Hur blir den ultimata aktören i call of duty

Call of Duty är ett av de mest populära spelen som spelas idag och med det kommer konkurrens. Men om du vill stiga över resten av tävlingen, måste du jobba hårt. Om du följer dessa steg, kommer du att tjäna mer lagkamrater och respekt på de andra spelarna.

Steg

  1. Bilden med titeln Bli den ultimata spelaren i Call of Duty Steg 1
1. Öva. Ingen blir någonstans utan övning. Du måste investera en kvalitetsmängd i uppmaning att bli en "ultimata spelare." Detta är också att hjälpa till med engagemang, med hänsyn till denna process kan vara lång.
  • Bild med titeln Bli den ultimata spelaren i Call of Duty Steg 2
    2. Spela det bästa du kan. Alltid gå efter högre nivåer som nivå 55 s. Om möjligt, under en match som "Sök och förstör", Medan du är i Kill Cam, gå till nivån 55. Genom att göra detta kan du titta på sina handlingar och förutsäga framtida drag.
  • Bild med titeln Bli den ultimata spelaren i Call of Duty Steg 3
    3. Känna till spelet. Du behöver veta vapnen, klasserna, nivåerna och teknikerna. Detta gör det möjligt för din kunskap att bära med dig i kampens värme. Ett bra sätt att göra detta, annat än att spela en traditionell match, spelar med en vän och roaming de nivåer. Använd flera vapen för att få en bättre känsla för spelet.
  • Bild med titeln Bli den ultimata spelaren i Call of Duty Steg 4
    4. De tre. Modern Warfare, värld i krig, och modern warfare 2 anses alla "De tre". Dessa spel är vad du borde försöka att behärska. Om du har kunskap om alla tre matcherna, bör detta förbättra din skicklighet i uppmaning genom att föreslå olika sätt att närma sig situationer / andra spelare.
  • Bild med titeln Bli den ultimata spelaren i Call of Duty Steg 5
    5. Skytte. Skytte är vad som kommer att få dig att vara den spelare du vill vara. Du måste veta var du ska placera kulorna och när du ska skjuta dem. Ibland fungerar inte på målet, på grund av målen Möjlighet att flytta en tum, vilket skulle göra dig avfall ammunition.
  • Bild med titeln Bli den ultimata spelaren i Call of Duty Steg 6
    6. Dodging. En annan nyckel är dodging kulor sköt på dig. Om du inte kan göra det här, så hittar du dig själv död mer än levande.Två bra sätt att göra det är att titta på personen och flytta motsatt riktning som skjuter snabbt eller släppa skytte.
  • Bild med titeln Bli den ultimata spelaren i Call of Duty Steg 7
    7. Kasta knivar.Denna taktik hjälper dig att gå vidare i spelet. Det tillåter en död utan Ammo-förlust plus en färdighetsökning i en av de mindre vanliga färdigheterna. Öva ofta för att hjälpa till med denna teknik.
  • Bild med titeln Bli den ultimata spelaren i Call of Duty Steg 8
    8. Explosiva varor. Ingen spelare får längre utan att vara en mästare Arsonist. Du behöver veta hur man ställer granater och stunbomber. På så sätt kan du använda den för din fördel. Detta kan behärskas i nästan alla spel.
  • Bild med titeln Bli den ultimata spelaren i Call of Duty Steg 9
    9. Skottbara granater. Detta steg är detsamma som ovan, men lite mer tidskrävande eftersom det tar mer övning att placera ett skottgranat istället för en kastad.
  • Bild med titeln Bli den ultimata spelaren i Call of Duty Steg 10
    10. Tillägnande. Det är ingen tvekan om att du blir uttråkad när du gör det, men med ett löfte, kommer det att vara borta i slutet när du börjar sparkar lite bakre ände på spelnivån. Skapa ett dummy-konto där du kan träna eller lära känna kartorna online förstahand, om du gör dåligt så är det ok eftersom du övar. Efter att du har praktiserat och känner att du är bra och självsäker, skapa ett annat konto så att du kan ha bragging rättigheter till dina vänner att du har en hög kdr.
  • Tips

    Öva, övning, övning, övning, övning, övning!
  • Vara dedikerad
  • I slutändan kommer det att betala. jag lovar.
  • Följ alla steg i enlighet med detta.
  • Ha en god medvetenhet om din omgivning. Till exempel: När en fiende skott kommer den att visas på din Mini-karta om de använder en otrolig pistol.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande