Hur man blir bättre på super smash bros melee

Du kanske har en vän som alltid slår dig, eller du kanske bara vill bli bättre. Hur som helst, det här är platsen att vara!

Steg

Metod 1 av 2:
Nybörjarmaterial
  1. Bild med titeln Få bättre på Super Smash Bros Melee Steg 1
1. Lär känna dina elnät. Chansen är, du har hittat en viktig, kanske två eller till och med tre! Men du vill veta din nät inuti och ut. Vem de är bra mot, vem de är dåliga mot, alla de goda grejerna.
  • Bildbeteckningen blir bättre på Super Smash Bros Melee Steg 2
    2. Känna till den grundläggande moveseten av alla andra tecken i spelet. Du vill veta vad varje karaktär kan göra. Går in i en match mot ett tecken med rörelser som du aldrig sett tidigare, mycket mindre vet vad de gör kommer kraftigt att minska dina chanser att vinna.
  • Bildbeteckningen blir bättre på Super Smash Bros Melee Steg 3
    3. Förbered dig för att improvisera. Varje match är annorlunda. Förvänta dig att något ska hända.
  • Bildbeteckningen blir bättre på Super Smash Bros Melee Steg 4
    4. Öva, öva, träna. Det är allt jag behöver säga.
  • Metod 2 av 2:
    Avancerad material
    1. Bild med titeln Få bättre på Super Smash Bros Melee Steg 5
    1. Lär dig hur du är korthopp. Short Hopping gör att du kan landa luften mycket snabbt från marken. Några exempel är korthoppande i en Ganondorf eller Falco Dair.
    • Kort hoppning, hur gör du det? Kort hoppning uppnås genom att snabbt knacka på X eller Y-knappen eller genom att snabbt trycka på den analoga stickpinnen. Du vet om du är korthoppande om du hoppar betydligt "kortare" Då gör du normalt.
  • Bildbeteckningen blir bättre på Super Smash Bros Melee Steg 6
    2. Prova dash dans. Dash Dancing görs genom att snabbt flytta din analoga pinne åt vänster och höger upprepade gånger mycket snabbt. När du borde dash dans är beroende av hur ofta du är "stående". Under en match, när du bara står idly, borde du döda dansa som du kan göra många saker ur en dash dans som att ta tag i, hoppa och etc. Plus det skrämmer din motståndare.
  • Bildbeteckningen blir bättre på Super Smash Bros Melee Steg 7
    3. Använd L-Canceling. L-Canceling minskar mängden fördröjning du får efter att ha utfört en antenn och landning på marken.
  • Om du vill l-cancel, efter att ha utfört en antenn, tryck helt enkelt på någon Shield-knapp innan du träffar marken.
  • Bild med titeln Få bättre på Super Smash Bros Melee Steg 8
    4. Gör lite wavedashing. WaveDashing är en teknik som används för att tillåta spelare att utföra markrörelser medan de rör sig horisontellt på marken.
  • Detta uppnås genom kort hoppning och sedan omedelbart luft dodging diagonalt i marken.
  • Tips

    Hitta Pro-spelare som spelar samma huvud som du gör och tittar på videor av dem som spelar i turneringar. Det är inte bara kul att se din huvudsakliga som används av en professionell spelare, du kan också lära dig lite ny taktik.
  • Rulla inte alltid. Om du rullar ständigt, kommer du att bli straffad för det. I slutet av en rulle är du sårbar och kan inte göra något för att försvara dig själv. Smarta spelare, om de ser dig rullande mycket, börjar förutsäga om du kommer att rulla och dra nytta av din "hjälplös" Stat efter en rulle och land som är hårddragande rörelser som normalt är svåra att landa.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande