Hur man förstör jägaren i halveringstiden 2

I halveringstid 2 är ingen fiende hårdare eller mer ihållande än jägaren-chopper från Vattenrisk kapitel.Dess kraftfulla pulsvapen, flera kontaktminer och manövrerbarhet gör det till en formidabel motståndare.Dödar det en gång och för alla kommer att ta lite skicklighet och tålamod, så läs vidare.

Obs! Hunter-Chopper är ett kombinerat luftfordon utrustat med puls torn, kontaktminer och raketer (även om dessa inte används mot spelaren).Det jagar spelaren i hela Vattenrisk Kapitel tills en slutlig kamp där den förstörs.På Xbox 360 låser du också upp en prestation för att förstöra det.

Steg

  1. Bild med titeln Förstör Hunter Chopper i halveringstid 2 Steg 1
1. Överleva jägare-choppers första attacker i hela Vattenrisk Kapitel tills du når den sista striden med den.Att undvika jägaren-chopper är svårt, men du kan avskräcka den från att följa dig när du förvärvar en puls torn för din flygbåt där du reser.
  • Bild med titeln Förstör Hunter Chopper i halveringstid 2 Steg 2
    2. Ange det område där slaget med jägaren-chopper kommer att äga rum.Det är en stor öppen dal som är igenkännlig av de många försörjningskassorna som ligger runt och explosiva fat som flyter i en del av vattnet.Lager upp på hälsa och passar batterier innan du går in i detta område.
  • Bild med titeln Förstör Hunter Chopper i halveringstid 2 Steg 3
    3. Scavenge några av hälsan och passar batterierna från runt dalen, men gå inte nära den andra sidan ännu, eller jägaren-chopper börjar att attackera dig.En bra plats för att hitta kasser är runt det kapslade skeppet till höger om dalen när du går in från avloppet.
  • Bild med titeln Förstör Hunter Chopper i halveringstid 2 Steg 4
    4. Förstör alla explosiva fat i vattnet runt dalen. Det är mycket lättare att flytta och förstöra jägaren-chopper när du inte behöver oroa dig för att springa in i ett exploderande fat eller ha sekundära explosioner slår din flygbåt.Skjut dem med din puls torn för att antända dem.
  • Bild med titeln Förstör Hunter Chopper i halveringstid 2 Steg 5
    5. Undvik jägare-choppers initiala attacker när det äntligen kommer.Det kommer att vara ganska högt i luften, utom räckhåll, i början, så vänja sig vid sina rörelser, attacker och svagheter medan du undviker det.Notera puls-tornet attacker och kontaktgruvorna det sjunker.
  • Bild med titeln Förstör Hunter Chopper i halveringstid 2 Steg 6
    6. Flytta runt dalen.Nyckeln till att besegra jägaren-chopper är att fortsätta flytta och inte stanna på en plats. Att flytta genom dalen kommer också att ge omslag för dig, eftersom klipporna i mitten skyddar dig från jägare-choppers pulsnörelser.
  • Bild med titeln Förstör Hunter Chopper i halveringstid 2 Steg 7
    7. Dodge jägare-chopper kontaktminer som det sjunker. Det kommer att täcka en stor del av dalen med dem, så kör antingen direkt genom dem eller bort från dem - vardera sätt, stå inte stilla eller de kommer att detonera på dig. Undvik att röra dem eller de kommer att explodera.Klyftan mellan gruvor bör räcka för att komma igenom för att undvika dem.
  • Bild med titeln Förstör Hunter Chopper i halveringstid 2 Steg 8
    8. Vänta på jägaren-chopper att byta till att attackera dig med sina puls torn.Det kommer ofta mellan gruvor och puls torn ofta, så du behöver inte vänta länge.Det enda sättet du kan döda jägaren-chopper är när den använder sina puls torn, så vänta tills då.Samla lite försörjningskasser om du behöver dem.
  • Bild med titeln Förstör Hunter Chopper i halveringstid 2 Steg 9
    9. Skjut din puls torn när jägaren-chopper kommer inom räckhåll. Men det kommer inte vara länge, så kom omedelbart din flygbåt runt. Hunter-chopper kommer att ligga inom intervallet och under en mycket längre tid.Det här är den perfekta tiden att attackera det och göra mycket skada.
  • Bild med titeln Förstör Hunter Chopper i halveringstid 2 Steg 10
    10. Upprepa den här cykeln att dodging jägare-chopperens gruvor och sedan skjuta den medan den använder puls torn. Innan långa stycken börjar bryta av och när det är kritiskt skadat, kommer det att dumpa hela nyttolasten av gruvor i dalen, filtar den. Springa till sidorna för att undvika dessa.
  • Bild med titeln Förstör Hunter Chopper i halveringstid 2 Steg 11
    11. Avsluta jägare-chopper en gång för alla. Dess fallande skräp kommer inte att skada dig så det kommer att störa dig inte mer.Om du är på Xbox 360 får du Hämnd Prestation omedelbart efter att du ser jägaren-chopper faller till marken.Grattis, du förstörde just jägaren-chopper!
  • Bild med titeln Förstör Hunter Chopper i halveringstid 2 Steg 12
    12. Kontrollera din Xbox 360 Gamerscore och prestationsstatistik (om du spelar på Xbox 360) och du kommer att se det Hämnd Prestation har upplåsats för 10 gamerscore. Det är representerat av jägaren-chopper i flammor.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Hunter-Chopper avger ett högt larm när det släpper sina kontaktminer, så gör dig redo att undvika dem när du hör det här.
  • Om du letar efter det, Dold sång vortigaunt grotta finns direkt efter att du förstör jägaren-chopper.
  • Slösa inte du Pulse Turret Ammunition med att skjuta jägaren-chopper om den är ute av räckvidd - vänta tills det är innan du attackerar.
  • Varningar

    Beroende på svårigheten du spelar på kan jägaren ta ett tag att besegra, så ta din tid och vara tålmodig.Om det är för svårt att döda, överväga att sänka svårighetsnivån.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande