Hur får man dimples naturligt

Dimples är små veckor eller indragningar i den köttiga delen av kinden. De är resultatet av en mindre muskeldeformitet som får kinens hud att dra tätt när den rör sig, vilket skapar externa divoter. Denna bedårande ansiktsfunktion är vanligtvis ett genetiskt ärftligt drag. Men människor födda utan naturliga dimples kan framgångsrikt efterlikna sitt utseende genom en mängd olika metoder som sträcker sig från den enkla (smink) till den drastiska (kirurgi).

Steg

Metod 1 av 3:
Utför dimpleövningar
  1. Bild med titeln Få dimples Naturligt steg 1
1. Pucker dina läppar och suga dina kinder i. För att börja träna dina kindmuskler, gör ett ansikte som om du bara åt en citron eller något anmärkningsvärt surt. Dina läppar ska vara i en liten pucker eller pout och dina kinder bör delvis sugas in. Dina tänder ska inte knytas ihop, eftersom det kan hindra dig från att suga dina kinder i, men dina läppar behöver stängas.
  • Notera - Denna metod är en folklösning. Med andra ord stöds inte av någon form av vetenskapliga bevis, utan snarare av vaga, oföränderliga, anekdotiska bevis. Således är det inte garanterat att arbeta.
  • Dina kinder bör naturligtvis inda inåt, med den djupaste delen av indragningen som vilar mellan dina topp- och bottenänder, ungefär halvvägs mellan fram och bak av din mun.
  • Försök att äta eller dricka något surt om du har svårt att föreställa dig det lämpliga ansiktsuttrycket - din naturliga reaktion på surhet är vad denna övning imiterar.
  • Bild med titeln Få dimples Naturligt steg 2
    2. Tryck och håll in indragningarna. Lokalisera områdena på dina kinder där indragningarna är de djupaste. Håll försiktigt denna plats på båda kinderna med båda indexfingrarna. Håll fingrarna ordentligt fastsatta till dessa fläckar när du förbereder dig för att flytta munnen.
  • Du kan också hålla dessa fläckar med tummen eller den avrundade änden av en penna om du tycker det är lättare.
  • Bild med titeln Få dimples Naturligtvis Steg 3
    3. Le och omplacera dina fingrar efter behov. Gradvis lätta ditt uttryck till ett brett glin, hålla fingrarna fixerade till samma fläckar på ditt ansikte. Ditt leende ska vara brett och öppet, eftersom naturliga dimples generellt visas när någon har ett ganska brett leende. Dina fingrar skall nu placeras nära hörnen av ditt leende, där dimples naturligtvis skulle inträffa om du hade dem.
  • Kontrollera ditt utseende i en spegel. Om platsen för fingertopparna verkar något, kan du behöva enkelt skjuta fingertopparna över dina kinder till rätt plats.
  • Tryck på det önskade dimpleområdet ordentligt med fingertopparna eller med den avrundade änden av en penna. För tillfälliga dimples, släpp omedelbart. Ta en bild, om så önskas. Observera att dessa dimples kommer att försvinna så snart du slappnar av din mun.
  • Bild med titeln Få dimples Naturligt steg 4
    4. Fortsätt trycka i 30 minuter eller mer. För att träna dina kinder för att skapa mer varaktiga dimples måste du fortsätta att hålla dessa indragningar på plats i minst 30 minuter.
  • Ju längre du kan hålla dina "dimple" -märken på plats, desto mer lycka kommer du att få dem att hålla.
  • Tidigare var det faktiskt mekaniska anordningar som syftar till att skapa dimples genom att applicera konsekvent tryck på dessa fläckar på ditt ansikte. Dessa enheter visade sig aldrig vetenskapligt att arbeta, men vissa svor av dem. Denna dimple övning efterliknar åtgärden av en sådan maskin.
  • Bild med titeln Få dimples Naturligt steg 5
    5. Upprepa dagligen. Fortsätt att öva 30-minuters dimple "övningar" dagligen i flera veckor. Om en månad passerar och du fortfarande inte har skapat varaktiga dimples, kanske du vill fortsätta. Eftersom denna teknik är stöds inte av vetenskapliga bevis, Men av Hearsay, om du inte så småningom har framgång, kan det helt enkelt inte fungera för dig.
  • Metod 2 av 3:
    Efterlikna naturliga dimples med smink
    1. Bild med titeln Få dimples Naturligt steg 6
    1. Leende bred! Titta på en spegel och le ett brett men naturligt leende. Gauge den allmänna platsen där du vill att dina falska dimples ska vara.
    • När du ler, ska naturliga veckor bildas utanför munnen. Dina "dimples" bör falla strax utanför dessa veckor, som börjar ungefär runt området strax ovanför de övre punkterna i dina läppar.
    • Se till att le i stort sett, men inte onaturligt så. Verkliga dimples är mest framträdande under särskilt breda leenden, så du får en bättre idé för var dina kosmetiska dimples ska vara om du gör ett brett grin, snarare än en reserverad. Var inte blyg!
    • Notera - Denna metod fungerar bäst för att skapa tillfälliga dimples som är lämpliga för bilder. Det Maj se onaturlig om det slits ut i allmänhet.
  • Bild med titeln Få dimples Naturligt steg 7
    2. Markera toppen av dina nya dimples. Dimples verkar vanligtvis som korta linjer eller små halvmåneformer. Använda en mörkbrun penna eyeliner eller ögonbrynpenna, gör en liten punkt på toppen av var du vill att din önskade dimple linje ska vara.
  • Mörkbruna fungerar bäst eftersom det blandar sig i huden mer naturligt. Svart och färgad eyeliner bör undvikas.
  • Bild med titeln Få dimples Naturligt steg 8
    3. Rita en liten halvmåne månen på din kind. Med toppen av dina dimples markerade, slappna av din mun. Rita en liten, något krökt linje som börjar vid den dot du har markerat. Använd samma eyeliner eller ögonbrynpenna som du använde för att skapa doten.
  • Linjen bör förlänga inte längre än 1 tum (2.5 cm) under punkten. Det borde vara knappt böjd - lite rakare än en nagels kurv.
  • Bild med titeln Få dimples Naturligt steg 9
    4. Blanda och återskapa efter behov. Nu när dina dimples har dragits på, måste du justera din smink så att slutprodukten visas subtil och naturlig. Använd dina fingrar eller en fläckpinne för att blanda linjen i huden, gnugga linjen upp och ner i stället för sida till sida.
  • En applikation kan inte skapa en linje med lämpligt mörker, så du kan behöva rita över linjen och blanda den flera gånger.
  • Bilden med titeln Få dimples Naturligt steg 10
    5. Smile för att kontrollera dina resultat. Kritisera dina nya dimples i spegeln - är de ens? Är de för mörka? Inte mörkt nog? Ser dina dimples onaturliga i vissa typer av belysning? Om något om din smink inte verkar vara rätt, var inte rädd för att tvätta det och försök igen.
  • Metod 3 av 3:
    Efterlikna naturliga dimples med dimple piercingar
    1. Bild med titeln Få dimples Naturligt steg 11
    1. Gå till en professionell piercer. Liksom alla piercingar har kindpiercingar en risk för infektion om det utförs utan hänsyn till korrekt sanering. Försök inte att utföra en kind piercing hemma. Bara gå till välrenommerade, kvalificerade proffs - de som har träning och verktyg som är nödvändiga för att minimera din risk för infektion eller komplikation.
    • De flesta professionella kropps piercers kommer att vägra att utföra en dimple piercing på någon under 18 år, även med en förmyndarens tillåtelse. Den exakta åldersutskärningen skiljer sig emellertid på grund av lagarna i ditt tillstånd eller land.
    • Notera - Många professionella kropps piercers avskyr dimple piercingar i alla åldrar. Medan öron och näsan piercingar bara skär genom huden och brosk, skärs dimple piercingar genom muskeln. Som ett resultat är det en större risk för nervskada än med andra komplikationer. Orala piercingar av alla slag kan också orsaka långsiktiga skador på dina tänder och tandkött.
  • Bild med titeln Få dimples Naturligt steg 12
    2. Rengör området noggrant. Om din piercer är en kvalificerad, välrenommerad, kommer han / hon att rengöra dina kinder noga innan du fortsätter med piercing. Utsidan av huden måste rengöras med antibakteriell tvål, sterila alkoholtorkar eller liknande metod för sterilisering för att eliminera skadliga mikroorganismer som kan orsaka komplikationer med piercing.
  • Kroppen Piercer kan också be att du sköljer din mun med bakterie-busting munvatten för att minimera risken för skadliga bakterier från insidan av din mun som infekterar piercing.
  • Bild med titeln Få dimples Naturligt steg 13
    3. Se till att verktygen också är rena. Rekuterbara kropps piercers kommer att använda en piercingpistol som använder engångs-nålar, en som tvättas i en steriliserande autoklav eller en engångs-engångsnål på egen hand (ingen pistol). Nålen brukade genomborra din kind måste Var steril utöver en tvivel. Aldrig någonsin få en piercing med en smutsig nål. Dessutom:
  • Nålen kan också värmas före användning för att ytterligare sterilisera den.
  • Händerna på kroppen Piercer bör också tvättas noggrant med antibakteriell tvål. Kroppen Piercer kan eller kanske inte bära engångshandskar.
  • Smycken ska också rengöras i antibakteriell lösning.
  • Bilden med titeln Få dimples Naturligt steg 14
    4. Bli genomborrad. Kroppen Piercer kommer att använda nålen för att snabbt punktera huden på den exakta platsen där naturliga dimples skulle falla. Omedelbart efter piercing av huden bör kroppen Piercer placera smycken i hålen och behandla det punkterade området med mer antibakteriell lösning.
  • Bild med titeln Få dimples Naturligt steg 15
    5. Behåll korrekt behandling efter piercing är klar. Nya piercingar kräver särskild vård för att minska risken för infektion eller komplikation. Fråga din Piercer för instruktioner - du kommer förmodligen att behöva rengöra det genomborrade området med saltlösning flera gånger varje dag tills piercing läker.
  • Kroppen Piercer kan ge dig en lösning, men om inte kan du göra en genom att tillsätta 1 tsk (5 ml) salt till 8 oz (250 ml) rent destillerat vatten.
  • Applicera saltlösningen med en steril bomullspinne. Swab området bredvid smyckesstången och rengör försiktigt under juvelens huvud.
  • Undvik att leka med smycken som det läker. Fiddling med dina smycken kan överföra bakterier från din hand i såret, och medför också piercingen att skiftas från sin ursprungliga plats, irriterande såret.
  • Bild med titeln Få dimples Naturligt steg 16
    6. Lämna piercingarna i en till tre månader. Det brukar ta åtminstone det här länge för piercing att läka. Piercing behöver läka med smycken i innan det kan avlägsnas säkert. Att ta bort smycken för tidigt kan låta piercingarna i kinderna stängas. Väntar minst en månad (och upp till tre) bör ge dina kinder gott tid att delvis läka.
  • Så snart du tar bort piercingarna, kommer din hud att börja processen att läka sig själv. Fram till huden läker, kommer du att ha två små hål i din kind. Efter att huden läker, bör du dock lämnas med två dimple-liknande indragningar i din kind.
  • Var försiktig, under den här tiden, för att hålla reda på de typer av smycken du har på sig i dina dimples. Vissa människor kan ha allergiska reaktioner på vissa typer av metall som används i smycken, särskilt billigare sorter.
  • Notera - Piercingar är semi-permanent! Din nya "dimplar" kommer alltid att vara i dina kinder, oavsett uttrycket på ditt ansikte.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Du kan få en flaskhatt och suga i din kind. Men det blir en falsk dimple.
  • Dimples ser bra ut, men du borde vara dig själv.
  • Låt inte en strävan efter dimples spåra din självkänsla eller mental hälsa! Om önskan om dimples blir en besatthet eller börjar negativt påverka andra aspekter av ditt liv, kontakta vårdgivare.
  • Du kan också kolla in kosmetisk kirurgi. Även om kirurgi inte är en "naturlig" metod för att få dimples, kan det vara effektivt.
  • Varningar

    Observera att dimple piercingar kan orsaka oväntade, långsiktiga skador på dina kindmuskler och nerver, såväl som skador på dina tänder och tandkött. Felaktig vård av en dimple piercing kan också leda till allvarliga infektioner. Använd endast den här metoden om du är helt förberedd för de potentiella konsekvenserna.

    Saker du behöver

    • Spegel
    • Penna
    • Anti-bakteriell lösning
    • Saltlösning
    • Mörkbrun ögonbryn penna eller eyeliner
    • Blandborste
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande