Hur man gör karaoke

En kväll hemma eller ute på en fest eller klubb som sjunger Karaoke bland vänner eller främlingar är en trevlig upplevelse. Även om du är tyst och introverad, kan du få på scen och bälte ut din favoritlåt. Oavsett hur länge du spenderar på hur Karaoke fungerar när du arbetar upp med ditt mod att utföra, tveka inte att gå upp på scenen och försök. Genom att välja rätt sång och ha kul medan du sjunger det, kommer du att njuta av dig själv och sätta på en bra prestanda.

Steg

Del 1 av 3:
Välja en offentlig plats
  1. Bild med titeln gör karaoke steg 1
1. Hitta en lämplig plats. Vill du sjunga till en publik eller med några vänner? Specialiserade karaoke barer finns och låt dig hyra privata rum eller sjunga till lånare för en liten avgift per sång. Annars erbjuder många andra företag karaoke nätter. Kontrollera med restauranger, barer, samhällscentra och andra platser för annonser som anger när de tillåter föreställningar.
  • Du kanske vill fortsätta och sitta in på en karaoke natt först, speciellt om du är nervös. Detta gör att du kan bli bekant med atmosfären och den speciella publiken på arenan.
  • Bild med titeln Do Karaoke Steg 2
    2. Välj en sång du vet väl. Karaoke DJ kommer sannolikt att ha en katalog över låtar för dig att välja mellan. De kan också ha senare låtar som de ännu har lista i sitt bindemedel. En bra karaoke sång är en som du känner till alla ord till och kunna sjunga effektivt. Du bör aldrig fastna humming delar, väntar på långa instrumentalbrott, upprepande fraser ofta eller sjunger i en monoton.
  • Lyssna på låtar på webbplatser som Ameritz och Sunfly innan du går. Många av låtarna låter annorlunda på scenen eftersom de har olika arrangemang för karaoke.
  • Tänk på om du kan sjunga sången också. Du behöver inte ha professionell sång, men du borde vara energisk. Välj en sång med sång som matchar din, som en som har mer talande sång istället för att skrika om din sångröst kommer att låta mjukt.
  • Bild med titeln gör karaoke steg 3
    3. Välj en sång som är lämplig för arenan. Ta en titt på de personer som kommer att lyssna på din prestation. I Karaoke, som du utför för dem, så att hålla natten kul, välj en sång som håller energinivån hög i rummet. Välj inte en lång, långsam ballad i slutet av natten, till exempel, eller visa låtar i en vanlig bar där de flesta inte kommer att uppskatta dessa låtar.
  • Kom ihåg att du kan ändra din sång tills din prestanda, så övervaka humöret runt dig.
  • Bild med titeln Do Karaoke Steg 4
    4. Skicka in din post. Många platser har du skrivit ditt namn och sångval på en pappersfartyg. Ta reda på hur du registrerar dig för Karaoke så att DJ kan ringa upp till scenen och köper din sång. Titta på hur andra människor registrerar sig eller frågar någon under låtarna.
  • Del 2 av 3:
    Sjunger ditt val
    1. Bild med titeln Do Karaoke Steg 5
    1. Vänta tålmodigt. Andra människor vill ha en chans att sjunga, så luta dig tillbaka och uppskatta deras föreställningar istället för att vara oförskämd. Lyssna på föreställningarna och klappa när en slutar. Folk inte runt DJ som frågar om din tur och inte avbryter någon annans prestanda.
  • Bild med titeln Do Karaoke Steg 6
    2. Respektera DJ. Var snäll mot DJ och deras utrustning. Ofta kör Karaoke jobb för dem och de hanterar många människor som kan vara fulla, oförskämda eller begära samma sång. När du begär en sång, ge dem lite pengar. För speciella önskemål, till exempel att föra alla dina vänner på scenen för att sjunga en sång, ge dem en extra tips.
  • Om du behöver artigt fråga DJ en fråga, gör det under en prestation. När det inte sitter, är DJ vanligtvis upptagen med att sätta upp för nästa sång.
  • Bild med titeln Do Karaoke Steg 7
    3. Sjunga med förtroende. Så det är din tur till sist. Nu måste du gå på scen med alla ögon i rummet på dig. Andas in. Andas djupt och försök att ta in mer luft som du utför. Detta hjälper dig koppla av och sjunga högre. Komma in i din prestation. Var inte rädd för att flytta runt och projicera din röst. Ha kul och du kommer också att upptäcka att dina prestandaförmåner också.
  • Om du sjunger karaoke med en mikrofon, kom ihåg att mikrofoner kommer att göra dina utandningar låter mycket högre.
  • För att kringgå detta, försök att få tydliga obegränsade exhales från näsan, ta ett steg tillbaka från mikrofonen, eller skifte mikrofonen så toppen är lite mer parallell med golvet.
  • Karaoke handlar inte om att ha den bästa rösten i rummet. Håll dig närvarande och håll dig upphetsad på att vara fokus för uppmärksamheten i några minuter.
  • Bild med titeln Do Karaoke Steg 8
    4. Sätt dig när din sång slutar. När din tur är klar, gå tillbaka till din plats. Försök inte att utföra en annan sång. Också, flytta bort från scenen. Crowding andra artister, dans framför scenen, eller jeering är dålig etikett.
  • Del 3 av 3:
    Sjunger karaoke hemma
    1. Bild med titeln Do Karaoke Steg 9
    1. Välj Song Software. Det finns många sätt att ta med karaoke i ditt hem. Klassiska karaokemaskiner använder CD-skivor och DVD-skivor, men ett vanligare alternativ är nu datorprogramvara. Karaoke kan göras med din dator och hitta, strömma eller ladda ner låtar samt CD-skivor och DVD-skivor.
    • Song Software-tjänster som Karafun och Karaoke-versionen gör att du kan spela karaoke-låtar från din dator för en månadsavgift.
    • Tillämpningar som Yoke Karaoke och Red Karaoke Work med telefoner och trådlösa högtalare.
    • Karaoke-spår kan också hämtas från webbplatser som Karasongs.com eller youtube.
    • Vissa tv-leverantörer erbjuder prenumerationer på karaoke på begäran som karaoke-kanalen.
  • Bild med titeln gör karaoke steg 10
    2. Få en bra mikrofon. Om du inte kommer att bero på ljudstyrkan i din egen röst, behöver du förstärkning. Mikrofoner har ett brett utbud av priser och om du börjar eller inte planerar att göra karaoke, kommer du att bli bra med en genomsnittlig mikrofon.som du kan hitta i elektronikaffärer eller i karaoke butiker online.
  • Om du planerar att sjunga med vänner, få en andra mikrofon för singalongs och duetter.
  • Vissa mikrofoner fungerar nu trådlöst. Dessa är lite dyrare än den trådbundna sorten.
  • Försök använda dina mikrofoner med hörlurar, så du kan se hur det är att ha hela ditt hörselutrymme fyllt med din egen röst och för att bättre höra de subtila nyanserna i hur en mikrofon gör ditt ljud fylligare och större.
  • Bild med titeln Do Karaoke Steg 11
    3. Gör dina egna spår. Om det finns en viss låt du vill sjunga, kan du göra en karaoke spår från det utan mycket ansträngning. Detta kräver ett ljudredigering av datorprogram som Audacity. Ladda låten i redigeraren. Separera vokalspåret från det instrumentala spåret. Invertera en av spåren, ändra dem båda båda till mono.
  • Om du inte vill manipulera ljudfiler själv, ladda ner ett program som karaoke någonting! Att konvertera CD-filer och MP3 via en enkel meny.
  • Bild med titeln gör karaoke steg 12
    4. Montera ett ljudsystem. Ju mer du utför karaoke i ditt hem, utomhus, eller på fester, desto bättre ljudkvalitet behöver du. En bärbar dator kommer med små högtalare som är bra för dig ensam i ditt sovrum, men även billiga plug-in-högtalare-projektet låter mycket bättre. Välj högtalare avsedda för musikalisk prestanda. Dessa har ofta förstärkare inbyggda, kan vara trådlösa eller Bluetooth-kapabla och kan hittas i elektroniska butiker eller online.
  • Standardhögtalare, som de som du använder med din TV, är utformade för att spela in spelat ljud, så de kan inte hantera sortimentet av sång sång.
  • När du anpassar din installation kan du lägga till förstärkare, subwoofers och ytterligare högtalare för att skapa mer ljudområde.
  • Tips

    Karaoke handlar om att ha kul, inte om att utföra professionellt. Var inte generad om du inte kan sjunga bra.
  • Kom ihåg att kolla karaokeversionen av en sång innan du väljer den. Vissa låtar låter annorlunda än den version du vet och kommer att skada din prestation.
  • Var alltid respektfull för DJ och andra artister. Försök inte tävla med dem eller häck dem.
  • Varningar

    Att förlita sig på en lyrisk prompter kommer att göra dig låter platt eftersom du spenderar din insats som läser från skärmen. Känn sången innan du väljer den.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande