Hur man fångar dhelmise i pokémon sun and moon

Dhelmise är en ny Pokémon i sol och måne. Det är ett GRASS och GHOST-typ Pokémon med den aldrig tidigare sett-förmåga stålarbetaren, vilket ökar kraften i ståltypen rörelser med 50%. Detta ger det STAB (samma typ av attackbonus) för tre olika typer av rörelser, vilket gör det till en kraft som ska räknas med både i spelet och konkurrenskraftigt.

Steg

  1. Bild med titeln Fånga Dhelmise i Pokémon Sun and Moon Steg 1
1. Gå till Steelix-formathuset i Seafolk Village. Gå till slutet av huset, gå sedan igenom dörren till utsidan.
  • Bild med titeln Fånga Dhelmise i Pokémon Sun and Moon Steg 2
    2. Fortsätt till balkongen, där det kommer att finnas en fiskare och en fiskeplats. Fiskaren är inte särskilt viktig, men fiskeplatsen är, som det är det enda stället du kan fånga Dhelmise i hela spelet! Du behöver fiskestången från Lana för att försöka fånga den.
  • Bild med titeln Fånga Dhelmise i Pokémon Sun and Moon Steg 3
    3. Var tålmodig när du försöker hitta den. Dhelmise är en mycket sällsynt hitta. Det finns bara en 1% chans att fånga den när vattnet fortfarande är, och en 10% chans när platsen är bubblande, så var tålamod!
  • Ett hemligt tips för att maximera dina chanser att förvärva denna elusiva Pokémon är dörren du gick igenom. Om du inte vet, kommer du igenom en dörr att återställa bubblan på plats, så om du inte har tur första gången kan du fortsätta och ut ur huset tills du fångar en.
  • Bild med titeln Fånga Dhelmise i Pokémon Sun and Moon Steg 4
    4. Var beredd på lite misslyckande att fånga det. Den har en låg fångsthastighet. Du har en 3.3% chans att fånga den med en vanlig pokéball i full HP, och den har en fångsthastighet på 25. För jämförelse är fångsthastigheten för de flesta Pokémon på den första vägen till spelet 255, vilket betyder att du behöver både tur och många speciella pokéballs!
  • Bild med titeln Fånga Dhelmise i Pokémon Sun and Moon Steg 5
    5. Fortsätt försöka tills du fångar dhelmise. Medan det kan vara svårt, med tillräckligt tålamod och uthållighet kan du få din egen dhelmise att slåss och träna.
  • Tips

    Medan Dhelmise kan hittas medan de fiskar, fungerar inte nätbollar på det, eftersom det inte är ett vatten eller bugg-typ. Istället, försök använda en snabb boll i början eller whittle ner och fånga den med en mer kraftfull pokéball eller timerboll senare i striden.Dykbollar kommer också att fungera på Dhelmise, eftersom det lever under vattnet.

    Varningar

    Dhelmise är väldigt svårt att hitta och ännu svårare att fånga, så var tålamod!
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande