Hur man kämpar rancid racoon i farm heroes saga

Farm Heroes Saga börjar med enkla nivåer, men när du fortsätter blir nivåerna trickigare. På vissa nivåer av gårdshjältar saga är målet att besegra Rancid tvättbjörnen. Att uppnå detta mål kan vara mycket svårt, och rancid nivåer är ofta de mest utmanande nivåerna i spelet. Rancid är en chefs karaktär med en hälsofält. Thrashing och besegra honom kräver att matcha specifika krångor för att sänka sin hälsofält. Besegra Rancid på 2 stjärnor och du kommer att få nyckeln för att fortsätta till nästa nivå. Besegra det med 3 stjärnor och du får extra magiska bönor!

Steg

  1. Bild med titeln Kamp Rancid Racoonen i Farm Heroes Saga Steg 1
1. Börja spela en rancid nivå i Farm Heroes Saga. Starta ditt Farm Heroes Saga-spel, antingen från din Android / IOS-enhet eller från ditt Facebook-konto på en webbläsare. På spelkartan väljer du en nivå med en lila markör och en tvättbjörnikon på den.
  • Bild med titeln Kamp Rancid Racoon i Farm Heroes Saga Steg 2
    2. Använd +2 magiska bönor. Magiska bönor är ett slags in-game cash i Farm Heroes Saga, som du kan vinna med att slå nivåer. När du börjar en rancid nivå, kommer en skärm att dyka upp visar tre svårighetsgrader: "Hard" (ingen bonus), "Medium" (+1 bonus för varje match), och "lätt" (+2 bonus för varje match). Medium och enkla nivåer kostar magiska bönor att spela.
  • Klicka på / tryck på de magiska bönorna under "Easy" -nivån för att börja spela den nivån. Varje obligatorisk skräp på denna nivå kommer att ha en +2 bonus, vilket gör det lättare att slå Rancid.
  • Bild med titeln Kamp Rancid Racoon i Farm Heroes Saga Steg 3
    3. Hålla sig till gräset. Om nivån har gräs på brädet, försök att göra matcher på det så mycket som möjligt för att stöta på värdet av dina kror och gör maximal skada på rancid. Att göra matcher här kommer också att hjälpa till att trigger cascades.
  • Bild med titeln Kamp Rancid Racoon i Farm Heroes Saga Steg 4
    4. Göra matcher längst ner i brädet. Att göra matcher lägre i fältet förbättrar dina chanser att göra en combo. Detta hjälper dig också att utlösa kaskader, vilket kan göra slumpmässiga matcher som i slutändan hjälper dig att få fler poäng, vilket hjälper dig att sänka Rancids hälsofält.
  • Bild med titeln Kamp Rancid Racoonen i Farm Heroes Saga Steg 5
    5. Skapa speciella grödor. Ett annat framträdande sätt att öka dina ropsbonusar är att göra fyra- eller fem-grödor (rak, t- eller l-form). Detta kommer att sprida ytterligare bonusar på omgivande obligatoriska krångor, vilket hjälper dig att sänka Rancids hälsofartyg snabbare.
  • Matcha fyra krångor ger en +2 bonus på grödorna i en viss rad eller kolumn där du annars skulle få en +1 bonus.
  • Matchande fem krusier tar bort alla liknande krångor från brädet, vilket ger dig extra poäng. Det kommer att skicka orbs som flyger över nivån, skänker +1 bonusar till avlägsna grödor.
  • Att göra en T- eller L-formad match kommer att producera ljus för att skjuta ut i alla riktningar från matchen, vilket ger dig en +1 bonuspunkt till alla nödvändiga krångor i den raden och kolumnen.
  • Ju fler poäng du gör, desto mer skada du orsakar att Rancid.
  • Bild med titeln Kamp Rancid Racoon i Farm Heroes Saga Steg 6
    6. Fokusera på de obligatoriska krångorna. Det är väldigt normalt att förlora ditt mål och bara göra alla matcher du kan på någon Rancid-nivå. Men du måste komma ihåg att dina drag är mycket begränsade, särskilt på en rancid nivå, så koncentrera dig på de obligatoriska krångorna som kommer att besegra honom och hjälpa dig att slå nivån.
  • Fokus särskilt på de obligatoriska krångorna som har högre bonusar så att du kan bevara dina drag och nedre Rancids hälsa snabbare.
  • Bild med titeln Kamp Rancid Racoon i Farm Heroes Saga Steg 7
    7. Använd boosters. Boosters bör definitivt användas i nivåer där du har mindre drag att göra. Det kan göra skillnaden mellan att vinna och misslyckas med en nivå. Du får gratis boosters var 5 till 10 timmar. Boosters finns längst upp till höger på spelskärmen. Det finns tre typer av boosters i Farm Heroes Saga.
  • Magic Shovel Booster: Detta gör att du kan ta bort en gröda. Du kan använda den här booster när du bara har ett litet antal drag kvar och du vill verkligen samla en grödsy för att slutföra en nivå.
  • Bonusbelöning Booster: Varje obligatorisk Cropsy kommer att få +1 bonus på styrelsen på att tillämpa denna booster. Så när du behöver fler poäng för att vinna spelet, använd den här booster. Det kommer att ge din poäng den boost som behövs.
  • Traktor Booster: Denna booster kommer att ta bort en fullständig rad av krullar genom att köra över den.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande