Hur man blåser rökhjärtan

Det finns flera sätt att blåsa rökhjärtan, men du behöver veta hur man börjar med en grundläggande rökring först. Öva dessa tekniker och du börjar snabbt förbättra förbättringen, men det kan ta flera långsiktiga sessioner innan du uppnår en perfekt hjärtform. Och om du lär dig att blåsa ett rökfartyg som Gandalf, låt oss veta hemligheten.

Steg

Del 1 av 3:
Blåser rökringar
  1. Bild med titeln Blow Smoke Hearts Steg 1
1. Välj en tät källa till rök. En hookah kan ge de bästa resultaten, följt av en cigarr eller tobaksrör. Använd inte något för hårt eller för varmt. Du måste kunna hålla röken i minst fem sekunder utan att hosta eller utandas.
  • Hoppa över till nästa avsnitt om du redan vet hur man blåser en rökring.
  • Bild med titeln Blow Smoke Hearts Steg 2
    2. Dra en stor mängd rök i munnen. Inhale i flera sekunder från hookahen eller annan rökningsenhet. Öppna din mun vid sänkning av käften, så du samlar mer rök i munnen istället för bara dina lungor.
  • Bild med titeln Blow Smoke Hearts Steg 3
    3. Flytta din mun till en o-form. Släpp av rökningsenheten och flytta munnen i en o-form. Dina läppar ska göra en rund öppning, men sänka din käke också för att göra din mun större. Om du gör en "kyss ansikte" eller "fisk ansikte," Öppna din mun bredare för att göra en större o.
  • Du behöver inte puffa ut dina kinder.
  • Andas inte ut eller andas in under det här steget. Röken bör förbli fortfarande som ett tätt moln i munnen.
  • Bild med titeln Blow Smoke Hearts Steg 4
    4. Gör en liten hosta rörelse. Stäng baksidan av halsen och öppna den igen, vilket gör en liten, ohörbar hosta eller a "omvänd hicka." Den lilla, kontrollerade frisättningen av luft kan driva lite rök genom öppningen i munnen. Detta rör sig genom den smala öppningen av dina läppar och strömmar in i en ringform.
  • Detta är den enklaste metoden för de flesta, men det tar ofta femton minuter av övning eller mer innan du gör din första ring, och mycket mer övning innan du kan blåsa ringarna konsekvent.
  • Bild med titeln Blow Smoke Hearts Steg 5
    5. Försök att trycka med tungan istället. Denna metod är vanligtvis svårare, men kan ge dig möjlighet att göra större, långvariga ringar. Curl spetsen av tungan längst tillbaka till din mun. Flicka tungan framåt i korta brister, skrapa toppen av munnen eller bara under den, för att driva rök snabbt genom O-öppningen av dina läppar.
  • Placera din hand på din hals som du gör det här. Om du använder rätt teknik, kommer din Adams Apple att flytta upp när du flickar din tunga.
  • Bild med titeln Blow Smoke Hearts Steg 6
    6. Flicka din kind istället. Denna metod fungerar bäst om du har en kind dimple, eller om du redan vet hur man ska Gör ett vattenfall ljud genom att flicka din kind. Bilda o-formen med munnen som vanligt, men sänka din käke nog att dina kinder sträcker sig. Flicka din kind med fingret, experimentera med mängden kraft och form av munnen tills röken uppstår i starka, symmetriska ringar.
  • Dina kinder ska sträckas, men har fortfarande lite lösthet i dem.
  • Del 2 av 3:
    Vänder en rökring i ett hjärta
    1. Bild med titeln Blow Smoke Hearts Steg 7
    1. Prova snap-metoden. Efter att ha blåser en framgångsrik rökring, snäppfingrar försiktigt, precis ovanför rökringen. Om du är rätt, kommer chockvågen från fingrarna att försiktigt skjuta toppen av rökringen, böja ringen i en hjärtform.
    • Du kan också försöka poking röken nedåt med fingret, men det kan lätt bryta rökringen från varandra.
  • Bild med titeln Blow Smoke Hearts Steg 8
    2. Blåsa en rökring ovanför den andra. Detta är en mycket svår metod som bara är möjlig om du är skicklig att blåsa rökringar. Blås en stor, långsam rökring först. Följ omedelbart det genom att göra en liten, snabb rörlig rökring, riktad så att den passerar direkt genom toppen av den första ringen. Detta kan trycka ringen ner i en hjärtform.
  • Du kan öka hastigheten på en rökring genom att minska din mun mer, och genom att flytta tungan eller halsen snabbare medan du släpper den.
  • Bild med titeln Blow Smoke Hearts Steg 9
    3. Höja mitten av din bottenläpp medan du blåser. Rök skjuts in i en ringform av luften den reser igenom, vilket gör det mycket svårt att släppa rök som någon annan form. Ändå kan du prova detta genom att höja mitten av din läppar uppåt medan du gör O-formen för att blåsa ringar, skapa en bump som röken kan tumla över för att bilda en hjärtform.
  • Om du inte kan hålla läppen i den här positionen, tryck den upp med fingret.
  • Om du trycker på mitten av din övre läpp ner Istället kan du försöka göra ett upp och ner hjärta.
  • Del 3 av 3:
    Felsökning
    1. Bild med titeln Blow Smoke Hearts Steg 10
    1. Öva i ett område utan vind. Det är svårt att blåsa vanliga rökringar i ett område med en bris eller en fläktblåsning, än mindre mer komplicerade former. Öva i ett rum med alla dörrar och fönster stängda, utan att några personer eller husdjur går genom det.
  • Bild med titeln Blow Smoke Hearts Steg 11
    2. Vinkel huvudet nedåt. Vissa människor tycker det är lättare att blåsa rökringar (eller andra former) med huvudet lutat nedåt, ungefär en 45º vinkel. Detta kan bero på att det här rörelsen stramar halsen, vilket gör det lättare att släppa en liten, snabb boll av luft genom.
  • Bild med titeln Blow Smoke Hearts Steg 12
    3. Blås inte mer än nödvändigt. Du behöver bara släppa en liten mängd luft för att bilda en rökring med "hosta" Metod, och du behöver inte andas alls om du använder tungan eller flickar din kind. Om du gör rökmoln istället för ringar eller hjärtan, utandar du förmodligen utan att förstå det. Koncentrera dig på din andning först, tills du kan släppa en liten rökpuff, och fokusera sedan på din munform.
  • Bild med titeln Blow Smoke Hearts Steg 13
    4. Öva enkla ringar först. Innan du försöker blåsa hjärtan, öva blåser rökringar tills du lyckas med ungefär hälften av dina försök eller mer. Du kommer noga att behöva lite träning att gå därifrån för att blåsa hjärtan, så att ha ett bra grepp om grunderna kommer att spara tid på lång sikt.
  • Tips

    Om du använder en hookah, prova ett snabbt drag i några sekunder för att få rök i munnen. En längre drag kan bara fylla dina lungor, vilket inte är användbart för att blåsa rökformer.
  • Medan du blåser ut röken, var försiktig. Om du blåser det för snabbt, det kommer inte att få tid att krulla runt dina läppar och ta sin form. Om du blåser för långsam, kommer det bara att undkomma din mun slumpmässigt. Det måste blåses långsammare än vad du kan göra för att blåsa ringar.
  • Varningar

    Andas rök i djupt och hålla det kan öka exponeringen för cancerframkallande ämnen och andra skadliga ämnen, oavsett om du röker tobak eller marijuana.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande