Hur man är sällsynt på djursylt för icke-medlemmar

På djursylt verkar det alltid som om det inte finns något annat än medlemmar överallt. Du kan känna dig överväldigad - det finns inte för många icke-medlemmar som vanligtvis visas på ett ställe på en gång. Tyvärr är de flesta icke-medlemmar mobbade, särskilt av medlemmarna. Om du vill bli sällsynt som en icke-medlem på djursylt utan att ha dina känslor skadas, rulla ner för att lära dig hur.

Steg

Metod 1 av 2:
Start
  1. Bild med titeln är sällsynt på djursylt för icke-medlemmar steg 1
1. Välj ett coolt namn för ditt djursjuka konto. Ju mer unik det är desto bättre. På det här sättet kan du särskiljas från andra och om du blir sällsynt i framtiden, kommer Jammers att klicka på Nametag mer och handla dig.
  • Bild med titeln är sällsynt på djursylt för icke-medlemmar steg 2
    2. Gå på djur sylt så ofta du kan. En eller två gånger om dagen är idealisk, men om du inte kan, så är det ingen stor sak. Andra kommer att börja känna igen dig mer som du är i samma server.
  • Bildbetiteln är sällsynt på djursylt för icke-medlemmar Steg 3
    3. Fortsätt Djur sylt på måndagar. Måndagar har "Sällsynta objektmåndagar" I butikerna - det här är rares som du bara kan köpa i butiker för en dag. När de är ute av butiker blir de sällsynta, och vissa kan bli sällsynta än spikar (e.g. den sällsynta huvudbondenen och de inte sällsynta dem). Gå till butikerna, antingen klädaffären eller den butik (men mestadels klädaffären) och få sällsynta saker. Observera att vissa rares endast är för medlemmar - försök att handla för medlemmarna i Mondays, men inte över handeln eftersom de fortfarande är i butiker - de kommer inte att bli sällsynta tills de är ute av butiker.
  • Bildtiteln är sällsynt på djursylt för icke-medlemmar Steg 4
    4. Gör rättvisa affärer. Känna dina rar också. Undvik att söka vilka rares som är värda på internet, eftersom information om det vanligtvis är en bluff, felaktig eller föråldrad. Istället, fråga några riktiga vänner som du har i det verkliga livet som också spelar det här spelet. Om de inte vet eller vill ha mer verifiering, fråga runt Jamaa. Gå till Aldan eller en berömd Jammer`s Den och fråga Rare Jammers vilka specifika föremål är värda. Men om de svarar på att du säger att det är värt ett halsband, köpte en butiksobjekt, eller ett objekt som inte är så sällsynt, är de en uppenbar bedrägeri. Ignorera dem och blockera dem för att undvika att bli scammed.
  • Fråga vad de minst sällsynta föremålen är värda före de extrema sällsynta föremålen. På det här sättet, om du frågar någon vad ett extremt sällsynt objekt är, vet du om de försöker få dig bedräget eftersom du redan vet vad en singel av ett objekt är värt och självklart är ett högre sällsynt objekt inte värt det objektet som är lägre i sällsynthet. Flera av dessa föremål skulle vara rättvist för ett högre sällsynta föremål dock.
  • Bildtiteln är sällsynt på djursylt för icke-medlemmar Steg 5
    5. Lägg lite tid på att göra dig själv fantastisk. Icke-medlemmar kan bara ha upp till två djur, men du kan åtminstone gå ut och coolt på dem. Det kan vara mindre tidskrävande bara med två djur ändå, och det är en bra sak eftersom det finns gott om andra saker att göra i ditt liv. Välj matchande färger och anständiga kläder. Försök att inte använda för mycket butik köpte kläder, men ibland ett halsband, ribbon halsduk, eller till och med en osthatt kommer inte att skada. Vissa icke-medlemmar är sällsynta, men de har inte sällsynta utseende - de har mest de roliga. Gör vad du vill med ditt utseende och vara kreativ.
  • Bildtiteln är sällsynt på djursylt för icke-medlemmar Steg 6
    6
    Bli vänner med populära djur sylt jammers. Börja med att vara trevlig och vara till hjälp. Att vara snäll och säga trevliga saker till andra jammers hjälper till att göra vänner snabbare. Till exempel, om någon har ett coolt användarnamn eller trevligt utseende, säg, "Jag gillar ditt användarnamn / look!" De kan till och med ge dig ett tack.
  • Gör massor av vänner i allmänhet. Du vet aldrig vem som kanske vill dela en sällsynt med dig. Överväg att gå till Aldan för att hitta kompisar. Där finns det många medlemmar, men även icke-medlemmar som är utspridda. Försök att starta en konversation med en icke-medlem i stället för medlemmar - medlemmar ibland mobbar de icke-medlemmarna, så det är bäst att ha kul med någon som har något gemensamt. Ett exempel kan vara en annan icke-medlem som också har inga sällsynta saker. Häng ut med varandra, och om du båda blir sällsynta i framtiden, dela några av dem med dina kompisar.
  • Bildtiteln är sällsynt på djursylt för icke-medlemmar Steg 7
    7. Spara och samla saker. Om du på något sätt får sällsynta objekt måndagar, är episka underverk, eller till och med inte sällsynta saker som är ute av butiker, håller dem som de förmodligen kommer att bli sällsynta! Samla saker som Spirit Armor, Phantom Armor, Monster Tänder, Guld tegelstenar, etc. Vissa jammare kommer faktiskt att ha dessa föremål för sina sällsynta saker (e.g. 3 guld tegelstenar för en blå kort handled eller ande kroppsarm för en den beta).
  • Skapa backup-konton. Placera dessa rares i dina säkerhetskopior, men håll lite på ditt huvudkonto för nödsituationer. Eftersom icke-medlemmar har mindre lagerutrymme, vill du spara några rares på din säkerhetskopia för mer utrymme. Få ditt backup-konto på och överför de sparade och samlade objekten till ditt huvudkonto varje gång du handlar de aktuella borta. Detta kommer effektivt att få dig mer rares och sätt att bli sällsynta. Detsamma kan också göras för lagrade dealternativ.
  • Metod 2 av 2:
    Handel upp till sällsynta föremål
    1. Bildtiteln är sällsynt på djursylt för icke-medlemmar Steg 8
    1. Börja med några enkla rares. Några av dessa rares inkluderar icke-medlemspiratsvärd, sällsynta bågar och pilar, sällsynta rävhattar och slitna filtar. Några av dessa föremål är också sällsynta än andra, e.g. Det svarta icke-medlemspiratsvärdet (som är värt en den beta - andra icke-medlemspiratsvärden är värda mindre), hallonbågen och pilarna (lite sällsynta än de flesta sällsynta bågar och pilar - neonbågen och pilarna är också mycket sällsynta, som det är värt en röd / lila kort spikad krage), eller den svarta slitna filten (värt en dålig lång spiked armband). Du kan få de flesta av dessa genom att handla lagrade föremål för dem, särskilt episka underverksprodukter, som guldstenar och gyllene bågar och pilar (som är värda mycket av ädelstenar jag.E Anledningen till att jammare vill ha dem). Spara så många icke-sällsynta sällsynta objektmåndagar och handla dem för dessa rares också.
  • Bildtiteln är sällsynt på djursylt för icke-medlemmar Steg 9
    2. Gå på äventyr. Överväg att gå på avkastning av fantomerna i hårt läge. Ta 2 backup konton med dig och ha en medlem Arctic Wolf Buddy eller Jammer gå med dig. Om du får en bra belöning på ett bröst, öppna samma exakta bröst med dina backup-konton också för att få flera bra belöningar på en gång. Några bra belöningar som kan belönas från detta äventyr är icke-medlemspiratsvärd, sällsynta bågar och pilar, slitna filtar, sällsynta rävhattar, och bäst av alla, sällsynta huvudfoder (värt en Sällsynta spikade armband). Samla flera av dessa saker att börja små först.
  • Bildtiteln är sällsynt på djursylt för icke-medlemmar steg 10
    3. Handla upp till den betas eller spikade armband. Sätt 3 eller 4 av dessa rares (sätt en huvudfabrik eller en svart sliten filt för att få ett spiked armband snabbt därifrån om du har en) på handel och gå till servern Aldan. Gå till ett trångt land. Säg något som, "Min lista för en [färg och typ av spikad armband] Spiked handled, jag om så," Eller om du vill ha några de betas, säg "Handla mig icke-medlem den Betas." Har någon medlem av Betas också så att du kan handla medlemmar för andra spikar och spara de icke-medlemmarna. Obs! Eftersom icke-medlems-betas är för alla jammare, är de mer värdefulla än medlemmar.
  • Bildbetiteln är sällsynt på djursylt för icke-medlemmar Steg 11
    4. Handla din Den Betas för Spikes. Det bästa sättet att börja bli sällsynt är att börja med spikar. Spikade krage är vanligtvis basobjektet som många jammers använder för att handla för saker som festhattar, huvudbonader, grundare hattar, och även de extremt sällsynta föremålen, inklusive Tan Tiki Masks, magenta furries, glitched ringar, etc. Börja med några spikade armband och sedan handla de för sällsynta spikade krage.
  • Bild med titeln är sällsynt på djursylt för icke-medlemmar steg 12
    5. Syfte att få 2 dåliga längder och handla dem för en bra lång. Försök att få 2 mer bra längder och en dålig lång, och du kan bara kunna få en svart lång krage. Det kan ta ett tag, men kontinuerligt samla spikar med icke-medlems de Betas liksom andra små rares kommer att få dig sällsynt i en fråga om 1 eller 2 månader. När du väl har en svart lång, kan vanligtvis flera andra rares ges.
  • Bildbetiteln är sällsynt på djursylt för icke-medlemmar steg 13
    6. Samla tillräckligt länge spikade kragen. Handla långa kragen för svarta längder om de vill ha det, eller en röd lång och lägg till en huvudbonad. Du kan också handla flera andra typer av spikar och sällsynta saker för festhattar, eftersom deras sällsynta går upp nästan lika mycket som huvudbyxor. Ha minst en part hatt eller huvudbonad och några spikar, och handla upp till sällsynta föremål.
  • Bild med titeln är sällsynt på djursylt för icke-medlemmar steg 14
    7. Skapa en "beta" håla. Det här är en hål där du lägger alla dina Betas för att veta vad du ska handla och vad den betas du har. Handla extra rares, som slitningar, sällsynta bågar och pilar, etc., För icke-medlems-betas, och accepterar ibland medlem av den Betas som ska användas för handel. Spara så många icke-medlems de Betas som möjligt eftersom de är mer värdefulla. Du kan också använda icke-medlems-Betas om någon vill ha den Betas för sina sällsynta saker (E.g. 20 Den Betas för en grundare hatt).
  • Bild med titeln är sällsynt på djursylt för icke-medlemmar steg 15
    8. Handel för bra och populära föremål för din icke-medlemsutseende. Några av dessa föremål inkluderar sällsynta nerdglas, neonbågar och pilar, stråhattar och tändsringar. De flesta av dessa saker är också värda spikar. Ange ett mål för att få flera av dessa saker i taget så att du kan göra ett coolt utseende och bli sällsynt. Inte bara kan du handla för att bli sällsynt som en icke-medlem, men till och med att göra coola letar efter dina djur bara för det roliga.
  • Tips

    Köp några saker från episka underverk i Coral Canyons.
  • Under sällsynta objekt måndag, köp flera rares så att du fortfarande kan handla överskottet för en bra sällsynta du har inte.
  • Försök att inte handla bort din medlem eller icke-medlemsbetas och rares ofta. Dessa saker kan vanligtvis öka i värde och bli sällsynta än icke-medlemsposter.
  • Varningar

    Vissa människor kanske tror att du försöker visa sig, så var alltid snäll.

    Saker du behöver

    • Animal Jam-konto
    • 2 eller 3 backup djursjuka konton
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande