Hur man gör bubblan problem äventyr på djur sylt (hårt läge)

Bubbla problem är ett vatten äventyr i Djur sylt där spelaren måste rädda fångade delfiner genom att hitta hjul som stannar undervattensfäströren som håller dem fångade. Det är det åttonde äventyret, liksom det första vattentillskottet av tre i den andra serien, och det är tillgängligt för alla jammers att spela. Fortsätt läsa för ett genombrott av det hårda läget för detta äventyr.

Steg

Del 1 av 2:
Utforska havet
  1. Bild med titeln Skärm Skott 2020 02 09 Vid 8.43.31 am.jpg
1. Tala med Liza. När du först gissar i äventyret kommer Liza att dyka upp och berätta att fantomerna har invaderat vattnet och fångar djuren. Hon kommer att instruera dig att utforska djupet av havet och ta tillbaka nyheter om vad fantomerna planerar. Hon kommer också att introducera en speciell typ av chomperanläggning som kallas en chomper clam som fungerar för att fånga Phantoms under vattnet.
  • Bild med titeln Skärm Skott 2020 02 09 Vid 8.46.14 am.jpg
    2. Utforska havet. Gå till höger tills du ser en delfin som heter Steve. Gå sedan ner djupare under vattnet och höger igen. Du möter en delfin som heter Allie. Hon kommer att informera dig om att det finns fantomrör förorenande havet och de kan bara stängas av genom att virvla över ventilerna. Virvla runt genom att klicka på ikonen Åtgärder och klicka sedan på virvel. När ditt djur virvlar över ventilen, vänder ventilen, inaktiverar röret och så att du kan gå igenom. Gör detsamma med nästa ventil som du stöter på höger och sedan den nedanför den.
  • Bild med titeln Skärm Skott 2020 02 09 vid 8.53.56 am.jpg
    3. Anländer till ett öppet vattenområde med en vattenzios checkpoint. Gå under det och prata med Jane. Du måste hitta en nyckel för att hjälpa henne att fly från hennes fantom fängelse så att hon kan ge dig en ventil för att stänga av ett fantomrör. Gå till vänster och du kommer att stöta på 5 Phantoms som du måste fälla i chompermusslorna - två i botten och tre på toppen. En av fantomerna kommer att släppa en nyckel - ta det och låsa upp Jane`s Cell. Hon ger dig en ventil för att stänga av fantomröret.
  • När du kommer förbi det tredje Phantom-röret, om du går hela vägen till höger nära ytan, hittar du ett bröst på en stenbildning, full av 200 pärlor i hårt läge.Bild med titeln Skärm Skott 2020 02 09 vid 8.51.54 am.jpg
  • Bild med titeln Skärm Skott 2020 02 09 Vid 8.56.17 am.jpg
    4. Stäng av fantomröret. Komma till det område du stött på fantomerna i och gå hela vägen till vänster, något till botten. Plugin ventilen och sväng sedan över den för att stänga av röret och avblockera din väg genom vattnet. Gå sedan till vänster där det finns en annan ZIOS-kontrollpunkt samt några fantom du behöver fälla med chompermusslor längst ner till höger och vänster om området.
  • Bild med titeln Skärm Skott 2020 02 09 Vid 10.04.00 am.jpg
    5. Gå igenom vattnets ström. Efter att ha förstört de tre fantomerna, gå till vattenströmmen som går inåt och gå igenom det. Inåtvända strömmar betyder att du kan komma in i dem och de tar dig någonstans. Du kan inte gå in i strömmar som flyttar utåt, men som de kommer att trycka tillbaka. Du kommer att tas till ett område med tre fångade delfiner som du behöver för att hitta nycklar att frigöra genom en serie vattenströmmar.
  • Vid denna tidpunkt, till vänster, det finns en falsk båge av korall runt där en av fantomerna kommer att vara. Gå igenom det och upp och du hittar ett bröst fullt av 300 ädelstenar.Bild med titeln Skärm Skott 2020 02 11 vid 3.44.16 pm.jpg
  • Genom samma falska archway, om du går ner, hittar du en delfiner bara passage.Bild med titeln Skärm Skott 2020 02 09 Vid 10.05.12 am.jpg
  • Del 2 av 2:
    Frigöra delfinerna
    1. Bild med titeln Skärm Skott 2020 02 09 klockan 10.15.29 am.jpg
    1. Hitta den första nyckeln. Gå till höger om var delfinerna är, förbi tången. Hantera Phantom i vägen och fortsätt rätt. Gå igenom den aktuella som går upp nära en annan patch av tång. Gå sedan igenom den andra strömmen som rör sig inåt till höger, då flyttar den. Hantera fantom. Gå igenom strömmen ner, och sedan ner igen. Gå rätt. Gå upp. Flytta hela vägen rätt och gå igenom den aktuella rörliga höger. Hantera fantomerna. Gå ner och hantera ett annat fantom. Gå till vänster. Du kommer att tas rätt till ventilen.
    • För att komma till nyckeln, använd strömmen direkt från var du hittade ventilen. Gå sedan höger igen. Gå igenom den aktuella vänster, upp, sedan vänster igen. Förstör fantomerna i området. Plugin ventilen, virvla runt den och ta tag i nyckeln. Gå sedan ner i strömmen under nyckeln, gå till vänster och frigöra en av delfinerna.Bild med titeln Skärm Skott 2020 02 09 kl 10.16.19 am.jpg
  • Bild med titeln Skärm Skott 2020 02 11 vid 3.53.16 pm.jpg
    2. Hitta den andra nyckeln. Från där Klaus delfinen är, flytta genom undervattensvägen rätt. Gå ner. Fälla fantom. Gå till vänster och du hittar nyckeln du måste hitta en ventil för att låsa upp - gå igenom strömmen, sedan höger igen. Hantera de två fantasna. Gå ner. Hantera Phantom och ta sedan ventilen nära rätten till området.
  • När du når området med två fantom, längst ner till vänster, finns det en falsk rockbåt. Gå igenom det och du hittar ett bröst fullt av 200 ädelstenar.Bild med titeln Skärm Skott 2020 02 11 vid 3.51.44 pm.jpg
  • För att komma till nyckeln, använd strömmen som går upp från var du hittade ventilen. Gå upp, sedan ner. Gå till vänster och sätt i ventilen, virvla över den. Ta tag i nyckeln och gå till höger. Gå upp något och sedan genom undervattensvägen kvar. Gratis en av delfinerna.Bild med titeln Skärm Skott 2020 02 11 vid 3.57.31 pm.jpg
  • Om du går vänster vid den punkt där du först går upp den aktuella där du hittade ventilen hittar du ett annat bröst bakom en falsk korallöppning till vänster. Det kommer att vara fullt av 400 ädelstenar. Härifrån bör du kunna se en liten sken av den tredje ventilen om du trycker upp mot väggen till vänster om bröstet.Bild med titeln Skärm Skott 2020 02 11 vid 3.54.42 pm.jpg
  • Om du vill komma till hajens enda passage, efter att ha gått upp från var du hittade ventilen, gå upp igen och gå rätt där delfinerna är. Gå upp. Gå direkt genom tången och sedan upp. Gå till höger, sedan. Gå hela vägen och sedan genom uppströmmen. Gå rätt. Gå ner, och sedan flytta hela vägen ner från var strömmen tog dig. Du bör passera genom en falsk korallväxel med hajarna bara passage i den. Du bör försöka hitta den här passagen när du har fri delfiner så att du inte har för mycket problem med att komma tillbaka med en nyckel.Bild med titeln Skärm Skott 2020 02 11 vid 4.15.37 pm.jpg
  • Bild med titeln Skärm Skott 2020 02 11 vid 4.04.04 pm.jpg
    3. Hitta den tredje nyckeln. Att få den här nyckeln kräver ingen resa genom några strömmar. Gå ner genom tången under delfinerna. Fälla fantom i vägen och fortsätt ner. Fälla fantom till vänster och sedan till höger. Gå rätt. Ta ventilen.
  • För att komma till nyckeln, gå hela vägen kvar, sedan ner. Fälla fantom. Gå till höger och sätt i ventilen medan du vrider över den. När du väl har tagit nyckeln, helt enkelt återkommer din väg tillbaka till delfinerna genom att gå rätt och sedan upp.Bild med titeln Skärm Skott 2020 02 11 vid 4.05.05 pm.jpg
  • Bild med titeln Skärm Skott 2020 02 09 Vid 10.28.17 am.jpg
    4. Virvla runt med delfinerna för att öppna fantomluckan. Nära botten, de delfiner du befriar kommer att virvla över Phantomluckan. Virvla tillsammans med dem för att öppna den. Ju fler spelare du har med dig i de äventyr som virvlar med dig, desto snabbare öppnas det.
  • Bild med titeln Skärmskott 2020 02 09 kl 10.30.36 am.jpg
    5. Huvudet genom luckan. Flytta vänster och sedan något tills du ser den aktuella förflyttningen. Gå genom det. Som du gör, samlar du gratis pärlväskor fulla av 25 pärlor vardera. Flytta sedan till vänster. Om du gör det hittar du ett bröst som är fullt av 400 pärlor i hårt läge. Gå sedan igenom den aktuella upp, samla fler pärlor längs vägen.
  • Bild med titeln Skärm Skott 2020 02 11 vid 4.18.34 pm.jpg
    6. Hävda ditt pris. Prata med Liza och du kommer att informera henne om att du upptäckte en fabrik av fantom när du gick igenom fantomluckan under vattnet. Hämta sedan ditt pris. Priserna för hårt läge visas i bilden.
  • Tips

    Phantoms rör sig mycket snabbt i hårt läge och under vattnet, så dra tillbaka mot chompermusslor snabbt när du kommer in i deras sortiment.
  • Seaweed motsvarar högt gräs i land äventyr - om du går in i en lapp av tång medan ett fantom jagar dig, kommer Phantom inte längre att kunna se dig och sluta ge jaga.
  • Undvik Phantom Coral när du flyttar genom fantomfabriken - det fizzer med el då och då och om det rör dig, kommer det att få dig att förlora ett hjärta.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande