Hur man gör greelys inferno-äventyr på djursylt (hårt läge)

Greely inferno är en Djur sylt Äventyr där spelaren måste fly från en Phantom vulkan innan den utbrott samtidigt som man försöker stoppa utbrottet, vilket sparar Jamaa från förstörelse. Var beredd på hinder som sprutare, Phantoms och Phantom King. Detta är det sjätte äventyret i serien, och det föregås av Den stora flykten och tillgänglig för alla jammers. Fortsätt läsa för ett genombrott av det hårda läget för detta äventyr.

Steg

Del 1 av 4:
Ange vulkanen
  1. Bild med titeln Skärm Skott 2020 01 27 kl 7.17.25 am.jpg
1. Prata med kosmo. När du har gett in i äventyret kommer du att vara omgiven av det snöiga området av vulkanen. Efter en kort cutscene i vulkanen själv, kommer Cosmo att informera dig om att Graham, apa alfa (först introducerad i detta äventyr) ligger på toppen av vulkanen.
  • Bild med titeln Skärmskott 2020 01 28 vid 7,29,53 am.jpg
    2. Starta vägen. Du kommer att få boomseeds och när du går upp vulkanen hittar du fler boomseeds samt chomperväxter för att hjälpa dig att förstöra de fantom som infestar området. Flytta till vänster från Cosmo och sedan upp och du hittar början av en spiraläge upp vulkanen. När du går upp, kommer sökvägen att dela upp och höger - gå till vänster. Det kommer att bli tre fantom som blockerar vägen. Förstör dem och fortsätt längs vägen. Du borde kunna förstöra dessa fantom med två boomseeds enkelt.
  • I mer avskilda områden, som den som visas i bilden, hittar du boomseeds om du behöver något. Bild med titeln Skärm Skott 2020 01 28 Vid 7.30.33 am.jpg
  • Bild med titeln Skärm 2020 01 28 vid 7.33.00 am.jpg
    3. Smyg förbi fantomvaktaren. Förstör de tre fantomerna i din väg. När Phantom Watcher flyttar hela vägen till höger, smyga förbi det och fortsätt längs vägen. Du kommer över en annan Phantom Watcher. När dess laser går in i berget (eller det går till höger), smyga förbi det, snabbt fälla fantom och klicka på spaken för att stänga av tittarna. Fortsätt att flytta upp vägen.
  • Du kan också smyga förbi den andra Phantom Watcher när den flyttas hela vägen till vänster. Du kan enkelt springa igenom den nu oblockade vägen till ZIOS-kontrollpunkten, där tittaren inte kan nå dig. Då kan du förstöra fantom med en boomseed därifrån, vänta på att tittaren flyttar sig ur vägen och stäng av det med spaken. Bild med titeln Skärm Skott 2020 01 28 Vid 7.35.24 am.jpg
  • Bild med titeln Phantom Watcher.jpg
    4. Sneak förbi nästa Phantom Watcher. Fortsätt upp vägen. När den flyttas till vänster, i bergsväggen, bör det ge dig en tydlig väg som du kan flytta till snabbt. Det kommer att bli ett fantom tillsammans med en annan Phantom Watcher. När vakaren flyttade tillräckligt långt bort, förstör den med en boomseed, eller försök att springa genom fantomens sortiment när vaktaren är borta så att du kan fälla den i chomperanläggningen. Dodge den andra Phantom Watcher när den flyttas hela vägen till vänster igen, vilket ger dig en annan klar väg. Klicka sedan på spaken i närheten för att stänga av vaktarna.
  • På denna nivå av berget börjar du stöta på fallande fantom. De tar bort ett halvt liv om du blir slagen av en. Ett sätt du kan undvika att falla fantom är genom att leta efter sina skuggor. Skuggorna blir mer framträdande när de faller närmare. Undvik utbudet av dessa skuggor och även om ett fallande fantom skimmer ditt djur, borde du vara bra. Om du är direkt under en skugga och du inte flyttar, kommer du att träffas och förlora ett halvt liv.Bild med titeln fallande phantoms.jpg
  • Bild med titeln Phantomwatchers.jpg
    5. Fortsätt längs vägen rätt. Stöter på fallande fantom samt en cirklar Phantom Watcher omgiven av två Phantoms. Undvik att falla fantom genom att komma bort från utbudet av sina skuggor och förstöra fantomerna med boomseeds. Du kan enkelt göra det medan du stannar ut ur lasers sortiment. Vänta på att varje fantom kommer in i din skärm och släpp en boomseed på dem i rätt ögonblick. Om du slösat bort en boomseed, är chomperplantor i närheten som du kan använda som säkerhetskopior. Fly runt den första Phantom-tittaren enkelt och följ sedan vägen uppåt. Stöter på en annan cirklar Phantom Watcher som du också enkelt kan undvika längst upp till höger och klicka på spaken för att stänga av vaktarna.
  • Vid denna tidpunkt, om du går direkt direkt från den cirklar Phantom Watcher och Phantoms du stöter på i stället för att följa den övre banan, hittar du ett bröst samt ett möjligt område som en klump av boomseeds kan visas. Bröstet innehåller 100 pärlor i hårt läge. Bild med titeln bröst1.jpg
  • Bild med titeln fortsätter.jpg
    6. Fortsätt längs vägen till vänster. Förstör de tre fantomerna i vägen med boomseeds eller chomperväxter. Banan blir sten och lite snötäckt, vilket betyder att du närmar dig vulkanens topp. Vid denna tidpunkt hittar du också en stor hög med boomseeds och en zios checkpoint. Därifrån kommer vägen att bli mer lava patched. Förstör Phantoms förbi Zios Checkpoint som du fortsätter längs vägen till vänster och uppåt. Följ sedan vägen som kurvor rätt till ett mer öppet område.
  • Så småningom kommer vägen att flytta höger och öppen i ett större område med boomseeds i det nedre vänstra hörnet och ett fantom. Förstör det och flytta till höger.Bilden med titeln phantom.jpg
  • Bild med titeln Graham.jpg
    7. Tala med graham. Flytta höger. De fallande fantomerna kommer att försvinna. Nå grottan blockerad av en sten och prata med graham, apan alfa som gör sitt första utseende i detta äventyr. Han kommer att informera dig om att han upptäckte en hemlig entré som gör att du kan stoppa utbrottet av den korrupta vulkanen. Han kommer också att ge dig en ny uppfinning av hans som han kallar Spotbright, som hjälper dig när du kommer in i vulkanen.
  • Bild med titeln Caave.jpg
    8. Gå in i vulkanen. Förstör kullen med en boomseed och komma in i vulkanen.
  • Del 2 av 4:
    Hitta lavakristallerna
    1. Bild med titeln spotbright.jpg
    1. Anslut spotbryter till maskinen. Så snart du går in i vulkanen, måste en grind öppnas genom att lysa ljuset i en blå kristall. Den trasiga gyllene maskinen till vänster behöver spotbryter att avge ljus och belysa kristallen, som låser upp porten för dig. Klicka på den svängande ikonen ovanför Spotbright. Klicka sedan på ikonen Justera för att vrida spotbright tre gånger. Kristalen kommer att skina och porten kommer att låsa upp.
  • Bild med titeln Fireedrum1.jpg
    2. Fortsätt genom vulkanen. Ta en fackla längs vägen såväl som boomseeds om du behöver någon från högen längst ner. Tre fantom kommer att dyka upp plötsligt som du går, så rör försiktigt. Förstör fantom med boomseeds om det behövs. I slutet av rummet kommer det att bli en Phantom Sprouter. När du förstör det och fantom, lyser den eldtrumma du stöter på. En svampbro kommer att visas. Gå över.
  • Bild med titeln Skärm Skott 2020 01 30 vid 3.32.07 pm.jpg
    3. Stäng av Phantom Watcher. Nästa stenplattform innehåller en Phantom Watcher, en stenpelare och två Phantoms. Använd pelaren för att skydda dig från lasern om det behövs. Medan du är bakom pelaren kan du enkelt döda minst en eller möjligen både av fantomen genom att släppa en boomseed när fantomens öga blir synligt i skuggorna, utan att behöva flytta in i sitt sortiment eller flytta från din plats bakom pelaren. Du måste då bara ta itu med lasern. När kusten är klar, går du till spaken snabbt i rätt ögonblick och stäng av watcher. Tända eldtrummen till höger och gå över bron.
  • Bild med titeln lever.jpg
    4. Ange plattformen med elmblemet. Efter att ha gått över bron, klättra upp det lila röret. Gör det långsamt eftersom det finns en Phantom Watcher på toppen samt två mer som omger området samt flera Phantoms som du måste förstöra. En hävarm är till höger om den huvudsakliga plattformen som innehåller elmblemet. Klicka på den för att stänga av tittarna.
  • Bild med titeln Lever2.jpg
    5. Hitta den första lavakristalen. Flytta till den lila rörbroen som ligger längst upp till vänster om eldgrinden. Innan du går upp, kommer du att kunna se den första kristallen, men för att få det, behöver du en kork för att ansluta fantomröret så att du kan få tillgång till det. Gå upp det lila röret och undvik fantomklockorna såväl som fantomerna. Gå upp, och du borde hitta en mindre spegelport. Hävarmen kommer att vara där. Klicka på den för att stänga av fantomklockorna. Förstör sedan fantomerna med boomseeds. En hög kommer att vara i det området för dig att få boomseeds från om det behövs.
  • När du förstör de fem fantom som infestar området, kommer tre att släppa en spotbright. I närheten av plattformens centrum är två trasiga maskiner tillgängliga för att du ska placera två spotbrights in i. Du behöver fortfarande alla tre spotbrights dock. En maskin kommer att vara till höger, närmare porten, och den andra till vänster. Du måste också justera speglar. Klicka på maskinen som är till rätt dubbelt. Klicka på spegeln framför den så det speglar ljus mot en annan spegel bredvid den som du just justerat. Klicka sedan på den spegeln så att den speglar ljus mot den bredvid den och justera sedan den spegeln så att ljuset lyser på den blå kristallen. Använd bilden för referens om det behövs. Bild med titeln Skärmskott 2020 01 31 vid 7.31.24 am.jpg
  • Klicka på maskinen på vänster tre gånger. Klicka på spegeln framför maskinen på tre gånger. Klicka sedan på spegeln som ljuset reflekterar till tre gånger också. En annan kristall kommer att lätta och en port kommer att låsa upp där den tredje maskinen kommer att vara i. Ta den tredje spotbryter och anslut den till maskinen för att fixa den. Klicka på maskinen tre gånger och vrid spegeln att ljuset reflekterar till tre gånger också. En av de viktigaste kristallerna kommer att tända upp. Använd bilden för referens om det behövs.Bild med titeln Skärm Skott 2020 01 31 vid 7.34.24 am.jpg
  • Gå tillbaka till de maskiner du tidigare klickat för att låsa upp den tredje maskinen. Klicka på den på rätt En gång, klicka sedan på spegeln som ljuset reflekterar så det speglar på spegeln bredvid den. Klicka på den spegeln så att ljuset går till spegeln bredvid det, och klicka sedan på den spegeln så att ljuset återspeglar en spegel bredvid den där. Härifrån, fortsätt att justera speglarna efter de som nämns så att ljuset når spegeln där den vänstra blå kristallen är i sin väg. Klicka på maskinen på vänster Tre gånger så går ljuset till spegeln intill det. Klicka sedan på den spegeln om det behövs så att ljuset går till den blå kristallen framför den. Använd bilden för referens om det behövs. När kristallerna lyser, kommer en kork att låsas upp. Ta det och huvudet till fantomröret som ligger längst ned till höger på stenplattformen med de speglar du just justerat. Plug in röret, gå ner i det lila fantomröret och ta den första lavakristalen.Bild med titeln Skärm Skott 2020 02 02 vid 8.05.37 am.jpg
  • Bild med titeln Skärm Skott 2020 02 02 Vid 8.11.33 am.jpg
    6. Hitta den andra lavakristalen. Flytta till botten av rummet. Gå ner i hetero röret nedåt mer till höger om botten. Du kommer fram på ett stort öppet område som den där du hittade korken för den första kristallen. Återigen, undvik fantom och förstör dem med boomseeds från de högar som är tillgängliga för dig inom rummet. Det finns inga Phantom Watchers den här gången. Var och en av de fantom du förstör kommer att släppa en kork. Det borde finnas tre korkar som släpps totalt.
  • Ta en kork. Flytta till botten till höger i området. Gå ner det lila röret du hittar. Du hittar en spotbright - ta inte det ännu. Plug in fantomrören med två av de tre korkarna som tappades. Detta ger dig tillgång till den andra lavakristalen när du flyttar längs det lila röret igen. Innan du löser spegelpusslet på den här nivån, ta den här kristallen och sätt den i brandemblemet.Bild med titeln Crystal2.jpg
  • Bild med titeln Crystal3.jpg
    7. Hitta den tredje lavakristalen. Gå tillbaka till det område du hittade den andra kristallen i. Ta tag i den tredje kork - tre Phantoms var i detta område, och när du förstör var och en av dem kommer en kork att släppas. Två korkar behövdes för den andra kristallen, så ta den tredje. Gå tillbaka upp röret till huvudplattformen med emblemet på det och flytta till höger om rummet. Anslut det fantomrör du hittar där. Gå sedan igenom det nu avblockade fantomröret under det röret och ta den tredje lavakristalen. Placera det i emblemet.
  • Bild med titeln Spotbright4.jpg
    8. Hitta den fjärde lava kristallen. Gå tillbaka till plattformen du hittade den andra kristallen i. Återigen, gå ner i röret längst ner på den här plattformen som du gick med för att ta tag i den andra kristallen. Ta nu spotbright du borde ha sett tidigare som du gjorde det. Sätt det i den brutna maskinen runt vänster om plattformen. Ett annat komplicerat pussel måste lösas för att tända den ena kristallen som låser upp porten. Denna grind kommer att avslöja den slutliga korken som måste användas för att erhålla den fjärde och slutliga kristallen. Observera att alla speglar är justerbara.
  • Lös spegelpussel. Klicka på maskinen tre gånger. Klicka på spegeln bredvid den tre gånger. Klicka sedan på spegeln som ljuset reflekterar till två gånger. Klicka på spegeln bredvid den tre gånger. Klicka på spegeln före den två gånger. Klicka på spegeln till höger om den två gånger och klicka sedan på spegeln som ljuset reflekterar till dubbelt så bra. Använd om det behövs, använd bilden för referens. Bild med titeln Skärm Skott 2020 02 02 Vid 8.18.52 am.jpg
  • Klicka på spegeln till höger om den du just justerat två gånger och klicka på spegeln som ljuset når tre gånger. Klicka på den bredvid den två gånger. Klicka på spegeln Ljuset reflekterar till tre gånger och slutligen klickar du på den sista spegeln två gånger. Kristallen kommer att lätta och porten kommer att låsa upp, vilket avslöjar den sista korken du måste ta tag i den slutliga kristallen. Bild med titeln Skärm Skott 2020 02 02 Vid 8.19.24 am.jpg
  • Få lavastristalen. Gå tillbaka till huvudplattformen och gå hela vägen till vänster till vänster. Plug in Phantom-röret, gå igenom det oblockerade röret och ta den fjärde lavastristalen. Placera det i emblemet. Bild med titeln Crystal4.jpg
  • Bild med titeln fireemblem.jpg
    9. Gå igenom eldgrinden. När du placerar fyra kristaller i emblemet, gå igenom eldgrinden som kommer att bli upplåst till dig.
  • Del 3 av 4:
    Djupare in i vulkanen
    1. Bild med titeln bbridge.jpg
    1. Från vulkanen. Ta tag i boomseeds om du behövs som du går längs den lila bron. Förstör fantom längs vägen när du fortsätter djupare in i vulkanen. De kommer plötsligt att visas när du når mitten av plattformen. Förstör dem snabbt med boomseeds. Du kanske kan förstöra två på en gång med ett frö. Ta grepp i processen och efteråt om du behöver något. Gå sedan upp röret när det leder uppåt.
    • Nära slutet av bron, innan det rör sig upp, finns det en lila stege som leder ner från bron. Gå ner i. Det kommer att bli ett fantom som blockerar vägen till ett bröst - förstör det och du hittar ett bröst fullt av 200 pärlor.Bild med titeln Bröst44.jpg
  • Bild med titeln Destroying Phantoms.jpg
    2. Förstör Phantoms du stöter på. Phantoms kommer att vara rätt på toppen av röret. Var redo att förstöra dem. Flytta försiktigt så att du inte går in i dem. Förstör tre fler Phantoms när du fortsätter längs rörvägen. Gå uppför stegen när du når den och sedan genom den tända ingången på toppen.
  • Innan du går uppför stegen ser du ett bröst i slutet av bron. I hårt läge innehåller det 200 ädelstenar. Bild med titeln Skärmdump 2020 02 02 vid 8.24.58 am.jpg
  • Bild med titeln Cliff.jpg
    3. Komma igenom kanten av klippan i vulkanen. Ta tag i boomseeds och dodge de fallande fantomerna längs vägen tills du når utgången av klippkanten. Längs vägen hittar du en syn på Jamaa. Phantoms kommer att visas som du går - förstör dem om det behövs. Fortsätt framåt längs klippkanten och gå sedan igenom utgången genom mynningen av en grotta.
  • Bild med titeln Lever3.jpg
    4. Gå förbi Phantom Watchers och Phantoms. Anländer i ett område med en klockare och fyra phantoms. Längst ner till höger i rummet, klicka på spaken för att stänga av klockan. Förstör sedan fantomerna med boomseeds.
  • Vid denna tidpunkt finns ett område till höger om rummet som leder till en vargdisk passage som du kan få rares från.Bild med titled Wooles.jpg
  • Bild med titeln PhantomSprout.jpg
    5. Gå ner lila röret längst ner på rummet. Det kommer att dela upp vänster och höger - gå till vänster. Du kommer fram i ett område med en Phantom Spire - Förstör det och eventuella fantomer som snabbt kommer ut ur det. Ta tag i korken i rummet. Gå tillbaka upp röret och den här gången går igenom den väg som splittrar rätt. Anslut fantomröret.
  • Bild med titeln Skärm Skott 2020 02 02 vid 8.31.28 am.jpg
    6. Gå tillbaka ner till det område där fantomspiralen var. Smyga runt lasern och stäng av den med hjälp av spaken. Det kommer också att finnas ett fantom i vägen - förstöra det. Gå upp det lila röret till höger och sedan uppför den stege du når.
  • Bild med titeln Skärm Skott 2020 02 02 Vid 8.35.15 am.jpg
    7. Lös spegelpussel. Du når ett annat rum med några fantom och ett spegelpussel som måste lösas för att öppna en port. Förstör fantomerna med boomseeds. Två av tre med droppe spotbrights - använd dem för att ansluta de trasiga maskinerna på toppen och botten av rummet på vänster sida. Vrid maskinen högst tre gånger. Klicka på spegeln som ljuset reflekterar till tre gånger. Klicka på spegeln som ljuset reflekterar till tre gånger också. Den första kristallen kommer att tända upp.
  • Vrid maskinen längst ner tre gånger. Klicka på spegeln som ljuset når tre gånger. Klicka på spegeln före den som tre gånger och klicka sedan på spegeln som ljuset når tre gånger också. Klicka på spegeln Ljuset reflekterar till tre gånger och klickar på spegeln. Ljuset når tre gånger igen. Klicka på spegeln till höger om den du just justerat tre gånger. Slutligen klickar du på den sista spegeln tre gånger. Porten kommer att låsa upp. Använd bilden för referens om det behövs. Gå igenom den nu olåsta porten. Bild med titeln Skärm Skott 2020 02 02 vid 8.38.05 am.jpg
  • I det övre vänstra hörnet av detta rum finns det en sten som kan förstöras med en boomseed. Ett bröst kommer att avslöjas fullt av 200 pärlor. Bild med titeln Skärm Skott 2020 02 02 vid 8.39.07 am.jpg
  • Bild med titeln Destrowing.jpg
    8. Förstör Phantoms och Sprouter när du går in i porten. En spjäll kommer att visas såväl som två cirklar phantoms. Förstör hindren snabbt och alla andra fantom som kommer ut ur sprovaren. Gå sedan ner det lila röret till höger. Det kommer att delas åt vänster och höger - fortsätt höger.
  • Bild med titeln plugging.jpg
    9. Ta tag i korken i slutet av röret. Gå tillbaka och den här gången, gå igenom röret när det splittras till vänster. Anslut fantomröret. Phantom Goop kommer att sluta spilla, så att du kan komma in i den blockerade porten i rummet med spegelpusseln. Gå tillbaka till det rummet och ange den nu oblocked porten till höger.
  • Bild titled sprouters.jpg
    10. Förstör fantomsprouts. När du fortsätter längs den breda rockvägen kommer flera fantom och sprouters att visas, liksom vanliga vandrande fantomer - förstör dem snabbt. Banan kommer att röra sig ner och vänster. Förstör sprouters längs vägen såväl som fantom du stöter på. Försök att förstöra sprutarna som den första Phantom visas så att du kan förstöra dem båda med en boomseed. Annars använder du fler boomseeds än du verkligen behöver och du måste fortsätta tillbaka till den boomseed stapeln igen och igen.
  • För ett effektivare sätt att förstöra fantomsprouters, använd dina piltangenter för att flytta medan du håller en boomseed på det klart bara i fall med musen. På så sätt, även när du rör dig, kan du hålla en boomseed i riktning till var fantomsproutsna kommer att vara och släppa dem snabbt så att du förstör dem snabbare och ökar dina chanser att förstöra det innan ett fantom uppstår och minskar Din chans att bli sova. Bild med titeln Advance.jpg
  • Om du vill ha mer mod, försök att locka ut alla fantom i sproflaren och döda dem alla medan du är ute av deras sortiment, som bakom en sten så att fantomerna inte kan komma till dig. Gör det så länge du vill eller tills sprosen slutar gawning Phantoms. Bild med titeln Better.jpg
  • Fortsätt längs den breda stenvägen ner och sedan vänster. Igen, förstör fantomsprouts längs vägen. Förstör två fler fantomsprouters och gå sedan ner det lila röret. Stöter på en plattform med en annan Phantom-sprouter och sedan gå ner i lila röret. Nå värmeplattformarna. Bild med titeln Paathway.jpg
  • Bild med titeln Heatplatforms.jpg
    11. Nå värmeplattformarna. När du har avslutat den breda stenvägen och du når en grov framträdande plattform som tänds med Orange Lava då och då har du kommit till värmeplattformarna. Dessa plattformar är det sista hindret innan du når grottan där Phantom King kommer att vara. Plattformarna kommer att växla mellan en värmeplattform, som du måste korsa när den inte är upplyst eller du kommer att förlora liv och en vanlig stenplattform med en fantomspiral på den. Passera genom dessa plattformar, undvik dem när de tänds och förstör fantomspiror längs vägen också. Korsa totalt fyra värmeplåster och förstör två fantomsprouters.
  • Om möjligt, förstör spjutaren innan du ens korsar värmeplattformen. Till exempel när du först når dessa hinder, om du går hela vägen till botten av den ofarliga plattformen med ZIOS-kontrollpunkten på den, kan du få en liten strimlad av Phantom Sprouter som finns på plattformen efter värmeplåstret. Förstöra det med en boomseed medan ditt djur är säkert långt ifrån någon fara. Korsa sedan värmeplattformen snabbt när den inte är upplyst och du behöver inte hantera spjutaren eller några fantom. Använd den här metoden för att förstöra fantomsprouters i förväg någonstans i hela äventyret eller till och med i andra äventyr som visas i bilden. Bild med titeln Secrety.jpg
  • Bild med titeln PIIPES.jpg
    12. Plug in Phantom-rören. När du korsar den sista värmeplåstret, anländer du i ett område med en stor vargstaty som är att spilla Phantom Goop från käftarna. GOOP blockerar vägen till Phantom King. Förstör de tre fantom som plötsligt visas i området och ta tag i korkarna som två droppar. Anslut röret till höger och till vänster om området. GOOP kommer att sluta spilla och ingången till kungen kommer att låsas upp till dig. Var försiktig, som om Phantoms sätter dig i en djup sömn vid denna tidpunkt, måste du ta itu med värmeplåstret en gång till.
  • Bild med titeln greely.jpg
    13. Prata med grejely. Flytta till vargstatyns käkar och kommer gively att visas. Han kommer att skälla dig för att utforska vulkanen och berätta för dig att han har varit upptagen med att upptäcka Phantoms hemligheter. Han kommer också att informera dig om att Phantom King påskyndar utbrottet och att han inte har något annat val än att låta dig hålla fantomkongen upptagen medan han försöker förhindra att utbrottet händer. När han väl utför sin Alpha-magi för att försöka stoppa vulkanen, gå in i fantomdörren och möta fantomkungen.
  • Del 4 av 4:
    Besegra fantomkongen
    1. Bild med titeln under.jpg
    1. Gå under Phantom King. Efter att ha tittat på animationen, kommer du att bli gjuten på en stor stenplattform omgiven av lava och med ett hål fullt av lava i mitten. Flytta under Phantom King. Han kommer att börja sträcka benen när han förbereder sig för att slamma ner på marken. Phantoms kommer också att falla, så försök att undvika dem genom att komma ut ur sina mindre skuggor i processen.
  • Bild titled Out.jpg
    2. Komma ut från under Phantom King s-sortimentet. Strax innan Phantom King slår ner på marken ser du en cirkel runt honom som indikerar sitt sortiment. Om du är inne i det sortimentet eller mycket nära det när han slår ner på marken, kommer du att förlora en och en halv liv. När du går under honom och han märker, gå ut så fort du kan och tillräckligt långt ut ur hans sortiment för att fortfarande vara nära Phantom King.
  • Bild med titeln Phantomking.jpg
    3. Släpp en boomseed under Phantom King. Efter att Phantom King slår ner på marken kommer han att bli desorienterad i ca 10 sekunder. I den här tiden drar du en boomseed från ikonen längst upp till vänster och släpp den rätt under Phantom King. Du måste träffa Phantom King med Boomseeds totalt 10 gånger för att besegra honom. Se till att du inte placerar boomseed ovanför Phantom King`s Body eller det kommer inte att påverka honom.
  • Bild med titeln Phantoms.jpg
    4. Döda några fantom under hela striden. Varje två gånger slog du Phantom King med en boomseed, kommer han att kalla Phantoms för att hjälpa honom. Varje gång kommer han att kalla mer och mer Phantoms. Om du inte dödar fantomerna, kommer du att springa in i dem när du försöker besegra Phantom-kungen i hela striden, vilket kommer att lägga dig i en djup sömn flera gånger. Så när Phantom King kallar Phantoms, är det bättre att döda dem alla först och fortsätt sedan med slaget. Detta ger dig också fler modpoäng.
  • Bild med titeln Boomseed2.jpg
    5. Plocka upp boomseeds om du behöver något. Det kommer att finnas klumpar av tre boomseeds som slumpmässigt visas på stenplattformen i hela striden. Möjliga platser som klumpar av boomseeds kan visas i är på toppen, botten, vänster och höger hörn av stenplattformen.
  • Bild titeln center.jpg
    6. Bo mellan sidorna och plattformens centrum när du slår på Phantom King. Även om boomseeds visas bara i plattformens hörn, är det bättre att stanna mellan mitten och plattformens kanter eftersom det är lättare att navigera i slagfältet från mitten, och om några boomseeds do, kommer du fortfarande att kunna Ta lätt dem. Var noga med att inte stanna i kanterna eller plattformens hörn heller. Om du inte trycker mot kanterna eller hörnen kan du enkelt hämta boomseeds och vistas runt i centrumet gör det lättare för dig att navigera. Om du stannar någonstans i ett hörn, kan Phantoms eller ens Phantom King hörn dig, vilket leder dig till att förlora liv lättare.
  • Bild med titeln Defeat.jpg
    7. Upprepa processen. Fortsätt dodging Phantom King och släppa boomseeds under honom när han är desorienterad. Döda några fantomer som han kallar också. Du måste släppa boomseeds på honom 10 gånger och då kommer han att försvinna i nederlag. Du kommer också att få 200 mod pekar när du är klar. Om du inte dödade några fantom, men du slog Phantom-kungen med boomseeds 10 gånger, kommer dessa Phantoms automatiskt att försvinna.
  • Bild med titeln.jpg
    8. Prata med grejely. När Phantom King försvinner, kommer greely att visas nära plattformens centrum. Han kommer att berätta att han inte kunde stoppa utbrottet, men han kan stoppa vulkanen tillräckligt länge för att du ska fly.
  • Bild med titeln Escaping.jpg
    9. Avsluta vulkanen. När du kommer fram från porten som du kom in för att hantera Phantom King, kommer Rubble att ligga runt. Till vänster av porten kommer det att finnas ett brutet fantomrör, vilket gör det möjligt för en bro. Gå till vänster genom en plattform full av trasiga speglar och kristaller och upp röret som går upp till eldemblemet. Gå till vänster och längs ett annat fantomrör tills du når den glödande ingången till utsidan. Du kommer att titta på en kort cutscene av vulkanen utbrott, men lavan fryser och slutar på grund av greelys magi.
  • Strax innan du lämnar genom röret till vänster om det ravagerade brandemblemet finns en arktisk vargar endast passage tillgänglig i hårt läge. Bild med titeln Skärm Skott 2020 02 02 vid 8.51.26 am.jpg
  • Bild med titeln Skärm Skott 2020 02 02 Vid 8.53.01 am.jpg
    10. Hävda ditt pris. Efter cutscene hittar du Graham, Cosmo och Liza som väntar utanför. Cosmo kommer att berätta att om det inte var för greely, skulle Jamaa ha blivit förstörd, men de hade inte hittat något tecken på honom sedan vulkanen utbröt. Hämta sedan ditt pris. Priserna för hårt läge visas i bilden.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    I rummet med den första lavastristalen, längst upp till höger om rummet, finns det en sten som kan förstöras med en boomseed. Ett bröst kommer att visas med 200 pärlor i hårt läge.
  • När du är i det område där du hittar den första korken för att få den första lavakristalen, är det på toppen av stenplattformen en sten. Förstör det med en boomseed och du hittar ett bröst fullt av 100 pärlor.
  • Även det lätta läget för detta äventyr kan bli rigorösa om du försöker det för första gången. Det hårda läget är dubbelt så svårt. Om du när som helst inte kan få positionerna på speglarna korrekt när du hittar lavakristallerna, använd bilderna som visas och bara vrid speglarna och maskinerna tills de matchar de positioner som visas i skärmdumparna.
  • När du följer steg berätta hur många gånger att vrida varje spegel, försök att inte oavsiktligt klicka på några speglar eller maskiner på förhand så det är inte förvirrande. Stegen förklarar vilka sätt och hur många gånger du måste vända speglarna från när de är i sina ursprungliga positioner. Annars, om du oavsiktligt klickar på några speglar felaktigt eller innan du börjar följa dessa steg är det bäst att följa bilderna så att det är lättare.
  • Under hela äventyret, efter att ha gått igenom eldgrinden, hittar du stora mängder fantompåsar som du kan förstöra för mod och ädelstenar.
  • Om du blir slagen av Phantom King, kommer han fortfarande att vara desorienterad, så du kan fortfarande ta chansen att slå honom med en boomseed.
  • Om du är hörn och det finns många fantom, försök att flytta mot den lilla fyrkantiga plattformen där ZIOS-kontrollpunkten är. Phantom King och hans Phantoms kommer inte att kunna följa dig där. Du kan döda fantom från det området med boomseeds tills det är tillräckligt klart för att du ska gå in i stridsplattformen igen.
  • När Phantom King kallar Phantoms, döda dem först. Phantom King är mycket långsammare än dem, och du kan undkomma honom lättare än Phantoms. Om du väntar tills han kallas för många fantom, kommer du att sova lättare och oftare, så döda alla fantom först innan du fortsätter att attackera Phantom King.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande