Hur man gör det stora flyktäventyret på djursylt (hårt läge)

Den stora flykten är en Djur sylt Äventyr där spelare måste komma in i ett torn, frigöra aporna fångade inuti och fly tornet, allt medan du handlar med en mängd olika fantomhinder som Phantom Watchers och Phantom Spires. Det är det femte djursjuka äventyret, och alla jammers kan spela. Läs vidare för ett genombrott av det hårda läget för detta äventyr.

Steg

Del 1 av 3:
Ange dungeon
  1. Bild med titeln Skärm Skott 2020 01 25 vid 7.49.05 am.jpg
1. Prata med Cosmo. I början av äventyret visas du i en clearing med en bro där det regnar Phantom Goop. Cosmo kommer att berätta för dig det för länge sedan, tornet framför bron byggdes till förmån för Alphas, men fantomerna har tagit det över. Han berättar att du blir fångad med avsikt så att du kan lära dig hemligheterna i tornet och frigöra de fångade aporna.
  • Bild med titeln Skärm Skott 2020 01 25 vid 7.50.50 am.jpg
    2. Dans, hoppa och spela för att få fantomens uppmärksamhet. Clearing kommer att glöda rött och flera fantom kommer att visas, ta dig till en cell i tornet.
  • Bild med titeln Skärm Skott 2020 01 25 vid 7.53.15 am.jpg
    3. Utforska cellen. Du kommer att gissa i en till synes låst cell efter att Phantoms fångar dig. Flytta till höger och en okänd apa kommer att informera dig om att det finns en hemlig strömbrytare som kan låsa upp din cell.
  • Bild med titeln Skärm Skott 2020 01 25 vid 7.54.42 am.jpg
    4. Fria dig själv från cellen. Flytta hela vägen till den låsta dörren till cellen. När du är tillräckligt nära, visas en tassutskriftsikon, som representerar den hemliga switchen. Klicka på den och dörren öppnas.
  • Bild med titeln Tunnel.jpg
    5. Gå igenom den hemliga tunneln. Ta en fackla längs vägen, eftersom du måste tända eldtrummar längs vägen för att gå vidare till de närmaste delarna av tunneln genom att gå över broarna som växer. Ljus den första brandtrumman du ser, avancera genom tunneln och tänd den andra brandtrumman. Gå upp tills du når rummet med Andy i det.
  • Bild med titeln Puzzle1.jpg
    6. Vrid speglarna och justera ljuset. Detta kommer att låsa upp dörren till den huvudsakliga fästningen. Andy kommer att informera dig om att han inte kan räkna ut hur man låser upp dörren och frågar om hjälp. Du bör se en spegel vänd från den blå kristallen med en grön svängikon över den. Klicka på ikonen tre gånger och ljuset kommer att lysa på den blå kristallen, låsa upp dörren.
  • Bild med titeln Puzzle2.jpg
    7. Vrid den andra uppsättningen speglar. Till skillnad från Easy Mode, där de två speglarna långt ifrån den blå kristallen är justerbara, är den som bredvid den och den längsta till vänster framför den blå kristallen justerbara. Justera den första spegeln, där ljuset redan skiner mot och klicka på det tre gånger. Ljuset ska gå till spegeln framför spegeln du just justerat. Klicka sedan på den andra justerbara spegeln, diagonalen till den första justerbara och klicka på den tre gånger. Ljuset kommer att lysa på den blå kristallen, låsa upp porten.
  • Bild med titeln Phantowatcher.jpg
    8. Ange dungeon. Gå igenom dungeon och du hittar flera låsta celler. Gå inte för långt framåt. Gå nära den första apa som du ser fångad i en cell. Han berättar om en ny form av försvar som introduceras i detta äventyr - Phantom Watchers. Phantom Watchers är Phantoms som fungerar som att titta på lasrar, vilket kan lägga dig i att sova omedelbart, så försiktig när du försöker flytta runt dem.
  • Bild med titeln sneakiing.jpg
    9. Smyga igenom och utforska dungeon. Smyga förbi den första Phantom Watcher, undviker sin laser. Akta dig för längre lasrar som kan vara framåt. De har långa intervall och kan sätta dig att sova direkt. När du smygar genom fängelsehålan ser du celler med fångade apor och pärrkistor. Du behöver nycklar för att frigöra aporna och låsa upp kistorna.
  • Del 2 av 3:
    Frigöra aporna
    1. Bild med titeln 5KEYS.jpg
    1. Hitta nycklarna. Efter att ha smutit förbi den första klockaren, kommer det att bli en annan framåt. Gå uppför trappan i närheten (som också leder till ett Mira-emblem, som behövs senare för att öppna en port) om du behöver en snabb flykt från laser. Du kommer att se en väg som leder ner diagonalt i trappans väg. Gå igenom det när kusten är klar. Gå längre ner i det öppna området som det leder till och sedan till vänster, dodging några lasrar efter behov. Du hittar en liten uppsättning trappor med 5 nycklar. Detta är samma område där du kommer att ta nycklar för att befria aporna. Ta en av dem.
  • Bild med titeln phillepe.jpg
    2. Gratis den första apa. Ta en nyckel och gå ner med den. Observera att det finns fler Phantom-tittare inom dungeon i hårt läge än det finns i enkelt läge. Dodge Phantom Watcher lasrar till höger och gå ner och genom vägen till vänster. Var försiktig, eftersom det finns en annan Phantom Watcher i mitten av denna väg. Du hittar också en hävstång precis bakom den här Phantom Watcher. Klicka på PAWPRINT-ikonen precis ovanför den för att stänga av den Phantom Watcher. Gå lite ner till höger och du hittar en apa som heter Philippe. Frigör honom genom att klicka på utropstecken ovanför hans cell.
  • Bild med titeln lucke.jpg
    3. Gratis den andra apen. Ta en andra nyckel och gå till höger. Alla fantomklockare i området borde ha stängts av från när du klickade på spaken. Nå Lukas cell och låsa upp den genom att klicka på utropstecken som svänger framför staplarna.
  • Om du går in i cellen med Luke i det, hittar du en annan dold spak där den bruna kroken på väggen är. Klicka på det och du hittar ett bröst fullt av 400 pärlor. Bild med titeln Secretchest1.jpg
  • Bild med titeln viirgil.jpg
    4. Gratis den tredje apa. Få en annan nyckel. Från var du hittade Luke, gå ner. Du ser en annan fångad apa som heter Virgil. Klicka på utropstecken ovanför sin cell för att befria honom.
  • Om du går till cellen bredvid där Virgil är eller var, ser du ett bröst inuti det som kan låsas upp av en nyckel. Lås upp cellen och öppna bröstet. Det kommer att vara fullt av 300 ädelstenar. Oroa dig inte för att förlora nyckeln - det kommer bli en annan nyckel inuti för att ersätta den nyckel du brukade få bröstet. Bild med titeln Secretchest2.jpg
  • Bild med titeln Montyy.jpg
    5. Gratis den fjärde apen. Få en annan nyckel. Gå in i huvudpassagen som du ursprungligen snubblar igenom för att komma till rummet som innehåller trappan med 5 nycklar. Gå rätt. Du får se en otillgänglig cell med en stor mängd sällsynta saker som fantomerna har låst bort efter att ha stjäla från aporna. Gå vidare till höger och du hittar en apa som heter Monty. Frigör henne genom att klicka på utropstecken ovanför hennes cell.
  • Bild med titeln LastTwo.jpg
    6. Gratis de två sista aporna. Hämta den sista nyckeln och gå hela vägen till vänster om huvudpassagen. Gå ner och du bör se en cell med två apor, piper och jean, i den. Lås upp cellen och frigör de sista aporna.
  • Ovanför Monkeyscellen ser du en annan cell med en skattkista i den. Om du vill ha bröstet måste du få det innan du frigör aporna. Klicka på utropstecken och öppna bröstet när dörren är upplåst. Det kommer att vara fullt av 100 ädelstenar. Oroa dig inte för att förlora nyckeln. Det kommer att finnas en annan inuti cellen för att ersätta den nyckel du brukade komma till bröstet.Bild med titeln Secretchest3.jpg
  • Bild med titeln mira emblem.jpg
    7. Hoppa på emblemet. Gå upp den större uppsättningen trappor (inte trappan med nycklarna) och gå med aporna i hoppning på Mira-emblemet för att öppna porten. Ju fler spelare du har med dig hoppar, desto snabbare kommer porten att öppna. När porten öppnas, skriv in rummet som blir olåst för dig.
  • Del 3 av 3:
    Escaping tornet
    1. Bild med titeln Tower1.jpg
    1. Komma igenom den första nivån av tornet. Ange genom porten och du hittar ett stort rum innan du är full av fantompåsar och blockpelare. Det kommer att finnas en Phantom Watcher i mitten av rummet med ett mycket lång sortiment. Använd pelarna och Phantom pods till din fördel när du dodging sin stråle tills du når den längsta till rummet där en trappa kommer att vara. Gå upp det något och du hittar en spak - klicka på pastutskriftsikonen ovanför för att stänga av fantomklockaren.
    • Under hela äventyret hittar du flera klumpar av fantompåsar som du kan förstöra för mod och ädelstenar. Det är dock bäst att förstöra dem efter att du stängt av lasern på en tornnivå, eftersom de kan bevis som är användbara för att blockera lasrarna från att nå dig.Bild med titeln Destroying.jpg
  • Vissa saker ökar skadan Ditt djur gör även om de inte har en animering när du angriper ett fantomhinder, som Spiked kragen, Stegosaurus svansar, gazelle horn, etc. Dessa objekt kan också öka skadorna på andra saker samt att hantera skador på egen hand, även om de inte har en animering när du angriper. En lista över objekt som dessa kan hittas här.Bild med titeln Skärm bild 2018 12 03 vid 6.59.09 am.jpg
  • Bild med titeln Tower2.jpg
    2. Ta reda på den andra nivån. Gå upp i trappan. Du kommer fram på en nivå med en spegelpussel och några phantoms. I det nedre vänstra hörnet av rummet kommer det att finnas en lapp av boomseeds som du kan få till lätt utan att behöva gå in i något av Phantoms-sortimentet. Få några boomseeds och förstöra de tre fantomerna i rummet. Detta kan göras enkelt utan att varna någon av fantomerna till din uppmärksamhet. Två speglar är justerbara i denna nivå - en höger bredvid den blå kristallen nära höger, och en längst ner till vänster om den snedställda spegeln. Klicka på var och en av dessa speglar tre gånger och de blå kristallerna lyser upp, låser upp porten.
  • Bild med titeln Tower3.jpg
    3. Komma igenom den tredje nivån. Gå upp i trappan. Du kanske vill ta tag i mer boomseeds innan du gör det. Anländer till ett rum fullt av stenblock, tre fantomklockare med långa områden och fantom pods. För att undkomma den här måste du hitta en nyckel och låsa upp porten, snabbt gå upp i trappan och klicka på spaken innan Phantom Watchers lasrar kommer till dig. Vänta tills Phantom Watchers flyttar förbi dig, och sedan förstör sedan Phantom Pod närmast ZIOS-kontrollpunkten. Flytta genom det nu oblockerade området snabbt och ta tag i nyckeln. Dodge runt Phantom Watchers, den här gången från höger sida av rummet och vänta tills de alla roterar till vänster, mittemot var du är. Gå snabbt upp och klicka på utropstecken ovanför den låsta porten. Gå uppför trappan något och klicka på spaken för att stänga av fantomklockorna.
  • Om du, efter eller innan du får en snabb flykt, kan du gå tillbaka genom det område du förstörde Phantom Pod in och dölja i hörnet gjord av väggen och den första stenblockpelaren i den nedre raden på vänster om rummet. Sedan smyga förbi tittarna när kusten är klar. Bild med titeln hiding.jpg
  • Tänk på att till skillnad från Easy Mode, om du har nyckeln och du förlorar dina liv på något sätt, kommer nyckeln att släppa var du äntligen satt och du kanske måste smyga förbi Phantom Watchers för att få nyckeln igen. Om du inte kan fly och du ha nyckeln, försök att få så nära ZIOS-kontrollpunkten som möjligt innan Phantom Watchers fånga dig. På det sättet behöver du inte smyga förbi tittare för att få nyckeln igen eftersom deras sortiment inte sträcker sig till kontrollpunkten. Bild med titeln sleeping.jpg
  • Bild med titeln Tower4.jpg
    4. Lösa den fjärde nivån. Gå upp för trappan. Återigen kommer det att finnas ett spegelpussel såväl som vissa fantomer. Om du behöver boomseeds, kommer en hög på motsatt sida av rummet, längst upp till vänster. Du kan enkelt komma till det här och förstöra de tre fantomerna utan att komma in i sitt sortiment. Det finns 2 justerbara speglar - den som ligger närmast porten och en närmast Graham-statyn längst till höger om rummet. Du behöver bara klicka på en av dem. Klicka på en av dem tre gånger och den blå kristallen ska tända upp, låsa upp porten.
  • Bild med titeln sneakpast.jpg
    5. Undkomma femte nivån. Gå upp i trappan. Ange ett rum med fler Phantom-tittare och en stor mängd blockpelare. När du först går in, kommer det ett hörn som bildas av en stor mängd blockpelare. För att komma förbi den första Phantom Watcher, göm snyggt i det hörnet. När vaktaren flyttar förbi dig hela vägen till vänster, den andra klockaren ovan kommer den att riktas mot toppen av rummet och lämnar dig en tydlig väg att smyga genom tillfälligt. Komma igenom det snabbt. Göm i hörnet av rummet du kommer nära om du behöver en snabb tillflykt. Flytta sedan till vänster om rummet. Vänta tills den tredje tittaren är hela vägen kvar. Förstör sedan Phantom Pod och göm i det nu-blockerade hörnet tills det rör sig helt och hållet. Gå till vänster, förstör fantomspinnen som blockerar vägen, ta tag i nyckeln, och göm dig igen i samma hörn i blocken. När kusten är klar, flytta höger snabbt och klicka på utropstecken ovanför porten. Gå uppför trappan och klicka på spaken, stäng av tittarna.
  • Bild med titeln Tower6.jpg
    6. Ta reda på den sjätte nivån. Anländer till en nivå med en spegelpussel och phantoms. Om du behöver några boomseeds, kommer en hög i hörnet du är närmast när du anländer. Förstör fantomerna utan att komma in i något av deras intervall. På denna nivå finns det två blå kristaller som måste lysas för att låsa upp porten till det sista tornet, men för att göra det måste du också tända en tredje kristall som tillhör en extra port längst till höger om rummet. Denna extra port leder inte någonstans som bidrar till dina framsteg, med undantag för några djurpassager, men det behöver fortfarande öppnas för att släppa mer ljus som hjälper till att öppna huvudporten på framsidan av rummet. Släpp en boomseed på berget som blockerar ljuset nära vänster om rummet. Två speglar Nedan Rocken kommer att justeras. Justera botten tre gånger. Överskottsgrindet kommer att låsas upp, frigöra mer ljus, som kan användas för att tända de andra två blåa kristallerna. Justera spegeln precis framför den extra porten tre gånger. Gå ner och justera spegeln direkt framför den snedställda spegeln till vänster om rummet en gång. Justera spegeln direkt ovanför den tre gånger. Porten kommer att vara upplåst.
  • I hårt läge finns en apor bara passage såväl som en känguruer som bara passerar bakom den där. I processen att lösa detta pussel låser du upp en andra port längst till vänster om rummet när den kristall som inte bidrar till att belysa huvudporten är tänd. Gå igenom det och du hittar bara apor passage. Förbi den passagen är bara Känguruerna passage. Bild med titeln Passages.jpg
  • Bild med titeln phantomsdestroyed.jpg
    7. Avsluta den slutliga nivån. Ta tag i mer boomseeds innan du går upp den sista trappan. På denna nivå kommer phantoms och fantomspiror att vara närvarande. I hörnet är du närmast när du först kommer till rummet, det kommer bli en liten hög av boomseeds som kan hjälpa dig, men använd dina boomseeds klokt. Utan att gå för långt in i rummet och in i hörnet kommer det att finnas tre Phantoms alla mycket nära varandra. Snarare än att använda tre boomseeds separat, släpp en boomseed precis mellan dem alla och de kommer alla att förstöras enkelt.
  • Tre groddar kommer också att vara i detta rum. Flytta lite rätt så att du kan förstöra fantomspirorna före någon eller för många fantomsgjutning medan du bor nära den lilla boomseed-stapeln. Snabbt släppa boomseeds på var och en av dem. Om Phantoms Spawn, försök att släppa boomseeds höger när de gör det, kan du förstöra spire och fantom med en boomseed. Om möjligt, stanna nära boomseeds och förstöra fantomspirorna från ett avstånd för att minska din chans att släcka.Bild med titeln DestroyingSprouts.jpg
  • Om du vill ha mer mod, försök att locka fantom ut ur fantomspirorna och ständigt förstöra dem. Försök att undvika att vara överpowered av otaliga fantom men, och förstör spiralen innan du lämnar tornet. För ett mer lättare sätt att förstöra Phantoms, använd dina piltangenter för att flytta och använda musen för att hålla boomseeds. På det sättet kan du flytta medan du fortfarande håller boomseeds och du kan snabbt förstöra fantomspiror och flytta bort om det behövs. Detta är effektivare för icke-laggy datorer dock.Bild med titeln luring.jpg
  • Bild med titeln volcano.jpg
    8. Gå upp på balkongen och prata med greely. Marken kommer att röra sig. Grey kommer att berätta att han blev förvånad över att du skulle överleva tornet. Äventyret kommer kort att skära till en rubbning av en rubbande fantom vulkan. Gentely kommer att informera dig om att med den typ av makt en vulkan har, ingen skulle kunna stoppa dig. Han ger dig en fallskärm för att undkomma tornet.
  • Bild med titeln windrider.jpg
    9. Undkomma tornet. När du har fått en fallskärm, spela en kort minigame mycket som vindrider där du måste fallskärm till marken samtidigt som du samlar så många pärlor som du kan eller vill ha. Dodge Phantoms längs vägen för att undvika att förlora ädelstenar med hjälp av piltangenterna. Phantoms kan hålla sig på plats, flytta upp, flytta ner eller flytta diagonalt. Fortsätt spela tills du når marken och gäda tillbaka i det område du först pratade med Cosmo in.
  • Bild med titeln Hardprises.jpg
    10. Tala med COSMO och hävda ditt pris. Cosmo kommer att informera dig om att vulkanen är källan till regeringsslammet och att en utbrott av fantom vulkanen kan betyda slutet av Jamaa. Hävda ditt pris och avsluta äventyret. Priserna för hårt läge visas i bilden.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    När du väl har lärt dig om fantomsprouts, är det bättre att använda piltangenterna medan du håller en boomseed framför ditt djur. När du flyttar genom rummet, klicka och dra en boomseed från ikonen och håll den framför ditt djur medan du går vidare med piltangenterna. På det sättet, om en sprouter plötsligt uppträder, kommer du snabbt att släppa boomseed och förstöra det så snart som möjligt, och eventuellt några fantom som sprutas.
  • Kom ihåg, när du öppnar cellerna med kistor i dem i tornet, öppna dem innan du frigör aporna, speciellt om du är på väg att frigöra den sista apa (er). Detta beror på att om du frigör apan, hittar du inte en ersättningsnyckel inuti apaens cell för att öppna bröstet, men du kommer i bröstets cell. Så om du vill ha kistorna, öppna dem först, ta den extra nyckeln i bröstets cell och frigör sedan aporna.
  • I hårdt läge finns det bara en apor som kan nås medan du löser pusslet på den sjätte nivån av tornet. Sällsynta saker du kan få från denna passage inkluderar sällsynta rävhattar och slitna filtar.
  • Bakom aporna är bara passage en känguruer bara passage. Det enda sällsynta objektet du kan få från denna passage är en sliten filt, men du får en högre chans att få ett sällsynt objekt än aporna bara bröstet, eftersom det bara finns 8 möjliga belöningar från denna passage.
  • Förstör Phantom Pods för mer mod. Du kan dock också använda dem till din fördel när du dodging Phantom Watchers lasrar, så förstör dem efter att du stängt av några fantomklockare i området.
  • Vissa speglar kommer att justeras, medan andra inte kommer att. Justerbara speglar har en grön ikon som flyter över dem. Detta kan hjälpa dig att berätta om en spegel måste justeras eller inte. Men i hårt läge har vissa speglar denna ikon men de behöver inte justeras.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande