-arkivering av föräldrar. Om du inte lämnar namnet ändras med det mindre barnets andra förälder, måste du ge det icke-arkiveringsmeddelande. De har 30 dagar att svara. Om den icke-arkiveringsförälder misslyckas med att svara måste du ha en standard som anges i fallet. För att göra detta behöver du en notiserad affidavit för inmatning av standard, en ansökan om inmatning av standard och en inmatning av standard.
  • Bild med titeln Ändra ditt namn i Wyoming Steg 21
    8. Fyll i ditt ärende. Ta en order som beviljar namnformuläret fyllt med de datum- och signaturfält som lämnas tomma tillsammans med offentliggörandet av publicering och kopior av alla andra former (bara i fall) till clerk av domstolar. Domaren kommer att underteckna ordern och skicka den till dig via post. I vissa fall kan du behöva delta i en hörsel. Domstolarnas kontorist kommer att leda dig om det här är nödvändigt.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Om du nyligen skilde, måste du ha skilsmässa dekret.
  • Om du nyligen gifte, måste du ha äktenskapsintyg.
  • Wyoming har särskilda riktlinjer för offer för hemmamarkontroll här För instruktioner.
  • Du kan behöva gå till en utfrågning, även om inga invändningar är arkiverade. Information om den processen och processen för om en invändning är inlämnad är tillgängliga här.
  • Glöm inte att ändra ditt namn på din bilregistrering, bankkonton, kreditkort, leasingavtal eller inteckningar, biltitlar, väljareregistrering och din U.S. pass.
  • Ändra ditt namn på affärsställen som du ofta, inklusive dina filer på alla medicinska eller dentala kontor och på postkontorslådor.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande